btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
Публикации: 1357
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2021, 16:43 » |
|
И не само от бързане. Ако много си я бавил и нивата ти на привличане са слаби, пак ще имаш силен ЛМР. Не е просто въпрос на време. 1,2,3 срещи. Целия ЛМР се получава от недостиг на нивата на привличане, необходимо да се прескочат определени социални, морални или други бариери. Не, не е безсмислено, ЛМР-а е част от самата игра. Буквално играеш в тоя момент. Буквално градиш привличане в тоя момент. Хората с по-малко опит тук, много погрешно разбирате играта. Като някви елементи, движени от някаква логика, разделяна на фазички. Първо я свалям - тя ме харесва - после малко рапорт - и вече трябва да ми пусне, няма друг вариант. Ако има ЛМР мистери каза че тя ме желае, ама да не я помисля за лека. Булшит.
Всичко квото знаете за играта, всичките емоции, социалната динамика, и механизмите дето я движат, се случват едновременно, работят във всеки един момент, като едно цяло. Това е.
Няма фаза - свалката приключи, тук почва ебането.
Има нива на привличане. Ниски, високи, още по високи, и още много по високи.
Можеш да я клоузиш на 1ва от ниски нива на привличане, като изградиш необходимото на самия ЛМР, можеш да я клоузиш и след 5 срещи, ако правиш необходимото да трупаш привличане през тея 5 срещи. Може да те резне на 1ва и да я накараш да ти се моли на 2ра. Можеш да се издъниш на 5те срещи и да не направиш нищо. Има стотици начини да си изиграеш картите правилно, и стотици да се издъниш.
Докато не успеете да приемете това, и да живеете с него, резултатите в и няма да мръднат и с милиметър.
|