класическо въртене от нейна страна.Иска да си поиграе и отказва среща но не твърдо ами индиректно да това го правят най редовно, ако не ти се кефи достатъчно, а и от 2часа чат нормално, веднага предлагаш среща а тя реално е в прилжоението щото и е скучно и да си почати малко такива като тебе и пишат стотици с 2 часа сексуален чат с нищо не се отличаваш, освен ако нямаш снимки демонстиращи топ лайф стайл и визия. Имам приятелки със същия подход като тая, даже много жени правят същото размотават те индиректно уж иска да се видите ама заета.Те даже може да не са правили секс от супер много време да им се прави секс да си пишете да ти показва интерес и да не иска да излезе с теб, що щото се предлагаш твърде бързо и си и твърде ясен кво искаш за тях това е мега безинтересно, и дори да не са правили секс от 1 година пак за кво да го правят като всичко е ясно, тъпо но така мислят те.
Реакцията ти да я храниш и да се обясняваш също е класическа и аз съм мислил като теб, и си си прав но, не носи резултат и показва че не разбираш жените и защо тя ти дава задна.
Да като ни кефи мацка натискаме за среща, но аз това което аз правя е видя ли че почва да шикалкави така веднага, давам задна и не натягам положението, и въобще на натискам за среща може да предложа и усетя ли колебание в нея давам задна и казвам а остави тогава некой друг път, и за това префърлям си ги към инстаграм и я оставям да гледа сторита и да си пиша с нея ако ми е интерресна и върви чата, целта ми ако ме кефи мацката е да създам рилейшъншип с нея не като гаджета ами така да ме почувства че когато и да и пиша винаги да ми отговаря все едно си пиша с някой авер, и междувременно с времето вижда че съм готин, ако сийнва не продължавам да пиша, но и не я блокирам оставям я да гледа сторита, след известно време сами си идват...а аз си продължавам към по подходяща мацка която е по готова, така имам по доста мацки дето си се "готвят" и с времето сами падат в капана, като видят че не ги гониш не ги обиждаш и ти е наистина все тая дали ще излезете сега или след 2 месеца а може и след години, и между временно в чата си готин интересен и не показваш че не издържаш да я наебеш веднага.Трябва да се научиш да усещаш кога е готова за среща веднага и кога не е, усетиш ли че върти номера и не е готова не натягаш тва е правилото, да ги играеш до блок и отрязване е аматьорска работа, тия момчета където ги ебат готините мацки често ги баламосват дълго време, тва което е много силно и работи топ за мен е да си и я френдзоунна аз да ми сподели супер лични неща и да се изгради връзка по този начин, когато си направя динамиката така излизането на среща е мнооого лесно, минуса е че отнема време, и трябва да ти е интересно да си лафиш с мацките повечето мъже искат само да ебат и тва е никаква интрига. Другото е профила по дейтинг приложенията и социалните медии трябва да ти е топ колкото по силен профил имаш толкова по лесно е да ги изкараш на среща бързо, имам един познат инфлуенсър в тиндера жъне брутално понеже го разпознават мацките, директно отиват в тях за първа среща..
и да дам 2 примера, преди 2г си пиша с една стана готин чат в началото но почна да се прави на интересна и да сийнва, спрях да и пиша моментално и аз, изтри ме от фейса след някакво време, и хоп ония ден мачвам с няква дето прилича на нея, оказа се сестра и не и писах нарочно тя ми писа на следващия ден след който мачнахме, изкарах я същата вечер и я наебах, случайнооссс, не мисля win за мен щото сестрата дето наебах беше по готина от тая дето ми сийнваше преди 2г

.
И още една готино пиче мачваме за 3ти пъти в тиндер в период да кажем година и всеки път се веднагта почва да флиртува и да се надъхва сексуално по чата а аз го давам сдържан, и 3те пъти тъкмо да илзезем на среща и дава задна, защо защото като се скара с гаджето си си прави тиндър от явно некви нейни женски емоции и филми, сдобрят се и го трие, вчера и казах че днес ще ходим на разходка отговори ми че имала нужда от доста дълга разходка че се била застояла...Да де ама не знаела дали днес ще може, директно го разчитам това като НЕ Е готова, и днес не и писах, просто няма смисъл да и пиша, имам си я в инстаграм знам че се карат с гаджето и когато е готова сама ще си даде сигнал аз не я чакам не мисля за нея действам си по другите пички и задачки.Ако я нахраня че е несериозна само ще се покажа като социално неинтелигентен натегач за секс...А сега и показвам че нищо че пуска сексуални намеци не съм умрял да я чукам. (реално съм изгубил 20минути време да си пишем, част от играта).