Здравейте, миналата Събота ходих на дискотека с едно аверче и три женски, които не познавах.
Харесах си едно момиче от друга маса, изчаках да се изпразни малко дискотеката и нападнах.
Отидох на тяхната маса с усмивка, запознах се с всички и им дадох наздраве. Потанцувахме малко, след което я целунах и се върнах на моята маса.
Танцувах с мойте хора и пак отидох при тях, натискахме се, по някое време реши да се прибира, аз нямах намерение да зарязвам авера с трите хиени и й казах да ми пише като си прибере, за да се разберем кога ще излезем, целунах я и изчезнах.
Писахме се няколко дни, след което излязохме.
Закарах я на кафе, където персонала ме познава, показах социален статут и всичко беше точно.
На прибиране я закарах на един паркинг и се понатискахме в колата, но тя каза че трябва да се прибира (още преди да излезем ми беше споменала, че ще се прибере по-рано).
Прибрах я и се сбогувахме.
След тази среща си писахме два дни и аз заминах на един рожден ден извън града, вечерта й писах да я питам как е, отговори ми, после й изпратих едно клипче на масата и от тогава не ми отговаря.( може да не яде месо

)
Възнамерявам Сряда да ида пред тях и да й звънна да слезе за по цигара, за да се разберем.
Според мен грешката ми е, че съм вложил твърде много.
Ако някой може да ми даде съвет как да процедирам ще съм благодарен.
Поздрави,
Omegalul