Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 02, 2023, 00:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Пълен провал  (Прочетена 543 пъти)
Stallone
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« -: Януари 16, 2023, 12:36 »

Здравейте! Чета форума отдавна но това е първата ми тема...
От сравнително малък град съм... Запознах се с една жена по Фейсбук... Малко чат...първа среща, втора среща кис клоус, на трета среща я свърших с пръсти и така още пет шест пъти, докато ми пусне секс...свършвах я много яко и се празнеше в пръстите ми...само аз я задоволявах и не ми пускаше секс...още след като я свърших първи път ми каза че не била готова за сериозна връзка и и казах че не търся сериозна връзка, макар че исках връзка с нея...Държах се на ниво първите няколко пъти... Определях срещите и тя спазваше нещата.... След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди... Тя определяше срещите, отменяше в последния момент и аз позволих това да се случи... След като ми пусна секс след няколко дни я видях в един бар с неини приятели...бях пил много алкохол и като си тръгна реших да я изпратя... Излязох след нея и тя отказа.... На следващия ден ми напомни че не сме сериозна двойка и отмени срещата за вечерта която се бяхме уговорили... Взех да се обяснявам и извинявам...след няколко дни пак опитах да уговоря среща и ми каза че няма да се виждаме за момента и като реши ще ме потърси... Реших да играя са ва банк и след няколко дни и казах ако иска да прекъснем отношенията да ми каже директно а не по заобиколен път и и ми каза че си дала сметка че търся връзка с нея а не нещо неангажиращо... И аз тотално откачих и взех да я увещавам да продължим да се виждаме...без резултат... След около седмица я видях отново в един бар да се сваля с някакъв и откачих отново и отидох да се разправям с тоя да не се навърта около нея... И след което тя не отговори на нито едно мое съобщение...станах досадник и ме блокира навсякъде...как мислите дали тя е имала паралелна връзка и с другия и с мен? И дали има някакъв вариант да ме потърси някога...тя е на 32 години и очаквах че търси връзка...аз съм на 35...знам че всичко е изгубено и е почти невероятно да ме потърси... Просто мнение от по разбиращите...
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Профил WWW
« Отговор #1 -: Януари 17, 2023, 09:22 »

След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди...

Не съм срещал досега мъж, който да е успешен с жените и в същото време да търси сериозна връзка. Даже проблемът е в това, че жените искат и той трябва да се стреми да се държи по-далече, да замазва малко нещата, понякога да послъгва ... И знаеш ли защо е така? Всеки мъж с избор знае, че сериозната връзка идва на висока цена. Първо - тя е свързана с много време, което той иначе може да използва, за да излиза с други жени. Ако вече прави секс с други жени, той няма да има много време за тях. Ако жената се премести да живее при него - ще загуби терена си за секс с други жени. Той много внимателно сканира преди да се обвърже и доколко жената е подходяща за това. Не казвам, че никога няма да влезе в сериозна връзка, когато е готов за семейство, той ще избере за това, някоя от тези, които вече са влюбени в него и самите те настояват за сериозна връзка.

Разбираш ли за какво говоря? Търсенето на сериозна връзка е работа на жената, не на мъжа. Мъж, който търси с изплезен език сериозна връзка е слаб и всяка жена знае това. Единствената причина той да търси тази сериозна връзка, е защото той е без избор. А жените не се привличат от мъже без избор. Ти първо трябва за изградиш изобилие от жени около себе си и когато това започне да става, сам ще усетиш, че сериозната връзка не е чак толкова привлекателна опция.

Здравейте! Чета форума отдавна но това е първата ми тема...
От сравнително малък град съм... Запознах се с една жена по Фейсбук... Малко чат...първа среща, втора среща кис клоус, на трета среща я свърших с пръсти и така още пет шест пъти, докато ми пусне секс...свършвах я много яко и се празнеше в пръстите ми...само аз я задоволявах и не ми пускаше секс...още след като я свърших първи път ми каза че не била готова за сериозна връзка и и казах че не търся сериозна връзка, макар че исках връзка с нея...Държах се на ниво първите няколко пъти... Определях срещите и тя спазваше нещата.... След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди... Тя определяше срещите, отменяше в последния момент и аз позволих това да се случи... След като ми пусна секс след няколко дни я видях в един бар с неини приятели...бях пил много алкохол и като си тръгна реших да я изпратя... Излязох след нея и тя отказа.... На следващия ден ми напомни че не сме сериозна двойка и отмени срещата за вечерта която се бяхме уговорили... Взех да се обяснявам и извинявам...след няколко дни пак опитах да уговоря среща и ми каза че няма да се виждаме за момента и като реши ще ме потърси... Реших да играя са ва банк и след няколко дни и казах ако иска да прекъснем отношенията да ми каже директно а не по заобиколен път и и ми каза че си дала сметка че търся връзка с нея а не нещо неангажиращо... И аз тотално откачих и взех да я увещавам да продължим да се виждаме...без резултат... След около седмица я видях отново в един бар да се сваля с някакъв и откачих отново и отидох да се разправям с тоя да не се навърта около нея...

Понеже си слаб и зависим от нея, в един момент реактивността избива и нещата тръгват стремглаво надолу. Няма какво да направиш повече тук. Запази спомена за хубавия секс и продължавай с други жени. От тук нататък, следва само още повече унижение, защо да не си го спестиш?

И след което тя не отговори на нито едно мое съобщение...станах досадник и ме блокира навсякъде...как мислите дали тя е имала паралелна връзка и с другия и с мен? И дали има някакъв вариант да ме потърси някога...тя е на 32 години и очаквах че търси връзка...аз съм на 35...знам че всичко е изгубено и е почти невероятно да ме потърси... Просто мнение от по разбиращите...

Приеми, че отсега нататък, тя цял живот ще прави секс с други мъже, те ще и правят деца и ще и свършват в устата. Приеми го дълбоко в себе си, без емоция и без възражения и не го мисли повече ... Усмивчица
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
Stallone
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Януари 17, 2023, 12:50 »

Благодаря за отговора! По принцип грешките си ги усещам… и преди съм ги правил, но когато тя показа интерес след втората среща… започна да ме търси, направи ми дребно подаръче… знаех че трябва да се дръпна леко, но така да се каже не можах да се спра да я търся, да и обяснявам къде см какво правя, какво ще правя, тоест направих нещата които не трябваше да правя и стремглаво тръгнаха назад нещата както казваш..терзае ме и друго което няма как да разбера и няма значение вече: още вначалото ми каза че не иска сериозна връзка, винаги искаше да си пием кафе и да ходим на ресторант в съседен град и се чудя дали не ме ползваше просто за секс играчка докато се е опитвала да си уреди нещата с другия и в момента в които си ги уреди да ме разкара а това че исках да я изпратя да е просто повод а не истинската причина… от там нататък вече аз излязох тотално от контрол…
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Профил WWW
« Отговор #3 -: Януари 17, 2023, 13:43 »

Жените също си имат своя игра, която горе-долу почива на същите принципи. Излиза с няколко мъже, за да има повече избор, в същото време ти казва, че не иска сериозна връзка, за да държи нещата под контрол. Ако те е ползвала само за секс играчка, по-скоро си щастливец, можеше да правиш от време секс с нея и в същото време да излизаш с други жени. Тази игра се играе леко. Представи си двама боксьора на ринга. Единият всеки път замахва с пълна сила, с всеки удар губи равновесие, ядосва се все повече, тежък е, а другият в същото време го дава леко, движи се напред назад, предизвиква го и просто си играе с него. Кой от двамата би искал да бъдеш?

Противно на очакванията ти, би имал повече шанс за сериозна връзка ако беше излизал и с други жени, вместо да я натягаш за това. Това, което го гониш - бяга. Както и да е, вече е късно.
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1435

Профил
« Отговор #4 -: Януари 17, 2023, 17:08 »

Илиан ти е посочил перфектно къде е ядрото на лошата ти игра. Но до известна степен, може да се каже, че тя е стълба по която слизаш, чисто технически. И ще обърна внимание на два технически детаила, които правят много силно впечатление.

Първо, видимо е (а и ти си се усетил), как нейното близо е свалило гарда ти. Съвсем целенасочено. Като абсолютен наивник си се вързал, защото това са актове супер удобни за егото ти. Имаш ли си идея колко жени го правят. Никога не позволявай избирателни действия "близо" да променят вътрешната ти настройка, без да е отразено върху цялата картина на динамиката, или както в твоя случай - без изобщо да имаш цялостна картина на динамиката. Това, че жена ти прави мил жест означава единствено - нищо. И трябва за теб да променя - нищо.
И второ, но по-важно. Изобщо се изненадвам, че ти е пуснала. Никога, абсолютно никога не ги задоволявай с пръсти, преди да си имал сексуални отношения с тях. Ти си мислиш, че като ги възбудиш чисто физически и това е шорткъта, но това е възможно най-контрапродуктивния начин за ескалация за секс. Толкова много жени съм изтървал, точно по тоя начин, докато го осъзная, че ти е бедна фантазията.
Стоун го е казвал милион пъти, но повечето хора не го разбират защо е така, и каква е разликата. Това не е просто вулгарен лаф, а има много силен логически смисъл зад него, свързан с отношението действия/лирика, с увереността, и с фрейм контрола, но няма да влизам в детаили. Достатъчно ти е просто да го запомниш.
Никога не ги пипаш хард интимно в стремежа да фак-клоузнеш. Никога не се мъчиш да събличаш тях. На всичко това, ескалираш противоположно. Събличаш себе си първо. И ги насочваш, те да те докоснат хард интимно.
Активен
Stallone
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Януари 18, 2023, 01:32 »

Благодаря ви за съветите и мненията! Аз по принцип съм си някакъв добряк и не обичам да лъжа или да играя двойна игра, привързвам се бързо към хора и животни също, ясно ми е че не трябва поне да го показвам за в бъдеще... При предишни връзки които съм имал пак приключват подобно...  Работата ми е такава че пътувам много и тя беше наясно с това и принципно нямам време нито да си уреждам срещи нито да въртя няколко жени едновременно...При подобно развитие на нещата  блокаж отвсякъде имаше една дето ме потърси след година но тогава аз вече не я исках... Не тая надежда че ще ме потърси но не е невъзможно според мен... Секс явно ми пусна по милост Усмивчица всеки път я натисках и ми казва че е рано и не искала да избързва, точно когато ми пусна сама предложи Усмивчица просто ми е много странно как може да ми предложи секс и да заспива гушната в мен и след няколко дни да ме отсвири за дето съм искал да я изпратя...на практика за едно нищо и  да се сваля с друг човек след още няколко дни...сигурно сте прави че си е излизала с него и преди това...тоя като се разправях с него в бара ме пита няколко пъти: ама тя гадже ли ти е... Явно и тоя остана гръмнат Усмивчица а като я видях след няколко дни съвсем случайно...само и казах здрасти...отговори ми но дори не ме погледна в очите...странни същества са жените Усмивчица повече не смятам да се унижавам да я търся или да и отговарям ако я видя... Просто в първите дни мислех че мога да се върна в играта понеже на практика нищо сериозно не се бе случило, но явно изпращането е било повод да ме отсвири... За в бъдеще ще опитам да не повтарям стари грешки... Благодаря ви още веднъж за мненията!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: