Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:37 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Нещо не е наред с мен  (Прочетена 1081 пъти)
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« -: Май 17, 2022, 20:53 »

Привет!

Искам да ви питам за нещо много странно което ми се случва . На последък имам нещо като проблем с жените ( паник атаки)  . Трудно ми е да говоря с тях . Не усещам намеците им жестове нищо . Говорим си само общи приказки .

Това е малкия дявол сега идва и странния дявол . Когато съм с приятел и неговата приятелка дойде до нас аз спичам . Не знам какво да си говоря с нея как да се държа като цяло. Почва едно притеснение в мен че ако се отпусна говоря ще стане така че моя приятел ще си помисли че е хатесвам . И почвам една дистанция по някой път само по едно студено здрасти и чао и толкова .Гледам ги другите си говорят спокойно само аз мълча . По някой път и аз казвам по нещо . Но това чуство ми дойде близките две три годинин просто не му обръщах внимание .

Но имам и съмнение че това се появява и при разговори с хора . Примерно да сме 2-3 човека няма проблем говоря си но повече ли сме млъквам пак стоя и слушам .

Това нещо не е нормално . Аз ли съм полудял не знам .

На някой нещо подобно да се е случвало. И ако може да каже от къде идва че става много зле с времето .
Даже ме ме питаха дали е харесвам .
 А за приятелите защо мълча .
Това ме мъчи доста .

Благодаря ви !
Активен
Shark__
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #1 -: Май 18, 2022, 13:06 »

Здравей,

Човече, единственото което мога да ти кажа, е да потърсиш помощ от психотерапевт. Но някой дето е психо-телесно ориентиран, за да може да извеждаш цялото това притеснение и напрежение за което говориш от тялото. Защото то изглежда, че се натрупва и не се освобождава. А да стигнеш и до паник атаки, означава, че нещо много сериозно се случва с това да се тригърват/задействат всеки път емоциите ти в такива ситуации.

Изобщо, паник-атаката знаеш ли какво е? Паника - тялото се паникьосва, изтрещява, не може да търпи дадена ситуация... и АТАКА - искаш да атакуваш това което те застрашава. Ся кажи ми - ше водиш борба/битка с ония мацки ли:)? Или с приятелите ти? Много са страшни ли? ...  Смотан...

Най-напред трябва да знаеш какво провокира тия емоции. Има мисли преди това. Какви са? Не може да ми кажеш, че не знаеш. Ако не знаеш, значи че много ти е паднало нивото на настроение, от там енергия на тялото и не можеш дори да забележиш какво се случва. А това е много кофти.

В същото време, не споделяш своята социална активност каква е? Това също може да оказва ефект. Като цяло, изобщо не си единственият който в последните 2 години изпада в подобни дупки (знаем що).

Та... пак ще апелирам, да се обърнеш към професионалист за помощ; който може да анализира какво се случва, и в същото време да изразяваш това което е отвътре... и лека по лека, да отработваш в ежедневието това което сте анализирали. Иначе само с мислене и "аха, идва ми от там," каам ти опит, нема да стане. И имай предвид, че тия неща няма да се решат бързо. Може да ти отнеме и година. Може и повече. Зависи как работиш, колко много искаш тези неща да спрат и да се оправят и тн. и тн. И най-вече - готов ли си да потърсиш помощ? Щото ако не си, ми сори bad news, може да задълбочиш единствено.
Активен
Soilworker
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« Отговор #2 -: Май 23, 2022, 17:18 »

Интересно,
но с мен често се случва същото, основно когато съм в компания с не-толкова добре познати хора...
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« Отговор #3 -: Юни 26, 2022, 03:27 »

сега идва и странния дявол . Когато съм с приятел и неговата приятелка дойде до нас аз спичам . Не знам какво да си говоря с нея как да се държа като цяло. Почва едно притеснение в мен че ако се отпусна говоря ще стане така че моя приятел ще си помисли че е хатесвам .
Всички мои приятели с жени знаят че аз харесвам техните жени. На най близкия от тях даже му казах- Ако не й направиш деца скоро аз ще й направя. Познаваме се добре и знаем кога се шегуваме и каго сме сериозни.
Колкото до твоя приятел кое е най лошото което може да се случи ако прегърнеш приятелката му, целунеш я по бузите, кажеш й колко си щастлив че те двамата са заедно и че ги смяташ за перфектна двойка?
Тия две-3 години направиха така че да се страхуваме от елементарни приятелски отношения. Успех в усилията и целите!
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: