Levista
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« -: Юни 02, 2021, 04:53 » |
|
Здравейте! С риск да падне много смях тук, ще си напиша мъката, пък ако между бъзиците получа и по някой съвет, добре дошло.  ? Доста не уверен съм навън и поради това съм се съсредоточил върху търсене онлайн, и главно във Фейсбук. Сайтовете за запознанства ги зарязах, защото там много рядко влизат хората, пълно е с фейкове или травестити, както и с Инстаграм - фурии, регистрирали се с едничката цел да си добавят последователи, с една дума - отживелица са. Знам, че е доста трудно и във ФЕЙСА още от самото начало, защото дори на жена, неотличаваща се с особено бляскава визия и пишат по 200 - 300, че и повече мъже, но е по - вероятно да получиш по - бърз отговор, отколкото в " Елмаз" например. Никога не съм започвал със " здр" или " mokra li si otdolo", започвам си съвсем нормално, често пъти с въпрос към нещо забелязано в пост или снимка. Накрая обаче, в най - добрият случай, попадам във " френдзоната". За да ви илюстрирам за мащабите на неуспеха, ще добавя, че съм писал за тези години на над 4000 жени...и нито веднъж не се е стигало до нещо повече от приятелско кафе. В последно време колкото и нестандартни(а може би и тъпи) оупънъри да съчинявам, много рядко се стига въобще до отговор. Те това е на кратко историйката на може би най - отрязвания мъж в света...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3994
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 02, 2021, 07:17 » |
|
Играта си е игра, зависи кой как умее да я играе. Един баскетболист ако вкарва много кошове, а друг фърля, фърля, пък все не вкарва, може ли да каже "абе тая игра хич я няма напоследък"? То не от всеки става добър играч, както и не от всеки става добър баскетболист. Инак съвети какво да ти пишат пичовете и в тази тема - в малко ли други теми ги има? Направи си хубав профил, хубави снимки, интересни сторита, облечи се, барни се, влез във форма у фитнеса, изкарай малко пари... Па да видим няма ли да потръгне играта повече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jacob Palmer
|
 |
« Отговор #2 -: Юни 02, 2021, 10:05 » |
|
Проблемът не е в онлайн играта , а в теб. Неуверен навън = неуверен навсякъде. Няма такова нещо '' във фейса съм алфа ,на живо съм стеснителен''. За инстаграма грешиш , няма онлайн платформа която да се използва повече от нея , бих казал че фейсбука вече е отживелицата а не инстаграма.Има доста изписано как да развиеш профила си , порови се. Пак ти казвам , според мен проблема е в теб.4000+ жени са доста сериозна бройка и без нито 1 клоуз , нещо не е наред в теб.Иначе опредлено не им пишат по 200 300 мъже , освен ако не е от онея с 10 000 + последователи.Гледал съм на поне 5 мои приятелки , красиви и доста активни в инстаграма на ден им пишат по 3-ма 4-ма непознати ,другите са от хора с които се знаят. И то 3-ма от четиримата които и пишат са от онея загорели чичаци де пишат ''6e te izqm bepce''.
|
|
|
Активен
|
Don't let'em say you ain't beautifull , they can all get fucked just stay true to you ;]
|
|
|
Levista
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 02, 2021, 12:16 » |
|
За сайтовете за запознанства идеше реч, че са отживелица. В Инстаграма пиша рядко, досега отговор не съм получавал. И определено не се насочвам 8 - ци, 9 - ли или 10 - ки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jacob Palmer
|
 |
« Отговор #4 -: Юни 02, 2021, 14:08 » |
|
Ok  А как очакваш от нас да помогнем ? За кое точно искаш съвет - какви оупънъри да ползваш , как да я играеш , как да развиеш профила ? Бърз hint - Последваш няква която не я познаваш с 800followers и 230following , върне ли ти последване със сигурност нещо в теб и е направило впечатление - лайфстайл,визия,готини неща които качваш и т.н.На 95% съм сиг. че ако и пишеш след ден ще ти върне.
|
|
|
Активен
|
Don't let'em say you ain't beautifull , they can all get fucked just stay true to you ;]
|
|
|
Levista
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: Юни 02, 2021, 14:34 » |
|
Оупънърите не работят...особено там. Хвана се за това, за онова, но явно не жегва така, че да предизвика любопитство и съответно отговор. Иначе, при тези с над 1000 последователи изобщо не се и занимавам да се пробвам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Target
|
 |
« Отговор #6 -: Юни 02, 2021, 16:17 » |
|
Не мисля че можем чак дотолкова да ти помогнем тук, особено щом става въпрос за онлайн игра. Но Стоун и Джейкъб са ти го написали. Трябва профила ти да е атрактивен, иначе няма да ти върнат отговор. Виж си снимките, използвай филтри, нащракай си много снимки избери най-готините, но да се вижда че правиш нещо а не просто еднообразни селфита.
За опенъри не знам, то като цяло не бива да се почва със " Здравей, как си или нека се запознаем". Директността не върши много работа в социалните мрежи, освен ако не си мега известен или красив.
Та да мина директно на темата и да ти разкажа за бруталната реалност, виж се много добре в огледалото, сигурен съм че все нещо ти куца, както каза Палмър ако пт 4000 никоя не ти отговаря значи проблемът е в теб. Другото е че за онлайн запознанства трябва да изглеждаш по специфичен начин, нито да си много дебел нито много слаб, отделно лицето ти да не е аутистко и да гледаш като робот и да си некакъв крийпи. Ако си твърде зле по излъчване забрави изцяло за онлайн играта. Ако искаш онлайн трябва да си атрактивен. Това че теб те мързи да си оправяш външния вид и да се снимаш по-добре или да си сложиш готини дрехи или да се научиш да гледаш по уверено на снимките, никой не го интересува нито нас нито мацките. Ако искаш резулати ще трябва да положиш някакви усилия иначе оставаш на суха. Все пак ти си преценяш братле. Освен това трябва да си наясно че онлай не можеш много да разбереш дали наистина те харесва или иска прото да си пише с някой. За целта гледаш да ги изкараш на среща възможно най-скоро.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
Публикации: 1435
|
 |
« Отговор #7 -: Юни 03, 2021, 16:45 » |
|
Стига ве, стига с тея специфични визии. Стига толкова бе. Ама по специален начин, нито прекалено висок, нито прекалено нисъл, носа ти трябва да бил леко закривен, ама еди си колко милиметра дълъг, трябва да не си прекалено облечен, но и да не си много гол. Аре малко. Ся, нито е качил снимка, че някой да го гледа и коментира, вие му направихте портрет от 2 реда. Ще го комплексирате, и то с тотално малоумни и нерелевантни съчинения и догадки. Ами момчето, представете си, може да изглежда абсолютно нормално. С абсолютно нормални снимки. Ако все пак, имаш пропуски там, оправи ги, не е нищо сложно, да си направиш 5 нормални снимки (даже не е нужно да са някво чудо) Обаче както сам си стигнал до извода, вътре в себе си си мухльо. И мухльото в теб, се обажда, иска да се покаже, не можеш да го скриеш. Факта че си писал на 4000 без нито един клоуз, плюс факта, че някои от тях са ти дали шанс, завързали са контакт с теб - доказва, че не визията ти, не твоите снимки са най-голямата ти бариера. И дори да изглеждаш като фотомодел, с най-яките снимки, да - ще ти обръщат внимание, но мухльото в теб, ще се покаже за да те провали.
За да ти върви онлайн играта трябва - да си активен, да се занимаваш много (4000+ тук се справяш), и да ти знае балалайката. Да имаш топки. Да си наперено копеле. Да си вярваш. И най-вече - да знаеш как да предизвикваш женския интерес, как да го провокираш, и как да го манипулираш, как да изпълваш момичето с трепетно очакване за твой отговор. Това е умение, което се учи, а предходните и като цяло увереността ще дойде с него от самосебе си.
Има супер много изписано във форума. Сядай, чети, осъзнай го. Няма какво да го пишем сдъвкано специално за теб.
Но като насоки ще ти дам. Трябва да се научиш да си много, много по-рисков, точно в моментите когато не ти се рискува, и всичко в теб те изпълва с шубе. Трябва да се научиш да водиш. Да настъпваш, там където си мислиш, че трябва да забавиш, и че работата ти е опечена вече, а тя всъщност не е. Трябва да научиш динамиката, и да познаваш това което задвижва желанията и емоциите в жените. Трябва да се научиш да четеш мислите им, въпреки думите които изричат. Ако можеш да го направиш - успехи ще дойдат, зависимостта ти ще изчезне. Ако не успееш - очаква те други нови върхове 8000+/0
Успехи, пич
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Target
|
 |
« Отговор #8 -: Юни 03, 2021, 21:36 » |
|
....
Братле, тук никой не му е казвал да е специфичен по визия, ами ако има нещо за корекция да го поправи. Понеже от опит знам че снимките може да са много решаващи, а те са решаващи в онлайн играта. Една идея по добри снимка може да му свършат работа. Ние не можем да го комплексираме освен той самия себе си,но ако случайно успеем да го направим значи и мацките ще си играят с него както си поискат. Абе отчасти си е малко играчка докато станат едни хубави снимки, щото има хора които правят едни и същи снимки понеже ги мързи да пробват нещо ново, я поза, да добавят филтър и да са на добра светлине, де да знам не разбирам чак толкова от фотография. А това че той не се е справил когато са му дали зелена светлина си е негов проблем, но явно е начинаещ и му е трудно на момчето, то в днешно време все повече са такива момчетата. Не е като преди 5-10 години, малко практика и готово. На него нещо генерално му куца което го спира и трябва да оправи. Но като насоки ще ти дам. Трябва да се научиш да си много, много по-рисков, точно в моментите когато не ти се рискува, и всичко в теб те изпълва с шубе. Трябва да се научиш да водиш. Да настъпваш, там където си мислиш, че трябва да забавиш, и че работата ти е опечена вече, а тя всъщност не е. Трябва да научиш динамиката, и да познаваш това което задвижва желанията и емоциите в жените. Трябва да се научиш да четеш мислите им, въпреки думите които изричат. Ако можеш да го направиш - успехи ще дойдат, зависимостта ти ще изчезне. Ако не успееш - очаква те други нови върхове 8000+/0
Успехи, пич
Това е много добър съвет и дано го послуша, но да го прави лека по лека. Понеже е ясно че няма как ей така от нищото да натисне докрай газта. Само ще стане за резил и още повече ще се фрустрира. С малки крачки и мисля че ще успее. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3994
|
 |
« Отговор #9 -: Юни 04, 2021, 08:44 » |
|
Ха-ха, бтв, това дето си написал, то човек ако го може, и ако иска да вложи толкова труд и време да го научи и ошлайфа, по-добре да вложи тези усилия в правене на бизнес, пък ако успееш и натрупаш пари, курвите сами ще дойдат. Трябва да се научиш да си много, много по-рисков, точно в моментите когато не ти се рискува, и всичко в теб те изпълва с шубе. Трябва да се научиш да водиш. Да настъпваш, там където си мислиш, че трябва да забавиш, и че работата ти е опечена вече, а тя всъщност не е. Трябва да научиш динамиката, и да познаваш това което задвижва желанията и емоциите в жените. Трябва да се научиш да четеш мислите им
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Amateur
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #10 -: Юни 04, 2021, 08:56 » |
|
Поради тази обработка на снимките момичетата се взеха много на сериозно, а като се видите на живо много от тях нямат нищо общо. По-важно е в реалния живот да си успешен, отколкото в социалните мрежи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
Публикации: 1435
|
 |
« Отговор #11 -: Юни 04, 2021, 15:15 » |
|
Ха-ха, бтв, това дето си написал, то човек ако го може, и ако иска да вложи толкова труд и време да го научи и ошлайфа, по-добре да вложи тези усилия в правене на бизнес, пък ако успееш и натрупаш пари, курвите сами ще дойдат.
Стоун, ти на 20 бизнеси ли ти бяха в главата или само тесни пички  В тия неща ако не вложиш сърце, нищо не става. Не, че пича е казал на колко е, ама аз с такова впечатление останах от постовете му. Не мога да кажа на пича, напомпи се малко, дай 20лв за прическа и 300 за дрешки, и с 5 снимки все някоя ще върже. Това е лъжа. Нищо няма да се промени, нищо няма да му помогне. Не можеш да закърпиш положението с дреболии, когато имаш цяла пропаст. Да, знам, че е по-лесно, но резултата ще е - 0. Сиренето е безплатно само в капана за мишки. Няма как да си на дъното на хранителната верига, и да ти кажат - Хмм, малки са ти зъбите, дребен си, нисък си, нямаш нокти, не изглеждаш страшен. Хищниците имат големи зъби, по-едри са, изглеждат по-страшни. Сега ще ти нарисуваме едни зъби, напъчи се малко, ще ти залепим тука едни нокти и те хвърляме в клетката да изядеш лъва. Не. Няма как. Просто е булшит. Ако искаш да имаш резултати като вървежните пичове на които им връзват - или се превръщаш в такъв, или забравяш за разултати. Няма среден вариант. Пича се опитва да дърпа непознати мацки (което си иска хард игра), и дърпа в нета (където играта е трудна). Ние не можем да го комплексираме освен той самия себе си,но ако случайно успеем да го направим значи и мацките ще си играят с него както си поискат. Човека ти гласува доверие. Да му покажеш посока. Той ако я знаеше нямаше да пита. Като му посочиш противоположната, той ще тръгне натам и ще търси под вола теле. А това че той не се е справил когато са му дали зелена светлина си е негов проблем Естествено. Просто не разбрах, защо смяташ, че снимките му в профила и прилежния му външен вид е твой проблем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Target
|
 |
« Отговор #12 -: Юни 04, 2021, 21:53 » |
|
.....
Относно снимките, абсолютно съм съгласен че не е мой проблем, но момчето е споделило и иска съвет, освен това има голямо значение как си облечен. Осъзнаваш ли че има мъже които не знаят как да се облчат и не казвам че трябва да са мега красивите и с някакви модерни дрехи а да знаят какво да облекат че да им пасва и да изглеждат една идея по-добре. Реално това с прическата, дрешките и сниките би му свършила някаква работа, а това с хищниците не знам защо изобщо го добави, все едно сме Анимал Планет  . "Ако искаш да имаш резултати като вървежните пичове на които им връзват - или се превръщаш в такъв, или забравяш за разултати. Няма среден вариант'' - добре че му го каза, как не се е сетил досега. Стига бе братле. Проблемът е че докато ние го дискутираме, пропускаме най-важното нещо, и то е че човека писал темата изобщо не се включва и не дава обратна връзка дали изобщо е пробвал нещо. Проблемът е че той не дава пълно инфо за себе си, на колко години е как изглежда за да имаме поне малко преценка, какви са му таргетите, какви са му успехите, ние можем само да си гадаем какво му е. То обикновено така става във форума, влиза някакъв пише че нещо куца и накрая се изреждат няколко пича да му критикуват играта, а реално той няма нито фрейм нито излъчване. Не познавам Левистата, не съм го виждал, но и той не казва много за себе си и освен това в днешно време се навъдиха едни мъже които не могат един елементарен разговор с мацки да проведат. Куца им нещо генерално което ги спира и това няма нищо общо с пари, статус и външен вид. Затова че за напред ако автора чете, да вземе да ни каже за съсоянието си цялостно, а не просто извадки и тука да се опитваме да гадаем и да спорим помежду си къде е проблема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|