Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 03, 2023, 23:32 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Как да се чувствам достатъчен?  (Прочетена 1127 пъти)
asfr
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 26

Профил
« -: Юли 03, 2022, 19:48 »

Практикувам пикъп от 2014. Минали са ми поне хиляда сета, през ръцете и забелязвам 1 нещо, което ми се струва, че стои в основата под всичко останало и сякаш е най-ключовия фактор. Когато видя момиче, на автопилот я поставям в графа, в една от 2 основни категорий. Момиче което, чувствам, че заслужавам и такова което смятам, че е по-хубаво от това което ми се полага. Ако я виждам в пъравата категория, разговора е на автопилот и не изпитвам особен проблем да доведа процеса до край. Ако я виждам във втората категория, си създавам една психологическа бариера, поради която поведението ми се променя и сякаш, съботирам целия процес. Стува ми се, че това дали смятам, че я заслужавам е критерия, за това дали мога да имам жени от определен калибър и сякаш не мога да осъщества промяната от вън на вътре защото се съботирам. В такъв случай, някой има ли представа как мога да променя представата си от вътре навън, така че да премахна онази психологическа бариера която възпрепятства това да случа нещата на автопилот?
Активен
recheck
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #1 -: Юли 06, 2022, 19:21 »

Премахни втората категория и поставяй всички в първата.
Активен
ifresh
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 761

Профил
« Отговор #2 -: Юли 07, 2022, 00:22 »

Здравей,

По въпросът ти как да се чувстваш достатъчен - когато достигнеш до този момент, когато няма да слагаш жените в две категории. Усмивчица Достатъчен не означава само това да си самодостатъчен, но и да определяш какво искаш, какво желаеш от живота, да имаш граници, които не търпят поведение, което не отговаря на твоите изисквания, дори с риск да останеш сам. И тук идва умението да балансираш, и да даваш възможност на другите да се докажат пред теб, да селектираш. Но за да го правиш, е нужно да знаеш как да постъпваш в ситуации, когато другите пробват твоите граници. Да даваш отпор и правилни сигнали, да респектираш.

Представи си, че всички те смятат за грозен, неспособен и тъп - какво ще направиш? Ще им повярваш ли? Ще започнеш ли да се съмняваш в себе си? Именно в подобни ситуации е нужно да наблегнеш на твоите убеждения, които не трябва да се влияят от това какво другите смятат за теб. Естествено, че е нужно и да приемаш обратната връзка, но най-главното е изграждане на вътрешна система от убеждения, принципи и ценности.

Психологическата ти бариера се поражда, защото основата ти на убеждения е нестабилна, подценяваш се и придаваш на другите по-голяма важност и ценност. Ако погледнеш реално, всеки има своята сила, своите силни и слаби черти. Никой не е по-важен или по-маловажен. И в тази ситуация, ти, си най-важният, защото ти си отговорен за всичко това, което правиш, и което не правиш. От теб зависи дали ще гледаш на нещата като пречки, или ще ги възприемаш като възможности. Намигване
Активен

Ние не виждаме нещата такива, каквито са. Виждаме ги такива, каквито сме ние.

http://ivonechovski.wordpress.com/
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1549

Профил
« Отговор #3 -: Юли 15, 2022, 20:54 »

recheck - писал съм за нещо подобно в друга тема, така че направо ще ти дам връзка към постът ми. Илиян също е дал добри насоки там:

Активен

Бъди Слънце!
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3994

Профил
« Отговор #4 -: Август 01, 2022, 07:13 »

Интересна тема. И аз съм така.
Факт е обаче, че не всеки мъж може да има всяка жена, и реалността не се променя дори ако си го внушиш.
Ако ставаше само с ментални трикове, то всеки щеше да ебе всяка. А не виждам това да се случва по улиците.
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #5 -: Август 01, 2022, 19:14 »

Здравей братле, това е напълно нормално за всеки мъж, не си единствения. Преди време и аз бях така, като видя някоя хубава мацка и си мисля как не я заслужавам, от там играта ми се прецаква, започвам да й се доказвам и тя съответно ме слага в графата "мухльовци" .

При теб проблемът може да е следния:

- Ниско самочувствие - ако ти не се чувстваш самодостатъчен и сигурен че ще ебеш тази жена, по- добре изобщо не отваряй сета.

- Отваряш сетове които не те кефят - това е много важно, под кефят разбирай и в лице и в тяло, не примерно да ти хареса че е готина в тяло, ама лицето ти те отблъсква и ти е антипатична. Това има значение, понеже ти не я харесваш достатъчно и това се предава на нея. Замисли се за сетовете, които си правил когато наистина мацката ти е харесвала и тези които си отварял рутинно.  Излишно е да се занимаваш с жени които не те кефят независимо дали имат готино тяло. Сега ако грам не те ебе давай, но ме съмнява да е така.

- Ти си нискорангов мъж - както Стоун каза в коментара си, няма как да ебем всички жени. И ние като жените имаме ранг и ебем жените според него. Ако се подобриш като лайфстайл и външен вид ще ебеш и по-хубави. Виж хубаво какво ти куца и честно пред себе си признай, ако нещо не е наред с теб. Така имаш шанс да се подобриш и съответно да увеличиш жените, които да ти се кефят.

- Не третираш жените като човешки същества - доста дълго време правех тази грешка. То е ясно че искаме да правим секс с жените, но да се държиш като някой който се интересува само как ще им го вкара, няма да стане. Свалката е емоция и се изисква да даваш и ти, не само тя. Трябва да опознаеш мацката.

Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: