Dunc
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« -: Май 15, 2022, 18:04 » |
|
Здравейте,
Най-общо казано имам нужда от съвет. Започнах преди време да играя с една МИЛФ-ка, която е омъжена. Още от начало, въпреки че го играеше резервирана, срамевжлива и неособено склонна на среща на живо, си личеше, че все пак има интерес и ще трябва да си загубя малко повече време в тъпи чатове, но все пак ще излезе. В крайна сметка излязохме два пъти, след това започна лека-полека дори самата тя да ми обръща на секс и да ме разпитва и да ми говори някакви неща. След първата среща дори сама ми писа малко по-късно, и то директно с думите "много си красив". Аз се изненадах понеже личният ми опит до момента, дори и някоя да е имала интерес към мен, никога не ми е тръгвала с толкова искрено и директно съобщение. След двете срещи се видяхме трети път направо в нас- секс- мекс, едно друго, хубаво си прекарахме, със сигурност свърши няколко пъти( казвам го не, за да се фукам, а за да подчертая, че със сигурност би трябвало да ѝ е харесало, а не само да се прави и да отбие номера). Дори на изпроводяк ми каза " Благодаря", което ми стана смешно вътрешно, защото се почувсват все едно някаква платена услуга съм извършил. Както казах тя го играе резервирана, срамежлива, но въпреки това доста често ми пише сама от типичните досадни тъпи чатчета: "Здрасти, как си, какво правиш" и прочие дебилизми. Аз ѝ пиша първи доста по-рядко, първо,защото самият аз като цяло съм по-студен и дръпнат като човек, второ- заради можем да кажем златното правило "колко по-малко я търсиш и досаждаш толкова си по-интересен и те сами те търсят". В хода на някои от разговорите и опознаването тя ми беше споделяла, че най-лошите неща, които е правила е съзнателно да манипулира хора, само за да си покаже, че може. Така имала връзка с мъж със семейство и го била накарала да си остави семейството и после тя го оставила. Беше ми ѝ казвала в прав текст: " Харесвам те, имам желание и мотивация, но се оставям ти да водиш хорото". Казах: "екстра, от тук нататък нешата стават лесни" и тя потвърди. Една друга вметка- тя е треньор по фитнес залите по групови занимания и като такава често прави разни лагери- почивка от няколко дни в някой хотел в България или извън нея с почивка, тренировки и странични занимания. В тази връзка си събира хора най-често от редовните ѝ посетители и така мисля и самата тя взима някой лев в повече. Бях се пробвал да видя какво ще каже, ако ѝ подметна, че може да ида и да сме в една стая. Първо ми се дръпна, после сама леко подговори и се дръпна.
Имайки предвид факта, че с обвързана жена и още повече така и с деца, трябва да си търпелив, дискретен и естествено да се съобразяваш повече с нея и да не ѝ досадждаш никога, аз напълно го разбирам и го правя. Проблемът е, че последни време ми дава смесени сигнали, намаля писането от нейна страна, аз продължвам да ѝ пиша минимално първо. Няколко пъти отби въпросите ми за среща или да я питам съвсем провизионално кога би могла да е свободна, защото все пак и аз трябва да си правя планове, не съм ѝ слуга да съм винаги на нейно разположение. Миналата седмица сама ми писа, без да съм я натискал: "След два дни ще си разбера графика за седмицата и ще ти пиша". Така и не каза нищо, след няколко дена ѝ писах да я подпитам, тя ми каза " В София ми е трудно и ми прати ивент за един от въпросните лагери, предстоящ Юни и ми каза, да реша ако искам да дойда. Не съм я питал, а и тя не каза в крайна сметка в една стая ли ще сме. Все пак ако няма да сме в една стая за какво да ходя, кой знае и с всичките тия странични хора колко ще се усложни секса, а и ако се падне да е на червено, съвсем увисвам и само хвърлям някви пари на вятъра. Явно се опитва да ми играе някакви номера, а и не изключвам историите, които ми е разказвала или да са лъжа или и с тях да се е опитвала по някакъв начин да ми играе и да ми внушава някакви неща.
