Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 02, 2023, 13:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво не харесвате в отношението на жените към Вас  (Прочетена 6797 пъти)
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #60 -: Ноември 22, 2021, 10:21 »

Естествено че няма нищо грозно в това да учиш, грозно и жалко е да се хвалиш пред всеки втори с дипломите си, все едно си хванала Господ за шлифера. Дипломите нищо не значат.

Цитата с картите е много тъп, животът не е игра на карти. Това предполага да разчитаме на това което ни поднесе съдбата, в което няма смисъл. Животът е какъвто си го изградиш, не е нито шах нито табла нито карти.

Напомняш ми на една мацка преди време във форума Здрач, и тя като теб беше доста остра в изказа си и изобщо не можеше да разбере мъжката природа, липсата на секс явно не се отразява добре на жените.
Активен
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #61 -: Ноември 22, 2021, 10:48 »

StefanS, знам, че сексът за мъжа не означава любов. Не пия алкохол и не знам защо толкова говориш за него. Не съм на 35 години, по-млада съм, имам дете. Не искам да те сгазя с колата си и не съм се опитала да те нападна.
Активен
GRYM
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 18

Профил
« Отговор #62 -: Ноември 22, 2021, 11:30 »

@Fiorella
"Неукият и глупав човек естествено, че няма как да го разбере. Основното му занимание ще е да злобее."

Дипломите от където и да е не правят един човек умен, интелигентен и тн  Ухилен В момента ти си тази която злобее и дудне колко е умна защото има дипломи..
Примерно с ИТ дипломата можеш само да си я окачиш на стената, през 2021 вече не се използват нещата които учат там  Усмивчица

Да, всеки може да разбира качеството на живот по различен начин..
НО има неща които са факти и който колкото и да ги отрича те ще си останат факти!
Примерите ти са точни, грешка е когато имаш такива възможности да се храниш с вредна, гадна храна, да носиш кофти дрехи от кофти материал, кофти кола - която може да те убие, теб и семейството ти и тн и тн..
Но и всеки вижда по различен начин смисъла на живота. Някои искат просто да оставят поколение без значение какво е то и какви личности ще станат.

Не се трови, бъди здрава и щастлива. Тук просто си изказваме мнението, не е нужно да се караме и тн.
Активен

Единственото нещо което може да ми заповядва е куражът ми!
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #63 -: Ноември 22, 2021, 13:35 »

Дали ще успя - за мен е лесно и без никакво знчение. Бъдещата ми жена ще се роди или догодина или 2023 година. Когато тя е на 18, аз ще съм на около 60.
Деца мога да правя колкото си поискам, ние мъжете нямаме 400 яйцеклеткти които заминават в кенефа в 20-годишен период.

"Старите ергени" се женят на Уранова опозиция 40-44 г. и често избират млади девойки с $daddy issues$, която да се опитат да превъзпитат. Та, правилно си се ориентирал. Мрънкането на старите ергени на дали нормална жена може да го изтърпи.

Нито броят на яйцеклетките е толкова, нито си заминават за 20 години, нито пък децата стават толкова лесно, колкото си мислиш.

когато имаш такива възможности да се храниш с вредна, гадна храна, да носиш кофти дрехи от кофти материал, кофти кола - която може да те убие, теб и семейството ти и тн и тн..

Не се трови, бъди здрава и щастлива.

Ти явно си само на био, органик храна. Пиеш само вода с ниска минерализация обогатена с минерали без флуор. Ползваш натурална козметика с етерична масла. Дрехите ти са от био памук, бамбук и тенсел. Вероятно си имаш личен самолет и пилотираш, защото най-малко ПТП-та стават на небето. И дишаш пречистен въздух в скафандър... Та, вероятно не си жител на Земята.

Блазе ти! Мен не ме мисли. Аз нося български ген с пра-дядо сърбин - та, войната не ми е чужда.

Активен
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Профил
« Отговор #64 -: Ноември 22, 2021, 14:32 »

НО има неща които са факти и който колкото и да ги отрича те ще си останат факти!

И кои са тези неща? Усмивчица
Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Ноември 22, 2021, 14:38 »

Не пия алкохол

Сега добавете "Не пуша", "Готвя много хубаво",  "Детето стана от първия път (т.е. нямам много опит)" и ще Ви "налазят"... Усмивчица Шегувам се.
Активен

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #66 -: Ноември 22, 2021, 15:31 »

Someone, детето е от връзка, и да, мъжете също се променят като вържат жена с дете. Аз не искам да стоя в такава връзка. Не ме познаваш, за да определяш каква съм, и знам, че не се шегуваш. Другото, което е, тъй като много говориш за интелигентността, учила съм доста, завършила съм престижна професия. Не исках да се изтъквам, но в този случай ми се прииска.
Активен
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #67 -: Ноември 22, 2021, 15:45 »

Т.е., г-це Алекс, да разбирам, че пушите и не готвите много?   Плезещ се
Активен

xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #68 -: Ноември 22, 2021, 16:15 »

Someone, не пуша. Ти не си добър, възпитан мъж, който се интересува от книги. Още като се направи на интересен за годините, после на въпроса на стоун забелязах по начина, по който отговори. Какво искаш от мен не разбирам.
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #69 -: Ноември 22, 2021, 17:32 »

Someone, не пуша. Ти не си добър, възпитан мъж, който се интересува от книги. Още като се направи на интересен за годините, после на въпроса на стоун забелязах по начина, по който отговори. Какво искаш от мен не разбирам.

Дейба Стоун, развали плана на човека, Алекс като е прочела поста ти и на колегата Someone веднага му се провали плана.  Ухилен
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1445

Профил
« Отговор #70 -: Ноември 23, 2021, 02:36 »

Какво искаш от мен не разбирам.
Напротив
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #71 -: Ноември 23, 2021, 06:21 »

Неукият и глупав човек естествено, че няма как да го разбере. Основното му занимание ще е да злобее.
Чакай и аз да отвърна с цитат от един философ, но понеже нямам толкова дипломи, забравих кой точно го беше казал:
"Когато аргументите свършат, започват да летят обидите"
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #72 -: Ноември 23, 2021, 18:19 »

Чакай и аз да отвърна с цитат от един философ, но понеже нямам толкова дипломи, забравих кой точно го беше казал:
"Когато аргументите свършат, започват да летят обидите"

Съдът работи с факти.

Ти не си философ, а буквалист - егоцентрик. Кофти.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 588

Профил WWW
« Отговор #73 -: Юни 26, 2022, 06:22 »

Не харесвам когато сме си поставили обща цел и я следваме, но тя тайно и еднолично реши че ще промени и ще следва нейната нова цел без да ми каже.
Не харесвам когато живеем заедно тя да ми казва как трябва да изкарвам повече пари или да работя повече, при все че аз плащам по голямата част от сметките и нямам финансови проблеми.
Не харесвам когато тя си промени мнението по отношение на някой проблем, дали личен или обществен, не ми каже, и започне да се държи като масло в огън.
Не харесвам когато споделям нещо лично по време на първото ни питие заедно, а отсреща-отговор нищо. Последното не ме притеснява толкова колкото първите три.

Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  

Отиди на: