Tъй. Първо - да, знак е. Имаш позиция, имаш право, правилна ти е логиката.
Обаче. Ибизабг е напълно прав. Така няма да стане. Бум, два къси лафа и навън.
Проблема обаче е, че и стоун е напълно прав. Ако много дрънкаш и си губиш времето, най-много да си останеш със загубите.
Не че е лошо, да я потопиш в емоционални разговори (това което има впредвид ибиза), но не всеки може/не със всяка можеш, и друг въпрос е дали си струва.
Още по-малко пък, когато те шитва с "моя приятел ще възрази". Демек да си чатите, като две малки пиченца, ама аз ще си имам приятел дето да ме чука, а с теб ще си чатим и гукаме (без значение дали е истина, въпроса е във фрейма който ти подхвърля). Аре фак офф, нагло е, още повече че тя иницира.
Е, кво прайм тогава?
Тайминга пич. Чата е добре. Или поне става. Просто го разреждаш в 2 седмици.
И въпреки това, шанса да ти откаже пак е доста голям. Просто го намаляваш с това. И самия отказ, е част от играта ти.
Първо, ако го водеше през няколко часа/дни, нямаше да ти реагира така.
Искам да изляза с теб
Ами гаджето ми няма да позволи Ъ??
Второ, дори да ти реагира така, това е перфектен момент, само да я сийннеш. И да проточиш за цяла седмица разговора. Където или тя ще продължи да ти пише след игнора, да ти се обяснява и да инвестира, как се е шегувала, а ти да продължаваш да я игнорираш и дразниш. Или просто ще я накажеш с едноседмично мълчане. И след седмица, две ако и тя се ослушва, можеш да и влезеш пак и да продължиш разговора.
Изкарвал съм момичета и с по-къси чатове. Но 1 час след първия контакт... и да се е случвало, са супер малко пъти, и са били откачалки
ПП: Като постваш чатове, вкарвай "Аз:", "Тя:", пред изреченията. Изобщо нищо не ти се разбира. Караш ме да мисля допълнително, кое кой е казал. Постарай се, все пак ти търсиш обратна връзка