Стана май прекалено дълго- съжалявам. Въпросът ми е- да ѝ кажа ли директно:"Или правим нещо, или прекратяваме, губиш ми времето и си прекалено несериозна" и да се дръпна рязко, да ѝ покажа, че може да ме загуби и това да евентуално да я накара отново да започне повече да ме търси, рискувайки с този подход, или да продължавам да го раздавам cooл ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StefanS
|
 |
« Отговор #1 -: Май 16, 2022, 05:53 » |
|
"Или правим нещо, или прекратяваме, губиш ми времето и си прекалено несериозна"
Всичко е много просто - ти самият не знаеш какво искаш. И сега се правиш на куул, че си дръпнат, не ѝ пишеш и подобни щуротии. А това което аз лично виждам, и тя естествено е че ти си хлътнал до уши по нея. Това показваш с ДЕЙСТВИЯТА СИ. Мога да се обзаложа че дори я прегръщаш след като си я изчукал. Все едно. Ти какво искаш от нея - само секс? Внимание? Грижи? Сериозни отношения? Майките стават само за едно единствено нещо - чук и бег. Нищо друго. Еле пък сингъл мамите - напаст голяма (разчети се из форума, не си единствен и специален). Тая твойта има и мъж - защо си усложняваш живота, какво има толкова да мислиш - като поиска да се наебе с тебе, ще го направи и ще намери начин да се свърже с тебе. Ето нещо което разбрах едва последните две години (заради Тони Сопрано). Когато спреш да манипулираш хората по какъвто и да било начин, те също няма да могат да те манипулират. Нито редителите, нито братя/сестри/братовчеди, нито приятели. Ти в момента искаш да минеш по тънката лайсна, защото "уж е лесна, нали е обвързана/найка", ама ще си платиш солено изразено в загубено време.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ilian_790112
|
 |
« Отговор #2 -: Май 16, 2022, 09:53 » |
|
То вярно, какво точно искаш - да заместиш нейния мъж и да и гледаш децата ти?  Свалил си я, правил си секс с нея, свършил си си работата... И защо да ходиш на някакъв ивент с групата, мислиш, че наистина ще бъде в една стая с теб, та да разберат всички? Много наивно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mask_off
|
 |
« Отговор #3 -: Май 16, 2022, 13:19 » |
|
Според мен просто си пуснал тази тема за да ти се изкефят анонимниците у форума как си ебал загоряла милфка. Личи си от тъпите ти въпроси. Нищо ново под слънцето. Поне се разбра колко си красив. ЗАКРИВАЙ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dunc
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Май 16, 2022, 16:51 » |
|
Първо- точно това ми е целта и нищо повече- само да правя секс със нея. Не ми трябва за повече. Още повече и да ходя на тъпия ѝ ивент. Мисълта ми беше, че ми се струва, че тая се опитва да ме цака с това близко- далеч, за да може да ме накара да ида там, от което вероятно ще се свали още кинти за себе си. А мен това далеч не ме устройва, да се опитва да ме работи по тоя смешен начин. Проблемът ми идва от там- като ѝ пиша "Аре да се видим утре, други ден, след два дена, за да се ебем, тя да ми каже директно да или не". Нито ще се обидя ако ми каже не, нито ще изпадна в заслепяваща несподелена любов. Искам чисто и просто като ме засърби и да ми каже ведна и директно дали ще ме почеше, а не да прилага някакви номера с това криене и че не ми отваря съобщението с въпроса, все едно е няква тъпа 20-годишна путка, дето си мисли, че аз заради някъв ефимерен блян за връзка, ще ѝ ходя след гъза. Очаквам от тази чисти и директни отношения, а тя ми играе номера, при това след като вече я ебах. Както ѝ да е мисля, че за себе си открих решението в конкретния случай. Спирам всякакъв контакт, ако ми пише, ще я държа на сиийн или няма да ѝ отговарям за ден, а ако ми пише за среща, ще ѝ откажа. Трябва да има някакъв вид реципрочно наказание.
П.П. Тоя без маската, ако няма какво да кажеш просто си мълчи, недей си изтърквай клавиатурата и се напъвай над възможностите си с мозъчни пръдни, ако пък нещо си нервничък- удари си една и пак мълчи. Ако пък нещо се опитваш да ме сваляш с това за колко съм красив, пак ще те разочаровам- по мъже не си падам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ilian_790112
|
 |
« Отговор #5 -: Май 16, 2022, 20:19 » |
|
Проблемът ми идва от там- като ѝ пиша "Аре да се видим утре, други ден, след два дена, за да се ебем, тя да ми каже директно да или не". Нито ще се обидя ако ми каже не, нито ще изпадна в заслепяваща несподелена любов. Искам чисто и просто като ме засърби и да ми каже ведна и директно дали ще ме почеше, а не да прилага някакви номера с това криене и че не ми отваря съобщението с въпроса, все едно е няква тъпа 20-годишна путка, дето си мисли, че аз заради някъв ефимерен блян за връзка, ще ѝ ходя след гъза. Очаквам от тази чисти и директни отношения, а тя ми играе номера, при това след като вече я ебах.
Това е защото нейната игра е друга, тя не иска само секс. Тя иска да бъде център на внимание, да разиграва мъжете и така да си получи още валидация. Иска като отиде на ивента, там да има мъже, които я търсят и искат нещо от нея, да се облизват като я виждат, така тя се явява център и определя правилата. Това и вдига ранга и и дава възможност за повече опции. И най-добрият начин да накара някой да и ходи след задника е да играе близо - далеч, и да не казва нищо ясно и определено, за да може той да се чуди какво става и да търси още и още. По този начин му тригерира егото, което виждам, че при теб е в изобилие и го вкарва в реакция. Този, който ти държи егото един вид те е хванал за топките, дотолкова, че да те подтиква да пишеш за това по форуми и да се заяждаш с потребители, които дори не познаваш.  Успокой малко емоциите, фокусирай се върху себе си и позволи на нещата, които не зависят от теб просто да отминат...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StefanS
|
 |
« Отговор #6 -: Май 17, 2022, 06:22 » |
|
Очаквам от тази чисти и директни отношения
Щях да ти напиша същото както и Илиян. Прочети го много пъти и го осъзнай - ти/ние/мъжете и тя/те/жените имаме съвсем различни проритети - секс срещу внимание. И затова се казва Игра - ти играеш твоята част - тя нейната част. Тя обаче е по-добра от тебе в Играта. Добре е да научиш "правилата" и след време и ти ще "играеш" по-добре. Не можеш да имаш каквито и да било очаквания от когото и да било. Дори от родителите ти. Всяко живо същество на тази планета ще направи онова което е в негов личен интерес (максимална полза с минимални усилия). И сам знаеш решението с тази - всичко приключва засега/временно. Нищо не правиш, не я търсиш или каквото и да било. Може и да те потърси след седмица две (може, не е невероятно). Ще те пингне, ти няма да отговоряш. Ще мине още две-три седмици - може и пак да ти пише, вече "разтревожена". Ти отново нищо (абсолютно нищо, никаква реакция). И едва ако и САМО тези по-горе неща са се случили, след още две-три седмици ТИ вече правиш ДИРЕКТНА оферта - "чакам те в нас в 20:30. Вземи вино". Без "ако, ама, може ли, имаш ли време" и т.н. И ще разбереш ЯСНО - ако дойде - може и да я поклатиш още няколко пъти, ако ли не - ignore завинаги, блокаж в телефона и това е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Target
|
 |
« Отговор #7 -: Май 17, 2022, 16:42 » |
|
Илияне ще ме прощаваш, ама тоя без маската започна първи да се заяжда с момчето и той си му го върна както си е редно, все тая дали има звезди на профила си или не.
Иначе Dunc, братле ситуацията не ти е сложна никак, но в момента сам си я правиш сложна. Нормално е все пак фитнес треньорка най-вероятно и с хубаво тяло я ебеш и ти е някакво тъпо че ако направиш грешен ход и край със секса. Тя даже директно ти го е казала че иска да я водиш, демек каквото кажеш това ще прави. За съжаление ти не си го направил и тя го е усетила че ти липсват топки и се е дръпнала. Не забравяй че тази мацка има много опции, дори тя самата ти го е казала каква хитра е в действителност. Не очаквай ти да не правиш нищо, да си мек към нея и тя да се съобразява с теб, няма как да стане. Тук трябва да си по решителен в действията си.
Мацката ти се е изкефила на външния вид, едва ли на играта ти или характера, мислила те е за симпатяга и си е решила да се изчука с теб. Бил си на точното време и на точното място, затова тоя без Маската ти завижда и го хваща яд как си прецакваш сигурен секс докато той трябва да се труди и да му е трудно, като на повечето от нас. Само да си знаеш за какво е била с теб.
Съвети можем да ти даваме много, ама ти вземаш крайното решение, опциите са ти 2 или й казваш на тая по-уверено и заповеднически да не се ебава с теб и да не те разиграва или прекратяваш взаимоотноения с нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3994
|
 |
« Отговор #8 -: Май 18, 2022, 05:10 » |
|
Тия работи със заповедническия тон, даването на разпоредби кога и къде да се яви и какви гащи да носи, поставяне на ултиматуми, и въобще "да й покажеш къде й е мястото" са толкова Алфа 1.0, че няма накъде. Бъдете Алфа 2.0, пичове. Давайте го по-куул. Аз ако бях на тебе бих я бъзикнал на евента дали ще има млади мацки с големи цици, че да си струва идването, инак баш него уикенд съм канен и на йога лагер, та не съм избрал още между двете опции. И като цяло, опичай си акъла наистина, защото е почнала май да ти действа повече, отколкото би трябвало. Дано ебеш и друга освен тази (даже по-добре няколко), защото инак подсъзнателно човек си казва, дръж тая, че друго няма и ако те зареже оставаш на сухо. А това вкопчване води до слаба игра.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shark__
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 98
|
 |
« Отговор #9 -: Май 18, 2022, 12:21 » |
|
Бъдете Алфа 2.0, пичове. Давайте го по-куул.
Точно тука е разковничето. Алфа 1.0 си има своите моменти. В тоя случай, да кажеш така на обвързана жена, с деца и тн., си е вкарване на автогол. Преди време, някой беше говорил за развитието в една връзка. Запазил съм си дори поста някъде из бележките. Та... ти какво развитие и предлагаш? Само чук и бег? Не ми изглежда като да е баш от тия, а и сама признава - че обича да манипулира. Също така, с какво я предизвика последно - т.е. да и създадеш настроение, да я накараш да мисли за тебе и тн.? Както рекоха горе, това с "много си красив" е минало. Вече те има, ти нея също. Tук вече се пита... "къде ти е играта, мъжки." И да, давай го по-куул. И се занимавай активно и с други мацки в същото време. Като те гледам така, нямаш други опции и нещо почваш да се обсебваш от тази (в един момент от това което си написал, това много започва да се усеща). Защото наистина - ти какво искаш от тази? Кат и свирнеш да дойде? Па даже обмисляш и сметка да и държиш... никой на никой не е длъжен! И не трябва да имаш очаквания най-малкото. Те те прецакват. И обсебват. Имаш ли повече опции, нема да те боли дедовия. И най-малкото ако беше така, нямаше да пускаш тема тук. Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dunc
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Май 18, 2022, 18:47 » |
|
Аз други две имам настрани, не е единствена. Тук проблемът ми е по-скоро, че тази беше нова, прясна, бях я минал само ведмъж, дето се вика необработена още нива. Искаше ми се да я ударя, още няколко пъти, докато ѝ се накефя докрай, пък после да прави квото ще. И изобщо голямата ми чуденка с тази е, че до момента опита ми с разни дърти милфки, обвързани, омъжени и ала-бала, които си търсят лювобник настрани беше, че те се задържат за по-дълго при един любовник, като им изкочи някой, не си търсят еднодневки, и освен това я няма тази безмислена игра на близо- далеч все едно я свалям за първи път и е няква 20-годишна тъпа кифла.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 533
|
 |
« Отговор #11 -: Юни 27, 2022, 01:33 » |
|
Някай да ме поправи ама има ли изобщо игра с отчаяните съпруги?
|
|
|
Активен
|
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас. Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
|
|
|
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1015
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 01, 2022, 18:11 » |
|
Към Автора - Чувствувам те, че си хлътнал, Братан! Тука, вече работата е друга. От поста ти, се разбира, че цялата ти игра е заради секса, и вероятно сам си го повтаряш. Но, положението ти е доста незавидно.
Слушай дядо си! Предприемай, действия да се оттървеш от тази схема. Не е добре. Секса е чук, мен ми е ясно, гадже с мъж, най вероятно след 30-35, не се смущава от нищо не и дреме за теб, за нея е важно да се да я пляскаш все едно скачаш в локва. А жените, тяхната психика е такава, че истинска любов, трудна работа, единствено към децата. Но мъжете сме, емоционални същества с много дълбока душевност. Така че, би екстриймли керфъл да не пострадаш.
Цялата работа е ясна. Като и се думка те търси, през останалото време поддържа санитарен минимум на комуникация. Приоритетите в живота и са съвсем други а ти си развлечението, ти си аниматора. Опитваш се да играеш някаква игра. Но тя е спечелила играта още преди да си разбрал, че ще играете. Просто тя има предимството, на първо място да е жена и на второ място, ясното разбиране какво ще последва след края на драмата. Само пробвай, да и проговориш за нещо по-сериозно от това да дойде във вас или да се прави, че не те познава пред други хора. Моментално, без право на помилване ще идеш в дълбоките резерви ако ли не направо в блеклист.
Отегчени милфове, се стрелят не много трудно. В младините си, имах моменти в които шомполирах по няколко наведнъж. Но, винаги, те играят теб. А често дори се наиграваш. Прави си кефа и не дей много да потъваш. Защото, често се стига до драматичен и трагичен край. Вярно е, че след време ще се подсмихваш на себе си като се сетиш, как си страдал, но не съм сигурен, че си заслужава.
|
|
|
Активен
|
Fortuna incepto signatur!
|
|
|
|