Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 27, 2023, 04:23 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Мнение относно чат.. :D  (Прочетена 1673 пъти)
NeverBack
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Профил
« -: Април 18, 2022, 18:40 »

Здравейте,
Мачнахме се с въпросната мацка в едно приложение за запознанства.Започна да ме валидира от самото начало.Писахме си около 2 часа и директно вкарах оферта за излизане.Нави се,но днес не можела,утре не можела,можела Сряда.Викам добре,ама няма да идвам аз ще дойдеш ти в моя град,щом ще режеш.Мразя да си губя времето в безинтересни,губещи много енергия,време и т.н чатове без реални срещи. Подхода ми е по-груб и по-директен но такъв съм.. Смотан  Ухилен Като цяло боли ме за кучето умряло  ама да сферя часовника Смотан
Горе си говорихме как няма против да я хвана за задника "имала нужда" да я нашамаря  и някви тъпотии Смотан
Аз-Разбрахме ли се Сряда?
Тя-Не нищо неможем да се разберем докато не се разбера аз
Защото
Ако ти кажа да окей
И после не се получи
Няма да е приятно
Аз - Говорим за сряда
Аз- Каза сряда
Аз- На някъв глупак ли ти приличам да се занимавам с глупости Ъ??
Аз-ако ще излизаш излизай,ако ми правиш номера направо пали Ъ??
Аз - Да не съм някво лапе да се занимавам с подобни тъпотии
Аз- ама дай да го оставим сряда ама дай да разбера
Аз- ще ви еба и номерата
Тя - Ти на какви наркотици си ?
Тя - Пали ти
Аз - Пали
не се обяснявай
Активен
Pekko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #1 -: Април 20, 2022, 19:26 »

Ха, ето го и първият ми пост във форума!
Написал си, че не те боли, ама от написаното личи, че те. Момата може и да си е играела, може и да не е, ама си се провалил, показал си, че ти пука за нея.
Аз бих направил така:

Аз-Разбрахме ли се Сряда?
Тя-Не нищо неможем да се разберем докато не се разбера аз
Защото
Ако ти кажа да окей
И после не се получи
Няма да е приятно
Аз - Направо оставяме за четвъртък.
Без драми и връзвания.
Да видим опитните форумни членове какво ще кажат - дали съм прав или крив  Усмивчица
Активен
Wasser
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #2 -: Април 20, 2022, 19:39 »

Колега, не трябва да се жегваш толкова накрая. Показваш ниска самооценка и че за теб е много важно да излезете. Човек ще остане с впечатлението, че нямаш други опции.
А щом тя не можела да се разбере, или да ти предложи точен ден когато да дойде до града ти и да се уговорите след това, или next one. Женски дето да ти се слагат има много, ама ако наистина има интерес щеше веднага да се съгласи да излезете.
Като видиш такива оправдания другия път, просто я игнорираш и продължаваш към следващата.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #3 -: Април 21, 2022, 08:48 »

С обяснения и обиди нищо не се постига, както си видял. Изглеждаш като разсърдено дете, което тропа с краче като не получи каквото иска, а не като опитен играч.
Играчът е спокоен и непукист, той има и други опции, ако някоя го размотава. Или поне трябва да си дава вид, че има.
Активен
NeverBack
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Профил
« Отговор #4 -: Април 25, 2022, 10:44 »

С обяснения и обиди нищо не се постига, както си видял. Изглеждаш като разсърдено дете, което тропа с краче като не получи каквото иска, а не като опитен играч.
Играчът е спокоен и непукист, той има и други опции, ако някоя го размотава. Или поне трябва да си дава вид, че има.
Аз избор имам.Не ме боли,за тази,за следващата все едно ми е....Но хипер много ме дразни някой да се ебава с времето ми,особено ако е супер ограничено,както е сега.Мога и да ги оставя и да се правя на сляпа гургулица,ама в съзнанието ми се появява "че си оставям коня в реката" Смотан Може би и аз не съм напълно прав..
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1444

Профил
« Отговор #5 -: Април 26, 2022, 04:33 »

Като цяло всички са ти обяснили, че си се възпалил. И това е нормално. Но проблема в случая може и да не е мацката, а твоята неопитност да си уредиш една среща. Грешките ти са генерални, и почват още преди да се подпалиш.
Мацката като цяло не и дреме, щото накрая те вижда, че си закъсал. И не щото си груб, а щото си и написал 10 реда, кво можело и кво не можело, на нейните лаконични 2 реда. 1во ако ще засягаш някого, се научи да го правиш с по-малко дум от колкото той ще отдели да реагира - това е златно правило. Не го ли спазиш, просто ти си балъка в ситуацията.
Но да се върнем към грешките ти.

Тъй като чата е изрязан, трябва аз да се хабя да му правя възстановка на предисторията. Тъй като първата ти грешка в уговорката, започва в частта която си махнал.
Уговаряш си среща, тя ти чупи офертата, и предлага когато на нея и е удобно, ти рефреймваш с "ок, ама ти ще дойдеш тук". Не е най-идеалния вариант, но да кажем имаш право да рискуваш и да я пробваш, дали се ебава или наистина има желание за въпросната среща.
След това ти позволяваш да се шляете по темите, без да си завършил въпросната уговорка. Без да си посочил точен час и място. Тоест позволяваш уговорката предложена от нея, да остане в рамката на неяснота и неконкретност. Един вид несериозност. Както когато се видиш със някой познат, и си казвате ше се видим, ама знаете че няма. И почваш да си говориш за времето, закво си ял - примерно. Дори и да е за 2 реда (щото знам кво оправдание ще ми кажеш), ти изпускаш фрейма, и после ти се налага, да се сещаш, че всъщност се опитваш да уредиш среща, и да се връщаш на темата с тъп въпрос от рода "ама за сряда остава ли?". Не! В мига в който започнете да уговаряте среща, ти трябва да участваш в разговора единствено и само по тази тема, и никаква друга. И трябва да сложиш яснота и конкретност, и да разбереш нейната сериозност и намерение.
Както и да е. Объркал си го. Позволил си и да те разсее. Но след това идва най-голямата грешка, която вече споменах.
"Разбрахме ли се за сряда?"
Никога не задаваш въпрос на жена докато се опитваш да си уреждаш среща. Няма по-голяма простотия от това. И няма по-добър начин от тоя да си осигуриш отказа. Ама няма по-добър и сигурен начин.
Как е било правилно да се върнеш на темата? И съответно да тестваш нейната сериозност.
Ами с това което е трябвало да кажеш преди прекъсването на уговорката. Тоест продължаваш директно от там. По същество. С часът. И не я питаш. А и казваш!
Аз-Разбрахме ли се Сряда? В 8 ме чакай еди къде си

И тъй като ситуацията е сложна и несигурна от самото си естество, и опитите да се рефрейвате един друг. Това не ти гарантира, че няма да ти откаже с "не съм сигурна", "няма да мога", "ще се рсзберем допълнително", и подобен булшит. Но разликата е в това, че по твоя начин СИ гарантираш отговора който си получил.
И в случая ако се навие е ясно. Ако не се навие и ти даде неясен, уклончив, неточен от говор, то тя не гледа на срещата сериозно и е почти сигурен флейка. И в случая единстения ти оравилен ход ще бъде да я резнеш ти. Но не както ти си го направил с 10 реда за 2 нейни. А с 2 реда, да предизвикаш реакция за нейни 20 (било и ментално само да ги изпише). Стоун вече знае какво ще кажа, но все пак...
Правилният отговор е: "Отпада. Ще се уговоря с друга позната. Няма как да си ангажирам вечерта, след като не си сигурна дали си свободна"
И тоиш твърдо зад това, и игнорираш всичко което ти каже, различно от "Свободна ще съм. Сигурна съм. Там се чакаме."
Всичко друго игнорираш! Няма ама почти сигурна съм, ама що така каза, ама чакай аз утре още ще проверя и ще ти кажа. Нищо различно от горното не го чуваш.
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 265

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #6 -: Юни 08, 2022, 21:33 »

Аз избор имам.Не ме боли,за тази,за следващата все едно ми е....Но хипер много ме дразни някой да се ебава с времето ми,особено ако е супер ограничено,както е сега.Мога и да ги оставя и да се правя на сляпа гургулица,ама в съзнанието ми се появява "че си оставям коня в реката" Смотан Може би и аз не съм напълно прав..

Точно че ако наистина си цениш времето, няма да допускаш такива реакции от своя страна да погубват вече инвестираното време.

Цитат на: btw
Разбрахме ли се Сряда? В 8 ме чакай еди къде си ... Но разликата е в това, че по твоя начин СИ гарантираш отговора който си получил.

Първият подход показва несигурност, даваш топката на нея, вторият показва че си водач и лидер, не си свикнал да ти се праят или да ти отказват, и следователно вторият тип поведение е по-ефективен когато нещата са на кантар. Ехххх динамики динамики
Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
krisit
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #7 -: Юни 19, 2022, 00:46 »

класическо въртене от нейна страна.Иска да си поиграе и отказва среща но не твърдо ами индиректно да това го правят най редовно, ако не ти се кефи достатъчно, а и от 2часа чат нормално, веднага предлагаш среща а тя реално е в прилжоението щото и е скучно и да си почати малко такива като тебе и пишат стотици с 2 часа сексуален чат с нищо не се отличаваш, освен ако нямаш снимки демонстиращи топ лайф стайл и визия. Имам приятелки със същия подход като тая, даже много жени правят същото размотават те индиректно уж иска да се видите ама заета.Те даже може да не са правили секс от супер много време да им се прави секс да си пишете да ти показва интерес и да не иска да излезе с теб, що щото се предлагаш твърде бързо и си и твърде ясен кво искаш за тях това е мега безинтересно, и дори да не са правили секс от 1 година пак за кво да го правят като всичко е ясно, тъпо но така мислят те.
Реакцията ти да я храниш  и да се обясняваш също е класическа и аз съм мислил като теб, и си си прав но, не носи резултат и показва че не разбираш жените и защо тя ти дава задна.
Да като ни кефи мацка натискаме за среща, но аз това което аз правя е видя ли че почва да шикалкави така веднага, давам задна и не натягам положението, и въобще на натискам за среща може да предложа и  усетя ли колебание в нея давам задна и казвам а остави тогава некой друг път, и за това  префърлям си ги към инстаграм и я оставям да гледа сторита и да си пиша с нея ако ми е интерресна и върви чата, целта ми ако ме кефи мацката е да създам рилейшъншип с нея не като гаджета ами така да ме почувства че когато и да и пиша винаги да ми отговаря все едно си пиша с някой авер, и междувременно с времето вижда че съм готин, ако сийнва не продължавам да пиша, но и не я блокирам оставям я да гледа сторита, след известно време сами си идват...а аз си продължавам към по подходяща мацка която е по готова, така имам по доста мацки дето си се "готвят" и с времето сами падат в капана, като видят че не ги гониш не ги обиждаш и ти е наистина все тая дали ще излезете сега или след 2 месеца а може и след години, и между временно в чата си готин интересен и не показваш че не издържаш да я наебеш веднага.Трябва да се научиш да усещаш кога е готова за среща веднага и кога не е, усетиш ли че върти номера и не е готова не натягаш тва е правилото, да ги играеш до блок и отрязване е аматьорска работа, тия момчета където ги ебат готините  мацки често ги баламосват дълго време, тва което е много силно и работи топ за мен е да си и я френдзоунна аз да ми сподели супер лични неща и да се изгради връзка по този начин, когато си направя динамиката така излизането на среща е мнооого лесно, минуса е че отнема време, и трябва да ти е интересно да си лафиш с мацките повечето мъже искат само да ебат и тва е никаква интрига. Другото е профила по дейтинг приложенията и социалните медии трябва да ти е топ колкото по силен профил имаш толкова по лесно е да ги изкараш на среща бързо, имам един познат инфлуенсър в тиндера жъне брутално понеже го разпознават мацките,  директно отиват в тях за първа среща..

и да дам 2 примера, преди 2г си пиша с една стана готин чат в началото но почна да се прави на интересна и да сийнва, спрях да и пиша моментално и аз, изтри ме от фейса след някакво време, и хоп ония ден мачвам с няква дето прилича на нея, оказа се сестра и не и писах нарочно тя ми писа на следващия ден след който мачнахме, изкарах я същата вечер и я наебах, случайнооссс, не мисля win за мен щото сестрата дето наебах беше по готина от тая дето ми сийнваше преди 2г  Ухилен.

И още една готино пиче мачваме за 3ти пъти в тиндер в период да кажем година и всеки път се веднагта почва да флиртува и да се надъхва сексуално по чата а аз го давам сдържан, и  3те пъти тъкмо да илзезем на среща и дава задна, защо защото като се скара с гаджето си си прави тиндър от явно некви нейни женски емоции и филми, сдобрят се и го трие, вчера и казах че днес ще ходим на разходка отговори ми че имала нужда от доста дълга разходка че се била застояла...Да де ама не знаела дали днес ще може, директно го разчитам това като НЕ Е готова, и днес не и писах, просто няма смисъл да и пиша, имам си я в инстаграм знам че се карат с гаджето и когато е готова сама ще си даде сигнал аз не я чакам не мисля за нея действам си по другите пички и задачки.Ако я нахраня че е несериозна само ще се покажа като социално неинтелигентен натегач за секс...А сега и показвам че нищо че пуска сексуални намеци не съм умрял да я чукам. (реално  съм изгубил 20минути време да си пишем, част от играта).
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: