Чукча писател, чукча не читател

Ти си чукчата.
Да вземем Опра Уинфри - модела за поколение жени. Без значение колко пари има, колко е обичана и какво ли още не, тя няма една останала яйцеклета в организма си. Репродуктивна стойност - НУЛА. Отделно нито един от горните фактори не променя наклона/твърдината на мъжката пиШка когато си помисли за нея, и няма да го промени. Пишката ще си остане мека, ако ще да се съблече гола пред тебе, дори още по-зле ще е положението...
И да вземем една циганка - 18-годишна, боса, гола, бедна, смръдлива, средна работа като визия. О бой, всичко което искам е да я прекарам през душа и толкова. Твърдината на посочения по-горе член дълго ще се запази. Това е валидно не само за мен, а за огромната част на мъжете.
Още веднъж: в момента в дейтинг аповете всички жени се скъсват да пишат колко са високи. Ние мъжете не се интересуваме от това (като я надупиш отзад винаги ще е по-ниска и от най-ниския мъж), интересуваме се колко жените са ШИРОКИ. Как пък нито една не си напише мерките (гърди/ханш/талия)и да се знае какво имаме насреща. Отново - проекция. Това което ВАС жените ви привлича към НАС мъжете си мислите че същото привлича НАС мъжете към ВАС жените.
PS
Статусът на жената се определя от много неща, да, но изобщо не привлича мъжете. Аз от кариерийни кучки бягам със 13 км/час, по-бързо не мога.
Стойността (Sexual market value) на една жена е само и единствено на база външен вид / appearance. И тя е в основата на сатусът който жената може да получи в обществото (евентуално), женските клики или където и да било. Колкото по-красива - толкова повече внимание ще генерира жената, а също и възможност да привлече мъж със висок статус / SMV. За по-грозните - да си скъсват гъза и да градят кариера, видяхме вече ония от НАСА в МКС двете жени. Надявам се там да си останат, в космоса, такива грозотии нараняват очите ми
При мъжете статус и SMV са свързани, повишаване на статуса, води до повишаване на SMV. Мъжете сме привлечени към жени с висока SMV (красота), жените към мъжете с висока SMV (статус, визия, поведение). При мъжете SMV има много измерения, при жение само и единствено външен вид.