Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво не харесвате в отношението на жените към Вас  (Прочетена 6523 пъти)
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« -: Септември 28, 2021, 19:28 »

Здравейте, има ли значение кой е по-активен в началото на свалката мъжа или жената и кога може да се каже, че жената е прекалено активна? Какво имате предвид като кажете, че жените са станали мъже и какво Ви дразни в тях и в отношението към Вас? Какво имате предвид като кажете, че вече няма свестни жени? Какво Ви прави лошо впечатление?Усмивчица
Активен
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #1 -: Септември 29, 2021, 13:48 »

"Прекалено активна" е когато се опитва да контролира прекалено много нещата и ситуациите.

Все по-често сякаш се случва жените да взимат нашите роли и да водят (то не са виновни само те де..), а това не е естественият ход на нещата и не води към добро, защото просто не ви е заложено в природата.

Активен

gnōthi seauton
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Септември 29, 2021, 18:11 »

crowolf, здравей, по какво определяш, че една жена е контролираща във взаимоотношенията и как разграничаваш жена, която има интерес към теб без да поема инициативата от жена, която се прави, че има интерес към теб, защото и двете може да изглежда, че те следват и ти водиш?  Какво ти прави лошо впечатление, освен това да ти изземва функциите на мъж и да води вместо теб?Усмивчица
Активен
TripleN
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #3 -: Октомври 02, 2021, 11:46 »

Няма проблеми да по-активна в началото на свалката към внимателно селектиран мъж, няма да я помисля за курва или за лека. Не виждам лошо ако и харесва някой да действа директно без инфантилни глупости и излишно надуване.Ако обаче е активна към всеки пешо-гошев, тогава става ясно, че това е едина нискокачествена парцалка. Няма такова значение кой ще е по-активен или "първи" в началото на свалката важен е крайният резултат.

Едно нещо, което не ми харесва, е че нашенките обичат да се правят на много еманципирани и тип феминистки, но когато дойде време за плащане на сметки, изведнъж се превръщат в мизерни бай-ганьовки. Или е еманципирана докрай както в Германия и Скандинавия с всичките му минуси и последствия или няма да се прави на ташачка - жалко и смешно е  Ухилен
Активен
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2021, 19:42 »

Май ще трябва да се поправя - не жената да е по-активна в свалката в началото, а тя да започне първа разговор или да пише или да поиска телефон. Това не съм мислила, че може да бъде причина да я помисли за лека жена, както казваш. По-скоро си мислех, че ще се загуби интереса към нея, но зависи и как ще го направи може би.
 Ако с всички се закача, има нужда от повече внимание към себе си. Ако започне да се надува или да се държи инфантилно, при правилна реакция от теб ще се променят нещата в твоя полза.
 За плащането на сметката, според мен мъжът плаща сметката на първа среща. Ако ти идва в повече заведи я на кафе или не сядайте никъде  Ухилен, но според мен това за такава малка сума от твоя страна е дребнавост. Ако намериш такава, която да те свали тя, да си иска секс от теб и поиска сама да ти плати сметката, според мен ще е по-нискорангова от теб почти със сигурност или поне тя ще се определя като такава. Усмивчица

Активен
TripleN
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2021, 20:49 »

Не знам, защо говориш за мен? Питаш какво не ни харесва в отношението на жените към Вас и аз ти отговарям - или го държи печено докрая като истинска дама или ако е дама само в определени моменти си остава нискорангова бай-ганьовка  Ухилен
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 06, 2021, 18:00 »

Мразя да ме гледат с онзи поглед от сорта " Къв е тоя"

Иначе като отношение да не е някое дърво и да се държи така все едно притежава целия град.
Но за мен най-отблъскващото е когато мацката почва да се перчи с постиженията си и едва ли не всички й са под нивото, снобското отношение на недоебананкариеристка с много претенции .
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1444

Профил
« Отговор #7 -: Октомври 07, 2021, 04:19 »

Май ще трябва да се поправя - не жената да е по-активна в свалката в началото, а тя да започне първа разговор или да пише или да поиска телефон. Това не съм мислила, че може да бъде причина да я помисли за лека жена, както казваш. По-скоро си мислех, че ще се загуби интереса към нея, но зависи и как ще го направи може би.
Не. Мислиш си така, щото разсъждаваш от твоята камбанария. Какво би ти харесало/повлияло на теб. Ако сваляш друга жена, ще има супер ключова роля. Ако сваляш мъж, ще ти е незначителен фактор. Не, че емоционалната игра не е фактор и при нас, но в много по-малка степен, и в много по-дългосрочен план влияе.

Само не разбирам, що задаваш тъпи въпроси, на които знаеш отговорите. В предвид, че си достатъчно обиграна и самоосъзната, за да си отговориш сама. Почти сигурно, по-точно от отговорите които ще получиш тук. Свиряваш си часовника?  Усмивчица
Активен
skiller
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 129

Профил
« Отговор #8 -: Октомври 07, 2021, 16:37 »

Здравейте, има ли значение кой е по-активен в началото на свалката мъжа или жената и кога може да се каже, че жената е прекалено активна? Какво имате предвид като кажете, че жените са станали мъже и какво Ви дразни в тях и в отношението към Вас? Какво имате предвид като кажете, че вече няма свестни жени? Какво Ви прави лошо впечатление?Усмивчица

Редактирах си мнението, че се оказа че си женско. Тези въпроси май крият една несигурност как да бъдеш приета в светът на мъжете. Наскоро си сложих Тик Ток за пуберите да видя колко го хвалят, но това което най-много ми направи впечатление е, че жените са станали по-директни и сексуализиращи (разбира се това е онлайн, случва се на живо да са като дърво) и виждам как мъжете пускат видеа да попитат дали някой е виждал момичето от видеото им, за да се запознаят с нея?! Уатдафак? Това, което най-много ни дразни във вас е емоционалността, но върху това нямате контрол и майката Природа така е решила. Просто повечето мъже нямат ресурса да се оправят с вашите драми, а тях винаги ще ги правите. После се почва едно недоволство и обвинения, което дава един даунсайд на мъжете.Аз също си признавам, че напредвам в тези интерперсонални взаимоотношения насочени към връзка и доста често ми се провалят връзките, защото губя толеранса и показвам вратата. Но да чаленджа е, че социалните медии вдъхнаха куража на 4ки да се мислят за 10ки и това подвежда повечето мъже.
Активен
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Октомври 07, 2021, 19:06 »

Ще отговарям подред.  Усмивчица
 Target благодаря за мнението ти. Когато една жена ти се хвали с постиженията си, хвали се, показва, че има много претенции към мъжете и се държи така, сякаш всички я харесват, първо иска да те впечтли с това, теб или който и да е, иска да е център на внимание. Защо ще има нужда да го прави това, ако всичко и беше наред или ако имаше нужното самочувствие? Като си отговориш на този въпрос няма вече да се дразниш и даже може да и кажеш, че си разбрал причината за поведението и, ако ти се занимава. Знам, че не си искал анализ на коментара ти, но ми се искаше да си кажа мнението при такава ситуация.
 btw защо зададох въпроса си има причина. Говорихме си по тази тема с жена психолог и ми беше интересно как ще се отговори във форум за свалки. Дали има разлика в отговора от мъж или жена, като и двамата се занимават с психология, по-скоро насочена към любовни отношения. Не казвам, че тука сте психолози, но все пак ми стана интересно.
  skiller, това за обвиненията е доста неприятно, но пак зависи основателни ли са или не. 
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #10 -: Октомври 07, 2021, 19:53 »

Всъщност се радвам че си направила анализ на коментара ми, макар и да е грешен. Наясно съм че щом мацката се хвали иска да е в Център на вниманието, но и да демонстрира колко много е над останалите, един вид състезание което е тъпо все пак сме се събрали да се опознаваме не на състезание( ако искаш състезание ще я бия на билярд) иначе не. Претенциите й са в следствие на филмите в главата които си е вкарала че в много специална, никой не е такъв. Всеки има претенции, но трябва да да реалистични. Иначе аз няма какво да й казвам, ако тя поне малко ме харесва няма да прави циркове. От друга страна мацките се държат така само и само да разкарат някой непривлекателен за тях мъж. Но мисля че цирковете са излишни в случая.

Относно btw  човека се опитва да ти даде мъжката си гледна точка, при нас мъжете е така, ние сваляме жени, ако ни заговори жена сме ок, но  зависи, примерно от нищото да ни се слага ни е малко странно и определено можем да я помислим за лека.

Относно skiller Много 4ки или не дотам привлекателни жени се помислиха за моделки. Ще ти издам нещо за мъжете, понякога сваляме такива понеже красавиците ни отказват и затова се целим по-ниско за да имаме повече шанс. Естествено малко са мъжете които биха си признали че са спали с грозни жени пред останалите мъже. Относно връзките, в днешно време доста трудно става. Не защото не искаме а защото самите връзки не са връзки а простотии.
Активен
skiller
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 129

Профил
« Отговор #11 -: Октомври 07, 2021, 21:11 »

skiller, това за обвиненията е доста неприятно, но пак зависи основателни ли са или не.  

Аз имах предвид, че мъжете се сърдят на жените че имат пропуски и нямат здрав фрейм, вместо да се поучат, което накрая преебава свалката и взаимоотношенията за връзка (long term).

Цитат
Относно skiller Много 4ки или не дотам привлекателни жени се помислиха за моделки.

И аз съм имал забивки с няколко грозни жени, защото не съм бил в добър период и ми е помагало да се налагам/доминирам по този начин. Което естествено не е окей. Много мъже във връзка забравят, че свалката не е достатъчна ако искат сериозна връзка, поведението и шит тестовете продължават и ако свалиш гарда за няколко месеца, може да бъдеш вече заменен. Просто така работят нещата, всяка жена инстинктивно знае коя и е втората опция и има нужда от ежедневно социално потвърждение дали е с най-добрият си самец. Колкото до връзките, ролите се размениха и мисля, че падението основно идва от нас мъжете. Прекалено много оставяме да сме в неизгодна позиция заради пъсито, че чак правим промени по личните си цели и мисия в живота.
Активен
TripleN
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Октомври 07, 2021, 21:13 »

Да както писаха в по-горните коментари, наистина е малко странно да задаваш такъв въпрос пък и после да се правиш на остроумна като не ти харесват отговорите, но хубаво искала си питала си и ние ти отговаряме. Не искам да се отклонявам нито пък да те коментирам теб, така, че директно на въпроса ти.

Още едно от многото неща, които не ми харесват в жените, е че супер раболепно се слагате на бедни и оръфани западняци. Готови сте не само да им духате, но даже да пълзите на колене и да им лижете подметките - това явление го наблюдавам масово (не всички са толкова зле, но болшинството са - мисля, че това е ясно на всички, но за всеки случай поставям това напомняне в скоби). Ок бедна си като църковна мишка искаш да избягаш от немотията, но поне избери някой, който наистина е с пари и има някаква външност - това бих го разбрал, но да се хвърляш на всяка отрепка затънала в заеми и живееща в стайче 3 на 2, щом чуеш, че говори западен език е страшно отблъскващо поне за мен. Това говори за липса на елементарно женско самочувствие,класа и пълно долнопробие, нещо което сръбкините не биха позволили никога, въпреки че са по-бедни, нито пък гъркините, които са по-грозни.

Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1444

Профил
« Отговор #13 -: Октомври 08, 2021, 19:00 »

btw защо зададох въпроса си има причина. Говорихме си по тази тема с жена психолог и ми беше интересно как ще се отговори във форум за свалки. Дали има разлика в отговора от мъж или жена, като и двамата се занимават с психология
Свиряваш нейния часовник. Добре. Ето. След това можеш да споделиш, какво е казала тя, и какво е било твоето мнение. С кое не си била съгласна.

Мъжете нямат в предвид това, че момичето е направило първата крачка, заговорило ги е или е поискала телефон, когато кажат "държат се като мъже" напротив, ако са привлечени, това е комплимент. Помисли. Мъжката функция изобщо не се изчерпва с това да обикаляме по улиците да заговаряме и да искаме телефони. Ако беше така, нямаше да си знам бройките.
Мъжката функция е доста по-сложна, и жената няма как да я изземе. Но може да я отрече. Чисто природно, никой няма как да изземе функцията на другия пол, пълноценно.
Под "жените се държат като мъже", влиза абсолютно всичко, което произлиза или корелира с модерните феминистични движения.
Всякакви от типа "не ни трябват мъже", "аз отказвам да съм домакиня/майка, ще съм кариерист", "всичко мога сама, нямам мъж, защото имам вибратор", "аз мога да съм като мъжете, да ги прекарвам наред, за да не бъда наранявана, това не ме прави к*рва". Вариациите са безброй, и различните интерпретации също, но разбираш катализатора им за който говоря. И това не са само майнсети, а те се изразяват и чрез действия. Но това няма общо, с това да подходиш мъж.
Примерно, често се случва. Подхождам момиче. Нищо особенно, даже нискорангова. В чат. Отговаря ми. Тоест има някакъв интерес. Дали си баунсва егото, дали сексуален, това не е важно на този етап, тя е заинтересована към персонажа ми. Но се държи злобно. Не тип да ме шитва. А все едно съм и длъжник. Сещаш се за кво говоря. Ако не се сещаш, направи си мъжки профил, за да разбереш.
От една страна, както споменаха някои по-горе, тя има хай валю във виртуалната среда, няма да обяснявам защо, това всеки го знае. В същото време във физическия свят, и в частност връзките (извън подходите), тя е с ниска стойност, и тя си знае и двата ранга, в различните среди. И като знаеш какво цени женската природа, за нея феминистичния майндсет от типа "нямам нужда от мъж, аз съм по-добра", в конкретната ситуация в чата с мен, трябва да се съгласиш, че си е направо топ опция. Да. Временно решение. Но нали знаеш какво казват - няма нищо по-вечно, от временните неща.

Сега относно мъжете как гледат на това. Първо си представи, че масово мъжете (над 50%) не оценяват женската ти природа. Знам, че звучи футуристично, но хипотетично да го допуснем, за да разбереш кво се случва и в тяхната кратуна.
Не се обръщат след теб, никога не те заглеждат. И масово се проповядва схващания от типа "аз имам маминка да ми готви, и пере, не ми трябва жена".
И за да е още по-релевантно сравнението, да се опитват да ви изземат функцията. Да чакат винаги, ти да взимаш решение. Да нямат изразена ясна позиция, а да искат да приемат твоята. Да чакат да им оправиш и/или управляваш целия живот. Да очакват от теб да си им майка. А те да са меки. Сега не звучи чак толкова футуристично, нали  Усмивчица
Активен
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Октомври 09, 2021, 12:01 »

Здравей btw. Благодаря ти за коментара по темата, разбрах те много добре, съгласна съм с тебе, ще разбереш мнението ми по-нататък в коментара като ти отговоря на въпроса.
 Ще започна отдалеч. Аз отдавна си следя нейния блог и ми харесва какво и е мнението за взаимоотношенията. Основните въпроси, както при мъжете и жените забелязвам са основно как да имам определен мъж или жена, как да го накарам да ме хареса или как да си върна бившия, общо взето едно и също. На мен много ми харесва, че говори да работим върху себе си и всичко е основно насочено към моето развитие, не е насочено към това как да се съблазняват мъжете, не е към другите. Разликата в темите е, че тук във форума се говори за мъжете алфа, за воденето и т.н., при жените за женствеността. Затова когато имах малко време да си задам въпрос си помислих какво мисли ако са сменени ролите, тъй като другото общо взето като въпрос е едно и също. Тя ми каза, че е важна увереността. Говори против всякакви манипулации и игрички, тези неща, които казвате, че се дразните, нарочно бавене и правене на недостъпна. И мъжете като го правят също е дразнещо. Аз съм против тях. Но се замислих дали увереността не е само основата и дали е достатъчно само да си открит и да правиш това, което ти е на сърце на момента, да си казваш каквото мислиш без да очакваш одобрение, да не си играеш изобщо, още отначало да си кажеш изискванията и изобщо да не се мине през този момент, в който да има напрежение или може би някаква закачка, така не се ли губи привличането. Не казвам, че трябва да се правят тези номера, аз съм против тях. Докато пишех установих, че според мен е права и разбрах какво е искала да ми каже,  Ухилен защото ако си работил върху себе си и имаш като навик да поставяш себе си като приоритет няма толкова да се интересуваш дали си привлекатен или не, защото ще си вярваш, и автоматично ще станеш такъв. Не знам защо трябваше първо да го напиша, за да се замисля. Може би защото отговора и беше прекалено бърз и кратък и сякаш не се замисля какво казва. Въпреки всичко не се говори за привличането при жените, сякаш при жените няма нужда да са добри във флирта, освен ако не се говори как да правиш фасони и номера, което, както казах, и аз смятам, че е дразнещо. Казвам какво се пише като информация, имам предвид, че няма достатъчно информация за жените. Другият път ще си подбера по-правилно въпроса към нея. Усмивчица
Активен
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Профил
« Отговор #15 -: Октомври 22, 2021, 19:29 »

Ако жената е достатъчно хубава, повечето мъже изобщо няма да обърнат внимание какво им приказва, особено ако я виждат за пръв път.

Иначе малка част от мъжете може да се подразнят от някаква повърхностност и/или невротичност.

Между другото, невротичността (N) е единствената личностна черта от голямата петорка на психологията (OCEAN или CANOE), която са изолирали като предиктивен фактор (при това силно негативен) за връзките. Т.е. ако поне единият от двамата е невротик, връзката няма бъдеще - ако и двамата са, става направо страшно.
Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 823

Профил
« Отговор #16 -: Октомври 23, 2021, 11:42 »

Женската игра е да накара мъжа да я пожелае и ловува. Женската игра не е жената да се самопредлага нито да се прави на супер недостъпна. Двете крайности водят до неуспех. Пояснявам:

- ако жената е супер лесна и се самопредложи цената и пада. Мъжът има нужда да ловува и да си я вземе сам колкото и банално да звучи. Предлагайки се прекалено лесно, освен че се обезценява жената може да бъде класифицирана като лепка. На мъжете им е съмнителна жена която се дава супер лесно - на емоционално ниво се приема като неатрактивна , лепка или жена без критерии. Това и дава нисък старт в отношенията
- ако жената е прекалено дръпната ще бъде сметната за надута или незаинтересована и съответно 99% от мъжете не биха действали с нея. Къде заради егото, къде заради това че мислят че тя няма интерес, а често и просто защото не им се занимава с подобно поведение. Прекалената дръпнатост в началото кара мъжа да скочи твърде високо - нещо което би го поставило в патова ситуация по късно. Единствения вариант е така да изиграе нещата че да приземи надувката и да почнат наравно. Но за да го направи трябва да има опит и да му се занимава. Повечето мъже не се занимават с подобни игрички освен тези, които го правят за играта.

Жената трябва да има социалните умения да прецени мъжа , който харесва и да знае колко близко и колко далеч стои от него. И кога да редува двете. Ако го направи правилно ще предизвика инстинкта му да ловува.

Пояснение: играта на жената има смисъл ако до някаква степен ранга и с мъжа който харесва е еднакъв или той е с по висок. Нискоранговите мъже и афц-тата ще изплезят език по всяка добре изглеждаща мацка независимо от поведението и
Активен
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Октомври 24, 2021, 07:20 »

Здравей, Someone като ми каза за невротичността прочетох доста интересна информация от интернет, имаше една статия на Алфред Адлер и много ми хареса. Като се замисля, ако трябва да кажа само едно нещо, което мисля, че е спънка в отношенията, то ще е невротичността. Благодаря! Усмивчица
 Благодаря,  BERSERK за коментара. Успя да ми отговориш на няколкото въпроса.  Усмивчица

Активен
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Профил
« Отговор #18 -: Октомври 24, 2021, 11:11 »

Класици като Фройд, Юнг, Адлер и други са от времето на предексперименталната психология, т.е. те основно са развивали теории на база лични наблюдения (хората, разбиращи от вероятности и статистика, знаят, че личният опит е може би най-лошият начин за набиране на познание поради малката извадка, която може да е силно изкривена) без строги експерименти, които да валидизират теориите им. (Най-добрият начин е като се събере максимален брой данни отвсякъде, затова учените правят метаанализи на всички проучвания, които намерят по темата.)

Съответно по-съвременната психология като цяло е отрекла много от техните теории, но в някои неща имат страхотни попадения (конкретно идеята на Адлер, че човек като цяло е движен от чувството за превъзходство, е доста на място - ако я комбинирате с начина, по който хората по принцип си съставят мнения за каквото и да е (темата е дълга и не ми се влиза в подробности, има цели книги само за това), става ясно защо двама души могат да имат коренно различно непоколебимо мнение за едно и също нещо - най-лесният и евтин начин да изпиташ чувство на превъзходство над другите е чрез идеите, които изповядваш).

Отплеснах се малко, а конкретно по темата мъже-жени, има доста добри книги, излезли последните години (да не се бъркат с масата книги по въпроса, които не са научни и базирани на изследвания, а "дървена философия"), примерно:

- "Големите митове за интимните взаимоотношения" - Матю Джонсън (25 интересни "мита", изследвани научно, оттам е и това за невротичността, има и "трябва ли жената да се прави на недостъпна", "как влияе разводът на децата", дали "да си обигран помага в свалките" (pickup почитателите може донякъде да се учудят от резултатите), дали "противоположностите се привличат", дали "съжителството преди брака върши работа", дали "децата сближават двойката", дали "доброто общуване е ключът към добрата връзка" и т.н., все супер практични и интересни теми) - прочитането на подобна книга от 250 стр. дава в пъти повече знание по темата от години "личен опит" (вкл. опита на родители и приятели, т.е. най-честият източник на човек за информация по такива въпроси)

- на тема женска сексуалност се сещам за 2 хубави книги, като едната набляга повече на еволюционна психология и като цяло твърди, че мъжете и жените са различни на тема секс поради "теорията за родителските инвестиции" ("Защо жените правят секс" на Дейвид Бъс и Синди Местън, има цял институт в САЩ, който се занимава само с това), другата е "Какво искат жените" на Даниел Бергнър (той не е много съгласен с въпросната теория, защото изследванията на това, какво наистина възбужда жените, показват, че не са много по-различни от мъжете дори в тази област и изобщо не изглежда да са по-моногамни по природа), струва си човек да е запознат и с двете гледни точки преди да си състави мнение по въпроса
Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #19 -: Октомври 24, 2021, 19:33 »

Здравейте, има ли значение кой е по-активен в началото на свалката мъжа или жената и кога може да се каже, че жената е прекалено активна? Какво имате предвид като кажете, че жените са станали мъже и какво Ви дразни в тях и в отношението към Вас? Какво имате предвид като кажете, че вече няма свестни жени? Какво Ви прави лошо впечатление?

1. Жената избира мъжа.
2. Половите роли в съвременното общество са все по-размити... Като пример се сещам за сериала - "Сцени от един семеен живот" (2021).
3. Свестните хора в днешно време са все по-рядко срещани, без значение за мъже или жени говорим. Отнася се и за двата пола.

Няма емоционални и неемоционални хора. Всеки преживява различни емоции, но по различен начин ги изразява и показва.

Жената носи в себе си магия, интуиция и мистерия... Една жена е способна, както да въздигне мъжа до себе си, така и да го зарови под земята.

За малки момченца и недорасли мъже, които поставят пред жената число и я мерят по свои си тъпометър - дали е 1-ца, 3-ка или 10-ка на дали има смисъл да се пише за женската природа... Там целта е бройката! Някои си мислят, че колкото повече бройки имат са супер полови атлети. А всъщност, общувайки с различни хора и анализирайки разбрах, че хората с големи дефицити и проблеми бягат и търсят утеха точно в това. Поредната заблуда.
Активен
Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  

Отиди на: