Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 05:04 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Анкета
Въпрос: Къде сбърках
- - 0 (0%)
- - 0 (0%)
в началото като започнах интервюто   - 4 (100%)
някъде другаде - 0 (0%)
Общ брой гласове: 4

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Първи опит  (Прочетена 1518 пъти)
toka032
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Февруари 08, 2022, 11:53 »

Здравейте пичове! От скоро чета форума, и намирам информацията тук за много полезна и инт.
  Та... Ситуацията е такава, наскоро започнах чат с бивша колежка, в началото общи приказки (тип интервю)(педи да се запозная с материята тук) след това разбрах ,че трябва да предизвикам емоция и рапорт. И реших да и вляза пак.

Аз-Абе, ми вие сега с това дистанционно обучение, докторите ще ги е страх да им оправяш байбаса (тя учи медицинска апаратура)
Тя-Няма да им оправям байбаса  Усмивчица Усмивчица Усмивчица
Тя-първо
Тя-и второ
Тя- и мен ме страх да ме преглеждат онлайн лекари
Тя-то за всички е зле  Усмивчица
Аз- То и лекарите ще ги е страх да си вземат байпас от теб, вземе да е дефектен и някой да хвърли топа
Тя- Еми аз пак да поясня ,че не уча за байпас
Аз- ми за какво, за вибратори,, Усмивчица така де дефибрилатори
seen
Аз- Май се засегна нещо не знаех, че нямаш чувство за хумор
Тя-това че не ми е забавна шегата ти не значи, че нямам чувство за хумор
Тя А и съм затрупана от учене в момента
Аз- голям сухар си, да знаеш
seen

П.П. По време на чата ми отговаряше мигновено аз съм се бавил с окл 30 мин до 2ч

Активен
Rose
PUP Reader
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2022, 17:46 »

след това разбрах ,че трябва да предизвикам емоция и рапорт. И реших да и вляза пак.

П.П. По време на чата ми отговаряше мигновено аз съм се бавил с окл 30 мин до 2ч

Голяма логика вадите!

Направо се чудя на повечето:
Отговаря ли бързо = предизвиквам емоция и ме харесва
Отговаря ли бавно = не ме харесва

И каква полза, като с един клик можеш да бъдеш блокиран?!

Има хора, на които светът не се върти около чата.
Има работни места, на които всякакви соц. мрежи са забранени.
Има и хора, за които има много по-важни неща от чата с някакъв непознат или познат скучен сухар.
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1000

Профил WWW
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2022, 11:04 »

Та... Ситуацията е такава, наскоро започнах чат с бивша колежка, в началото общи приказки (тип интервю)(педи да се запозная с материята тук) след това разбрах ,че трябва да предизвикам емоция и рапорт.

Ето тук е разковничето. Подходящото време за създаване на привличане е в началото. А ти си го пропилял в общи приказки тип интервю. Когато си се сетил да създаваш емоция, вече е било твърде късно и си е била изградила представа за теб. Самият опит не е лош, но тя вече ти отговаря логично, нямаш въздействие над нея.

Цитат
Аз- ми за какво, за вибратори,, Усмивчица така де дефибрилатори
seen
Аз- Май се засегна нещо не знаех, че нямаш чувство за хумор
Тя-това че не ми е забавна шегата ти не значи, че нямам чувство за хумор
Тя А и съм затрупана от учене в момента
Аз- голям сухар си, да знаеш
seen

Накрая го даваш too hard. Личи си стремежът ти да предизвикаш реакция, което е слабо.
Дай дълъг игнор и ако те потърси отново, би могъл да продължиш. Вероятността е малка.
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2022, 12:30 »

То самият разговор е покъртителен - подобен подход може да мине пред някакви супер кухи "кифли", които използват често неща от сорта на "zdr ko si pr?", докато въпросната мацка изглежда да е на по-високо ниво (най-малкото учи "Медицинска техника" или нещо подобно, изобщо фактът, че отделя време да учи нещо, я поставя в по-горна категория).

Като започнеш от "байБаса" (оставяйки настрана, че това е вид операция, а не уред, инструмент, техника и т.н., т.е. най-вероятно няма нищо общо с обучението й), минеш през "вибратори"-те (прекалено е) и стигнеш до "нямаш чувство за хумор" / "голям сухар си"  - всичко това е погрешно в случая и реакциите й го отразяват прекрасно.

- Никой не обича да омаловажават това, с което се занимава (а вероятно харчи и пари за него и възлага надежди за бъдещето си).

- Жените (поне не много простите) не обичат да им се ръсят директни намеци за секс от не много близки познати хора.

- Нег-овете вършат работа, ако се използват правилно, а не като в горния случай - едно е да подхвърлиш "готина пришка ти е излязла на нослето" или "много модерна рокличка / блузка си сложила - мярнах още десетина днес с такава", съвсем друго е "нямаш чувство за хумор" (едното "напада" нещо, което лесно може да се промени, другото визира личностна черта -  това са различни категории, предизвикващи различна реакция).

На практика тези няколко изречения са хубав пример "как НЕ трябва да се говори" с подобен тип жена, но всичко това се учи лесно и можете да се коригирате доста бързо, ако си вземете нужните поуки.
Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Профил
« Отговор #4 -: Септември 18, 2022, 00:47 »

Малко да използвам темата, за да не отварям нова.
Скоро седнах по сайтовете малко, а не бях го правил от над година сигурно. Изглеждал съм загубил форма. Както и да е, исках да ви попитам струват ли ви се странни/смотани разговорите от типа - С какво се занимаваш? Какви хобита имаш?
Че някаква почна да ми ги пише на първото писмо, а на мен ми е идиотско, все едно попълвам лексикон. Да й отговарям ли или да сменям темата?
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: