kjnnmhj5
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« -: Юни 28, 2022, 16:27 » |
|
Здравейте, пичове и пички, чета тук от години, нещо от сорта на 2008-ма ми се върти, макар че отдавна не бях влизал, още повече пък да пиша. Не само чета, ами и съм практикувал доста активно преди години. Имам и поне 2-3 затрити профила по-стари, но не мога да им открия паролите, а като видя какви простотии съм писал яко ме напушва на смях, но хората са казали - написаното остава.
В тая връзка виждам, че някои от старите потребители са още активни и помагат на младите лъвчета, за което евала! Опитът, който могат да споделят тези хора е наистина безценен и се надявам тази тема да бъде полезна и за други в бъдеще.
Поводът да вляза отново във форума е личен, реших да се допитам до Вашето мнение, тъй като знам, че тук има доста по-опитни и мъдри хора, видели и преживели много. Разбира се, човек сам си взема решенията, но ми е интересно как са се случили нещата при вас - тези по-опитните.
Историята:
Накратко, имам свястно момиче до мен, което предполагам отговаря на критериите за "точна" или "перфектна" жена на повечето членове на форума. Момиче, което е пич. Жена, която е разбрана и търпи до голяма степен всички мои глупости и ме подкрепя винаги и във всичко. Жена, с която можеш да гледаш мач, може да отидеш на фитнес, може да направиш нещо екстремно, можеш да си говориш за всичко - интелигентна и социално и природно. Жена, която държи на мен и се опитва да промени някои свои черти, за да угоди на моите доста високи критерии и т.н. Като цяло можеш да правиш много и приятни неща с нея, извън секса. Абе направо си е цяло чудо да откриеш такава и то в дискотека хаха.
От другата страна съм аз - доста амбициозен във всяка сфера от живота ми, може би перфекционист до голяма степен. Много изискващ - най-вече към себе си, но и към другите очевидно. Човек с цели и времеви рамки за постигането им, винаги следващ някакъв собствен план за нещата в главата си, който държи всичко да се случи така, както си го е наумил.
Имаме 2 години разлика, аз съм на 31 вече. И точно тук може би е проблема - малката разлика в годините. Заедно сме от доста време (4-5 г.), живеем заедно и сме се напаснали общо взето, а времето минава по различен начин за жените. Усещам, че момичето вече иска нещо повече - пръстен, сватба, деца. Усещам, обаче че аз продължавам да заглеждам и да искам чужди моми, хич не ми се приключва сякаш с младостта, а направо така си го усещам на моменти - страх ли е какво е не знам. Имам чувството, че след пръстена - живота ми ще приключи, не ща да се давам лесно. Жените пък търсят някаква сигурност, знаете как е.
Та, общо взето имам 2-3 варианта:
1. Изпускам я и приключваме с нея, а аз си продължавам сам, докато реша баш, че ми е време и тогава вече на каквото попадна. Като шанса да попадна на нещо по-лошо е значителен, разбира се има вариант и да уцеля нещо по-добро, но %-тно сякаш е по-малък.
2. Действам по каналния ред, както мнозинството и си се женим и ставам перфектен съпруг.
3. Женим си се, а аз си удрям чат-пат нещо странично - фрий или пък платено, колкото да имам тръпка.
Та, може би основният проблем е в мене, до някаква степен момичето ми е омръзнало сексуално. Даже явно цялата тая пропаганда по ТВ и социални мрежи ме удари яко. Какво имам предвид – винаги съм харесвал момичета с малки стегнати дупета и това ми е било водещ критерий в тялото, сегашната отговаря напълно. Но нещо се бъгнах и станах някакъв тотален цицоман и взех да се кефя на силиконки, предполагам се дължи на това, че моето момиче няма изкуствени цици и не иска да слага. Та всеки път гледаш и търсиш тва дето го нямаш. В този ред на мисли секса не е, както беше в началото и това ми е голямата драма. Имам жена, с която мога да създам семейство, защото имаме общи цели, интереси и честно казано можем да правим доста неща заедно, на които и двамата се кефим, тоест няма да ми е скучно с нея предполагам следващите 20-30 години. Обаче ми се прави секс с некви мръсници, викам ще ми мине, ама не, не се очертава. Имам и познати свестни момчета, влюбват се в една и край, друго не виждат, но явно аз не съм от тези. И сега какъв ми е изхода от ситуацията? Момичето ми е вярно, тоест дори и аз да правя нещо странично, гледам да го крия да не разбира. Друг е въпроса ок ли е така. Общо взето – настоящето момиче е добра дългосрочна инвестиция, но на мен в момента продължават да ми се правят чат-пат простотии, не постоянно, че нямам толкова енергия, но чат-пат един път в месеца или на два месеца.
Та, конкретните ми въпроси са:
Кога и как, избрахте жената, с която да създадете семейство? Ако вече сте го направили. И кои нейни качества приоритизирахте за сметка на други? Какви качества търсите/хте? Тоест, ако мислим с горната глава - красота, цици и дупе не би трябвало да са най-важните, когато говорим за по-сериозни отношения. И кое да избера в случая, момичето или нагона ми? Тук ми се ще да дат мнение хора, които са имали по-сериозни отношения и/или семейство, защото е ясно, че това е форум за свалки и за 20-25 годишните са важни само бройките. И аз ги имам, но все не стигат, а в някой момент може би има и по-важни работи. Ясно ми е, че човек рано или късно се жени и създава семейство, ако иска потомци. Повечето твърдят, че срещат жената Х, влюбват се спонтанно и всичко е УАУ и просто изведнъж им идва и се женят. Еми на мен не ми се е случвало, ни преди, ни сега, едва ли и за вбъдеще - тва УАУ. Та го карам по-логично. Друг е въпроса и че не им вярвам много на историите хах.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3994
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 29, 2022, 06:12 » |
|
Здравей, Сериозна тема, по която има писано във форума доста и преди, макар че фокусът му е пикап. Вкл. и аз съм писал. Затова няма да се повтарям относно това какво сме гледали в самата жена. Философите казват "познай себе си" и е хубаво, че се вглеждаш в себе си... Лошото е ако го споделиш с някого, защото веднага почват да те съдят и да те шеймват, как може така да ти се ебат други, как може да си толкова повърхностен да те кефят големи цици, как можеш да губиш 5 години време на момичето, и т.н. Няма обаче да са те, които ще живеят цял живот с тази жена, а ти. Ако отсега не ти се ебе от нея, повече няма да почне с времето, а само още по-малко. Така че си избирай сам какво ще правиш. Лошото е, че и с друга да се хванеш, и с нея вероятно ще е същото. Човек веднъж станал ли е женкар, цял живот си е женкар. По бардаците е пълно с такива като тебе, вкл. и с бели коси има. Питай ме откъде знам, ха-ха. Което не значи, че не трябва да се жениш, или ако не щеш с подпис и официален съюз, то поне да си родите деца. Човек иначе няма какво да прави с времето си. И да бачкаш, и да изкарваш пари, ако няма за кого да ги харчиш цялото усилие е безмислено. Да безделничиш и да играеш компютърни игри също е тъпо. Нито пък ще ти отива да ходиш да пикапиш по улиците или дискотеките като станеш на 40+, което време не е толкоз далече. Само хубаво си прецени имаш ли гърбина да се захващаш с такова нещо, и ако се захванеш дано си отговорен. Защото ако родите деца, 18 години отговаряш за тях, и трябва да влагаш най-голяма част от времето, усилията, обичта, и парите си в тях. Ако не си готов за такова нещо, по-добре не се захващай, защото там не е като с пичките да си кажеш я да я сменя с някоя с по-големи цици.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StefanS
|
 |
« Отговор #2 -: Юни 29, 2022, 06:46 » |
|
Според мен в тази ситуация имаш един основен приоритет и това си ТИ. Трябва да гледаш от твоята камбанария нещата, какво ти ще спечелиш от брак-а. Не ти ли е странно, че в Българския език думата "брак" означва и недоброкачествена продукция.
1. На тези години постигнал ли си всичко в живота което си желал/към което си се стремил като кариера? Ако не си - няма какво да го мислиш, всичко амбиции приклюват тук и сега. Ще имаш жена, деца, няма да имаш никакво време за каквото и да било. Еле пък да работиш по 60-70 часа седмично. Тоя неща можеш да ги правиш докато си млад, като одъртееш малко си пренареждаш приоритетите, а именно лично физическо и ментално здраве на първо място и след това всичко останало.
2. Жилище/Местоживеене. То е и пряко свързано с по-горното. Човек не се мести всяка година, това е малко по-лонг търм решение и се прави горе-долу веднъж на 10-15 години. Има и още нещо - веднъж решил къде ще живееш и притежаваш собствено жилище (изплатено разбира се, не броя ипотека) нещо в тебе се променя. Ти притежаваш нещо свое, не дължиш нищо на никой, и можеш да живееш занапред дори само на ориз. Един вид - на оная работа ти е, имаш покрив над главата, своя крепост. (да не издребняваме, знам че могат да ти го изземе държавата, идеята ми е друга)
3. Секс - да изключително важна част. Няма какво да си кривим душите - всяка жена омръзва. Дето казва един женен приятел - "все едно си излязъл от тая пу*ка, толкова добре я познаваш. Знаеш, че по-хубаво няма да става, напротив само по-зле ще става. Сватбата и бъдещите ти деца съвсем ще променят визята ѝ, нали знаеш кое е оновя ястие което прави жените дебели? - Сватбената торта! И не, нищо не се е прецакало в тебе - въпреки че мнозинството заклеймява кифлите, аз ги обожавам. Харесвам направените и натокани мацки, с джуки, цици, изкуствени мигли и маникюр - дървят ме и това е, нищо че е "измама" и "фалшиво". Хората постоянно се променяме, някои вкусове също се променят. Едва ли ще започнеш да харесваш дебелани или бабички скоро ако досега не са те привличали. Не знам какъв съвет да ти дам, наистина - ако си окей с това да удряш по нещо странично заради нагона - твоя си работа, личния морал си е изцяло твой.
4. Деца - ти наистина ли ги искаш? Или просто тя (родителите ти, семейството ти) го искат. Това са коренно различни неща. Напълно съм съгласен с теб, че за децата е най-добре да двама родители, които са женени. Но това е най-добре за децата - за тебе - не съвсем. Не забравяй че деца можеш да имаш дори и на 60-70, за разлика от жените. Ако някой се опитва да ти поставя срокове/ултиматуми или да те натиска за подобни решения - то със сигурност те манипулират.
5. Качествата на жената - споменал си за нея, но аз бих гледал (и съм гледал) съвсем други неща. Изхождам пак от позицията - къде си ти в цялата схема? - Тя поддържа ли домакинството? Чисти, готви, грижи се за тебе? Да, тривиални неща, за мен лично са от огромно значение. Така ще се грижи и за децата ти. Не че нещо, но е потресаващо в какви кочини живеят много момичета/жени. Да те е гад да стъпиш на земята бос. Не е до пари - винаги си личи кога една жена е "подредена". Влизаш в банята и виждаш. Някой трябва да ги прави тия неща, и ако не е тя, тогава ще си ти. - Женственост - това е едно от нещата на които най-много държа, не мога да ти го обясня точно - ако си го виждал ще го разпознаеш. Това е кокетство, фръцкане, слабост... женската енергия. Носи ли рокли/поли в ежедневието, дълга коса, бижута. - Да НЕ Е кариеристка. Няма какво да си говорим тия не стават. Ще се прибираш у вас и нея никога няма да я има, вечно ще закъснава, пътува, командирована.... аеби - Отношенията ѝ с нейните родители/семейство. Как се държи с другите хора, особено непознатите. Това можеш да го забележиш при сервитьорките най-добре. Има си момичета които са родени за тази работа - гледат клиента да е доволен, винаги усмихнати, харесват да се грижат за другите. Дори когато ти откажат нещо винаги е с усмивка. И обратно - ония вечно недоволните, където винаги си им длъжен.
6. Социалните мрежи - не мога да кажа много, защото ми е непонятно. За мен е no-no.
Аз съм на 40, неженен, нямам деца (не съм ги искал). Най-дългата ми връзка е била 7-8 години с месеци тук-там скарвания, сещаш се подобни глупости. Всичко отдавна е в миналото, и в момента осъзнавам (но и тогава го знаех) че тя ще бъде страхотна като майка - мила, грижовна, нежна. Сексът беше ми писнал отдавна, това не е живот. Никога не съм изневерявал, нито ми е минавало през главата. И тогава съм имал амбиции и цели и сега си ги имам. И са все още приоритет номер едно. Да, някой път просто хората се разминават в живота - различни етапи - ти си някъде под върха и знаеш че ще успееш да се изкачиш, имаш времето, енергията, жената ще ти каже да се връщаате на сигурно в хижата защото може да на успеете. Живота е Игра, винаги има РИСК и несигурност. Можеш да спечелиш може и да изгубиш, не знаеш.
Към този момент обаче - изобщо не мисля и не търся каквито и да било "сериозни" връзки и отношения. Времената са такива, какво да правиш. Искам ли деца - да, някой ден. Но вече плана ми е друг - не виждам никава причина да нямам поне 3 жени (20 годишни, естествено), деца - 20-30, колкото мога да издържам. Знам че звучи нелепо, от всички го чувам, ама ако слушах други хора - още трябваше да работя в офис. Времената ВЕЧЕ СЕ променят, дори в този момент. Всичко което мога, и което е под мой контрол е да се погрижа за бъдещето - умения, знания, отношения с хората.
Няма правилен и грешен отговор на твоя въпрос. В Живота има различни стратегии - можеш да избереш средния път - 2.2 деца, средна работа, средно заплащане, можеш да играеш рисково - може да нямаш нито един наследник но при успех - 50. Може да си без "сигурен" доход но с огромен потенциал да удариш кьоравото. Не казвам да си заложиш парите на черно/червено, а да разбереш КЪДЕ СИ ТИ в тая скала. Колко рисков си, какви са ти наклонностите (predispositions). Просто всяко решение има своята цена. Поемаш отговорността за решението си това е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ilian_790112
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 29, 2022, 21:31 » |
|
Когато си в една връзка, винаги правиш някакви компромиси. Дори да заживееш с перфектното момиче има компромиси. На първо място губиш голяма част от времето, което иначе би ти било необходимо да генерираш нови момичета. Ако живеете заедно, губиш терена си. Когато си във връзка харчиш повече пари, дори и да не издържаш другия. Ако искаш да правиш секс и с други жени, трябва да се прикриваш и то добре.
Това са основните компромиси, които един мъж прави само заради това, че е във връзка. Когато вече имаш и дете, тогава идват и допълнителните. Терена за секс с други жени, както казахме е загубен отдавна. Времето е вече много по-ограничено. Разходите са още по-големи. Ако искаш да правиш секс и с други жени, вече е много по-трудно да се прикриваш. Секса след като се роди дете намалява значително, заради липсата на време и заради това, че детето ще изсмуква почти цялата енергия на жена ти. При условие, че дори и сега ти е омръзнал секса, представи си какво ще бъде. На теб, обаче ще ти се прави секс. За кариерно развитие ще трябва да положиш много повече усилия, заради това, че и твоята енергия ще се изсмуква, времето няма да ти достига и ще спестяваш много по-трудно.
Когато видиш компромисите, които ще бъде необходимо да направиш, трябва да прецениш дали са приемливи и дали пак не можеш да бъдеш щастлив, вследствие на ползите. А ползите биха могли да компенсират недостатъците ако попаднеш на правилната жена и ако ти самия намериш начин да се чувстваш добре. Едно от най-важните неща е да имаш доверие в жена си и да се разбирате добре. Това виждам, че е изпълнено. Добре е жена ти да бъде по-енергична, за да смогва с грижите за детето. Имам чувството, че и това е така. Добре е да е сериозен човек и да не е прахосница. Трябва да можеш да я видиш в съзнанието си като бъдеща майка на децата ти, като човек, който ще се грижи за тях и ще ги възпита добре. Добре би било да бъде доста по-малка от теб, може би 5-6 години, за да е привлекателна за теб дори и като поотмине време. Това виждам, че не е изпълнено, но не е толкова критично. И без това секса, както виждам, че трябва да го компенсираш от другаде.
Другото, за което трябва да се позамислиш е дали имаш финансовата способност да издържаш семейство. Имаш ли самостоятелен апартамент? Ако живеете под наем или с вашите, много вероятно е жена то започне да ти мрънка да взимате кредит за жилище. Това би могло да те закопае финансово. Ще можеш ли въпреки съвместното съжителство, пак да постигнеш кариерното развитие, което искаш и да напреднеш финансово?
И не на последно място. Ако искаш семеен живот е деца, ще можеш ли да го постигнеш без да сключваш брачен договор и да се налага да подписваш? Брачният договор е неизгоден за мъжа. Той те лишава вече тотално от независимостта ти и те поставя в зависимост от половинката ти и от разни адвокати и съдии. В случай на развод ще го загазиш яко. Рано или късно, ще има скандали, ще има проблеми в брака, има вероятност и в изневяра да те хванат. Добре е да имаш добър изход от такава ситуация. В момента мисля реалистично. Това е, което бих направил аз.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MPUA
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 01, 2022, 14:46 » |
|
Здравей, аз нямам опита на потребителите, които вече са ти писали, но ще се включа, защото донякъде разбирам как се чувстваш, а и също минах през подобни мисли. Имах сериозна връзка, макар и не толкова дълга, с момиче, което също беше адски подходящо за семейство. Въпреки че беше по-малка (на 24, аз съм на 31), беше изключително осъзната и социално интелигентна, наред с други качества като женственост, доброта, красота, внимание към домакинската работа и т.н. Бях спрял с играта заради нея, но от време на време отварях по някой сет, уж ей така за доброто старо време. Странното е, че въпреки липсата на игрови опит сетовете се получаваха. Имах чувството че съм в разцвета на силите си, мога да постигна много неща - не само на улицата със сетовете, а и по принцип в живота - въпреки, че тя никога не ме е ограничавала в нищо, моментите, в които прекарвахме заедно по почивки или в гледане на филми, аз имах чувството че съм в застой и не се развивам. Прекратих връзката, колкото и да беше трудно. Към настоящия момент нямам успеха с жените, които си представях, че ще имам, докато бях във връзка. Клоузнах няколко момичета, 2 от които запазих и към момента за неангажиращи срещи, но ям и доста резачки. Все още не съм срещнал жена с подобни качества на нея.
Дали това ме разочарова? Ни най малко. Чувствам се уникално, а това се забелязва и от хората около мен, които ми го казаха. Имам свободата да правя каквото си искам, без да се чувствам ангажиран с нещо или гузен. Вярвам на 100 %, че най-доброто предстои, а ако си постоянен в играта, винаги ще срещнеш по-готина жена от предишната. В основата на всичко е да се чувстваш жив и щастлив ти, а не да живееш за някой друг/а.
Все пак твоята ситуация е малко по-различна, живеете заедно, имате по-дълга връзка и т.н, а и крайното решение ще го вземеш ти. Аз просто споделих през какво съм минал и как се чувствам сега. Успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lady Gaga
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 9
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 01, 2022, 23:50 » |
|
...имам свястно момиче до мен, което предполагам отговаря на критериите за "точна" или "перфектна"... Жена, която държи на мен и се опитва да промени някои свои черти, за да угоди на моите доста високи критерии и т.н. .
От другата страна съм аз - доста амбициозен във всяка сфера от живота ми, може би перфекционист...
И кои нейни качества приоритизирахте за сметка на други? Какви качества търсите/хте? И кое да избера в случая, момичето или нагона ми?
"Перфектният" ще изпусне "Перфектната", търсейки поредната изкуствено "Перфектна" с изкуствени гърди?! Каква илюзия за перфекционизъм само! То затова от роботизирани перфекционисти сме цъфнали и вързали във всяко отношение, и сме подредили перфектен свят. Стремежът за перфекционизъм съчетан с болезнената амбициозност "говорят" за доста вътрешни демони. На твоята приятелка бих изпратила това: "Стараейки се да бъдем перфектни за другите, често привличаме – психопати или просто обикновени егоисти. Малките дефекти, които всеки от нас има, не пречат на хората, които истински ни обичат, да ни обичат. Но пречат на психопатите и егоистите, защото те търсят идеалното, безпроблемното, онова, което им носи само удоволствие и могат да използват безгрижно. Така че често именно недостатъците ни спасяват от такива хора."Истински готиният мъж е открит, достъпен, топъл и чистосърдечен. А не мълчалив, нарцистичен, потаен манипулатор, схемаджия, празен и тъп. С един истински мъж всичко ще се случва лесно и просто. И обикновено минават години, докато това се разбере. В повечето случаи се осъзнава от самосебе си, след време, по трудния начин. А понякога и прекалено късно, когато щетите са непоправими. А на теб - това: "На крива ракета Космоса й е крив."От една НЕперфектна, живееща в НЕперфектен свят с координати - The Earth.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kjnnmhj5
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 19, 2022, 15:30 » |
|
Благодаря на всички за супер полезните мнения, пълни със съвети. Виждам, че доста момчета са ми цъкнали минусчета, но споко някой ден ще дойдете и вие до по-сериозните и скучни теми, не е всичко до дай да ударим повече бройки винаги. Относно финансите и аз съм на мнение, че до някаква степен нещата трябва да са подсигурени, друг е въпроса, че ако се спазва този критерии в момента в България семейства и деца почти няма да има с тези цени на апартаментите в големите градове не са много хората, които могат да си ги купят до 35 години примерно без да теглят заем за още 20. За брачни договори и т.н. има варианти да се измислят нещата попринцип, така че ако някой това го спира може да се консултира и да получи адекватен съвет от специалисти - варианти има. За момичето: - сериозна - да - може да и се има довери - да - прахосница - не - домакиня - в някои неща да, в други не, ако реши може го, но не е типичната домакиня, която обича да си седи вкъщи и да си прави домашни красоти, курабийки и разни такива, не е такъв тип категорично - кариеристка - по-скоро не, но си работи, има си своите цели и амбиции - женствена - за някои от нещата, които казахте - да, за други има какво да се желае, определено не е тип кифла - енергична - тук не мога да определя със сигурност, тъй като спрямо мен не е ениргична, обаче може би просто аз съм твърде енергичен и върша 1000 неща на ден Сега, гаранции няма - дали с нея или с друга, дали ще се получи или не никой точно не може да ми каже. То дефакто голяма част от нещата си зависят от нас мъжете, включително и това дори как изглежда една жена колко ще е усмихната и дали ще вървят нещата. Не ги ли бутаме нещата и да ги вдижим в определана посока ние, трудно става нещо. Да и това е да си алфа, даже е доста по-алфа от някои други неща, на които се учат младежите. Тук се сетих всъщност да споделя, че и аз водя връзката като цяло и вземам решенията, за добро или лошо. Преди време в други връзки не винаги е било така като бях малък, всеки знае какво е - влюбваш се в някоя уж уникална и тя ти се качва на главата. Е сега нещата определено не са така. Та, да ние можем да си се развиваме, да си чукаме и да живеем прекрасно до 50 примерно и тогава да си хванем някое младо гадже и да и направим 2-3 деца примерно. Обаче тогава на нас най-вероятно вече хич няма да ни се занимава с малки дечица, докато станат на 20, както вика стоун. Ние ще сме на 70, ако сме живи изобщо. Как ще ги отглеждаме и възпитаваме тия деца? Няма да ни се занимава и ще си останат невъзпитани или каквото майката ги научи, а тя ако е на 20 и нещо има опасност да не е баш стока, все пак за друго ще да сме я взели. После пък в случай, че доживеем до 80 и не са станали отговорни зрели хора, понеже не сме им отделили време докато са малки, може да ни създават проблеми все още, човек не знае кое как ще му се случи. Общо взето нещата не са еднозначни според мен. Не знам StefanS как ги мисли тези 50 деца, може би само ще ги прави и те ще се отглеждат сами. Честно казано от приятелите ми, които са към 40 и още са сами, не виждам абсолютно никакви възгледи да имат сериозна връзка или деца. Не, не че не го искат, но точно финансовата обезпеченост, самодостатъчност и непоносимост към каквито и да е компромиси, защото си свикнал така вече 40 години, те прави неспособен да имаш каквото и да е общо по-сериозно с жена. Това също не е за пренебрегване, не мисля, че ако до 50 спиш с хиляди жени и имаш цялата свобода на света, изведнъж станал на тази възраст ще си кажеш ей ме на, готов съм за семейство и деца. Някак не ми се връзва. Моите познати на 40 и малко над мъже просто ще си останат сами, за съжаление имам и такива наблюдения, а нищо им няма на момчетата, много над средното са - визия, облекло, финанси. Просто са си свикнали вече да са сами и или им трябва тотално безгласна буква жена или няма шанс да се получи нещо. А ако вземеш първата опция, то тя определено няма да отговаря на критериите на илиян примерно, тъй че пак въпрос на избор. Относно развитието в кариерата, да със сигурност децата ще променят нещата, но за жената не съм напълно съгласен. В повечето случаи жените наистина са огромен разход на време, финанси, енергия и каквото още се сетиш. Имал съм такива връзки, до болка познато ми е. В моя случай сега това не е така, това е една от причините да сме толкова време заедно. Не ме занимава с глупости, кога къде и как ще се ходи, решавам аз в зависимост от това кога имам време извън работа и кога ми се почива. Тоест не ми пречи на развитието в кариерата, даже бих казал, че ми помага, тъй като сме заедно се разсейвам и си почивам. Преди когато бях само или преработвах или обратното 2-3 дни навън не знам къде съм и кво става, защото трябва да се излиза да се гонят жени, понеже секс няма. Сега това не е нужно и можеш да си починеш уикенда като хората. Другото нещо е свободата, много си я обичам и в тази връзка си я получавам, поне до сега, бил съм и с доста ревниви жени - пълен ад си е. За Lady Gaga, с истинския мъж всичко се случвало лесно и просто. Типично женски приказки - пеперуди и горски животни, любов, цветя и случайни срещи, съдба и други. Да, от женска гледна точка може би нещо се случва случайно, емоционално, плод на съдбата и т.н. Истината, обаче е, че това рядко е така и почти всичко се случва, защото някой го е предизвикал да се случи и е знаел как да го направи. Затова е и този форум, да помага на мъжете, че иначе ако слушаме разни пропаганди 90% от мъжете ще са девствени и ще чакат да им се случи нещо. При Вас, както изведнъж срещат от съдбата някой готин, открит и достъпен мъж, жениш се за него, раждате си деца и на 7мата, 10-тата година се разделяте, защото се бил променил, вече не е готин, не усещаш същите пепуреди и т.н. измишльотини и причината винаги е в мъжа. Много ясно съзнавам, че "перфектната" с изкуствени гърди не трябва да ми бъде идеал и критерий за нещо сериозно като връзка в живота, но също така ясно си давам сметка, че ми харесва от време на време да удрям по някоя такава. И това е, защото мога да мисля логически и рационално, а не емоционално като теб. В тази връзка основният въпрос, който си задавам е дали да избера може би по-трудното, а именно семейство и деца скоро с това момиче с опцията това да е добра дългосрочна инвестиция в нещо, което е по-важно от повърхностното и по-важно от моментните ми желания. С надеждата, че това всъщност може да ми донесе много радост, за доста повече време от спорадично ебане с кифли. Или да се пусна по пързалката, където безспорно ще ми е кеф, но и с риск да се превърна в завършен егосит (какъвто може би съм - тук Gaga ще излезе права), който я някога озрее за деца, я не? Естествено има много неизвестни, никой не знае колко време и път ни е отредено на тая земя. Също никой никога не може да каже на 100% коя жена е материал за сеемйство и коя не, докато не се родят децата. Може да си мислим едно, да стане друго. Може аз да се окажа доста по-сериозен от нея в цялата история, точно защото ги мисля нещата напред, колкото и да и е странно на Gaga например. Тогава ще трябва пак детето да расте с разделени родители, въпреки че не е най-доброто. Наскоро говорих с една приятелка, ако има пикап жени в БГ, то тя е точно такава и ми беше интересно да чуя и нейното мнение по темата, защото тя определено може би мисли повече като мъж, а не като типична жена. Тоест противоположното на Lady gaga е може би. Каза ми с две приказки да действам сега да се отбележа с наследници, а после нещата, ако не вървят като съм на 45-50 винаги може да се разделим и ще съм все още млад за доста от жените и без проблем ще си хвана друга, но вече ще съм си свършил работата. Интересно беше, защото все пак нали да чуеш от жена какво би направила тя на чисто логическо ниво, рядко се случва. И то още повече нали да ти каже направи и сега 1-2 деца пък след 20 години ще я смениш с по-нова версия. Такова нещо рядко ще ти даде като съвет жена 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lady Gaga
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 9
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 20, 2022, 14:26 » |
|
...спорадично ебане с кифли...
Eвтината стока има много купувачи, така че много правилно си се ориентирал. А мен не ме анализирай, защото нямаш достатъчно капацитет! Лека нощ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gotemperor
PuP Lady
PuP Форум Майстор
Неактивен
Публикации: 192
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 26, 2022, 09:08 » |
|
Много интересна тема. Въпросът ти може да се сведе до - кога спираме да търсим партньор? Най-добрият отговор,.който мога да дам е - когато този, с когото сме в момента ни е достатъчен. Не е логичен избор - колко е красива, какви качества притежава - а е на ниво емоция. Когато спреш да търсиш несъзнателно нещо по-добро, когато си задоволен с това, което имаш - емоционално, сексуално, ментално. Понякога срещаме хора, които на логическо ниво са подходящи за нас, но просто не ни влече към тях, да речем сексуално или емоционално, един вид не си пасвате на животинско ниво. Естествено, пак може да изпиташ желание да намачкаш на някоя друга големите цици (както и на нея може да й се прииска някой преминаващ мачо) - но не би сменил своя човек с друг, заради нещо повече, защото това, което имаш вече ти е достатъчно и те удовлетворява.
|
|
|
Активен
|
Отказът от отговорност не я прави нулева, а я прехвърля на някой друг.
|
|
|
BattleMage
|
 |
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2023, 23:12 » |
|
Жестока тема. Нацъках една камара плюсчета. Авторе, разсъждаваш много добре. Но също така и мненията на всички включили се са изключително добри.
1. За момичетата и твоята възраст. gotemperor ти го каза. Когато спреш да търсиш. Някоя може това, другата може друго, третата има някви други качества. Не можеш да ги притеглиш и сравняваш като краставици на пазара. Аз не мога да ти дам конкретен съвет дали да избереш тази която може да меси тесто, пред онази която може да те вози защото си се насърбал на купон. Магията се усеща вътре в теб самият. Кликва или не кликва. При теб е дошъл момента в който имаш колебания.
Сега. Ще говоря обширно. Голямата картина върху която да размишляваш и да стигнеш до решение. Трябва да имаш стратегия. Имаш ли? При мен е следното. Казал съм си до 35 правя квот правя и след това се ориентирам към заземяване. Ако съм вече в сериозна връзка от която съм доволен от почти всички аспекти включително и секса, - супер. Ако не съм, започвам да се ориентирам сериозно към живот-инските си задължения. Щом си на 31 все още имаш време. На твое място аз също бих държал разстояние, и бих бил отворен за нови връзки. За твоят акъл ти е рано още. Това е проклятието на пикапа. Така че правилно си обясняваш нещата. Ако беше от хората за които спомена, - ти нямаше сега да си тук и да пускаш темата. Очевидно нямаш проблем с жените. Не разбирам от къде идва нагласата че ако оставиш тази, шансовете да не попаднеш на по-добра са значително по високи. Ако го вярваш с цялото си сърце, то ти си влюбен. И любовта е различна от секса. Ако не го вярваш, то ти ще имаш да се развиваш още доста. До 35-37-40 ще минат още много жени през ръцете ти, а ти ще ставаш все по-добър. Ако беше на поне 35 щях да ти кажа ок, риска съществува. Но ти си буквално малък все още.
От другата страна на монетата, ако избереш да продължиш, губиш натрупващия се ефект от една връзка. Да преживееш една камара неща през годините с една и съща жена. Ти си вече с тази 4-5 години. Не знам защо, и не знам какви връзки си имал преди това, за по колко време. Замисли се баба ти и дядо ти как са били заедно от 8ми клас 60-70 години. Аз това лично никога не съм го намирал за съблазняващо. Приятно ми е че в главата ми през годините има различни спомени, с различни жени, на различни места. А не само с една. Това е като да ядеш едно и също ядене цял живот и никога да не опиташ различа кухня.
И ти, понеже знаеш за пикъпа, секса с твойта ти е омръзнал, - това не е съблазняващо, толкова колкото различния секс. Проблема къде е? Че секса винаги писва. След като ти писне секса с която и да е жена, жаждата отново идва. Така че това чувство няма да изчезне никога. Ти трябва да се научиш да живееш с тази жажда без да я задоволяваш. Така се предотвратява изневярата. И цигарите. И алкохола. И тн. Защото както ти сам каза, ако я караш така до 40, след това трудно ще се ориентираш към семейство. Ще си привикнал с това.
2. Природно погледнато. Има една приказка. Че жената е като врата. А мъжа като ключ. Целта на мъжа е да отключи колкото може повече различни врати. Целта на жената е да не е врата която да се отключва от много различни ключове. Жената винаги ще прави това което природата я е програмирала да прави. Да се стреми да опитоми мъжа като му направи деца. Мъжа винаги ще се опитва да се стреми да прави това което природата го е програмирала. Да прави деца на различни жени. Затова и секса писва. Всичко е животинска природа. Генетично е. Правили са експеримент с мишки, и при тях е така. Това че трябва да имаш семейство, че смисъла на живота е в семейството, това е социално програмирано у хората и е част от еволюцията на цивилизацията, но не ни е генетично заложено като размножаването. Реално, задомяването със семейство те прави слаб и уязвим, но пък може да ти даде смисъл в живота и запълва някви душевни дупки породени от социалното програмиране. Ако си в "The Last of Us", последния проблем ще ти е запълването на тези дупки.
С това казано смятам следното. Най-брутално казано, ако си Илон Мъск, то ти трябва да репликираш гените си поне 7-8 пъти с поне 2-3 различни жени. Той има 10, от 3 жени. Познай защо. От другата страна на спектъра, ако си мръсен циганин и нямаш пари за обувки, - ти не трябва да се размножаваш. Не казвам че Мъск е пикапил в морската градина и е планирал всичко това. Напротив. Те просто са му са лепили като мухи. Защото човека има средства които да подсигурят поколението на жената. Дори и да не го признаят някой жени, това са подсъзнателни и генетично заложени инстинкти. Не казвам че това е морално, казвам че това е животинската природа.
3. Извод. Сега следва ти да осъзнаеш къде си в спектъра и на къде се движиш, и на база на това да изградиш своя стратегия/план. Няма нищо гарантирано разбира се. Но е полезно кораба/самолета да си има крайна дестинация за пътуването. Така ще намалиш вероятността за разводи, грижи за деца които не желаеш, или просто изцеждането на енергия която би могъл да вложиш в други дейности.
Твоята приятелка ти даде добър съвет да направиш деца, и ако след това не си доволен да се разведеш на 40~50 и пак ще имаш време за нов брак и тн. Но това не е реалистично приложимо. Ако се случи, ок. Нека бъде божията воля. Не подкрепям абортите. Аз съм непланирано дете. Както и една камара от вас. Но планирано да действаш така е кофти нагласа. Няма логика да почваш нещо което не смяташ да довършиш. Докато изгледаш тези деца ще ти изпият соса. Ако това стане ти ще си поел по буквално различна траектория с живота си. Той ще бъде съвсем различен на едното ти аз на 40~50г с развод и деца я намериш друга я не, в сравнение с другото ти аз на 40-50г с току що сключен брак и деца или на 5~10 години, и да си остарееш с тях.
Реши какво искаш ти да правиш с живота си. Недей пита нас. Напиши си сценарии на филма в който ти си главния герой. Гледай голямата картина и не се фокусирай върху тривиални неща. Можеш да забавиш нещата с текущото момиче докато се решиш. Да държиш растояние за да видиш как ще ви се отрази. Ще е добре да си откровен с нея. Да преминеш към отворена връзка ако е вариант. Тук вече има опасност да я загубиш завинаги. И 9/10 жени ще ти липсват след раздялата. Ще си мислиш за тях и ще се чудиш дали си сбъкал като си ги зарязал или не. Колкото по-дълга връзката, - толкова повече. Ако не намериш по-добра ще съжаляваш. Дори и да си с по-добра, ще ти липсват качества и черти от стари връзки и преживявания. Защото всички са различни и уникални. Другия вариант е натискаш педала на газта, сключваш женитба, правиш деца, минаваш на level 2 в живота, забравяш за пикъп, изневяра, неща които не би искал жена ти да прави на теб.
Сигурен съм че каквото и решение да вземеш, то ще е правилното.
|
|
|
Активен
|
You don't believe what you see, you see what you believe. There is no fail, there is only experience.
|
|
|
|