След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди...
Не съм срещал досега мъж, който да е успешен с жените и в същото време да търси сериозна връзка. Даже проблемът е в това, че жените искат и той трябва да се стреми да се държи по-далече, да замазва малко нещата, понякога да послъгва ... И знаеш ли защо е така? Всеки мъж с избор знае, че сериозната връзка идва на висока цена. Първо - тя е свързана с много време, което той иначе може да използва, за да излиза с други жени. Ако вече прави секс с други жени, той няма да има много време за тях. Ако жената се премести да живее при него - ще загуби терена си за секс с други жени. Той много внимателно сканира преди да се обвърже и доколко жената е подходяща за това. Не казвам, че никога няма да влезе в сериозна връзка, когато е готов за семейство, той ще избере за това, някоя от тези, които вече са влюбени в него и самите те настояват за сериозна връзка.
Разбираш ли за какво говоря? Търсенето на сериозна връзка е работа на жената, не на мъжа. Мъж, който търси с изплезен език сериозна връзка е слаб и всяка жена знае това. Единствената причина той да търси тази сериозна връзка, е защото той е без избор. А жените не се привличат от мъже без избор. Ти първо трябва за изградиш изобилие от жени около себе си и когато това започне да става, сам ще усетиш, че сериозната връзка не е чак толкова привлекателна опция.
Здравейте! Чета форума отдавна но това е първата ми тема...
От сравнително малък град съм... Запознах се с една жена по Фейсбук... Малко чат...първа среща, втора среща кис клоус, на трета среща я свърших с пръсти и така още пет шест пъти, докато ми пусне секс...свършвах я много яко и се празнеше в пръстите ми...само аз я задоволявах и не ми пускаше секс...още след като я свърших първи път ми каза че не била готова за сериозна връзка и и казах че не търся сериозна връзка, макар че исках връзка с нея...Държах се на ниво първите няколко пъти... Определях срещите и тя спазваше нещата.... След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди... Тя определяше срещите, отменяше в последния момент и аз позволих това да се случи... След като ми пусна секс след няколко дни я видях в един бар с неини приятели...бях пил много алкохол и като си тръгна реших да я изпратя... Излязох след нея и тя отказа.... На следващия ден ми напомни че не сме сериозна двойка и отмени срещата за вечерта която се бяхме уговорили... Взех да се обяснявам и извинявам...след няколко дни пак опитах да уговоря среща и ми каза че няма да се виждаме за момента и като реши ще ме потърси... Реших да играя са ва банк и след няколко дни и казах ако иска да прекъснем отношенията да ми каже директно а не по заобиколен път и и ми каза че си дала сметка че търся връзка с нея а не нещо неангажиращо... И аз тотално откачих и взех да я увещавам да продължим да се виждаме...без резултат... След около седмица я видях отново в един бар да се сваля с някакъв и откачих отново и отидох да се разправям с тоя да не се навърта около нея...
Понеже си слаб и зависим от нея, в един момент реактивността избива и нещата тръгват стремглаво надолу. Няма какво да направиш повече тук. Запази спомена за хубавия секс и продължавай с други жени. От тук нататък, следва само още повече унижение, защо да не си го спестиш?
И след което тя не отговори на нито едно мое съобщение...станах досадник и ме блокира навсякъде...как мислите дали тя е имала паралелна връзка и с другия и с мен? И дали има някакъв вариант да ме потърси някога...тя е на 32 години и очаквах че търси връзка...аз съм на 35...знам че всичко е изгубено и е почти невероятно да ме потърси... Просто мнение от по разбиращите...
Приеми, че отсега нататък, тя цял живот ще прави секс с други мъже, те ще и правят деца и ще и свършват в устата. Приеми го дълбоко в себе си, без емоция и без възражения и не го мисли повече ...