Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 24, 2020, 12:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Преходът от свалка към връзка - временен неуспех (Първа част)  (Прочетена 4587 пъти)
Atlanticman
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« -: Юни 06, 2010, 20:10 »

Здравейте. Първият ми пост в този форум ще бъде за да разкажа една история, свързана с момиче, с което се виждаме от 2 месеца. По моя преценка, а и от извода, който си направих от коментара на Слеър, история, в която съм се справил добре на фаза свалка, но някъде съм сгрешил в преминаването от свалка към връзка. С този разказ се надявам на достатъчно много хора да отговоря на въпроси, които тях ги мъчат (гледайки доста от темите), проследявайки един по-дълъг процес на взаимоотношения, а аз ще се радвам на някакви коментари и градивна критика, особено много ако такава има и от момичетата във форума ? все пак тяхната женска гледна точка най-добре може би би паснала и на тази на момичето, за което ще стане дума. Предварително искам да уточня за себе си ? материалите тук ги чета отпреди повече от половин година (попаднах тук, търсейки материали за човешките взаимоотношения като цяло, и останах малко разочарован, че имаше по-малко отколкото очаквах), но въпреки това ми беше интересно да изчета почти всички теми, с изключение на повтарящите се ?тийнпроблем?  Усмивчица. Та открих доста интересни неща, обясних си много неща за себе си, затова защо постъпвам и мисля по определен начин в определени ситуации, с радост виждах много мои житейски уроци, които съм си научил, описани тук, и че това, което ми се е случвало през годините не е изолиран случай (все едно само аз съм си виновен). Естествено никой не е съвършен и смело твърдя, че тук научих и много нови неща, както и успях да осъзня такива, които знам, но някъде дълбоко в себе си.
В разказа става дума за мен Георги, и момиче Мария, аз на 24, тя на 17, аз завършил магистър, тя ученичка, и двамата от Варна.
Нещата започнаха в средата на март, когато с приятели решихме да си направим мъжка вечер и излязохме на бар. Пийнахме си порядъчно, някои бяха попрекалили, но като цяло беше много весело. С Мария се запознах случайно, едно друго непознато момиче, с което се занимавах същата вечер, ни запозна. Игнорирах първата и насочих вниманието си към Мария. Не мога сега да си спомня в конкретни детайли, какво съм говорил, но да си кажа честно и не го мислих много много, всичко се въртеше около това да бъде весело, така и беше, в резултат на което когато компанията на Мария си тръгна, тя дойде на моята маса. На тръгване й взех телефона ? възрастта й някак си ме стопираха да направя нещо повече. След 3 дена й се обадих и след още 2 излязохме. В кафето седях до нея, което разбира се ми позволи да използвам докосвания. Получи се добра първа среща, в която я накарах почти изцяло за себе си да говори, в другото време говорихме за общи неща, което тя изкоментира накрая на срещата, как съм се измъкнал без да кажа нищо за себе си, и че другия път непременно това ще се промени  Усмивчица. Втората среща след около 5 дена вече трябваше да се действа, дори тогава вече осъзнавах, че времето за целувка си беше още на първата ? но разликата в годините още ме разколебаваше. Но извода от тогава, който силно искам да препоръчам на прохождащите тук ? усетите ли, че е дошъл момента действайте, без да разсъждавате, щом го искате няма защо да се отдавате на логическо мислене ? естествено не правете неща насила спрямо друг човек  Усмивчица. Другото, което препоръчвам, има го и в други теми, но да го кажа от личен опит ? научете си максимално бързо да се отърсите от нуждата да отидете с готов материал на среща. Нещото, което съм открил за себе си е, че когато импровизирам се справям най-добре, а и тогава съм себе си. Някои от рутините тук ми харесаха и реших да ги ползвам да видя какво ще стане, но беше пълен провал, и това е защото, отивайки с нещо чуждо наизустено, дотолкова се фокусирам да го изиграя правилно, че не съм себе си, а не съм ли себе си, никой не съм.
 Та за мен и Мария  Усмивчица. Въпреки разликата в годините взаимоотношенията ни бяха страхотни, много добре си изкарвахме на всяка една среща, много често гледах да разннобразявам и да не превръщам срещите ни само за по кафе или дискотека. От нея усещах постепенно нарастващо внимание и привързване, но не и пристрастяване, тоест да ми се качва на главата, което беше страхотно за мен. За първи път се запътвах към връзка без да се чувствам, че губя свободата си. От самото начало ограничих, или по-скоро не позволих да се създаде възможност за непрекъсната комуникация ? без скайп, без безплатни минути за телефон, единствено за фейсбук направих изключение след неколкократно повдигане на темата.
