Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 31, 2023, 00:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Да направим дискусия за онлайн играта  (Прочетена 2382 пъти)
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 579

Профил WWW
« -: Януари 13, 2021, 22:53 »

Напоследък играта в нета стана доста трудна . Само на мен ли ми се струва ,че мацките повече взеха да се дърпат от обичайното . И взеха доста чалъми да правят .
Активен
No_excuses1234
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Профил
« Отговор #1 -: Януари 14, 2021, 08:51 »

Просто в момента използването на социалните мрежи е в своя пик и всяка що-годе ставаща бива заливана от съобщения, докато лежи на дивана по цял ден. Нормално е да се правят, все пак са престимулирани с внимание и като цяло не се отделят от телефоните си, което пък от своя страна води до липса на интерес към живота като цяло, камо ли пък някой познат или не толкова натегач от нета Смотан
Активен
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 579

Профил WWW
« Отговор #2 -: Януари 14, 2021, 20:24 »

Като мак меню хахах . Прав си и то много ! Но точно за това отварям темата . Да споделим някой общи сътрудничества за това да подобрим играта си . Аз давам малко информация за моята игра . Защо се интересувам ли ? Доста години бях извън играта и сега дойде време да започна но нещо съм притъпил нещата и се чувствам доста нов ...

Профилът ми е направен с цел да изразява мен и моя стил на живот  . Снимките в инст. са ми от разходки от излизания с колата от задушевни вечери в който съм чел книга или съм пиел с приятели също има някоя друга чупка . Но качеството на снимката трябва да е добро . Забелязал съм че жените гледат мъже кадет си качват хубави ясни снимки не с прекалени чупки . Дори и една евтина фото сесия е супер идея да живнем профилът ни . Също поне някое хубаво или забавно стори . Вие как почвате на какво наблягате ?
Активен
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 71

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2021, 00:45 »

Пичове, напоследък забелязвам някакво живване в IRC. Чудех се дали не си въобразявам, но от няколко вечери  намирам по 1-2 свежарки за по-дълъг и нормален чат. С една сме на път и да се видим. А до миналата година никоя не ми отговаряше даже там. Вие ползвате ли тия позабравени канали?
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 503

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2021, 17:14 »

Онлайн играта се измени с годините. Навъдиха се твърде много социални мрежи и съответно вдигат валидацията на мацките. Отделно им създава фалшиво его и се мислят за незаменими принцеси. За съжаление доста мъже с кофти фрейм и игра допълнително усложняват ситуацията като им се лигавят и имат кофти подход към тях. Дори още преди пандемията беше зле. Спомням си преди 5-6 години беше малко по различно, някак си по лесно можеш да направиш нещо било то във фейса или инстаграма. Може би е просто кофти период и трябва да го изчакаме да отмине.

Иначе за онлайн играта, може да се дадат много съвети, но за всеки ще бъде различно. Какво има предвид, някой може да ти каже че сниката ти е кофти, но с нея  да успееш да свалиш някоя и да получиш 4-5 мача примерно. Тъй като не съм много фотогеничен, пък и не разполага с кой знае каква камера си направих снимка която е на профила ми. Дори и Рекоджекта който е фотограф ми каза че снимката ми е кофти, но събра  някъде 50 лайка, въпреки че и аз не възлагах големи надежди на нея. Та мисълта ми е че през перспективата на всеки е различно аз мога да ти кажа че изглеждаш кофти на снимката и не ми харесва ама примерно 2-3 мацки да се изкефят.

Може да се случи да използват твоя снимка като да се избъзикат  с теб. Накоро една мацка с която си писахме малко по заядливо, ми изпрати някаква моя стара снимка отпреди година, която е с лошо качество и се пробва да ме закачи с нея. Та не е хубаво много снимки да имаш в нета и няй важното е да ги обновяваш често. 2-3 са достатъчни според мен, на които да демонстрираш някакъв готин лайфстайл не просто роботски селфите, защото първоначално моите бяха такива.
Активен
BURN
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 73

Профил
« Отговор #5 -: Февруари 04, 2021, 09:02 »

Откакто навлязоха социалните мрежи , според мен онлайн играта стана доста трудна .
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Февруари 05, 2021, 19:21 »

Ето един малък тиндър експеримент  Намигване

https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw&ab_channel=AlexanderGrace
Активен
vodoprovod4ika
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 89

Профил
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2021, 21:37 »

Лошо, Лошо, ЛОШОООО.... Чета написаните глупости и няма как да не се намеся. Само една бърза вметка. Този тиндър експеримент за какво е ? Да придобиете реална представа за нещата ? Да научите нещо ? Или просото служи за оправдание на много, многоооо хора, оправдание пред себе си, че са лузъри.

Тук ще говоря от личен опит. Преди 3-4 години излизахме да пикапим с един от доста известине и не-актвни напоследък хора от форума. Имахме променливи разултати. Аз горе-долу ебах 5-6 жени годишно. При това при мега активна игра. Всеки ден пикап, почти. Найт гейм 2 пъти в седмицата. Бях нещастен. Дразнех се. И с какво според вас се оправдавах?

- Много "кълвачи" напоследък.

- Социално програмиране.

- Извънземни.

- Ретрограден Меркурий.

Даже ще дам по-конкретен пример. Бяхма на Слънчев едно лято. Не ни връзваха. Въпросният мой саратник даже написа тема във форума, оплаквайки се. Аз също мрънках като П****.

НО

Каква бе реалността ?

Следващото лято, едим мой човек, много ама много силен  наеба  9-10 за 10 дена на Слънчев. Без лъжа без нищо, бях свидетел. Какво стана тогава, как реагирах? Имаше два варианте:

- Да се оплаквам като П*****

- Да си направя изводите, да се стегна и да вдигна левал

Вие кое от двете избирате, пишейки тези работи ?

Относно онлайн играта, че нали това е темата.

Нямало е време когато да се е ебало повече и по-лесно онлайн от сега !!!

Покрай глупостите с тази корона, хората няма къде да излизат, което промени техните навици. За мацките вече е нормално да се наебът с някой от Тиндър, по-нормално от всякога. Реално играта е много,ама многоооо повече. Просто трябва да я играете правилно. Относно последното. Всеки нека направи изводите за себе си.
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Февруари 07, 2021, 01:05 »

...

Аз не мисля че са написани глупости, даже доста истини са написани, сега не можем явно да ебем като теб по 5-6 жени годишно, ама здраве да е. Пичовете са написали нещо от своята гледна точка, както и аз. А това че някой си плющи по няколко мацки в годината и му се получава аз нищо не мога да кажа.

Това с експеримента не беше за оправдание, а просто мацката да види какво е през погледа на мъжа и да види че не е толкова лесно колкото си мисли. Даже пичът има качествен контент в тубата и ако му погледнеш няколко клипчета ще е супер.

Водопроводчик, много ти е емоционален поста и дори и не схванах какво искаш да кажеш с него. Ако е от онези мотивиращи постове в стил "Не мрънкайте във форума, а ги играйте пичките" ами не е готино, ами даже досадно и изтъркано на моменти.

Тук обсъждаме всякакви работи свързани с онлайн играта, идеята е да си помогнем взаимно, понеже няма как всичкит да сме като теб или някой дето редовно ебе. Аз лично си признавам че имам зор в тази игра, имам мачове, пиша им, експериментирам, ама някои мацки просто не пишат, други изчезват. Неща които не зависят от мен изцяло. Естествено не съм някой модел че да имам по 30 мача дневно, но това мога да направя за момента. Няма как реалистично погледнато всички да ебат много пички, не става. Има го и това с локацията, ти си в София, другите са другаде. А локацията има значение, от опит знам.

Не ти казвам тези работи да се оправдавам, братле, разбирам те напълно че и ти най-вероятно има нещо което и при теб не е както трябва, де да знам. Но трябва да се справим с това.
Все си мисля че имаш проблем с това Его и това колко трябва да ебеш на година, стига с тея цифри бе забавлявай се, аз мисля че се справяш доста добре и продължавай в същия дух.  Усмивчица
Активен
Coconut Crab
PUP Reader
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1990

Профил WWW
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2021, 16:51 »

Прав е Водопроводчика. Като цяло голям проблем в пикапа и този форум е сравнението. Ето - гледам водопроводчика пише 4-5 на година, аз съм забивал по 1 на година, а някакъв негов приятел 10 за 10 дни. И човек ако се сравни с някой с по-добри резултати, като лъска само чекии и нормално да се седне да му стане гадно и да почне да се оплаква. За това - не трябва да се сравнявате, може 1 на година да сваляш, ама като се виждате с нея по-дълго и компенсираш ...няма как всеки да е Дан Бизариян или там както му е името. Не се сравнявайте и дерзайте да ставате по-добри - онлайн, на живо, на всякъде.
Активен

Любовта означава да се радваш от съществуването на човека, да му даваш най-доброто и да не очакваш нищо в замяна.

Любовта си отива тогава, когато само любов не е достатъчна.

Фейсбук страница : https://www.facebook.com/pozitivnataistoria/
Сайт : https://thepositivestory.wordpress.com/
Блог : http://positivestory.blog.bg/
Emai : thepositivestory2016@gmail.com
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: