Стоун, доста неприятно

Но истината е, че основния проблем, на всички мрежи за запознанства е дисбаланса. Получава се следното. Имаш 70% мъже, дето искат да ловуват. Те плащат. И имаш 30% жени. Казваш си, кво ми дреме, мъжете плащат, те са ми важните. Да, обаче, ако процента жени падне, мъжете няма за какво да ти плащат. Ще се усетят, че терена е преебан. И следва, че колкото повече жени има, толкова повече мъже ще идват, и ще наливат. Тоест мъжете идват сами, когато има голям брой жени. А жените трябва да ги привлечеш.
Ако грозните жени са доволни, и ги лайкват готини пичове, и им обръщат внимание. Имаш повече стръв, за неуспешните мъже - твоя основен клиент.
Таргет, не знам кво се напичаш излишно, но тиндър в провинцията и тиндър в много голям град, нямат нищо общо. Пробвай, ще останеш доста изненадан.
Тоя нов ап, на фб, и аз го научих скоро. Странно но не го знаех, може би щото не използвам фб.
Пробвах го, и хич не съм съгласен, че е по-зле от тиндър. С днешна дата. Тествах ги едновременно и в столицата и в провинцията. Бих казал, че има еднакво. Първо, тиндър се случва да вади, стари, неактивни профили, когато няма какво друго. Освен това, алгуритама му е смотан последните години. И е пълно с мадами, които не търсят никакъв контакт, а просто матчове. Да, може би в тиндър готините мацки са с една идея повече, но това не означава, че в другата апликация няма такива.
За фб апликацията - мацките са сравнително сговорливи все още там. Може би защото е ново.
И основната ключова разлика от тиндър е една скрита екстра. Че можеш вместо лайк, да изпратиш лайка си с опенер прикачен към конкретна снимка от профила на момичето. И ако знаеш как да привлечеш внимание (а тук би следвало всички да знаете), отсрещния лайк ти е на около 80% сигурен, без да се налага да имаш снимки на яхтата на абрамович или до бай иван стругаря.
Като тънкия момент е, че няма платени опции, а виждаш абсолютно всеки който те е лайкнал. Просто цъкаш на снимка от профила на момичето, снимката се отваря, а отдолу има поле да пишеш и да изпратиш лайка със съобщение. И е почти сигурно, че тя ще го прочете, безпрепятствено.
Като количество е горе долу същата работа. Процента грозни е малко по висок, по-лесно отговарят, по-лесно се трупат лайкове, няма платени опции.