Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 10:34 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Фейсбук дейтинг  (Прочетена 3382 пъти)
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« -: Февруари 28, 2021, 23:34 »

Здравейте, от няколко дни ми се е появила тази опция във фейса, след като го ъпдейтнах - Дейтинг. Направих 5-6 матча и общо взето изглежда като Тиндър, но няма ограничение за лайкване. Чудя се на всеки ли излиза приложението вече или съм се записал без да помня. Вие ползвате ли го, има ли материал, какво ви е мнението за него?
Активен
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1 -: Март 04, 2021, 23:52 »

Никой ли не го ползва?
Активен
BURN
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 72

Профил
« Отговор #2 -: Март 05, 2021, 07:33 »

Здрасти. Ползвал съм го два пъти  прилича на Тиндър само че няма нужда да си плащаш за някой от екстрите както е в Тиндър . С такива впечатления съм . Все още Тиндър ми се струва по популярен . Дано да съм ти помогнал , успех .
Активен
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Март 05, 2021, 23:04 »

Да, копирали са Тиндъра, но екстрите са безплатни. Чудех се излиза ли на всички това чудо - да влязат да го ползват, че съм извън Сф в момента и не мога да видя какви мацки има там.
Активен
BURN
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Март 06, 2021, 07:06 »

Сигурно за повечето потребители излиза , но явно не им грабва вниманието така както Тиндър . За София не мога да ти кажа какво е положението .
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3994

Профил
« Отговор #5 -: Март 07, 2021, 09:40 »

Тоя фейсбук дейтинг излезе преди 2-3 години и като писаха в новините, че го пускат на същия ден акциите на Тиндър /match inc./ паднаха с 20%. Щяло да разбие конкуренцията, дъра бъра.
После като се видя какво е, акциите на тиндъра се качиха пак дето си бяха, и после още много по-нагоре.
Това трябва да ти говори кое от двете е по-популярно сред потребителите.
Иначе не ползвам нито едното, преки впечатления нямам.
Активен
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Март 07, 2021, 23:32 »

Да и аз се надявах да има повече игра от Тиндъра, ма зесега ми излизат само нек'ви кучета. В Тиндъра гледам повечето наточени мацки и затова може би мачомете са по-малко.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Март 08, 2021, 07:29 »

Мисля причината е, че хората знаят как фейсбук употребява личните ти данни. Продават ги за реклами, за политически кампании, на ЦРУ, на работодатели, на кого ли не.
Целта им е да ти направят профил от 10 години какво си лайквал, къде си ходил, какво си купувал, в кой хотел си спал и т.н. Много е ценно като имаш такива пълни профили на няколко милиарда потребители по света.
Та сега ако им даваш данни и с кого си се ебал, може би на някои им идва твърде много.
Тиндъра е някак си по-анонимно май. Макар че и там кой знае. Нали преди се свързваше чрез фейсбук профила ти.
Активен
Jacob Palmer
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 103

Профил
« Отговор #8 -: Март 08, 2021, 11:51 »

Аз пък си мисля че играта в тиндъра е повече , защото хората знаят че е специално за това.Фб нали знаете , я качи някоя снимка за 200 300 лайка , на 3-ти март да бъде патриот , 8 - март жена , 1 юни дете.А тиндъра си е направен баш за геймплей и те го знаят.Въпреки че последно време и там се напълни с кифли търсещи последователи в инстаграм.
Активен

Don't let'em say you ain't beautifull , they can all get fucked just stay true to you ;]
Target
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 498

Профил
« Отговор #9 -: Март 09, 2021, 17:16 »

Аз пък си мисля че играта в тиндъра е повече , защото хората знаят че е специално за това.Фб нали знаете , я качи някоя снимка за 200 300 лайка , на 3-ти март да бъде патриот , 8 - март жена , 1 юни дете.А тиндъра си е направен баш за геймплей и те го знаят.Въпреки че последно време и там се напълни с кифли търсещи последователи в инстаграм.

Кви глупости дрънкаш,Тиндъра бил заигра, ти чуваш ли се бе ?! Защо тогава 90% от мъжете не ебат от Тиндър, защо, щото не са в тъпата София понеже най-много мачове ли имало или щото са грозни 90% от тях ама теб кво те ебе, пич виж сега ако трябва да съм честен съм имал повече опции през фейса отколкото през Тиндър, знам ли може би там излгеждам по-добре. Кажи ти колко еба от смешния Тиндър. Тук всеки се хвали колко е ебал от Тиндър само дето ме съмнява че се казват истинските цифри или ебете грозни.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Март 10, 2021, 06:45 »

Е той тиндъра не е направен да ебеш ти, а да те ебат тебе. Финансово, имам предвид. От всички акаунти мисля 70% са на мъже, а от плащащите акаунти 95% са на мъже. Заради тях /щото не ебат/ фирмата, която го притежава има маркет кап $40 милиарда долара, ето виж:
https://finance.yahoo.com/quote/MTCH
Тия всички мъже дето си плащат, нали ако почнат много да ебат ще се отпишат от тиндъра и ще спрат да плащат. Така че има много мозъци, които мислят неуморно как да ти размахват въдичката с примамката под носа така че да ти е близко, но все да не я достигаш.
Но има и по-зле... Наскоро излезе пъблик и един от другите апове, бъмбъл. Те притежават и баду. Там алгоритъма бил, показва ти първо негърки и дебелани и ако не ги харесаш тях, даунгрейдва ти профила и не ти го показва на готините пички. Защото имали мисия да поставят жените на първо място и такова прасе като тебе (което има предразсъдъци към грозни и дебели) не заслужава достъп до готините пички. Ха върви им плащай!
Активен
Jacob Palmer
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 103

Профил
« Отговор #11 -: Март 10, 2021, 15:35 »

Таргет , къв тоз твареш от нищото бе брат ми Смотан Тиндър нямам и никога съм нямал , фб и инста ми дават достатъчно опции за игра.И като цяло говорех за сравнение фейсбук ДЕЙТИНГ и тиндъра , за което беше питал колегата.Впечатлението ми за тиндъра е останало от съфорумници и авери които си ебат от него.
Иначе да , ебем и грозни , ебем и готини.Както беше казал един гусимен - иба кот има.
Активен

Don't let'em say you ain't beautifull , they can all get fucked just stay true to you ;]
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1427

Профил
« Отговор #12 -: Март 10, 2021, 16:10 »

Стоун, доста неприятно  Усмивчица
Но истината е, че основния проблем, на всички мрежи за запознанства е дисбаланса. Получава се следното. Имаш 70% мъже, дето искат да ловуват. Те плащат. И имаш 30% жени. Казваш си, кво ми дреме, мъжете плащат, те са ми важните. Да, обаче, ако процента жени падне, мъжете няма за какво да ти плащат. Ще се усетят, че терена е преебан. И следва, че колкото повече жени има, толкова повече мъже ще идват, и ще наливат. Тоест мъжете идват сами, когато има голям брой жени. А жените трябва да ги привлечеш.
Ако грозните жени са доволни, и ги лайкват готини пичове, и им обръщат внимание. Имаш повече стръв, за неуспешните мъже - твоя основен клиент.

Таргет, не знам кво се напичаш излишно, но тиндър в провинцията и тиндър в много голям град, нямат нищо общо. Пробвай, ще останеш доста изненадан.

Тоя нов ап, на фб, и аз го научих скоро. Странно но не го знаех, може би щото не използвам фб.
Пробвах го, и хич не съм съгласен, че е по-зле от тиндър. С днешна дата. Тествах ги едновременно и в столицата и в провинцията. Бих казал, че има еднакво. Първо, тиндър се случва да вади, стари, неактивни профили, когато няма какво друго. Освен това, алгуритама му е смотан последните години. И е пълно с мадами, които не търсят никакъв контакт, а просто матчове. Да, може би в тиндър готините мацки са с една идея повече, но това не означава, че в другата апликация няма такива.
За фб апликацията - мацките са сравнително сговорливи все още там. Може би защото е ново.

И основната ключова разлика от тиндър е една скрита екстра. Че можеш вместо лайк, да изпратиш лайка си с опенер прикачен към конкретна снимка от профила на момичето. И ако знаеш как да привлечеш внимание (а тук би следвало всички да знаете), отсрещния лайк ти е на около 80% сигурен, без да се налага да имаш снимки на яхтата на абрамович или до бай иван стругаря.
Като тънкия момент е, че няма платени опции, а виждаш абсолютно всеки който те е лайкнал. Просто цъкаш на снимка от профила на момичето, снимката се отваря, а отдолу има поле да пишеш и да изпратиш лайка със съобщение. И е почти сигурно, че тя ще го прочете, безпрепятствено.
Като количество е горе долу същата работа. Процента грозни е малко по висок, по-лесно отговарят, по-лесно се трупат лайкове, няма платени опции.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Март 11, 2021, 09:09 »

Хаха, така си е бтв, то като в баровете и нощните клубове. Там пускат жени без вход и им дават и безплатни шотове даже, защото знаят, че без жени няма да има и мъже, които вече са сериозните клиенти за пиене, вип сепарета, и други екстри.
Просто по-модерна електронна версия на нещо, старо като света.
А откъм плащането, можеш да си сигурен, че ако има движение ще има и пари да се плащат, както писах горе има много мозъци, които мислят как да "монетизират" всички апове. На повечето стратегията е да зарибяват безплатно докато натрупат критична маса, после вече става с пари, с реклами, с типове, с рефъръли, с бустове, с платинени нива, с ъпгрейди, с хиляда други глупости, които измислят постоянно. То и тиндера в началото беше без пари, но сега не плащаш ли си набутан надолу в опашката.
Активен
BURN
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Март 12, 2021, 07:51 »

Гледат да печелят и те от самотните мъже  Усмивчица
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай