Помня, че не малко теми е имало тук, които представят следния проблем:
"Не съм добър в интернет запознанствата; не ме бива в чата; мацките губят интерес като си пишем и т.н."
Понеже и аз съм бил дълго време в тази позиция, но сега открих горе-долу кое работи и кое не, затова мога да си позволя да споделя с теб някои неща по темата.
С часове съм мислил какво да напиша и накрая пак съм казвал нещо тъпо и некординирано.
Но с времето проумях, че когато се чувствам удовлетворен от себе си и живота, който живея, не придавам толкова важност на това, което пиша на някое момиче и следователно те усещат това по самото ми поведение (дори да е през чат, енергията се усеща).
~
Първо се запитай дали наистина си мислиш, че заслужаваш да си с момичето, с което си пишеш и което се опитваш да "свалиш".
Ако нямаш увереността, че си пич с амбиция да извлече максималното от тоя живот..
Ако не уважаваш себе си заради изборите, навиците и действията си..
Ако си изгубил някъде по пътя частичките от идентичността ти, която те прави теб самия, която те различава от всеки друг човек..
То няма как и да се представиш в най-добра светлина пред въпросните момичета.
Когато имаш цели и ги преследваш, ти подхранваш мъжкото в себе си.
Победите ти подсилват тестостерона, а лентяйството ти го намалява.
Жените (изглежда) харесват мъже с визия и целеустременост.
Дори да заучиш няколко пикъп фрази и да играеш ролята на Дон Жуан, няма да можеш дълго да скриеш истинската си същност, а и най-вероятно ще чувстваш вътрешно напрежение от това да си фалшив..
Затова най-добрата тактика, според мен, е просто да изградиш самодисциплина и да започнеш да разгръщаш потенциала си.
Това ще ти коства известен дискомфорт и доста кураж. Но си струва. Това е живеене, а не просто съществуване.
Можеш или да гониш мацките, с минимална успеваемост и много загубено време..
Или да станеш това, което мацките искат да гонят сами.
Ти си избери.