Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 02, 2023, 01:27 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Девствена на 27  (Прочетена 1227 пъти)
Фрея
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Май 25, 2022, 14:49 »

Здравейте!
Аз съм 27 годишна жена от София,живея със сестра ми в собствен апартамент,образована,с добра работа.Мисля,че съм симпатична,нормално изглеждаща,спортувам редовно,имам приятели,излизам.Девствена на 27 и не съм имала връзка от ученичка.
Не търся принц,да се омъжвам утре.Искам просто отношение,прекарване на хубаво време заедно,а привличам все мъже,които ме виждат като кошче за сперма (съжалявам за израза),които още на първата среща почват да ме притискат за секс и когато откажа,получавам съобщения от сорта на ''Не съм готов за връзка''.И аз не искам да влизам във връзка с непознат,срещнат вчера!Нямам намерение да чакам с месеци и години за първия път,но и няма да скачам в леглото с непознат на първа среща..а когато откажа,втора няма.
Не искам да мисля,че аз не струвам и не си заслужавам повече от едното ''праскане'',а май само такива привличам и не знам какво да правя.Как да привличам мъже,които искат повече от секс?
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1435

Профил
« Отговор #1 -: Май 26, 2022, 01:33 »

Почти съм сигурен, че темата ти е откровен тролинг. Но все пак допускам някаква малка вероятност да не е. И дори да не е, ти си спестила някои неща, както пред нас, така и пред себе си. Няма как на 27 години, никога да не си стигала до 2ра среща. Както и да изглеждаш. Пък да не говорим, ако изглеждаш, както се определи - нормално, и се поддържаш.
Изобщо не го вярвам. А ако все пак е вярно, то причината 100% е изцяло волева от твоя страна.
1 - излизаш само с мъже които ти субкомуникират, че искат само секс, и поведението им говори, че нямат намерение да си губят времето с теб за друго (не инвестират по никакъв начин във вайба). Вероятно защото те привличат. Но не си доволна, като "не ти пуснат аванти"
2 - ако случайно излезеш с друг тип мъже, ти ги отсвирваш. И ги спестяваш от разказа, просто защото не те привличат/няма химия/не го чувстваш. И като цяло тях не ги броиш за опция по дефулт. Но пък бива все пак да ги впишеш в уравнението в някакъв момент, най-малкото за да разбереш защо така се получава. И къде е първоизточника на емоциите, и от къде идва проблема. Удобно игнорираш "неважните елементи", но картинката ти не е цяла.
Ако изобщо историята ти е истинска (което ме съмнява), на теб ти липсва междуполово-социален опит. И ти не просто не познаваш противоположния пол, по-лошото е, че не познаваш себе си. И най-лошото е комбинацията, че това се случва в доста зрял етап от живота ти, в който ти си изграден характер и дълбоко вкоренени вече убеждения и призми - но постигнато с липсващи/непълни елементи.
Няма лошо, че подбираш - напротив, продължавай да го правиш. Никога не го пренебрегвай. Но бива да се самоанализираш, да допускаш понякога да експериментираш, и да допускаш понякога, че може да си сгрешила. И не трябва да се страхуваш да грешиш. Нито да се страхуваш, да го признаеш когато се случи. Нито да се страхуваш да пробваш нещо непознато за теб, от това че ще се провалиш.
Защото сега, си постигнала да изградиш характер, навици и призми, без дори да познаваш най-личните си части от теб. И младините ти, и най-хубавите ти години, си на път да ги проспиш.

И това не го казвам за да те хейтя. А ти го казвам с цел да дефинирам основните ти проблеми в сегашната ситуация. Които трябва да разрешиш. И да мислиш върху подходи, как да го постигнеш, максимално ефективно и добре за теб.
Успехи, ако все пак има нещо реално в историята ти.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3994

Профил
« Отговор #2 -: Май 28, 2022, 06:15 »

Така е, прав е колегата бтв.
Гледам всяка седмица пълно със сватби пред ритуалната зала, детските градини също всяка година не смогват да запишат новите набори. Значи явно връзки и семейства се създават.
Така че който се оплаква "ама то няма нормални мъже/жени" причината явно е в него.
Че няма перфектни - няма. Но нормални че няма - не ми се вярва. А нормалните идват както с предимства, така и с недостатъци.

А и какво му е лошото да почнеш връзката със секс? Хайде от първия път не, но втория-третия защо не? И най-големият играч не би имал против да звънне по телефона и да излезе на втора среща, ако първата е минала добре, макар и без секс. Но ако си мърморила, капризничила, нервничила, не си му дала дори да те погали по косата или целуне - тогава да, втора среща може и да няма.
Активен
Lady Gaga
PUP Reader
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #3 -: Май 29, 2022, 15:51 »

Фрея,

Малко ми е странно решението ти да пишеш в почти изцяло мъжки форум, където е залегнал точно този модел на мъжко поведение, от който ти бягаш... Но да приемем, че темата е реална.

В днешно време всяко едно по-морално поведение с по-различна от масовата ценностна система е осъждано. Донякъде те разбирам, защото разсъжденията ми са сходни на твоите.

Също не разбирам, защо повечето смятат, че човек трябва да е повреден, грозен, дебел, с много дефицити и какво ли още не, че да не може да има нормална партньорска връзка?!
Ами оглеждайки се около мен точно дефицитните субекти избиват комплекси, като скачат от един на друг, на трети... Затова и толкова разбити животи има, и толкова насилие.

Аз нямам рецепта, която да ти гарантира 100% успеваемост. Но съм сигурна, че все още има сериозни и свестни мъже, които биха се зарадвали да срещнат момиче като теб!
Един истински мъж ще бъде с теб, не само заради секса, не заради тялото ти, а заради теб самата. Защото ще му е приятно и ще се чувства добре в твоята компания!
Не губи вяра и не забравяй, че "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде!"
Късмет!
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 533

Профил WWW
« Отговор #4 -: Юни 27, 2022, 19:46 »

Привличаш ги. Просто тях ги е страх да те заговорят.
Фрея привличат ли те мъже които заекват докато се запознавате? Привличат ли те мъже които не сексуализират разговора? Привличат ли те мъже които се разтреперват при мисълта да те докоснат?
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: