BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« -: Януари 23, 2021, 10:37 » |
|
Здравейте!
Реших да направя тази тема, за да споделя как аз от 10 мача за 3 месеца, направих 150 за по-малко от месец в Tinder. Наскоро един приятел, който е доста зле с жените ме попита за съвет и чрез моите насоки за 1 седмица събра около 30 tinder matches.(преди това имаше 5 за 2 седмици).
Не съм тук да се хваля. Просто искам да споделя печелившата си стратегия.
Кога за мен една стратегия е печеливша? Когато започнах да отсявам срещите, защото имах богат избор с коя и кога да излизам и нямах време да отговарям и пиша на всички.
1. Снимки показващи интересен лайфстайл - една с хора, на която ясно се вижда, че се кефиш. Една с хоби и/или една небрежна с домашен любимец. Това показва, че не си загорял хроничен мастурб***р без социални качества. Снимките да са макс 3 и не препоръчвам да са гол до кръста, в който си показваш плочките.(опитах го и не работи).
2. Кратко и оригинално описание , което да породи въпроси. Често се хващат за това, особено по-срамежливите. Празно описание винаги е лоша идея.
3. Спазване на Тиндър Алгоритъма от 1/10. Харесваш само една на всеки 10, за да имаш по-висок оценка и за да не те харесват само някакви дебелани.
4. Закупуване на Tinder Gold. Най-важното е, че можеш да видиш кой те харесва. Освен неограничени харесвания , 5 супер лайка на ден , връщане ако си сбъркал при избора си, получаваш и boost, който ти увеличава популярността на профила няколкократно за 30 Мин. Много важно е да се използва в пиковите часове на активност( от 18:00 - 22:00) като препоръчвам да се ползва петък или събота.
5. Възрастова граница. В настройките може да се настрои. Тук препоръчвам да се добавят няколко години заради Тиндър алгоритъма. Ако границата ти е 18-25, който са най-желаните е трудно да избереш 1 на 10. При мен е ограничена на 18-32.
6. Локация - градът, в който си или ще бъдеш не по-късно от 1 ден. Дистанцията да не е повече от 15-20км(например Столицата). Няма смисъл да живееш в София и да се мачваш само с украйнки или рускини, за да си помпаш самочувствието без да има никакъв физически резултат.
7. Избягване на момичета само с една снимка и само Инстаграм профил в описанието. Тези обикновено си търсят последователи. Аз се мачвам с момичета, който имат Инстаграм, но обикновено с такива , който имат поне някаква инвестиция в профила си(повече снимки)
8. Фейк профили - ако вероятно имате съмнения ,че профилът е фейк, той най-вероятно е. Пазете се от тях и ги отминете. Към тях отчитам и cam models, който показват голям интерес като те добавят в Инстаграм и те зарибяват да им гледаш шоуто.
9. Добавянето на интереси. Тези интереси са добри теми за разговор.
10. Следете нововъведенията и ги използвайте. Сега видях, че може да добавите снимка свързана с 2021, например какви са очакванията Ви. Може също да добавите любима песен от Spotify.
11. Експериментирайте.
12. Не харчете парите си за допълнителни буустове и лайкове. Може да се купят 3 boost за 21 лева, но според мен не си струва.
13. Избягване на профили с много снимки без снимка на лице. Лицето е едно от най-красивите неща в една жена. Ако не го показва или е срам или е грозна. Тези, които ги е срам изискват допълнителна инвестиция за снимка и не си заслужава нервите и инвестицията в повечето случаи.
14. Верифициране на профила. Така показваш, че профила ти е истински и отсяваш всякакви съмнения.
Това е изцяло друга тема , но при получаване на мачове ето няколко генерални съвета:
1.При match е хубаво да започнете Вие първи разговора.
2. Видео разговор. Точно така. Това е нова функционалност на Тиндър и ако имате съмнения, че е качила килцата може да я убедите да се видите на камера.
3. Не бавете срещата и не водете дълги разговори.
4. Имайте избор и не отговаряйте веднага.
Надявам се да съм бил полезен.
Ще се радвам и другите да споделите какво е работило при вас в Тиндър.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vodoprovod4ika
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 23, 2021, 12:28 » |
|
Привет, Бай Грозданеее! Страхотна статия. Апелирам Слеъра да я направи важна, особенно в този раздел. Със сигурност има повече стойност от останалите теми в този раздел, особенно в днешно време.
Бай Гроздан, е описал изключително много полезни работи. Само една лека корекция от мен:
Тиндър алгоритъма е 60/40 70/30 лайк/дислайк. Не е задължително да са 1/10. Цифрите не са точни, но ориентировъчно е някъде там. Реално по-важното е профилът ти да е харесван.
Внимание трябва да се обърне на това, какво правиш, след като се мачнете, но сега ме мързи да пиша за това сега.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3908
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 26, 2021, 09:09 » |
|
Браво бай гроздане, реп и от мен. Но я кажи, от тези 150 мача колко наеба? А твоя приятел от неговите 30? Защото си трябва и игра наживо, инак ще си останеш само с мачовете...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« Отговор #3 -: Януари 27, 2021, 11:27 » |
|
Браво бай гроздане, реп и от мен. Но я кажи, от тези 150 мача колко наеба? А твоя приятел от неговите 30? Защото си трябва и игра наживо, инак ще си останеш само с мачовете...
За това казвам,че е различна тема за играта след мачовете и първоначалното генериране на интерес. Колкото и добър играч да си, ако нямаш привлекателен профил няма да стигнеш до играта. За това често казвам,че онлайн играта е различна от играта на живо. Играта на живо твоя мач е реално когато ти даде телефона или някакъв тип контакт, за да може да общувате. Реално ти се "продаваш" чрез Тиндър със готини снимки и това си е един вид инвестиция, подобно на CV-то. Искаш да покажеш най-доброто от себе си. Като хвърлиш на рибите добра стръв, имаш шанса да хванеш по-добра риба. Когато говорим за конвертируемост, това вече е съвсем различна бира... Моят човек не съм го питал. От тези 150, нямам представа с колко съм излизал и съм се целувал, понякога се целувам и не ми харесва и я заебавам. Случвало ми се и да си тръгна по време на среща. От тях около 5 чуках, 4 от тях редовно. Едната беше сърфистка, която беше голям играч и даже пуснах тема за нея. Т.е 1/30 конвертируемост. Имаше една , която я чуках на първата нощ, с другите винаги съм процедирал - на първа среща кратък едно часов разговор и целувки , на втора среща директно в нас като играя методично и винаги ги чукам в нас. Имало е дни в който съм ходел на 2 срещи една след друга и си беше уморително. Най-добре си спомням как трябваше да се видя с една, но по улицата хванах една милфка и я водех в Мадерата. След това и барах големите цици и я целувах, но онази ми звъня. Тъй като бях променил часа ме чакаше. Тогава ме е яд, защото милфката ме викаше в тях,а аз отидох при оная. После и се обадих, но тя не дигаше. Тук е много важно да спомена, че дългите разговори са токсични - поне при мен е имало случай, когато съм в родния си град и общувам с някаква, която ще се видя след 2-3 седмици. "Поддържа" огъня, но за мен е уморително и спирам да и пиша. След 2 седмици като и пиша за среща, тя се дърпа. Тук по-скоро трябваше да започна да и пиша няколко дни преди да отида в столицата и после да я изкарам..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jacob Palmer
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 28, 2021, 15:17 » |
|
Темата е златна , евала ! Наистина , който квото ще да вика , в момента онлайн гейминга е в пика си.Бих ти дал реп ако можех. П.с. Водопроводчик , я издай някои неща за онлайн геймънга ако ти се отделят от сърце 
|
|
|
Активен
|
Don't let'em say you ain't beautifull , they can all get fucked just stay true to you ;]
|
|
|
Target
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 28, 2021, 19:04 » |
|
Темата е златна , евала ! Наистина , който квото ще да вика , в момента онлайн гейминга е в пика си.Бих ти дал реп ако можех. П.с. Водопроводчик , я издай някои неща за онлайн геймънга ако ти се отделят от сърце  И кое му е златното на темата. Нещата са казвани и преди. Тиндъра е много странна платформа. Мачовете там понякога изчезват. Както единия ден имам 3 мача примерно на другия нямам и трябва наново да се регвам. Колкото до Бай Гроздан и твоя преятел според мен малко преувеличаваш с тези 150 мача. Че ти го изкара топ модел бе . Това е трудно дори и за най красивите момчета. Другота е че казваш да не си даваме парите по буустове а самият Тиндър Голд си е един вид бууст и ти дава привилегии и тем подобни. С което малко си противоречиш. За снимките съм съгласен че ако си грозен по скоро деинсталирай приложението. Кофтито е че в Тиндъра никви фреймове не можеш да налагаш, понеже мацката може да сийнва може и да си пише с други 10. При мач било хубаво първи да започнем разговор. Аз си мислех че мацката първа ще ми пише. Хахаха. А за експериментиране ще го правим когато имаме възможност или когато мацката ни даде. Щото ако ти пуска само сийн, трудно ще стане. Стоуна си и прав да не се забатачват много нещата и да се изкарват наживо колкото се може по рано. Е ако мацката ти отговаря можеш да изградиш връзка с нея и по чата и така си имаш един вид като рапорт с нея.
|
|
|
Активен
|
"From doubters to believers" Jurgen Klopp
|
|
|
vhT
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 117
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 28, 2021, 22:52 » |
|
Не знам пичове....нещата с тия мачове, не че не позлвам и аз тиндър, просто колкото и да се развива технологията и да трябва да сме в крак с тенденцията, мисля, че всички пропускаме нещо много важно, а то е, че жените се пренасищат в онлайн средите, да не говорим колко много пички са там за да си трупат просто последователи и балъци които да ги боготворят в коментарите. Липсва емоция, липсва всичко и чесно казано за да стгнеш до среща не ти трябва кой знае колко, на жените им е толкова скучно, че стига да имаш една идея по-интересен профил, биха излезли с теб още на 1-2 ден, ако не и часове, и там вече си личи кой е мъж, кой не е. Според мен има и друго хората, които позлват социални мрежи и платформи (Facebook, Instagram, Tinder и т.н.) имат изкуствено завишени нива на допамин. Лично на мен такива хора са ми много празни, нямат мечти, 'нямат амбиция, нищо не ги вълнува, нямат страст в живота, нишо не ги тласка напред. Аз със такива хора не желая да се срещам, разбира се има и изключения, а и много зависи дали търсиш само ебане или и нещо повече. Не казвам, че търся сериозна връзка, просто искам хората с които се срещам да ми дават и "хляб за душата", много е важно за мен. В допълнение, не мслите ли, че точно сега запознанството фейс ту фейс е най-оригиналния и вълнуващ начин, не че доесега не е бил, просот обстоятелствтаа го правят още по-вълнуващо. Правете каквото искате ама за мене тия мачове са губене на време 99% от случаите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Badrick
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 29, 2021, 01:08 » |
|
Бро нещата които си изброил са ясни и хайпват отдалите се на он лайн гейминга.Буустваш шанса да има повече щастливи пишки,демек чук!
Аз също съм поебал тук там от тиндър през годините.Има секс в приложението.Ама моите завоевания пхаха все с кусури от там.Хубаво тяло,грозно лице,криви зъби,суха,закръглена,емоционално нестабилна,идвали са такива с нищо общо спрямо снимките.Винаги има явен бъг.Ама нали базата я имат.Стават за ебане! Тия където са по-горният левел с фул пакета как се ебът?Има 176315 мъже с външност ,лайфстайл,мускули а-у в тиндър дето са и готини и ги овърстимулират нон стоп.Тоест трябва на чат постоянно да и тригърваш интереса че да цакаш ония 277317 човека.Къф е тоя лаф дет ще ги закове и ще ги пъмпва емоционално че да почват да инвестират точно в този чат.Адски лимит да се изпъкне.
6-7ци Фул макс ама готините са за внимание,скука,инстаграм последователи и освен че на чат ги спамят,същото е и live.
|
|
|
Активен
|
Придобиването на знания не означава, че израствате. Това става, когато това което знаете променя начина, по който живеете.
You are victim of your own mind..
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3908
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 29, 2021, 10:02 » |
|
Е то от тия 176576 готини мъжки профила нали 90% от тях са като женските, за които говориш. Идва на срещата и нищо общо с профила. С числата не се спори. Ето пича е наебал 5 от тиндера, пък аз нищо не съм наебал отдавна. Като в другата тема за инвестициите - аз може да мисля, че тесла или биткойн е булшит, балон, пирамида, обаче тия дето са инвестирали в тях ето че са 10х напред, пък аз съм назад - може ли да се спори с това? Не може. Друг е въпроса колко време още ще продължава. За мен също съвсем са изкукуригали мацките, дългосрочно какво става с психиката ти ако всеки път като си отвориш телефона там има 50 нови мъже, които се натискат да те изчукат - не знам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|