Бях написал че издишвам стрес публично. Тия неща хората ги четат и си правят пренцка за теб. И че искам да се развивам, не да
нося някой на гърба си. По принцип ме боли хуя, ама щом брат ме скастря като сме двамата, значи правя нещо грешно. Брат ми някак си ми е лайф коач и ми стоеше
до гъза, но той ми е брат и там нещата са други. Истинският лайф коач е слеъра

. Като следвах и на двамата съветите някак си лека полека излязох от батака.
Не както бях. То аз си се възстанових ментално сам, брат ми стоеше до гъза ми, купуваше ми неща, изкарваше ме навън. В момента е в чужбина(на кораб) даже нз къде, щото
не слушам разговорите и не се интересувах. Може да го питам следващия път като се чуем(ние си говорихме по messenger вчера.) Сега кой ще ме изкара навън като съм без пари

.
То аз си излизам пеша ама нз що като излизаш пеша биеш някак си на очи. Гледам и най-големите шматки си карат колите даже не с тяхни пари(не всички) . Днеска ми излезе възможност
да изкарам някой лев. Комшията до нас преди се имах с него ми се обади от чужбина(Германия) не съм сигурен дали даже е там

. Имал някаква неплатена глоба и ще го ебат в гъза,
ако отиде сам и иска друг човек вместо него. Аз съм с неплатени актове и стоят от няколко години. Мен ще ме ебат повече

. Затова писах на един пичага с който бяхме вчера
на пазара и сигурно ще отидем двамата с него(това е в главата ми) . Комшията на мен искаше да ми праща парите дали ще се получат нещата ?

Парите не са много 50 euro(даже наполовина,
щото сигурно ще си разделим парите с пича който ще плаща(това пак е в главата ми) . Изисква ми да имам шофъорска книжка(демек че съм карал аз вместо него). Да се представя
за него уж. И да платя вместо него. Някак си не ми се връзва

. Това циганче дето бях с него даже е нямал и книжка, но поне ми намери човек и свършихме работа

. Вече и
от клиповете(тия от инстаграм дето качвам), щото усещам спад на енергия и си гледам здравето. Не енергията а просто като си изчистих мислите и шизофренията клиповете не стават
интересни

. Аз не сядам спонтанно да снимам клип да изглеждам смешен. Клиповете ми помагаха със съня като си изразходвах енергията и не само. Гледат се от хората, абе забавляват
се на мой гръб

. Аз и в играта така дигах героите без пари, ама на мен ми помагаше

. Това е засега