...
Аз не мисля че са написани глупости, даже доста истини са написани, сега не можем явно да ебем като теб по 5-6 жени годишно, ама здраве да е. Пичовете са написали нещо от своята гледна точка, както и аз. А това че някой си плющи по няколко мацки в годината и му се получава аз нищо не мога да кажа.
Това с експеримента не беше за оправдание, а просто мацката да види какво е през погледа на мъжа и да види че не е толкова лесно колкото си мисли. Даже пичът има качествен контент в тубата и ако му погледнеш няколко клипчета ще е супер.
Водопроводчик, много ти е емоционален поста и дори и не схванах какво искаш да кажеш с него. Ако е от онези мотивиращи постове в стил "Не мрънкайте във форума, а ги играйте пичките" ами не е готино, ами даже досадно и изтъркано на моменти.
Тук обсъждаме всякакви работи свързани с онлайн играта, идеята е да си помогнем взаимно, понеже няма как всичкит да сме като теб или някой дето редовно ебе. Аз лично си признавам че имам зор в тази игра, имам мачове, пиша им, експериментирам, ама някои мацки просто не пишат, други изчезват. Неща които не зависят от мен изцяло. Естествено не съм някой модел че да имам по 30 мача дневно, но това мога да направя за момента. Няма как реалистично погледнато всички да ебат много пички, не става. Има го и това с локацията, ти си в София, другите са другаде. А локацията има значение, от опит знам.
Не ти казвам тези работи да се оправдавам, братле, разбирам те напълно че и ти най-вероятно има нещо което и при теб не е както трябва, де да знам. Но трябва да се справим с това.
Все си мисля че имаш проблем с това Его и това колко трябва да ебеш на година, стига с тея цифри бе забавлявай се, аз мисля че се справяш доста добре и продължавай в същия дух.