Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 21, 2023, 20:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Продължаване след дълга връзка  (Прочетена 896 пъти)
picha222
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« -: Юни 06, 2022, 13:45 »

Здравейте, не съм вярвал, че ще стигна да питам за такива неща по форумите, но по-добре така, че няма на кого така или иначе да споделя. А сега по темата.
В момента се намирам в нещо като дупка. Преди 3 месеца излязох от 4 годишна връзка (на 23 години съм). През по-голямия ми съзнателен живот вече като възрастен  съм бил с това момиче (аз и бях първия и тя на мен), но така станаха нещата, че се наложи да живеем разделени около година и половина. Тъкмо дойде момента да се местя при нея и тя реши, че вече не може да ме чака и т.н. За мен беше като гръм от ясно небе, много трудно го преживях, направих всички неща, който не трябва да се правят (молене, ходене при нея да разясним нещата, дълги трогателни съобщения и т.н.) и в крайна сметка спрях контакт с нея.
Добре де, но сега искам да се запозная с нови хора и по-конкретно с момичета. Чувствам се сякаш съм забравил как се прави, излизам с приятели по клубове, дискотеки, но нямам смелост да заговоря никоя. Какъв съвет може да ми дадете за да преодолея тази пропаст и да си вдигна отново самочувствието като мъж? Почнах да чета форума и почнах да научавам някои неща.
Дргият ми проблем е, че заради тази връзка позанимарих контактите с приятелите ми и в момента почти нямам с кого да излизам. Онази вечер реших да отида сам на дискотека, но точно пред входа се отказах и се прибрах. Къде мога да се запозная с повече хора с които да излизам и да се забавлявам?
Знам, че звуча като загубеняк, но чак сега осъзнавам колко много съм пренебрегвал всички около мен заради едно момиче, което ме изгони като улично куче.
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 320

Профил
« Отговор #1 -: Юни 07, 2022, 06:27 »

Get a life!
За какво са ти момичета в момента - че ти нямаш никакъв Живот. Нали ако случайно някоя пак ти върже ти ще я задушиш с внимание. Тя ще е нещото около което ще се върти света ти..... и историята ще се повтаря дотогава докато не си вземеш поуките.

1. Малък си още - не се занимавай с гаджета и сериозни приятелки поне докато не станеш 30-35 години и ЕДВА СЛЕД КАТО си постигнал ЦЕЛИТЕ/Амбициите или си на този път. И само ако си имал достатъчно опит с момичетата - а именно, НЕСЕРИОЗНИ отношения с тях. Не говоря за еднодневки (и тях може естествено), просто секс без обвързване - не си играете на гаджета, не я запознаваш с родителите ти, без ресторанти, екскурзии (поне първите 12-24 месеца) нищо сериозно. Всичко да се върти около твоя кеф и х*й - ако ще ходиш на дискотека с нея - то свирката в кенефа трябва да е в куверта.
2. Какви са целите ти в тоя живот? Какъв искаш да станеш? Къде си по пътя? - сещаш се важните неща в тоя живот. Жените само ще те спъват по него. Не случайно Том Лайкъс постоянно казва - жените са dream-killers. ТОВА Е НАЙ_ВАЖНИЯ въпрос на който трябва сам да си отговориш. Ако не знаеш - пробвай - бъди барман - ще е пълно с пички около тебе постоянно. Бъди диджей, търговец, автомонтьор, въобще всичко което можеш и имаш време да пробваш. Работи усърдни и постоянно поне 10-12 часа на ден. Млад си, гърбината ти е здрава сега е момента да градиш и рискуваш. Няма да имаш нито силите нито същото желание след 10-15 години. И ако дотогава не си на едно прилично ниво - си прецакан за цял живот в блатото на Посредствеността. 
3. След като си започнал да научаваш неща - ПРИЛАГАЙ ГИ в реалния живот.
В днешно време всички са Аристотели и професори - знаят всичко, на практика - нищо. Забелязал съм например следната корелация - колкото повече джаджи има един човек за фитнес (часовници, монитор за сърце, куп апликации, бази данни, сещаш се) - толкова по-дебел е. Всичко знае, всичко мери - ама някак си.......
Същото се отнася и за колелетата/турзима - колкото по хубава екипировка/колела и т.н. - толкова по-слаб карач е. Говоря за чисто физическа подготовка. 
4. За да бъдеш мъж се дръж като мъж. Кой те е лъгал че е лесно за мъжете? Няма лесно мой - чака те гърч постоянно и по всяко време. Досега май си ял само мекото на хляба. Искаш да ти е трудно - ето ти един практичен съвет - отиди доброволец някъде за 20-30 дни да видиш какво е трудно. И се моли да не те вали дъжд през голяма част от времето. Бързо ще преоцениш дали е трудно да заговориш някоя пикла в дискотеката.

Решението ти е едно единствено - действие, действие, действие, преоценка/анализ - действие, действие, действие. Проба грешка докато не разбереш какво НЕ ИСКАШ (забележи, по лесно и правилно е да научиш какво НЕ ИСКАШ отколкото какво ИСКАШ). Разбереш ли какво не искаш - просто стоиш далече от него и това е. Ако не искаш жени с малки цици - просто не се занимаваш с тях - виждаш че има малки цици - тежка въздишка, и си продължаваш с живота.

Активен
picha222
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #2 -: Юни 07, 2022, 19:52 »

Мисля, че преминах през доста трудности за последните две години. Не знам как излезе от това, което съм написал, че досега съм ял само мекото на хляба. Едва на 20 загубих баща си и заех мястото в неговия бизнес, едновременно се грижех за семейството си, гледах да успявам да се виждам с бившата си приятелка(наложи се да се преместя от града, където живееше там за да работя) и същевременно да завърша висше.
Въпроса ми беше как да се преборя със страха да заговарям момичета и къде мога да намеря нови приятели, а не съвети какво да работя.
Заради тази връзка спрях да се запознавам с нови хора и да излизам с приятели, всичкото ми време беше отделено за това момиче.
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 263

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #3 -: Юни 07, 2022, 20:34 »

Съболезнования... Тук си на правилното място, защото това не са форумите, това е форумът!
Ами ти си знаеш вече грешката. Грешката ти е била, като на много други хора, че си занемарил връзките си. Защо си спрял? А тя защо те е оставила? Задушавал ли си я или си станал скучен, вероятно е да си е намерила друг. Защо нямаш смелост? Къде си загуби самочувствието? Напиши ги на лист, и помисли над тези въпроси. Щом си се унижавал да бягаш след нея и да и се молиш, личи ти че не се чувстваш пълноценен мъж, че не заслужаваш жени. Гледай да не се повтаря. За следващия път, винаги имаи опции освен основното ти гадже. Приятели, приятелки, трябва да подържаш връзки, трябва да жертваш време за да ги подържаш, нямам как. Или ги имаш, или се озоваваш пак в сегашната ситуация. Или едното или другото, но винаги трябват жертви. Когато имаш по-голям соц кръг, това не само че ти позволява да имаш повече опции от жени, но и те прави автоматично по-вървежен защото не се фокусираш само върху работа и гаджето, а си имаш други приятели, неща и цели в живота.

Къде да намериш приятели/жени. Баах, не бях влизал с години тук, едно и също си е Усмивчица Явно в форумът постоянно се дъвчат такива неща. Проблема, според мен, не ти е къде да намериш жени, жените са навсякъде, като рибата в морето, проблемът ти е защо не се цениш достатъчно че да ги заговаряш. Огледай какво не харесваш в теб, и го подобрявай докато вече не си доволен от себе си. Не говоря само физически и на външен вид, но и духовно. Може да е вреден навик който искаш да спреш, може да е нещо друго свързано с поведението ти. Страхът от заговаряне който позволяваш да наделява над желанието ти за жени, също те съсипва вътрешно. Ако се самотен понеже си интроверт, нищо, ходи където има повечко жени в твоя град, дано не си от много малък град, заговаряй ги за часът, посоки, прави се на шут, докато започнеш да се отпускаш сред непознати хора, тогава се опитвай да завържеш някакъв разговор. Ходи по 1 час всеки ден ако можеш, гледай да заговориш поне 5 момичета на ден, вече когато можеш да поддържаш разговор и 3 ти стигат. Прави това за 30 дни и кажи отзивите. Не питай как, довери се на процеса и ще научиш играта, чети си тук в форума, дай си време да натрупаш опит на улицата и ще започнат да се получават нещата. Другия вариант по-лесния и по-бавния може би, е да си търсиш нов социален кръг чрез спорт/танци/или там други групови мероприятия, не ги знам, не ходя. Колегата като цяло също ти даде мъдри насоки. Айде и бизнеса също го дръж за ушите. Поздрави. Успех.

*едитнато 21:57
Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 320

Профил
« Отговор #4 -: Юни 08, 2022, 07:10 »

Въпроса ми беше как да се преборя със страха да заговарям момичета и къде мога да намеря нови приятели, а не съвети какво да работя.

Въпроса е защо нямаш никакви приятели? Къде са старите ти такива?
Това е последното което ще напиша в тази тема, няма смисъл да повтарям като папагал. Ти си Аристотел - знаеш всичко на тоя свят. Имаш само един единствен проблем - нямаш приятели и жена "до себе си". Иначе си топ.

Това по-горе е симптома - заболяването ти е проблема. Трябва да погледнеш вътре в себе си за това заболяване. Него да лекуваш - затова ти написах - създай си ЖИВОТ - интересн и такъв какъвто ти искаш. Хобита, забавления, занимания - всичко. Не какво "трябва" а какво наистина желаеш. Не го ли направиш и сто жени да имаш ще си бъдеш същия. И с парите е същото те са увеличител - умножават по сто всяко твое качество - и добро и лошо.

Представи си като отидеш при доктора и му кажеш че те боли ръката и той ти предпише болкоуспокяващи - да, няма да чувстваш болка, ще забравиш за нея временно, но самият проблем няма да се разреши от самосебе си. Той е причината за болката.

И преди съм го писал - човек който е на 23, или няма значение колко години, и няма никакви приятели/социална среда има огромни дефицити. Има нещо много сбъркано в него. Това означава че никой не иска да бъде приятел с него. Само след две твои мнения, и аз съм те задраскал, не знам защо - така ги "усещам" нещата. Нито си първия, нито ще си последния.

С думите на твореца Христо Петров - "Никой не ме обича, а аз съм ебати пича...."
Активен
ifresh
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 763

Профил
« Отговор #5 -: Юни 23, 2022, 01:00 »

Здравей,

Най-основното в тази ситуация е да работиш върху вътрешната си игра. Това означава да приемеш себе си като ценен човек. Замисли се какво прави един човек ценен за себе си и за другите. Това са знанията, уменията и опитът. Как можеш да ги създадеш - като си направиш план и разбереш в какво е твоята сила, какво харесваш да правиш, какво ти доставя удоволствие. След това се замисли какво те стресира, какво те напряга, какво те кара да бъдеш нещастен. Запиши си всички тези отговори. Оттам нататък започни с малки стъпки да работиш върху нещата които харесваш. Усмивчица За нещата, които те стресират, започни да ги гледаш от по-различен ъгъл - като на възможности.

В сферата на запознанствата с жени и други хора. Нормално е да се страхуваш да се запознаваш. Много други хора са в твоето положение. Страхът и мързелът са две велики сили, които стопират мозъкът. Той и без това обича да избира познатото. В това положение, той те командва. Въпросът е как да се научиш да го командваш. Случва се, като започнеш да му поставяш занимания, които не е свикнал да прави. Не си свикнал да се запознаваш с нови хора - правиш го. Не тренираш - започваш да тренираш и т.н. Въпросът е да му поставяш задачи и да не го оставяш да те отклонява или спира от изпълнението им.

Резултатите - те могат да са стимул, но и пречка. Затова е важно да оценяваш, всичко което правиш и да не приемаш вътрешно негативни резултати. Това може да стане, когато преминеш и през моменти, когато резултатите ще са главното за теб. Но няма как да достигнеш по-напред, ако не преминеш и през такива периоди. Точно тогава и може да изградиш още по-успешно своя характер.
Активен

Ние не виждаме нещата такива, каквито са. Виждаме ги такива, каквито сме ние.

http://ivonechovski.wordpress.com/
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: