Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 02, 2023, 14:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво не харесвате в отношението на жените към Вас  (Прочетена 6804 пъти)
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #40 -: Октомври 30, 2021, 12:34 »

StefanS, не казвам, че е специална, а че не трябва да мислиш замъглено заради външен вид или секс, да не очакваш много в началото. Най-важно е кой ти е приятел, кой ще ти помогне в труден момент. Не казвам , че и сексът не е важен. Не съм и казала , че трябва да се чака много със секса, нито съм казала, че трябва да се бърза. Друго казах, друго ми отговори.  Усмивчица
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #41 -: Октомври 30, 2021, 12:50 »

За бройкаджийте съм съгласен, доста от тях не са най-красивите, дали избиват комплекси или имат някакъв друг проблем, не знам, но все има и част от тях които просто им се ебе, а това че не е общоприето да се ебе много и да въртиш много жени е вече друг въпрос.

Донякъде съм съгласен с теб че всеки може да се подобри спрямо външния вид, да си вдигне статуса, да си подобри комуникацията. Но има едно нещо което човек не може да промени или поне не и без операция. Това е лицето, самите черти на лицето не можем да променим. За съжаление това пречи в онлайн запознанствата. Това не са празни теории а реалността за тези мъже. Познавам мъже които си тренират и имат хубаво тяло, което е страхотно и явно им помага, но на живо, в онлайн запознанствата мъжете с хубави лица и черти на лицето имат много повече обожателки от мъжете със средно статистическо лице. Затова средняците наблягат на общуването на живо. И както казваш ти харизма, да тя може да се демонстрира по много различни начини, за съжаление обаче има мъже чийто лица не излъчват харизма и са средна работа и ако решат да се пробват онлайн само ще ударят на камък. Но естествено факторите за успех с жените са много. И по-скоро може и да не съм се изразил достатъчно добре, но важното е какво излъчване придаваш на хората, но е факт че точно това излъчване помага в свалките, вече то е въпрос на стил и на това как си облечен, как си се барнал така да се каже. Много мъже са средняци, но с подходящи дрехи и прическа и придобиват някакъв стил.
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #42 -: Октомври 30, 2021, 16:58 »

@StefanS
Дали всяка връзка се базира на това? На дали... По-скоро според търсенето е намирането. Ако отношенията са основани само и единствено на това, то няма как в един момент нещата да не приключат.

Анатомично вагините на всички жени са еднакви, освен ако няма някаква анамолия.
Била съм няколко пъти на стаж в Отделения по Урология и твърдя, че същото се отнася и за половия член на мъжа, при пациенти на възраст 19 - 75 г. Така че нещата, които си написал са напълно приложими и за мъжете.
Останите неща, които си написал са просто един голям смях и наистина ме разсмя Ухилен

Цитат
Постепенно пещерата започва да пленясва, понякога се появяват ненужни аромати, намалената влага създава предпоставки за поява на сталактити и сталагмити. Започват да гнездят прилепи, които нощем излизат тайно и изпиват кръвта на всеки рицар дръзнал да се потопи в магията на тази някога толкова изпълнена с живот пещера..

@Target
Няма перфектни хора и никой не е длъжен да бъде перфектен. Всеки има някакви недостатъци.
Онлайн е илюзия. Досега нямам добри впечатления по лични наблюдения, както и при познати за успешни и продължителни връзки, които да са започнали онлайн. При общуването онлайн човек си изгражда един имагинерен образ за другия, който при срещата в действителност човек не успява да прескочи.
Харизмата е микс между вътрешни качества и външни навици, умения. Необходими са увереност в себе си, воля, настойчивост, целеустременост, комуникативност, красноречие, способност да въодушавява и мотивира околните, в това число собственият пример, умение да поставя пред себе си и другите правилните цели и да ги постига и много други.
Един човек, който има постоянни съмнения в себе си на дали ще привлече други към себе си. Пак казвам - привличаме това, което излъчваме.
А що се отнася до чертите на лицето, ето един пример от видео на една от най-известните гримьорки - Лиза Елдридж.
[img width= height= alt=Screenshot-6" border="0]https://i.ibb.co/80JQ3VJ/Screenshot-6.png[/img]
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 322

Профил
« Отговор #43 -: Октомври 31, 2021, 08:42 »

Била съм няколко пъти на стаж в Отделения по Урология

Знаех си че си от тия жени. Пас.
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #44 -: Октомври 31, 2021, 16:14 »

Била съм няколко пъти на стаж в Отделения по Урология

Знаех си че си от тия жени. Пас.

От кои?
Активен
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 01, 2021, 13:50 »

Fiorella, ако се чудиш защо StefanS не ти отговори на въпроса, то защото е лошо момче и те държи в напрежение за 2-3 седмици  Ухилен
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 01, 2021, 14:29 »

Fiorella, ако се чудиш защо StefanS не ти отговори на въпроса, то защото е лошо момче и те държи в напрежение за 2-3 седмици  Ухилен

Тя пък щото й дреме  Ухилен или може би не схвана шегата.  Усмивчица
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #47 -: Ноември 01, 2021, 22:01 »

Fiorella, ако се чудиш защо StefanS не ти отговори на въпроса, то защото е лошо момче и те държи в напрежение за 2-3 седмици  Ухилен

Не се чудя. Аз знам къде е.

Изгледал е това видео - https://youtu.be/UMLu9s1k60E?t=1055 и е тръгнал да учи астрология.
Разбирайки своя архетип му е станало ясно защо избира Вечерниците и хейтва Зорниците.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #48 -: Ноември 02, 2021, 07:54 »

Абе тая гримьорка верно ли прави от 4ка 10ка? Кажи ми, че е фотошоп!
Инак ми уби вярата в естествената красота. Вече като видя 10ка няма да възхвалявам господа, че я е създал такава, ами гримьорката.
Вижда ми се невъзможно така да повдигне скулите. Хайде очите и устата сигурно може... Макар че ако тръгне да се целува ще се покажат отдолу кривите и тънки устни. Да ме говорим на сутринта какво ще е. Тя е обречена никога да не спи у мъж, винаги ще бърза да си тръгне на края на нощта.
Пък и не всяка жена може да си позволи такива услуги, нито като пари, нито като време всеки път като излиза да прекарва 2 часа при гримьорката преди това. В България даже не знам има ли ги... Ако ги имаше, поне на сватбата си всички жени щяха да са красавици, защото тогава се бръкват за най-скъпия грим, който могат да си позволят. А пък колко грозни булки съм виждал...
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #49 -: Ноември 02, 2021, 14:00 »

Абе тая гримьорка верно ли прави от 4ка 10ка? Кажи ми, че е фотошоп!
Инак ми уби вярата в естествената красота. Вече като видя 10ка няма да възхвалявам господа, че я е създал такава, ами гримьорката.
Вижда ми се невъзможно така да повдигне скулите. Хайде очите и устата сигурно може... Макар че ако тръгне да се целува ще се покажат отдолу кривите и тънки устни. Да ме говорим на сутринта какво ще е. Тя е обречена никога да не спи у мъж, винаги ще бърза да си тръгне на края на нощта.
Пък и не всяка жена може да си позволи такива услуги, нито като пари, нито като време всеки път като излиза да прекарва 2 часа при гримьорката преди това. В България даже не знам има ли ги... Ако ги имаше, поне на сватбата си всички жени щяха да са красавици, защото тогава се бръкват за най-скъпия грим, който могат да си позволят. А пък колко грозни булки съм виждал...

Не е фотошоп. Можеш да видиш и сам - https://www.youtube.com/watch?v=yr4UAYOONVU&t=1s

Възможно е повдигане на скулите, има гримьорска техника - "контуриране". Потърси и ще разбереш.
На пазара се предлагат всякакви гримове и по-скъпи, но и по-евтини. В youtube, интастрам и пр. е пълно с видеа и снимки как се прави профи грим. Доста добре се получават нещата.
Това че някоя жена не е искала да ползва профи грим на сватбата си е нейн личен избор, но не означава, че в България не се практикува, дори напротив.
Лично аз наблюдавам масово преквалифициране за маникюристи и гримьори.

