kilara69
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« -: Февруари 07, 2021, 16:14 » |
|
Здравейте, пичове ! Ще се представя чрез кратко описание и ще питам това, което ме интересува. На 21 години съм и съм студент. Определям се като готин, забавен и интелигентен човек, който има дости приятели и винаги е готов за нови запознанства. Добре изглеждащ съм, поддържам се както отвън така и отвътре (постоянно гледам да чета книги; да се интересувам от разни неща, които ми грабват вниманието; да си обогатявам общата култура; да спортувам и прочие други мъжки хобита). Смея да твърдя, че съм привлекателен за женската аудитория, тъй като често бивам заглеждан от отсрещния пол. Обаче проблемът ми е следният - щом изляза с дадено момиче макар и да съм напълно спокоен и да не се притеснявам, аз блокирам (не мога да общувам с нея, т.е не знам за какво да си говорим, какво да я питам и т.н). Усещам, че съм добър в по-сериозните разговори, но до тях трябва да се стигне постепенно. Ако е по чат горе-долу става, но имам чувството, че питам някакви скучни неща и се губи интерес от другата страна. Ако момичето говори повече ми е по-лесно да се включвам в разговора и да задавам въпроси, но ме затруднява аз да водя разговора. Т.е ако тя проявява интерес, тя ме пита, тя е активната, нещата за мен са една идея по-добре, за разлика от обратното (ако аз съм активният). Следователно не ми е особоено лесно да накарам една жена да ме хареса, дори и да имам доста нужните мъжки качества, тъй като ми липсва най-важното умение, а именно комуникацията. Затова донякъде не се занимавам често с жени поради този проблем. Въпросът ми е дали ако започна да чета книги за пикъп или нещо на тази тематика нещата ще се подобрят и какво бихте ме посъветвали вие ?
|