vhT
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 125
|
 |
« -: Март 21, 2021, 10:22 » |
|
От скоро време почвам да си мисля, че ми има нещо и май не е от магнитните бури. Още от малък имам една такава психоза откъм болести и то особено полово предавани такива, още от обученията в училище. Мога да кажа, че половата ми култура е над средната за повечето бъглари, и то доста, защото повечето българи нямат такава. Както и да е. След всеки един акт с нов партньор, а то не е като да са малко си мисля, че е възможно да съм хванал нещо, винаги има шаш и паника известно време, после минава ( говоря най-вече за ХИВ ), да знам колко трудно е да се хване, нещо от сорта 5-6 контакта на 10 000. Не е там проблема, просто ми пречи на начина на живот, понеже скоро не мисля да си сядам на задника да имам жена деца и т.н. А наскоро пък направих и една глупост, спах с една мацка, тотално без предпазни средства, секс какъвто се сетихте, след това установих, че е имала не малко партньори. Твърди, че с по-голямата част е бил обезопасен, примерно такива след дискотеката, ние преди да излезем си бяхме писали доста в продължение на няколко дена, може би това ме накара да се доверя отчасти. Летата стои по Испания, през станалото време тук. Както и да е сигурен съм, че всико ще е наред. Просто отварям дискусията, така че да ми казвате колко е глупаво, няма да помогне, аз самия го разбирам напълно, е....правили ли сте незащитен секс с непознат за вас човек ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 67
|
 |
« Отговор #1 -: Март 21, 2021, 16:26 » |
|
Лошото е,че ако правиш секс с момиче без презерватив, влизаш едва ли не в контакт с предишните и партьнори. Тя може да е правила оргия, може да са я изчукали през презерватив и т.н.
Аз го правя без само ако съм във връзка. Имаше един случай с една майка рускиня дето ми свали презерватива, но си сложих нов.
Както знаеш риска не е само болести предавани по полов път. От пре-еякулацията също момичето може да забременее. За да си спестиш всички тия главоболия и притеснения знаеш какво да правиш следващия път.
Като по-млад и аз така прекалесно лесно се доверявах... недей.
А за да ти е мирна главата - си направи тест. Няма нищо страшно, просто ще спреш да го мислиш, защото ще излезне отрицателен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vhT
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: Март 21, 2021, 18:29 » |
|
Ние продължаваме да си пишем впрочем, аз и споделих тия мои страхове, не знам колко е правилно, все тая, така съм решил направих го. Тя ми каза, че имала там някакви изледвания наскоро в Испания, профилактични кърв, мръв, ала бала, било нормална процеура там....та както и да е, вклювали и полово предавани инфекции. ПроблемаИдеята е, че след всеки един партньор, независимо от това, че контакта ми е бил защитен почвам да параноясвам "Ми ако хвана хив", от друга страна пък нямам намерение да спирам с тоя начин на живот и малко ме спъват от време на време тия мисли. По принцип съм човек който умее да се справя със стреса и като цяло съм позитивен, но имам такива моменти в които просто съм черноглед. Предполагам дори написах поста, без ясна представа какво целя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3996
|
 |
« Отговор #3 -: Март 22, 2021, 07:47 » |
|
Е то полово предваните болести ходят не само по хората, а и по животните, нали? Какво искам да кажа с това - не да правим секс с животни, както някой може да си е помислил, ами това, че животно да слага презерватив не съм видял, а си се чукат кое с което хване, и не са умрели. Може да си гледал по дискавъри как първо се мушат и миришат (казват, че оттам е произлязъл оралният секс) защото бактериалните инфекции се усещат по миризмата. Ако ти мирише на лошо - не го вкарваш (или евентуално с качулка, ако толкоз ти се иска). Ако ли ти мирише на свежо пиченце - ръгай и не бой се. Лошото е, че сега има и вирусни инфекции, те не се усещат по миризмата, както например ти каза за HIV, но там рискът наистина е под процент, ако не спиш с наркоманки де, и разни с "алтернативен" начин на живот. Горното да не се приема като квалифициран медицински съвет, знам за хепатита, знам за HPV, всеки човек, мъж или жена, има глава да мисли с нея, да се информира и сам да решава как и с кого да прави секс.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vhT
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Март 22, 2021, 14:37 » |
|
Така е stone, то много се заговори по темата наскоро, дори не под 1 процент а, много под процент е шанса. Аз съм фен на конспиративните терории, има такава дори, че ХИВ и много по-стара болест отколкото си представяме и, че хората дотолкова са привикнали с нея, че тя евентуално не създава проблеми ако човек е в норамлно здраве. Реално има много хора които не знаят, че живеят с "ХИВ" и все пак проблемите им почват след като научат, извод много е възможно голяма част да е на психологическа основа, сега не казвам, че това е така или не е така, показам какво съм чел като информация и излседвания на много по-умни и компетентни от мен хора, не ме разбирайте погрешно не искам да подлагам на съмнения никаква информация относно инфекциите и т.н. казвам само, че трябва да си задаваме въпроси и да прегледаме нещата от всеки възможен ъгъл, да не вярваме безрезервно на всяка предложена ни информация. Поздрави ! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 583
|
 |
« Отговор #5 -: Юни 26, 2022, 16:48 » |
|
Вхт брат то не е конспирация. Всички вируси вкл. Хив, съществуват отпреди да има хора. Сега само ги регистрираме. Колкото до темата- не и не мисля. Колкото и силен имунитет да имам защо трябва да рискувам за единия секс при холожение че СПБ мога да хвана и от околната среда? Презерватива не ме спаси когато прерових една торба с болести. Спаси ме това че не рових втори път, пресявам пясъка и това че имам силен имунитет.
|
|
|
Активен
|
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас. Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
|
|
|
kjnnmhj5
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 19, 2022, 15:47 » |
|
Споко, не се филмирай, най-вероятно нищо ти няма. На всеки се е случвало, аз избягвам от години и то не само заради болестите. Слагай презерватив и това е, хем ти е по-спокойно, хем си и свършваш вътре.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 583
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 19, 2022, 18:56 » |
|
От скоро време почвам да си мисля...
Няма нищо за мислене- отиваш в централната лаборатория на частна клиника и плащаш за пакет инфекциозна мононуклеуоза, отделно пакет "предавани по полов път", отделно чернодробна и бъбречна функция, отделно кръвна картина. Отделно има ДНК панорама за предразположеност към състояния. Отделно за херпес. Всички тези са не само за болести но и за цялостно състояние на имунитет. Има и една инфекция за която трябва задължително и жената да се тества заедно с теб но я забравих как се казва ако някой я знае да каже , ако не питай в лабораторията за коя инфекция трябва и двамата да се тествате.
|
|
|
Активен
|
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас. Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
|
|
|
Catalyst
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 16
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 25, 2022, 02:19 » |
|
Правил съм за съжаление и винаги си казвам, че няма да го правя повече, но когато съм пил и ми става трудно, не разсъждавам... На следващия ден, разбира се, филм.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|