Всеки е красив по своему. Затова и написах, че няма истински грозни хора, както и че естествено красивите хора без никаква външна намеса са доста рядко срещани.
Активен
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Профил
« Отговор #50 -: Ноември 02, 2021, 17:19 »

Не знам дали е добре мъже да виждат подобни неща, същото е като малко дете да види тайната на фокус - цялата магия изчезва и остава само бруталната реалност  Усмивчица

Крайният резултат много ми прилича на Дженифър Лоурънс, тя вероятно не би се почувствала приятно от подобно "клониране".  Ухилен

Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #51 -: Ноември 02, 2021, 17:30 »

Добре е да видят и да разберат, че както те прецакват жените и искат само кекс, така и жените ги лъжат, като им представят поредния фалшив образ.

Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #52 -: Ноември 20, 2021, 08:44 »

За разлика от вас, аз мога да застана с дипломите и името си! Интересно е, вие какво може да покажете?

Александра, ето ти пример за грозно женско поведение. Фукане с дипломи. Все едно един мъж да ти се изфука на тебе "аз съм нежен и внимателен". Какво ще почувстваш и усетиш? Едва ли ще е привличане... по скоро обратното.

И преди съм го писал - това е проекция. Женския пол харесва (е привлечен) силни, уверени, умни, саркастични, цинични, богати, властни, домониращи мъже. И си мисли (напълно погрешно) че когато ПОКАЗВА и ИЗРАЗЯВА тези същите черти, ще привличат мъжете.
СЪщото прави и мъжкия пол - ние харесваме нежни, женствени, кокетни, фръцкащи се, мили, добрички, не-спорещи, не-амбициозни жени. И си мислим (пак напълно погрешно) че като демонстрираме въпросните черти, ще привличаме жените. Всеки правил се на кавалер (аз също) знае за грандиозния провал на подобно поведение.

За мен няма по-грозно нещо от саркастичната жена. От циничната, от амбициозната и вечно работещата. Носеща панталон, изстрадала от живота и вечено бореща се (без значение за какво). Белезите и преживяванията правят нас мъжете по-мъдри и зрели, при вас не работят по този начин. Физическите и психическите травми и белези (дори татуировките) при жените ви правят отблъскващи и непривлекателни в мъжките очи, това са травми от които никога не се "излекувате" напълно. За да се превърнем в мъже, ние трябва да преминем през изпитания/войни и да се докажем че заслужаваме да бъдем такива. Вие се раждате жени и целта ви е да се запазите като такива - неопетнени и женствени, схващаш ли разликата?Защото мъжете и жените сме различни. Не искам да имам нищо общо с жена "жертва на насилие/травма/война" по какъвто и да било начин, нищо че вече е "силна" и преживяла много. Краен пример е, но е просто за да схванеш идеята.

Тия целите вагони с преживяванията дето събират "зрелите" жени не струват и пукната стотинка пред младото 20 годишно момиче. Освен че физически е по-привлкателна, младата мацка е и по-забавна и необременена. И не в оня смисъл че има чувство за хумор, а че все още си е жена и живота не я очукал и не я превърнал в колекционерка на котки/кучета (според зависи). Тя може да се радва на малките неща, когатo и кажеш че е Принцеса очите и светват и отивате директно да търсите замъка ѝ в гората. Невинност, плахост, женственост. Елементарно е. И да, истинските Принцеси носят рокли. А ако знаеш как се радват като им сложа и тиарата на главата. Давам и вълшебната пръчица в ръка, пускам Кел-Кел до дупка и вечерта става "вълшебна". По-скоро следобеда... какво да ти кажа, мъжете сме визуални същества.

Винаги има изключения, обобщавам. Винаги има някой който пада от двайстия етаж и оцелява, но едва ли трябва всички да започнем да скачаме от там. Има ли "променили се" убийци/прстъпници. Сигурно има, но едва ли ти би желала да си съсед с подобен човек или да бъде учител на децата ти. Аз залагам на сигурното в тоя живот, който иска да си поема риска.

За тебе не е късно, не се превръщай в онези жени за които вече споменах. И в никакъв, ама в никакъв случай не казвай на един мъж че си wine-lover.

Активен
xa.aleksandra
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #53 -: Ноември 20, 2021, 09:21 »

StefanS, благодаря за коментара ти. Разбрах идеята ти, но звучи прекалено идеалистично за света, в който живеем и точно както го описваш ми изглежда несъзможно, дори за 20 годишно мимиче. Това не означава, че не трябва, според мен, да запазим женствеността си, а мъжете - мъжествеността. Другото, което е, защо един мъж да не помогне на жена, която обича, ако има война или е нападната примерно и т.н. Нали мъжете и жените  са се събрали да си помагат
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #54 -: Ноември 20, 2021, 18:27 »

За разлика от вас, аз мога да застана с дипломите и името си! Интересно е, вие какво може да покажете?

Александра, ето ти пример за грозно женско поведение. Фукане с дипломи.

Бъди коректен и не ми изваждай мнението от контекста, моля!

В случая, беше свързано с образованието ми, което е защитено с дипломи, а не със статии от и-нет. Тук не е нито сайт/приложение за запознанства, нито специализиран психологически форум.

Оценка, анализ и профил мога да направя, но в случая нямам желание да си губя времето с една автоматична латерна... Напълно наясно съм защо описваш архетипите на "момичето" и "любовницата" (Вечерница).
Човек остава на толкова години, на колкото е спрял да бъде обичан.

И ти твърдиш в своя публикация, че намираш отговори при древните философи?!!! До тук доказваш с писанията си, че те си стоят само в страниците между кориците... Стоицизмът е насочен към моралната философия, като гледам буквално "гърмиш" от нея.
И все пак, ако някой слънчев лъч те озари да отвориш великият Епиктет, то помисли над думите му:
"В природата на мъдреците е да се въздържат от сладострастия, а на глупците — да им робуват."
"Погрижи се да дадеш добро образование на синовете си, вместо богатство, защото животът на образованите е по-добър, отколкото богатството за невежите."

Може да добавиш и най-великия Платон - "Недобросъвестните оратори се опитват да изкарат лошото добро."

В духа на древността ще завърша с Хипатия (първата жена учен с голям принос в сферите на физиката, математиката, философията и астрономията), която е била чудовищно убита от мъже, неприемащи жени да се занимават с наука.

Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1445

Профил
« Отговор #55 -: Ноември 21, 2021, 01:24 »

Аз нищо. Един гол х*й ми остана в тоя живот, 25 сантя, и той твърд.. твърд  Плачещ
Активен
GRYM
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 18

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 21, 2021, 18:21 »

Александра, ето ти пример за грозно женско поведение. Фукане с дипломи.

Това наистина си изглежда грозно поведение.. И не само от жена, но и от мъже, като цяло..
Дуднене с дипломи, но има няколко подробности. Информацията в доста от специалностите е брутално остаряла. Света се променя а заедно с него и хората. Доста от нещата от преди 20 години не са Ок вече. Мога да говоря точно, ясно и конкретно за ИТ сферата, но това се отнася и за други специалности..

Има два типа интелигентност - street smart and book smart.
Не залагайте само на дипломите и книгите.. Ако си само book smart си бита карта в днешно време.
А и важни са постиженията, крайния резултат, не само дипломите, правописа и тн.
Има едно нещото наречено Качество на Живот Намигване
Много може да се говори, но не е по темата..
Главно чета форума, но реших да поста моята гледна точка един път.
Активен

Единственото нещо което може да ми заповядва е куражът ми!
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Профил
« Отговор #57 -: Ноември 21, 2021, 21:15 »

Има едно нещото наречено Качество на Живот Намигване

Само че качеството на живот за един може да е в клецането на все по-красиви кифли, за друг да е във все по-голямата свобода/независимост, за трети да е грамотност и знания (и да, дори и дипломи) и т.н.

Т.е. пак се връщаме отначало.

Ако сте в IT сферата, вероятно сте чували за Григорий Перелман - човекът живее в мизерия и отказва 1 млн долара, в същото време много малко хора по света са толкова добри в съответната област, явно и критериите му за "качество на живот" са по-различни от тези на повечето хора.
Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #58 -: Ноември 21, 2021, 21:57 »

И какво е грозното на това, че някой е инвестирал време и пари, за да учи и да се усъвършенства?!
Неукият и глупав човек естествено, че няма как да го разбере. Основното му занимание ще е да злобее.

И какво е общото това с информацията?!
Всичко се променя, но и същевременно "добре забравеното старо е съвременното ново". Всичко необходимо е открито и е покрито с прах. Животът се движи на цикли и нещата се преповтарят.

Качеството на живот е доста относително и всеки има различно разбиране.

Познавам истински богати хора, които се обличат с дрехи от магазини "рови-рови", т.е. second hand. Колата им е трошка, жилището - зле.
Познавам и други с големи кредити, суми над 200к. Но редовно са по почивки по разни луксозни пущинаци.
Познавам и трети, жени, които са елитни к...ви, развалят семейства на ред, за да имат фалшив лукс живот.
И четвърти, подхвърлят на работниците си трохи и обиди, за да платят за поредната измишльотина.
И пети, представители на борд на директорите, който редовно избират да се ползва най-ниското качество медицински консумативи, а често решават да не се купуват важни неща, за да останат парички за кражбичка и злоупотреба.
И шести... за всички останали, които тепърва предстои да бъдат вписани.

"Всеки играч трябва да приеме картите, които животът му раздава. Но щом веднъж ги вземе в ръце, трябва сам да реши как да ги изиграе така, че да спечели играта." - Волтер
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #59 -: Ноември 22, 2021, 08:32 »

Другото, което е, защо един мъж да не помогне на жена, която обича, ако има война или е нападната примерно и т.н. Нали мъжете и жените  са се събрали да си помагат

Само любов ви е на вас в главиците. За да те обича един мъж, ти трябва да си го ЗАСЛУЖИЛА с поведението и отношението си към него. Сините очи не са гаранция за любов, нито огромните цици. Сексът не е любов, и отново - при вас жените те са едно и също ----> щом правя секс с него, значи го обичам (имам чувства към него).
При нас мъжете не е нужно дори да ти знаем името, можеш ли да говориш, или колко дипломи си окачила на стената. Обилното количество алкохол пък превръща дори свинята майка в поносимо място в което да си напъхаме пишките. Значи ли това че обичаш подобна жена или че изпитваш каквтито и да било чувства? Ами не - означава просто че ти се е чукало (понякога просто различна жена) и толкова. На нас не са ни нужни чувства за да се възбудим - нужни са ни големи цици (или задници или все едно нещо визуално).

Ако някога се случи да се обвържа отново, естествено че ще се грижа за жената зад мен - естествено че ще я пазя и ще ѝ помагам, ако разбира се и тя се грижи (и го е правила в миналото) и продължава да го прави за мен. Ти тук не схващаш, обичта на един мъж трябва да се ЗАСЛУЖИ. Жените си мислите че на всяка се полага Любов, принц и 2-3 деца. Ами не се - в повечето случаи получавате любов от човек който всъшност не желаете, принца се оказва въздух под налягане, а трите деца само ти тровят нервите. 

Дали ще успя - за мен е лесно и без никакво знчение. Бъдещата ми жена ще се роди или догодина или 2023 година. Когато тя е на 18, аз ще съм на около 60. Времената ще бъдат коренно различни. Деца мога да правя колкото си поискам, ние мъжете нямаме 400 яйцеклеткти които заминават в кенефа в 20-годишен период.

Ти имаш краен срок в който можеш да създадеш семейство и деца. Ето я отново проекцията - мислиш че като вие можете да станете майки до към 35-години, и ние мъжете сме така. За нас е достатъчно да имаме пари и власт. Всяка ерекция потенциално може да завърши с наследник/дете.

Стига толкова, не искам още една жена в живота която да се опитва да ме сгази с колата си.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  

Отиди на: