Ден или два по-късно, минавам да взема шублерче от една от дискотеките на кума. Що нямам шублер ли? Ами... малкия му се счупил пластмасовия детски чук и решил че шублера е чук. Прилича му на чук, значи е чук. Милата ми жена пък решила, че щом прилича на чук и е метално - да си млати там детето наоколо с него на воля. И сега шублера е на две части, едната от които е загубена незнайно къде. И така, нямам шублер. Ще кажете: купи си! Да си купя, ама аз го ползвам веднъж на пет години. Просто не е логично да си купя. Пак. И да играе ролята на чук. Пак. А ми трябваше да си премеря някаква пластмасова щипка за Пишкоудължител 11 дали е 61мм или 61,5мм... щото имало два варианта. Офффф. И съответно от кой да взема шублерче на заем - от Санчика. Обаче той се премества и грам идея няма кое в кой кашон се намира, ама имал някъде под бара в онова заведенийце: за като решат да си мерят пишките. Подсказвам му че стандартните шублери стигат само до около 170мм, а той ме гледа едно обидено, мълчаливо. Отне ми време да се сетя защо. Но пък бързо измислих как да го извъртя: "Ааа, вие на дебелина ли ги мерите - ще стигне, ще стигне...". Замазахме положението!
Понеже съм от най-ранобудните и организираните, се движа към дискотеката къмто девет часа. Вечерта. Който пита от ранна утрин я имам предвид тая задача, затова и ключове съм взел, че щях да влизам като е затворено... Нанайци, персонала вече е там, а аз съм в шок - толкова ли не мога да се организирам един шублер да взема?!? Сега ще има да се чудя как да се измъкна да не загубя няколко часа. Въздъхвам тежко, псувам съдбата и тръгвам към входа. Около средата на тия съдбовни петдесетина метра ме засича странично Петенцето. Аз от начало не я познах, защото се беше направила, не беше като преди по домашни дрешки и без гримове. Ако я бях видял така за първи път: спокойно осмичка. Но странно нещо е първото впечатление... в главата ми си остава опърпана седмичка.
Буквално отегчителен разговор: ама как си, ама как ти е кракът, какво правиш тук... И в тоя момент ми отлепва релето! Петенцето ми е спасението! Веднага я вербувах да влезе с мен вътре за малко! Така никой няма да ме занимава, защото ще гледат да не ме изложат пред нея! Гениално! Речено - сторено. Естествено, тя не знае за какво иде реч, само знае че ще дойде с мен за минутка навътре да свърша нещо. Пробив в плана: не влизаме прегърнати. След първите десет метра нещо ме застига в гръб и ми скрива очите с ръце. Очаквам някой от охраните да се бъзика, затова веднага се завъртам на сто и осемдесет градуса, да не ми седи незащитен задника. Но се озовавам лице в лице с една от танцьорките.
- Познай кой е!
В съзнанието ми изплува отговора "Най-новия модел семедобивна машина", но се въздържах. Честно казано не й помня името, а по физиономия прилича на поне още пет нейни колежки. А и е съвсем възможно да я виждам за първи път, откъде да знам?!?
- Припомни ми...
Тръгва да ме целува, едва се извъртях да ми я залепи на бузата. Тя пък нещо се натовари че се завъртях, фръцна се и изчезна на някъде.
Привлачвам Петенцето към бара, изисквам им шублера. Почват да ровят. Междувременно охраните се присламчват около мен и се разлива водка в чаши. Разлива се буквално - целия барплот е олят, барманките пищят на умряло, две бутилки не стигат за десет чаши... Бутват и на Петенцето една чаша, почват да ни убеждават че не може да не пием. Микроводки. По поне двеста всяка. Плана отиде на майната си. В това време се появява шублера и някаква найлонка. Поглеждам в найлонката - кинти. Питам с поглед, отговаря ми се че Санчика заръчал по телефона да му ги занеса по някое време. Знаел е кучето, че ще се забавя! Познава ме! Петенцето гледа критично шублера:
- За това ли дойдохме?
Как да й кажа? Ще излезе тъпо. Вадя пачките:
- Не, за това дойдохме
Поглежда парите, поглежда мен.
- А това? - сочейки шублера
- О, това е да се броят по-бързо парите - подреждам пачките и ги защипвам заедно с шублера, мервам надписа на най-горната банкнота "38 900", гледам показанията на шублера - Тука са... тука са... 38 850... Да, толкова са.
- Ама може ли така?
- Ти не знаеш ли? Да не мислиш че някой си губи времето да брои толкова пари? - обръщам се към тая дето ми е подала парите - Колко трябва да са?
- Ми... 38 900...
- Губят ти се едни 50 лева, ама карай...
Петенцето в туш. Тя сигурно шублер не е виждала през живота си. Хахахах. В тоя момент псевдо мистър Ди Джей издивява: поздрав за мен от Ани. Деба, коя ще е Ани? Обръщам се да видя мистър Ди Джей, а до него се мотка танцьорката. Ахааа. Добре. Добре. Странно, уцелиха музика, която не съм чувал, а пък взе че ми допадна. Впоследствие чак изрових контакти, да го питам тоя каква беше тая песен - оказа се
Ловушка - Давай за. Е, нямаше как да обърна един екс на тая песен. Анито се качила на една от масите и танцува, ама танцува - раздава се на макс, буквално се загледах. Брей, ако съм я плющял - много добре, браво на мене, тя доближава десятка на това осветление и от такава дистанция! До толкова се загледах, че видях гърба на Петенцето чак на изхода. Тръгнала си без да каже нищо. Бляяяяяя, извинението ми! Вдигнах рамене на предложението за още водка и се затичах след нея.
Едва я настигнах, не мога да тичам с тоя крак, макар че жената ме наклепа с някакво хирургическо лепило доста стабилно.
- Започва да ти става навик да те гоня...
- Защо ме гониш?
- Стори ми се че нещо се обиди, а не разбрах за какво... и идвам да проверя.
- Не съм се обидила. Можеш да се връщаш да пиеш и да се натискаш с оная.
Засмях се. Как да й кажа, че не я помня коя е оная? Май с репликата "Слива ми се с още няколко" няма да е добър резултата.
- Виж, ти трябва да ми се извиняваш. Аз те взех за да ме пазиш от нея... тя ми е бивша, но още не приема че сме се разделили...
- Да те пазя?
- Да! Помислих че като ме види с по-красива жена и ще й се срине самочувствието и няма да прави глупости...
- Въобще не познаваш жените!
Ама хич не ги познавам. Да! Всъщност... знам ли и аз?
- Наистина ли? - да се е*а в наивния глас дето извадих - Аз не искам да съм груб с нея, а тя... злоупотребява...
- Кога се разделихте?
Да бе, вярно, кога? А сега де?
- Преди два... три месеца - измилих нещо, което да не е много, да не е и малко...
- На коя дата?
Уат дъ фак? Чакай сега да смятам... мамка му! Измислям някаква приблизителна дата, без да подозирам защо.
- Значи седем минус четири е три, а три по три е девет... ДЕВЕТ! Ето, девет е число за край. То символизира края. Силно число. Значи девет по девет - осемдесет и едно, на осемдесет и първия ден тя ще те забрави!
Спрях да дишам за момент. Алергичен съм към такива неща. Май не беше лош вариант да се върна да си пия водка и да се натискам с Ани, да му се невиди... ама - не, аз да гоня дивото, да гоня откачалките, дето са ги изтървали от Карлуково!
Sex with crazy chicks - is it worth it? Преди да се разделим - разменихме контакти. Даже не се поколебах, то на инстинкт я блокирах веднага след като я записах. Нумерология! Бляд! Девет било силно число, йоб твою мать! Девет по девет било осемдесет и едно! Сука!
(../...)