В цялата тази развръзка единствено липсваше секса. Един път бях по-настоятелен, в началото още, но ?било още рано? и аз приех философски ситуацията, и може би единствената ми грешка за този период беше, че не иниицирах разговор на тази тема. Мислих си, че когато тя е готова, ще има секс или разговор на тази тема, но пък може би беше неправилно да я оставям сама да разсъждава над темата за това как ще се отнеса към изчакването. А с действията си никога не съм показал, че ще се отнеса грубо с нея заради това. Минаха 2 месеца, през които само веднъж се скарахме сериозно, а от нейното отношение към мен ежедневно усещах все по-голямо отпускане, което по всякакъв начин противоречеше с това, което се случи. Освен като поведение, понякога се случваше и да се отпусне повече и да си прави признания за взаимоотношенията ни, от сорта ?ти си единствения човек, който ме кара да правя един как си, да се държа еди как си или да се чувствам еди как си?. Няколко пъти ме изпробваше  дали следя песните, които си поства във фейсбук, дори веднъж като че ли се нацупи заради това, че не съм ги гледал, а няколко пъти специално ме караше да видя точно някоя определена. В подобен случай как сега да й повярвам, че това не е нещо особено, че просто си си харесвала някоя песен, даже текста бил без значение.
И дойде моментът, в който при определена среща да се видим, същия ден си писахме и чухме да се уговорим, от нищото ми заяви, че много мислила за нас и решила да се разделим. От тогава при две наши виждания ми бяха изредени какви ли не причини ? училище, родители, липса на време, как в бъдеще всичко това щяло да ни пречи, а понеже работите отивали насериозно, по-леко щяло да бъде да прекратим всичко сега. Опитах да я предразположа да ми каже ако просто не я привличам, или пък има друго момче, да си каже, което тя отрече, а за момчето дори ми се ядоса, че дори съм си го помислил. Като цяло аз не съм я заслужавал, поради това, че предвид възрастта й, ограниченията от родителите, училището, нямало да имаме достатъчно време да се виждаме, а това щяло да доведе до раздяла. Направи ми впечатление колко много си противоречеше като говорихме ? веднъж ме усещала просто като приятел, после съм бил нещо много по-различно, променил съм й страхотно живота, на хубаво. Един път казва, че усеща как все повече я привличам, и едва ли не се влюбва (избягваше да се изказва точно така), че ще я боли много като се разделим в бъдеще (не ако, а като), а същевременно ми говореше, че не вярва в любовта ? за съжаление не успях да избягам на въпроса дали вярвам в любовта и дали съм се влюбвал, там само момента, в който се замислих как да отговоря, вече ме беше издънил тотално. И като за финал най-последната и според нея истинска причина (това вече на второто ни излизане след ?раздялата?), че не е готова за сериозна връзка. В разговорите имаше и коментари от сорта как съм вече завършл и готов едва ли не за женене  Усмивчица, което както и колкото да го обяснявам, няма как да убедя в противното.
Тъй като седмица преди това, аз знаех, че по принцип нещо я мъчи, имаше си и други проблеми момичето, за които знаех, нямаше как да приема едно такова решение (а и тя самата каза, че не е сигурна дали го иска), имайки предвид, че когато човек му е мрачно настроението, си мисли само за лоши неща, и кой знае какви кофти мисли са й минали през главата за нас. Затова предложих да не се виждаме определено време, да си видим всеки за себе си как е що е, и тогава вече да решим. Та в момента вече мина една седмица то тогава ? полудявам (в добрия смисъл на думата  Усмивчица), всеки един ден ми се иска да й звънна, да й пиша смс или нещо подобно, но засега се сдържам, дали е правилно или не не знам ? точно в таква ситуация не съм изпадал и признавам, нямам идея какво правя  Усмивчица, малко налучквам.
Интересна за разказване е и втората ни среща, след ?раздялата?, когато се стигна до варианта с временната раздяла, защото там реших и приложих метод, да я накарам максимално да изпита емоции, да се откъсне от мозъка си, от непрестанното си логическо мислене, и да се отдаде единствено на няколко емоционални часа ? естествено вкарвайки й положителни и отрицателни емоции, не съм 100% сигурен дали беше напълно успешно, но не смятам решението си за грешно, това ще прецените като ви го разкажа, но това след някой друг ден ? сега предостатъчно се разписах  Усмивчица.
Моля ви единствено в коментарите си да не ми давате съвети как да се справя с една евентуална крайна раздяла, как да си живея живота, и как да не я приемам като нещо незаменимо. Отдавна съм се научил, да си изолирам крайностите, крайните мисли и така.....Аз и с нея и сега временно разделени си водя живота по един и същи начин, с някои малко изключения разбира се  Усмивчица
П.С. Миме ако четеш това и се припознаеш във фалшивото име, да знаеш, че това тука не е защото не мога да живея без теб  Усмивчица Но с радост ще поживея определено време с теб, а по-нататъка каквото сабя покаже  Усмивчица
- Всички имена в тази история умишлено са променени!
Активен
Atlanticman
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« Отговор #1 -: Юни 06, 2010, 20:13 »"От 2 месеца излизам (ходя, имам връзка) с едно момиче."

- Ти нямаш връзка, не излизаш и не ходиш с едно момиче. Тоест ти имаш връзка, излизаш и ходиш с нея както тя би ходила с нейната приятелка, не като с мъж. За толкова време задължително трябваше да я понатиснеш повечко за секс, а не да създаваш атмосфера. Иначе просто си се превърнал в другарче... Не ебеш ли една жена след определен период от време така се получава. Да не говорим, че тя е от тези момичета, от които секса се взема, а не се дава.

Има шанс все още да правите секс и да сте заедно - но от тук нататък си в нормалния "пенсионерски фрейм" - тя е важната и тя ще определя правилата.

Толкоз от мен.

Активен
hitman321
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +156/-64
Неактивен Неактивен

Публикации: 488


Профил
« Отговор #2 -: Юни 06, 2010, 20:50 »

С две думи трябва да я наебеш-не ли я наебеш за нея си " приятелка",наебеш ли я почваш да бъдеш мъжа с който почва да си мисли да прекара определен период.

Не става дума дали е най-свястната мацка на света или най голямата курвалина-наебеш ли я ,мацката почва да си мисли дали е възможно за връзка с теб и особено ако е емошънъл чик,от нейна страна има желание за връзка и става вълшебството.......................................................цялата власт идва в твои ръце и тя почва да тича след теб-няма ли секс ти бута варианта ХОП(хайде да останем приятели)

допуснал си доста грешки-сега набързо

1)Научи подробно какво е фрейм-прегледай хубаво сайта какво е това "живитно"-90 % от нещата ще ти с е улеснят.
2)Пич-ти си мъж-ти си правиш каквото искаш и не чакаш нейна реакция-на 17 години са тотално неориентирани и тя самат не знае какво иска,иска някой як пич който дая изкомандва яко и да и покажи какво и кога да го прави-да и покажеш пътя,някой който да я укроти
3)Ти я придърпай към твоята реалност,а не обратното
4)Мъжете са логически,а жените емоционални същества(на моменти доста неориентирани)-какво е казала тя,какво искала......тя самата незнае какво иска и даже е забравила какво е казала-ти си действай и да не ти пука и пълен игнор на това което ти говори
5)За да спечелиш една жена,трябва да си говов да я загубиш-вникни напълно в смълсалът на това изречение.

Това са само кратки бележки,приеми ми савета чиста приятелски

Успех с мацката  Усмивчица
Активен
Genesis
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +59/-30
Неактивен Неактивен

Публикации: 300


K.A.P.U.T Member


Профил
« Отговор #3 -: Юни 06, 2010, 21:05 »

Брат, Слей си ти го е казал както си е, нямам какво да добавя освен, че не ми харесва разликата във възрастта. Всичко си е твой избор и ти си преценяваш с какви да излизаш, но 7 години са си бая. Както и да е, важното е да си изкарвате добре  Усмивчица
Активен

Let life unfold, stop stressing, and enjoy the ride.
moonwatcher
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +49/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 213


Профил
« Отговор #4 -: Юни 06, 2010, 21:10 »

Цитат
Моля ви единствено в коментарите си да не ми давате съвети как да се справя с една евентуална крайна раздяла, как да си живея живота, и как да не я приемам като нещо незаменимо.

Явно че и сам знаеш какво ти трябва Ухилен Прочети ако искаш една тема която пуснах преди 2-3 месеца, и във която и аз писах как "никой да не ми дава съвети да продължа без нея, знам че я обичам, бла, бла..." Бих цитирал конкретно от темата, но вече ме е срам да си я чета дори, и ти ще се чувстваш по същия начин след няколко месеца. Готин

Та може да си се вкарваш във каквито си искаш филми, да си мислиш че това е някаква уникална любов, и заради това не пречи да и го показваш колкото искаш(т.е - че основните правила на привличането са спряли да важат - главно се получава от гледане на романтични филми  Ухилен), и други подобни, но реалноста е че си се побъркал напълно по мацка, със която само се "виждате" от 2 месеца, ревнуваш я, имаш изключително емоционални реакции и към най-дребното нещо което тя прави, и не на последно място - пуснал си доста дълга тема във форум, за да питаш какво да правиш. Обстоятелствата определено не са във твоя полза. Казвам го като човек, който е правил абсолютно същото поне 3 пъти(за който се сещам, и 1 от който със мацка със която не съм правил секс).

Относно това, че не си и писал от няколко седмици - късането на контакт със мацка, независимо колко си се изложил преди, обикновенно рано или късно води до това тя да ти звънне. Може да е след седмица, може след 3 месеца, но почти със сигурност ще стане. Разбира се, това което се случва е че мацката ще те "трогне", ще станеш пак емоционален, и във резултат от това ще те зареже на секундата(буквално). Та ако искаш я чакай да ти звънне, ако искаш ти и звънни и й плачи по телефона - все тая. Всички съвети на хитман важат разбира се, но вкараш ли се във тая емоционална въртележка със някоя мацка - няма оправяне. Съветите са по скоро как като цяло би трябвало да се отнасяш към мацките, не как да се опиташ да си промениш отношението към тази мацка.

Цитат
5)За да спечелиш една жена,трябва да си говов да я загубиш-вникни напълно в смълсалът на това изречение.

Да, бих добавил и  "Ако мислиш че тази мацка е най-добрата със която някога ще си, няма да можеш да си я върнеш, а дори и да си я върнеш - пак ще я изгубиш", както и "Единствения начин да си я върнеш, е да продължиш без нея". + всички, имащи подобни "любовни истории", да изтеглят и да гледат RSD - Blueprint Decoded DVD 5

ПС. От 10-на двойки, който познавам, който след "раздяла" пак са се събирали, само 1 се сещам, който все пак останаха заедно, и пича постоянно "ходи на пръсти" от страх мацката да не го зареже пак...
Активен
Atlanticman
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« Отговор #5 -: Юни 06, 2010, 21:24 »

Цитат
Моля ви единствено в коментарите си да не ми давате съвети как да се справя с една евентуална крайна раздяла, как да си живея живота, и как да не я приемам като нещо незаменимо.

Явно че и сам знаеш какво ти трябва Ухилен Прочети ако искаш една тема която пуснах преди 2-3 месеца, и във която и аз писах как "никой да не ми дава съвети да продължа без нея, знам че я обичам, бла, бла..." Бих цитирал конкретно от темата, но вече ме е срам да си я чета дори, и ти ще се чувстваш по същия начин след няколко месеца. Готин

Та може да си се вкарваш във каквито си искаш филми, да си мислиш че това е някаква уникална любов, и заради това не пречи да и го показваш колкото искаш(т.е - че основните правила на привличането са спряли да важат

Вадиш ми думите от контекста и ги преиначаваш. Като казвам, че не искам горепосочените съвети, не е защото съм лудо влюбен в нея и не приемам нищо друго освен да продължа да я чакам. Искам да кажа, че достатъчно добре знам какво да правя и без нея, както и написах в самата тема - и преди нея и с нея и сега без нея живота ми си го карам по един и същ начин, естествено с някои определени промени. И къде пък прочете за луда ревност, единствената ми любов и т.н. леле или четете внимателно или изобщо не се занимавайте.
Темата е пусната да си споделя опит - добър и лош, а чуждите коментари, са само един допълнителен бонус. Иначе с другите коментари съм съгласен.
И моля ви, не подхождайте към всяка тема все едно зад нея се крие някой безнадеждно влюбен, търсещ как да си върне момичето и да се оженят Усмивчица
Активен
hitman321
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +156/-64
Неактивен Неактивен

Публикации: 488


Профил
« Отговор #6 -: Юни 06, 2010, 21:59 »

Atlanticman

Извини ме пич-Ама я ми кажи какви качества толкова притежава една 17 годишна неориентирана патка,че чак толкова едва ли не "не можеш без нея".

1)Златна вагина
2)Изключително голям интелект
3)Голям финансов статус
4)Неземна хубавица-толкова хубава,че в сравнение с нея всички жени изглеждат грозни
5)Зрели расъждения-опитна е като 40-50 годишна
6)Целенасочена и устремена, с големи амбиции
7)Голям соцален кръг около нея,от който ти имаш голяма далавера-много познанства и т.н.
8)всички около тебе те боготворят,че такава мацка се върти около теб
...

Та кое от тези благини имаш(лелееее как мразя да задавам риторични въпроси).
Значи ИЗВОДЪТ е:мацката не е нищо специално,заменима е,а един лесно заменим човек няма как да им въпроси " как ще живея без теб "

Пич ти си мъж на 24 години и с дръж като такъв ,а не като 15 годишен хлапак-цялото ти мислене действия,манталитет трябват да излъчват това.

Имам един въпрос към теб-колко гаджета си имал досега често и как си се даржал за да ги свалиш и защо после сте скъсали(форумът е анонимен,тука никой не те знае,така,че ми отговориш често-даже и да си девствен-голям праз).

Конкрето сега какво да правиш:
1)Пълен игнор отвсякаде-тя да те търси,и когато го направи след ден,два,седмица,месец..............не да си с глас" твой съм" ,а с една незаинтересована нагласа и понеже си много добър може занапред да разрешиш да се видиш с нея.
2)Като с е видиш с нея яко кино(обарвания) и целувки(надявам с е поне да си я целувал досега) със стратегията две стъпки напред една назад-сграпчваш и отпускаш
3)Излъчвай лека агресия-ти си пич,с който не могат да с е ебават и не могат да му вартят номера
4)По време на срещата измисляш някакво оправдание да дойде у вас(филм ли ще гледате,рибки ли ще и покажеш.................................заведи я у вас)
5)Цялата ти нагласа трябва да бъде или ще ми пуснеш или приключваме взаимоотношения- 2 месеца са достатъчно мотаене пък ина нея здраво е се ебе,само,че от мъж ,а не от....................
6)винаги ти взимай решенията-дали ще се чукате,дали ще сте заедно,дали ще късате.............ти си този който взема решенията-ако видиш,че те режи,ти веднага вземи инициативта и ти  я отрежи.(Може ли да си призная нещо? Имаше време, когато си мислех, че съм влюбен в теб? Сега искам да ти кажа, че като се вгледам в миналото разбирам, че не е било така.

Тогава можех често да си представя колко ни е добре заедно, в най-различни ситуации, можех да си представя как ставаме все по-близки и по-близки, как се подкрепяме и обичаме дълги години? Сега разбирам колко глупаво е било това? Да мисля, че всичко може да бъде така? Навярно не си подхождаме?)-Пробвай този подход само в краен случай-не питай защо-жените са патки.


Даже и да те отреже-поне няма да си губиш времето с глупости и ще знеш какво да правиш отук нататък и да продължиш да се занимаваш с други мацки
Толзкоз от мен-да ти дам една малка пролука-на мацката яко и се ебе.
Приеми критикити ми  конструктивно-успех с мацката  Усмивчица
Активен
moonwatcher
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +49/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 213


Профил
« Отговор #7 -: Юни 06, 2010, 22:02 »

Цитат
Atlanticman

Извини ме пич-Ама я ми кажи какви качества толкова притежава една 17 годишна неориентирана патка,че чак толкова не едва ли не "не можеш без нея".

1)Златна вагина
2)Изключително голям интелект
3)Голям финансов статус
4)Неземна хубавица-толкова хубава,че в сравнение с нея всички жени изглеждат грозни
5)Зрели расъждения-опитна е като 40-50 годишна
6)Целенасочена и устремена, с големи амбиции
7)Голям соцален кръг около нея,от който ти имаш голяма далавера-много познанства и т.н.
всички около тебе те боготворят,че такава мацка се върти около теб
...

Та кое от тези благини имаш(лелееее как мразя да задавам риторични въпроси).
Значи ИЗВОДЪТ е:мацката не е нищо специално,заменима е,а един лесно заменим човек няма как да им въпроси " как ще живея без теб "

Пич ти си мъж на 24 години и с дръж като такъв ,а не като 15 годишен хлапак-цялото ти мислене действия,манталитет трябват да излъчват това.

Имам един въпрос към теб-колко гаджета си имал досега често и как си се даржал за да ги свалиш и защо после сте скъсали(форумът е анонимен,тука никой не те знае,така,че ми отговориш често-даже и да си девствен-голям праз).

Конкрето сега какво да правиш:
1)Пълен игнор отвсякаде-тя да те търси,и когато го направи след ден,два,седмица,месец..............не да си с глас" твой съм" ,а с една незаинтересована нагласа и понеже си много добър може занапред да разрешиш да се видиш с нея.
2)Като с е видиш с нея яко кино(обарвания) и целувки(надявам с е поне да си я целувал досега) със стратегията две стъпки напред една назад-сграпчваш и отпускаш
3)Излъчвай лека агресия-ти си пич,с който не могат да с е ебават и не могат да му вартят номера
4)По време на срещата измисляш някакво оправданеи да дойде у вас(филм ли ще гледате,рибки ли ще и покажеш.................................заведи я у вас)
5)Цялата ти нагласа трябва да бъде или ще ми пуснеш или приключваме взаимоотношения- 2 месеца са достатъчно мотаене пък ина нея здраво е се ебе,само,че от мъж ,а не от....................

Толзкоз от мен-да ти дам една малка пролука-на мацката яко и се ебе.
Приеми критикити ми  конструктивно-успех с мацката

Хахаха, добър пост +1  Иначе цялото това тичане по мацки се получава не заради логически причини(Тая мацка е интелигентна, смятам да се влюбя във нея  Смотан), във повечето случай се случва когато 2 неща се случат едновременно: 1: Мацката е първата, която те харесва от много време, или е много по-готина от мацки, със който си свикнал да излизаш, и 2: Постоянно си мислиш за мацката, въртиш си едни и същи мисли отново и отново във главата постоянно, докато изцяло се филмираш че "това е любов". Та си мислиш, че я обичаш, и се ядосваш за това че "не го оценява", а реално това което се случва е че търсиш изгода от нея(Опитваш се да я задържиш, защото знаеш че ще мине много време преди да срещеш друга мацка, или друга толкова готина мацка) И така  Готин Естествено не казвам че любовта не съществува, просто във повечето случай става дума за чиста зависимост и нийдинес  Усмивчица
Активен
razace
PuP Форум Ученик
**

Репутация: +27/-28
Неактивен Неактивен

Публикации: 117


let me see... what can i do...


Профил
« Отговор #8 -: Юни 06, 2010, 23:51 »

неуспехът ще е пернаментен, ако не си вземеш сериозна бележка за държанието ти

дреми ти на кура, остави ги емоциите те са за жените, ходи еби други и не се хаби брато, така ще спечелиш мацката на сърцето си Усмивчица
Активен

lalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalala
GreenHooliganXL
PuP Contributor
PuP Форум Майстор
*

Репутация: +91/-28
Неактивен Неактивен

Публикации: 262Профил
« Отговор #9 -: Юни 07, 2010, 11:54 »

Досега никога не съм се противопоставял на някого от форума обаче,имам си друго мнение и държа да си го кажа,не е задължително да съм прав,но нали за това го правим нека той намери правилният начин.Неразбирам заради тоя секс го направихте на луд,какви други теми имаше невъзможни и дадохте страхотни съвети,а сега всичко опря "Излез и я наеби!".WTF той дори не каза че е влюбен...Просто мацката може и да говори истината за това превързване пича правилно го обесни със лошото настроение...Ето моята гледна точка,правилно си постъпил както каза някой колега ще се обади тя,много скоро.Излез и се дръж както си се държал защо да променяш нещо?Смисъл натискай си я,но не целта ти да бъде главно секс...Бъдете заедно както до сега,аз съм сигурен че където е текло пак ще тече и щом си и давал тези емоции тя пак ще дойде при теб...Тази промяна веднага тя ще я усети и какво може да се помисли "Той се променя заради мен,значи го държа в ръцете си" или "Той ме обича значи затова се е променил".Бъди себе си бре човек...Тук говорим за връзка не за сет...Нещата стават различни,ако искаш да си с нея,мислиш че цял живот ще я играеш ли?(Примерно)Най-добрият начин е ултиматума,казваш как стоят нещата,врътваш и една реч за живота,жегваш я...Оставяш я в шах да избира..."ИЛИ СИ ИЗЦЯЛО МОЯ ИЛИ СИ КАЗВАМЕ СБОГОМ".Няма тън мън...Но просто с другите неща бъди себе си...Не е нужно да си  най-големият АЛФА МЕЙЛ...Че да задържиш едно момиче във връзка...Хайде сега като ти звънне ултиматум и да знаеш какво да правиш напред. Усмивчица УСПЕХ
Активен

?Never apologize for having high standards. People who really want to be in your life will rise up to meet them.?
?    Unknown
hitman321
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +156/-64
Неактивен Неактивен

Публикации: 488


Профил
« Отговор #10 -: Юни 07, 2010, 14:05 »

GreenHooliganXL

Kакво ти е направило момчето,че така го объркваш-ако просто искаш да не успее с мацката кажи,но защо го объркваш(хващам се на бас,че не си на повече от 16-17 години)

Цитат
имам си друго мнение и държа да си го кажа,не е задължително да съм прав
Цитат

Като не си сигурен и не знаеш,че си прав не давай мнение-тука целата е взаимопопощ и който си има представа казва,който не пасува,не  е срамно да не знаеш,срамно е да се опитваш да си компетентен във всичко.Например ако пича пусне тема "Здравейте момчета,току що свалих 20 шведки и сега отиваме в хотелската стая-какво да очаквам?" тука аз ще си замълча защото си нямам представа или опит какво е да бъдеш с 20 шведки едновременно-затова даваш мнение когато смяташ,че чаткаш за какво става дума и опита,практиката и материалите,коитоси чел са ти доказали,че си прав,а когато не знаеш-пасуваш

Цитат
сега всичко опря "Излез и я наеби!".WTF той дори не каза че е влюбен.

1)След определен период от време(седмица,две,месец) това прераства във секс или въобще няма връзка,а приятелско излизане по кафенетата и дискотеките.Ако пича иска мацката да му е приятелче -ок,но иска ли я за гадже трябва да има секс-иначе след месец ще има тема "Момчета аз направих всичко което тя искаше,каде ли не я водих,какво ли не и купувах,колко бях търпелив към нея и тя се наеба с някакъв тъпак,който познава само от седмица"-за да няма такава тема,му казваме какво да прави за да не се случи най-лошото.
2)Пича е хлътнал няма значение какво казва-защо иначе ще пуска такава дълга тема с името част едно(сиреч очаквайте втора,ако не и терта част).Пича изцяло е в синдрома на целувката на смърта-той анализира всяко нейно действие и бездействие зада разбере какво казва мацката,дали го харесва или не,да ли го обича...........Пича е хлътнал отвсякаде-нама значение,какво казва-виж фактите и действията и ще си направиш изводите.

Цитат
Просто мацката може и да говори истината за това превързване пича правилно го обесни със лошото настроение.
Цитат

Горко на този мъж,който почне да се връзва на която и да е мацка дали днеска е в добро,лошо натроение,дали е и криво днеска или пък е супер щастлива-това не е мъж-това е цирков артист,вместо да я придърпа в своята реалност.

Цитат
Излез и се дръж както си се държал защо да променяш нещо?
Цитат

Тоест с две думи му казваш дръж се като приятелка както досега и скоро като му бие шута,като му каже,че не иска да го вижда,че не  го привлича вече и иска да му бъде приятел и след седмица си хване друго гадже и се наебе с него да се чуди защо е станало така а?

Цитат
Бъдете заедно както до сега,аз съм сигурен че където е текло пак ще тече
Цитат
Нещо си се объркал-никаде не е текло-те не са бивши любовници-секс досега е нямало изобщо и ако кара така изобщо няма да има.

Цитат
давал тези емоции тя пак ще дойде при теб
Цитат

Кои емоции,че аз не схващам нещо:
1)Секс и страхотни оргазми-не
2)Страст-не
3)Изгарящо желание-не
4)Ревсност-не
5)Страх да го загуби-не
6)Нетърпение да го види-не
7)Жар и огромен пламък в очите и -не
.....................................................

Та кои емоции и дава ,защото ако ги няма тези емоции(поне част от тях) по скоро може да се надява Памела Андерсон и Наоми Кембъл да му дойдат едновременно,отколкото мацката.Защото и на момичето и се живее и тя има сексуални нужди и потребности(хормоните яко я тресат)

Цитат
Той се променя заради мен,значи го държа в ръцете си" или "Той ме обича значи затова се е променил"
Цитат

1)Той се променя защото почва да чатва какво е мъжко начало и какво е женско начало-ако досега го гледах като приятелка,сега почвадм да го гледам като потенциален сексуален партьор
2)Че мацката и е ясно,че е хлатнал по нея-това е 100 % сигурно-жените имат страхотен радар за това-проблема е ,не че е хлътнал(обичай си я колкото искаш)-а как се държиш-държи ли се като мъж(даже това че е хлътнал ще му помогне , а ако се държи като................... ще си каже "уффффффффф поредния" и хайде ХОП


Цитат
Бъди себе си бре човек.
Много грешен съвет-ако под себе си разбираш да бъде приятелка,която излиза без да предприема нищо и да прави нищо-това е грешно.Моят съвет е бъди най доброто от себе си-изкарай якият и готин пич и го дай на предна позиция.


Цитат
Тук говорим за връзка не за сет
Цитат
Тука си прав пич-ама кога започва една истинска връзка-след леглото(или асансьора Намигване) иначе е приятелска сбирка и нищо повече


Цитат
Най-добрият начин е ултиматума,казваш как стоят нещата,врътваш и една реч за живота,жегваш я...Оставяш я в шах да избира..."
Цитат

Какво стана пич-нали бяха приятелски излизания,без промяна,а сега ми говориш за ултиматуми-нещо май си противоречиш-за ултиматука-така е ,ако виждаш,че почва да те върти-но запомни ти си този който взема решенията-дали ще късате,да ли ще ходите,къде ще ходите,къде ще се разкарвате................ти си този който взема решенията

GreenHooliganXL
Ако моето мнение не е компетентно,ако на moonwatcher мнението не е компететно,нека да видим какво е  Слейъра((той поне си знае за какво иде реч-или и тука ще се усъмниш)на Цитат на:
Цитат
slayer в юни 01, 2010, 16:05:28


"От 2 месеца излизам (ходя, имам връзка) с едно момиче."

- Ти нямаш връзка, не излизаш и не ходиш с едно момиче. Тоест ти имаш връзка, излизаш и ходиш с нея както тя би ходила с нейната приятелка, не като с мъж. За толкова време задължително трябваше да я понатиснеш повечко за секс, а не да създаваш атмосфера. Иначе просто си се превърнал в другарче... Не ебеш ли една жена след определен период от време така се получава. Да не говорим, че тя е от тези момичета, от които секса се взема, а не се дава.

Има шанс все още да правите секс и да сте заедно - но от тук нататък си в нормалния "пенсионерски фрейм" - тя е важната и тя ще определя правилата.

Толкоз от мен.

Всеки има право на мнение,ама поне не обърквайте хората

Никога не съм гласувал за отрицателна репутация,но ако гласувах отрицателна репутация, GreenHooliganXL щеше да имаш сега от мен.

Приеми ми публикацията изцяло позитивна и конструктивна(прав съм,че си на 16,17 години нали?)
Активен
GreenHooliganXL
PuP Contributor
PuP Форум Майстор
*

Репутация: +91/-28
Неактивен Неактивен

Публикации: 262Профил
« Отговор #11 -: Юни 07, 2010, 14:23 »

Та дори не мисля да се защитавам,аз бих постъпил,така и не ме интересува че не ти харесва...Защото цялата тая работа си излизъм от кожата а не мога така да съм робот...Имате си право,не казвам че не си компетентен разбра ме грешно,постъпвам така както смятам за правилно,добре че разтълкува мен,а не него,и пак си държа на мойто...Нека не правим глупости да се нападаме,ама изказвам си позицията и няма да отстъпя от нея...Такаче нека реши кво да прави той...Така тълкувам нещата,това съм казал...Негов избор...И това много ме подразни,че се опитваш да ме четеш...Съвсем културно спокойно можеше да кажеш че не си сългасен...Не смятам си меря пишката със никой от тоя форум..и не ми е за репутацията!А казвам че може да бъде себе си.Аз си гледам през моя призма,а нека да ти задам контра въпрос,можеш ли да гарантираш с твоето поведение че тая мацка 100% му е вързана ?Хаха,много се доверяваш на тоя "пик-ъп" брато,в симсъл заучено до безбожие,мислиш ли че слеар действа заучено?Това е роботизация,колкото и сега да ви звучи тъпо,смятам да го кажа аз не вярвам на 100% в пикъп-а 60% действам от пикъп,40% процента давам от себе си...Защото не съм робот,достатъчно съм зрял да мога да избера какво искам,и да знам как да го направя...хаха 16,17 не се обиждам Усмивчица но не позна...Жалкото е че ти си противоречиш...казваш приеми го като градивна критика а следващия момент се ебаваш с мене и ми казваш кажи че си на 16,17...Долна постъпка бро...Нека си изям минусите,ама нали знаеш чуството че си одържал на свойто мнение...И сега ми е добре мерси че ми даде това чуство Усмивчица Успех  :angel:
Активен

?Never apologize for having high standards. People who really want to be in your life will rise up to meet them.?
?    Unknown
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« Отговор #12 -: Юни 09, 2010, 01:02 »

Обикновено не успявам дори да дочета началните постове в теми от рода на "Аз сега ще ви разкажа как осрах всичко за две години, а вие кажете как да оправя всичко за два дни". Тази обаче я дочетох. И то не за друго, ами защото ми направиха впечатление няколко неща - все положителни:
1. Пичът не е чак толкова хлътнал и нийди
2. Не драматизира излишно и не моли отчаяно за помощ
3. Не се изкарва пълен загубеняк както правят повечето
4. Вече е започнал да действа правилно (като не и се обажда)
5. Постът е написан грамотно, последователно и не дразни сам по себе си
   Всичко това ме навежда на мисълта, че новият ни колега има потенциал.

Моят личен съвет към него е следният: Пич, остави засега форума и всичко останало. Ако тук наистина ти е интересно - чети, коментирай и се учи, но остави тази история само за себе си. Не че нямаме желание да ти помогнем, напротив. Но според мен имаш нужда да изживееш нещата без да ги мислиш. Просто ей така - от сърцето си. Всеки трябва да мине през поне една такава раздяла - неосъзната, болезнена и тооолкова поучителна. Прави това, което чувстваш, че трябва. Изживей го!  И когато се почувстваш готов се върни към тази тема и я прочети отначало. Тогава сам ще си дадеш съвет. И няма да е късно, защото животът ти сега започва.
Активен
hitman321
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +156/-64
Неактивен Неактивен

Публикации: 488


Профил
« Отговор #13 -: Юни 11, 2010, 07:44 »

GreenHooliganXL


Цитат
не ме интересува че не ти харесва..

Пич,не става дума за харесване или нехаресване,а за ефективност-нали затова всички сме тука , за по голяма ефективност

Цитат
Имате си право,не казвам че не си компетентен разбра ме грешно

Значи спорът тука приключи-целта на един спор е да се защити тезата/аргумента,а когато ответната страна е съгласна с това(или няма контра мотиви) спорът приключва.

Цитат
Нека не правим глупости да се нападаме,

Пич-аз те не нападам-аз чисто приятелски ти показвам ,че твоята тактика не работи(или има нисък процент на успеваемост-за да не се обидиш), и агрументирано ти показвам защо.

Цитат
и пак си държа на мойто

Едно от основните качества на оцеляващите видове-както при животните,така и при хората е способността да еволюрат в замисимост от заобикалящата ги среда,а специално при хората да се самоусъваршенстват (физически,интелетуално) с цел по добри шансове за оцеляване..............иначе важи закона на Дарвин в пълна сила.

Цитат
Съвсем културно спокойно можеше да кажеш че не си сългасен

Вариан 1)-не съм съгласен с теб
Вариант 2)Аргументирано ти показвам ,защо не съм съгласен с теб и  в реални условия твоята стратегия е неефикасна(с ниски проценти на успеваемост за да не се обидиш)

Смятам,че Вариант 2 е много по добре за случая,не мислиш ли?

Послепис(Тона ми е изцяло културен)


Цитат
си меря пишката със никой от тоя форум.

Никой с никого не си мери пишката пич-вкарваш се в някакви филми


Цитат
можеш ли да гарантираш с твоето поведение че тая мацка 100% му е вързана

Няма нищо което да гарантира на 100 %.Ако ще да е брат Пит с 40 милионна в сметката,целият град да увещава мацката да сколонни-пак няма 100 % гаранция-както дали ще успееш,каде ще завършиш,какво ще учиш,какво ще работиш..............Ти единствено може да увеличиш шанса за успех,но нищо няма на 100% сигурно.Това което му предлагам е в пъти да си увеличи шансовете си  за успех.

Цитат
Това е роботизация

Каква роботизация те гони пич-защо ми слагаш думи в устата,които не съм използвал-да съм го посъветвал "Сега ще изпозваш коки анд фъни,след това ще създадеш атракшън,след това комфорт,след това пуш анд пул........."НЕ,просто чисто приятелски го посъветвах,че в определен период от връзката преминава в секс за да стане качествена връзка иначе е просто приятелско излизане и шанса да му бие дузпата със стратегията ХОП е огромен.
Ако се съмняваш в думите ми -срещни се с пичове на 33-38 години с над 10-15 гаджета в живота си и ги питай какво става с излизане с една жена в която след определен период няма секс,даже няма и намеци за това-Мисля,че и двамата се досещаме за отговора.

Цитат
хаха 16,17 не се обиждам Smiley но не позна..

Още по зле тогава-защото ако с тези расъждения си на 20-24 години ,ако не си промениш мисленето и манталитета в градивна посока ,ще има бая шматки да те размотават.

Цитат
момент се ебаваш с мене

Вкарваш се в някакви филми пич-Приятелски съвет-поработи си с егото-то е едно от пречките за самоусъвършенстване.

Цитат
Нека си изям минусите,ама нали знаеш чуството че си одържал на свойто мнение...

1)За да гласувам на някого отрицателна репутация,трябва да напише уникално дебилски пост.Личи си,че си го писал с добро сърце и с желание да помогнеш-това го оценявам-но,чисто приятелски ти показвам,защо това не е ефиктивно
2)Пич-ти ако ще си отстоявай мнението,че земята е квадратна  ,че всички  жени забременяват с непорочно зачатие-твоя работа,Но прави разлика между остояване на принципи,позиция(тогава,когато имаш неоспорими аргументи) и магаре на мост,което стои на инат-ни напреде ,ни назаде и не дава на никой да мине.Май между двете има разлика а?

Поста ми е изцяло позитивено и конструктивно насочен-прочети го няколко пъти ако трябва.

Поздрави.


Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines