TopGear
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 12
|
 |
« -: Март 30, 2021, 00:04 » |
|
Започвам от това ,че 3 години се занимавам с момиче(27г) ,което е туркиня,аз съм българин.(28г)Никога не съм имал етнически или религиозни проблеми към другите ,или каквито и да е проблем с това.Ставал съм приятел с нейните познати,излизали сме ,забавлявали ,позволявал съм и да говори на турски пред мен въпреки ,че не разбирам(първия месец се криеше като говори по телефона с някой),честитил съм и байрями и т.н.Всичко започна едно лято,съвсем не принудено в една дискотека,след това в вкъщи и така . Едно лято изпълнено с разход на пари,само хубави емоции и прекарани моменти.Казах си това е ,тя ще е.Разбирах се с нея ,както никоя жена до сега .Учих я да готви,понеже тя не можеше ,давах цялоти си време на нея,правихме страхотен секс . Толкова много я обикнах,че още есента я закарах в нас,запознах я с родители,с приятели ,с познати.И хоп,всичко хубаво и щастливо изведнъж започна да се преобръща на 360 градуса . Не можело да живее при мен,докато нямаме брак(турски),не можело да се ожени за българин ,щот разбирате ли ставала християнка ,а не искала. И от там се тругна със спорове,проблеми ,раздели ,пак събирания и така.Може би грешката ми беше ,че понеже исках да съм с нея и казах,че ще стане по нейният начин и за мен не е никакъв проблем да се прави такъв брак.Да но един ден майка ми беше до нас и мнението и беше противно на моето.Въпреки ,че нямаше нищо на против тя да живее с мен и всичко да споделям с нея искаше просто аз да не се променям,ако трябва да направим само граждански брак и т.н.Думите и бяха "Ти си мъжа,тя трябва да се води по теб,а не ти по нея,послушай ме или ще си патиш".Но не,аз си знам моето продължавам да и казвам как тя ще свикне с моето мнение и как понеже ме обичат моите родители ,ще приемат решенията ми. Винаги в отношенията ни,аз съм бил по сприхав,нервен,приказлив и динамичен.Тя пък е била тиха,по съобразителна, но и яко ината!За 3-те години един шамар съм и ударил,за което съжелявам и до днес.Никога не съм я обиждал или наругал,колкото и да съм се ядосвал и спорил с нея.(както и тя)
Продължихме и другото лято след дълги проблеми,говорения и т.н.Винаги съм правил това което искам,без да се съобразявам с друг.Тя винаги е търсила одобрение от родителите и преди да прави нещо.Колко съм се опитвал да и обесня,че е важно как се чустваме заедно,а не какво говорят и мислят другите.
Живеем си на квартира ,всичко е ок,лятото си изкарахме и решихме да заминем за Англия(понеже имам роднини там).След трудно навиване от мен ,тя се реши и дойде.Отидохме първият месец се оправихме,работа,квартира,много ми помогнаха родните и предложих брак на колелото ,при което тя прие.Може би един от най-щастливите ми моменти,понеже като знам какви преракания и проблеми,лъжи от нейна страна към техните с кого живее,най-накрая си казах "УСПЯХ".Въпреки всички тези проблеми ,които имах ,въпреки всички различия ,минахме ги. Дойде януари 2020 година и тя забраменя,бях най-щастливия човек,понеже искахме това и се случи точно в Англия.Добре,но всичката радост изведнъж ....я нямаше.Не видях нито в нея,нито в родителите и тази радост и щастие от това,както имаше в нашите.Започна се мислене на имена,как да бъдат малко по специфични за да е не се обидят едните и другите от семействата...след това започна и съмнението дали ще се справим ,дали сме готови ... Аз трябвало да е издържам ,а тя да спре още на 2рия месец да работи.Един ден тя ми казва " другия месец ще се приберем в България и трябва да направим брак по наще традиции и да приемеш исляма и всичко ще е наред" Сигурно цяла седмица си мислех,аз ще давам всичко за нея,за семейството което създавам ...и как ще живея с това да знам ,че променям нещо което не искам...как ще погледна и наще в очите след това...На другия ден и казах,че не мога да го направя,искам да ме приемеш такъв какъвто съм и аз те приемам такава понеже те обичам,нека да стоим така както сме за да сме щастливи и двамата.Мина се седмица в която я умолявах да не прави глупости ...с сълзи на очи ,но тя отиде и го махна......Не се притеснявай ми каза,пак ще имаме ,да си стъпим на кракта ,да съберем пари.Повярвах и се опитвах да се успокоя.Минаха са 2 месеца и започна карантинирането на всякъде,нямаше как прибрахме се в България.И познайте...след 2 седмици блокира всякакъв контакт с мен (понеже сме от различни области,и тя се прибра в нейната ,въпреки ,че исках да е с мен 14 дни )с думите "Нямаме бъдеще заедно,не ни е писана,имаме различия,всичко свършва сега,обичам те но не мога повече така "
Това което ми се случи ,е най-голяма грешка ,която позволих да се случи,може би не трябваше да се отказвам от това ,което обещах и сега щеше да е друго.Обвинявам се всеки ден от тогава,не спирам да мисля за това... Както и да е след 1 месец-2 говорене,търсене от моя страна,след като и казах ,че ще направя това което иска и го направих(не съм,но бях вече готов,особено след тази болка ,която учи човек на много неща....) се събрахме и отново заедно с обещания да оправим всичко ,да се реваншираме по най-добрия начин във връзката си продължихме.До преди месец,след като отново тя си събра багажа и си тръгна....без ясна причина,без караници и т.н. Отново с думите :"няма как да сме заедно ,ти за 3 години не научи турски покрай мен,нямаш желание,имаме различия,губим си времето,обещаваш неща и ги правиш след като няма вече смисъл и т.н."
Всичко това опитах да разкажа по най-краткия начин,понеже в момента съм на никъде,чуствам се като луд,побъркан и толкова свикнал с това момиче,че няма на къде.Търся я ,омолявам се като пълен идиот ,упреквам себе си за всичко станало,опитвам се да намеря решения както винаги до сега ,но удрям на камък.Не искала да бъде вече с мен,чуствата и не били същите,не съжелявала за нищо,не искала да съм я притеснявал и търсил , искала да поеме по своя път ...Да знам,по този турския.....
Не мога да го приема ,след като знам какви компромиси съм правил със себе си,колко хора и приятели съм пренебрегвал зареди нея,колко караници и глупости съм правил за нея ,само за да е щастлива с мен.Пренебрегнах себе си ,поставих я на 1 план,винаги съм бил до нея,имал съм мечти за по сериозни неща,сватби....и накрая да се държи тя с мен така все едно съм някав нахален тип свалящ е от 1 месец.... И все още моите близки и приятели ме съветват ,да я оставя,че на сила нищо не става,да прави каквото си поискала,забрави я и т.н.Не мога ...чудя се каква глупост да направя,как да оправя нещата такива каквито бяха както ги помня 1-рвата година...но разбира се получих блокаж отново.Изгубих толкова време от развитието си в опити да направя така ,че да са добре нещата и нищо,не се оценя отсреща и вместо да му пука на човека ,че се е случили всичко това в Англия и тук ,и сме преодолели толкова неща...точно обратното ,сякаш не се е случвало.
|