Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 02, 2023, 00:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Ето защо не те бива в чатенето  (Прочетена 1125 пъти)
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 63

Профил
« -: Април 30, 2022, 10:03 »

Помня, че не малко теми е имало тук, които представят следния проблем:

"Не съм добър в интернет запознанствата; не ме бива в чата; мацките губят интерес като си пишем и т.н."

Понеже и аз съм бил дълго време в тази позиция, но сега открих горе-долу кое работи и кое не, затова мога да си позволя да споделя с теб някои неща по темата.

С часове съм мислил какво да напиша и накрая пак съм казвал нещо тъпо и некординирано.

Но с времето проумях, че когато се чувствам удовлетворен от себе си и живота, който живея, не придавам толкова важност на това, което пиша на някое момиче и следователно те усещат това по самото ми поведение (дори да е през чат, енергията се усеща).

~

Първо се запитай дали наистина си мислиш, че заслужаваш да си с момичето, с което си пишеш и което се опитваш да "свалиш".

Ако нямаш увереността, че си пич с амбиция да извлече максималното от тоя живот..
Ако не уважаваш себе си заради изборите, навиците и действията си..
Ако си изгубил някъде по пътя частичките от идентичността ти, която те прави теб самия, която те различава от всеки друг човек..

То няма как и да се представиш в най-добра светлина пред въпросните момичета.

Когато имаш цели и ги преследваш, ти подхранваш мъжкото в себе си.

Победите ти подсилват тестостерона, а лентяйството ти го намалява.

Жените (изглежда) харесват мъже с визия и целеустременост.

Дори да заучиш няколко пикъп фрази и да играеш ролята на Дон Жуан, няма да можеш дълго да скриеш истинската си същност, а и най-вероятно ще чувстваш вътрешно напрежение от това да си фалшив..

Затова най-добрата тактика, според мен, е просто да изградиш самодисциплина и да започнеш да разгръщаш потенциала си.

Това ще ти коства известен дискомфорт и доста кураж. Но си струва. Това е живеене, а не просто съществуване.

Можеш или да гониш мацките, с минимална успеваемост и много загубено време..

Или да станеш това, което мацките искат да гонят сами.

Ти си избери.

Намигване
Активен

gnōthi seauton
sarrion
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 379

Профил
« Отговор #1 -: Май 01, 2022, 13:34 »

Не знам на колко години, предполагам,че си между 20-25 (ако греша ме поправи). В този диапазон мъжа се развива като личност, открива своята цел, своите интереси, кариера и прочие. Това не означава, че след тази възраст не трябва да се спира с развитието. Не ме разбирай погрешно, но основната грешка на младите мъже е,че обръщат прекалено внимание и целият им фокус е някоя девойка, която в повечето случаи не си заслужава. Не ползволявай по никакъв начин жените да запълват времето си с теб, не се фокусирай върху една, а пробвай с колкото можеш повече, най-малко така няма да се привържеш към никоя.

Ако имаш гадже и те зареже, можеш да си благодарен, защото ще имаш повече време върху себе си,  ;)Занимавай се с това, което те интересво, открий своята ниша, жените ще бъда част от твоята живот, не смисъл. Всеки неуспех го разглеждай като безценен опит и не си го слахай толкова на сърцето! Успех!
Активен

Болката от дисциплината е голяма, но наградата от нея е безценна.
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 503

Профил
« Отговор #2 -: Май 02, 2022, 16:22 »

Отново същите мотивационни глупости в стил " Ако си ценен ще имаш мацки в животи ", еми че то ясно че ако не ставаш за нищо, ти самия се сдухваш и не си вярваш с мацките.

Но с времето проумях, че когато се чувствам удовлетворен от себе си и живота, който живея, не придавам толкова важност на това, което пиша на някое момиче и следователно те усещат това по самото ми поведение (дори да е през чат, енергията се усеща).

Жените (изглежда) харесват мъже с визия и целеустременост.

Дори да заучиш няколко пикъп фрази и да играеш ролята на Дон Жуан, няма да можеш дълго да скриеш истинската си същност, а и най-вероятно ще чувстваш вътрешно напрежение от това да си фалшив..

Без майтап, то верно че външния вид играе такава роля ама чак пък толкова и много ясно че ще чувстваш вътрешно напрежение, ако си скапан на визия не се обличаш добре и не правиш нищо по въпроса, тогава никаква вяра няма да може да ти помогне. За целеустремеността можем да поспорим малко, бая хора знам които нямат цели в живота и имат мацки около тях които ебат.

Затова най-добрата тактика, според мен, е просто да изградиш самодисциплина и да започнеш да разгръщаш потенциала си.

Това ще ти коства известен дискомфорт и доста кураж. Но си струва. Това е живеене, а не просто съществуване.

Можеш или да гониш мацките, с минимална успеваемост и много загубено време..

Или да станеш това, което мацките искат да гонят сами.

Да разививаш самодисциплина е добре, но зависи с каква насоченост, ако развиваш дисциплина просто ей така, това не помага, но ако си активен и социален с жените и хората като цяло това ще те доближи до целта. Тоест да си самодисциплиниран в това да успееш с жените, един вид да насочиш фокуса си там.

Темата ти е доста изтъркана и в нея не даваш конкретни съвети за онлайн свалките, а просто си разтягал локуми вместо израза " Действайте и променете себе си"
Май си се мотивирал нещо и си решил и нас да мотивираш, няма лошо но не се нуждаем от мотивации, а конкретен опит или идея за дадена свалка онлайн.
Активен
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 63

Профил
« Отговор #3 -: Май 03, 2022, 20:26 »

Драги Риот,

Много мога да ти кажа, но не съм сигурен, че ще вникнеш в думите, и ще си го спестя.

Ако мога да ти дам приятелски непоискан съвет, той ще бъде следният:

Ако мислите и делата са ти хубави, ще бъдеш хубав и ти.
Активен

gnōthi seauton
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 503

Профил
« Отговор #4 -: Май 04, 2022, 03:12 »

Драги Риот,

Много мога да ти кажа, но не съм сигурен, че ще вникнеш в думите, и ще си го спестя.

Ако мога да ти дам приятелски непоискан съвет, той ще бъде следният:

Ако мислите и делата са ти хубави, ще бъдеш хубав и ти.

Това какво общо има с темата ?
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: