Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Автомобилите, свалките и жените  (Прочетена 1600 пъти)
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« -: Март 15, 2022, 13:35 »

Здравейте, какви са вашите впечатления относно колите, носи ли ви плюсове в свалките да сте с по-хубав кола и имали значение дали изобщо ще имате такава. Разкажете някоя ваша история или впечатление от живота ви.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #1 -: Март 16, 2022, 09:05 »

Най-много пички за едно лято наебах преди много години, когато си бях купил един кабриолет. Не че беше някакъв скъп, примерно 5к, ама правех на морето кръгчета със свален покрив и надута музика и като видех мацки да се разхождат спирах да ги заговоря, или се правех на ударен и питах как се стига еди-къде си, или те къде отиват, айде да се повозим, е такива работи. Него лято наебах поне десетина (няколко от тях в самата кола нощно време на едно тайно местенце с гледка) и отделно имам разни весели истории, които ще си спомням на старини.
После есента го продадох малко по-евтино отколкото бях го купил, изби си парите многократно.
Активен
krisit
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #2 -: Май 03, 2022, 18:23 »

Има значение, да особено ако таргетираш най-готините мацки, тях ги свалят гъзета със скъпи коли и ако са били с такъв често им става като стандарт.Също яки мацки дето карат коли по 100бона ако таргетираш такива, мен лично ме кефят, трудно ще вземат насериозно някой с кола за 5бона, не че е невъзможно просто си невидим за тях на пръв поглед. Жените и без тва се чудят за какво да те отрежат и дисквалифицират колата би било 1 от тези неща.
Колата хем помага хем не помага, сиреч само с кола няма да дойдат вътре да те свалят и да ги ебеш, просто демонстираш статус и висока стойност без да си отваряш устата то просто се вижда, което има доста добър ефект, респектира и мъже и жени.По улиците със скъпа кола рядко жените обръщат внимание мъжете и децата зяпат предимно, и мъжете заговарят, моята не е от най скъпите но е сериозен респектиращ автомобил и мъже по светофарите постоянно ме заговарят, често с приятелките си в колата, а като съм с мацка и ме заговарят някви непознати които ми правят комплименти това ми дига статуса в очите на момичето с мене.Случвало се е приятелите мъже на мацка  с която се занимавам обикновенно по малка, като разберат каква кола карам да почнат да ме боготворят пред нея, даже са казвали тоя кара еди кво си трябва да го наебеш задължително  Ухилен
Само на кола да се разчита обаче е тъпо, да използваш колата интелигентно като инструмент от пакета ти на топ мъж, това за мен е добрия начин. Жените гледат и  реагират много на марки,лукс, външен вид и за това тия неща трябва да се използват на макс комбинирани с игра.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1445

Профил
« Отговор #3 -: Май 05, 2022, 16:40 »

Колата, както всичко външно, дали ще е силен инстаграм профил, скъп телефон, дрехи, ти помага да направиш силен интерес. Както ти е обяснил в примера си, Стоун. Но привличането си зависи изцяло от поведението.
Ама бива първо да правиш разлика м/у двете. Да знаеш ролята им. И да можеш да ги разграничиш, защото са две отделни емоции.
Най-просто казано, привличането е онова което кара мацката да те търси, да пренебрегва себе си заради теб, да се възбужда от теб, да те мисли когато физически не си при нея, и да иска да прави секс с теб.
А, интереса е обширна емоция, но когато става дума за междуполов интерес, най-често е онова което кара момичето да те зяпа когато се засечете, да флиртува, да ти прави близо/далеч, да иска да си говори с теб, или да се съгласи да излезе с теб.
По-простичко обяснено. Привличането е желанието за сексуалност. А интереса е проекцията в главата на момичето, за потенциал за евентуално привличане.

И причината да функционираме с двете емоции, е първо, сложността на нашите краткосрочни и дългосрочни интереси. И 2ро, но изключително важно, е че е невъзможно подбора и привличането да стъпи на външна оценка.
Демек - инстинктът в тоя си вид е изграден преди над 30 000 години, и ще бъде същия още поне 30 000 години.
А твоята кола (на пича от горния пост с респектиращата кола), струва 15-20к. След 10 години ще струва 2к, и ще я кара циганин със златен зъб, женен за 80 килограмовата си втора братовчедка. Ще я зарежда с бутилка от дерби, редовно, когато изгасне, щото я кара без гориво. Не съм много сигурен, дали правилната дума е "респектиращо". Но само до преди 500 години, 1/60та от въпросните 30, еквивалента на кола за 200к, е бил просто да не ходиш пеш. Да яздиш кон.
И като прибавим към това, че самите числа са със супер променливи номинали и 200к не означава абсолютно нищо, без да му предадем ясни параметри - зимбабвийски долар ли е, евро ли е, турска лира ли е, и за кой времеви период точно се отнася - кочината е пълна.
Как може инстинкт, да работи коректно - пряко с тези данни. Ами не може.
За това природата го е измислила. Фиксира белези, които не се променят. А логическите външни белези, оценява и използва друг инстинкт, който да е спомагателен, и да таргетира за основния.
Активен
Catalyst
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #4 -: Декември 04, 2023, 01:51 »

Тука си важи правилото "По дрехите посрещат, по ума изпращат".
Т.е. ако имаш яка кола ще си по-интересен разбира се, но ако си смотаняк - и с яка кола, и без, нищо няма да направиш. Тва казват пичовете по-горе.

По-конкретно има мацки, които не обръщат внимание на колите, но повечето от тях не са хубави. Смотан Ако се правиш на гъзе и имаш БМВ ще имаш внимание от к**ви най-често.

За мен истината е да си вземеш някоя яка колица, дето теб ще те кефи, пък която харесала - харесала. Няма да ми я карат те я.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: