Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 06, 2023, 00:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Уоркшоп - 31.07.2022  (Прочетена 1234 пъти)
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 998

Профил WWW
« -: Юли 21, 2022, 12:42 »

Здравейте,

Отново набираме група за летен уоркшоп. Целта е група от 4 човека, за да можем да присъстваме и двамата с баце ви Слейър Усмивчица
Вече има 2-3-ма записани, така че местата отново са ограничени.

Уоркшопът ще се проведе в София, като първият ден се предвижда да бъде на 31.07.2022.
За тези, които се запишат на тридневно обучение, останалите 2 дни ще бъдат през почивните дни на август и септември.

Всеки който проявява интерес, може да ми пише.
И не забравяйте: колкото повече пикап през лятото, толкова повече гаджета през зимата. Намигване
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
recheck
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #1 -: Август 01, 2022, 07:54 »

Къде бяхте бре мишоции. Обиколих Витошка и НДК-ту да ви видя, и ви нямаше. Усмивчица
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #2 -: Август 01, 2022, 11:55 »

Уоркшопът се проведе в събота следобяд поради факта, че тогава има повече сетове по улиците. Очаква се да има ново обучение или тази събота или в близките седмици.

Който желае да се включи, все още не е късно.
Активен

mask_off
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2022, 13:25 »

Ти се питаш къде са били съботата. Аз пък се питах след всеки уоркшоп къде са пичките Ухилен. Къде са те, защо ги няма, искам да си го вкарам в нечия яма Тъжен
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2022, 15:45 »

Ти се питаш къде са били съботата. Аз пък се питах след всеки уоркшоп къде са пичките Ухилен. Къде са те, защо ги няма, искам да си го вкарам в нечия яма Тъжен

Уоркшопа ти помага с жените, но ако ти самият не практикуваш и не полагаш труд, няма да стигнеш далеч. Уоркшопа не е нещо на което ще отидеш и ще станеш женкаря на града, то е като всеки друг курс, това че си бил на него не те прави успешен. Успешен си ако практикуваш наученото, а не нещо което ще те промени изцяло. Промяната зависи от теб братле, другите просто ти помагат, но крайния резултат зависи от теб, не от Илиян или Слеъра, а от теб. 
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2022, 16:49 »

Наивно е да се мисли, че точно на уоркшопа ще наебеш някоя, макар, че и това ни се случи веднъж. Уоркшопът ти дава само начален старт и някакви първоначални умения, за да излизаш да пикапиш. Поне да знаеш как се прави и да не правиш грешки, които иначе може да ги правиш с години.

Преди няколко дни един ме пита как да се научи да сваля кифли. Искал колкото се може по-интензивно. Аз му казах: "Като искаш интензивно, заговаряй по 10 нови жени всеки ден. Ако искаш да не е толкова интензивно, заговаряй по 5. Ако искаш да се движиш напред яваш яваш - заговаряй по две-три." Убеден съм, че оттогава досега, той не е заговорил нито една нова жена.

Когато правиш това, което е нужно, рано или късно ще стигнеш до целта си. Дори и без обучение, ще постигнеш целта си, стига да го искаш достатъчно силно. Но ако изобщо не желаеш да заговаряш нови жени, какво изобщо правиш и защо се оплакваш? Дори и 10 дни уоркшоп да си изкарал, ако не правиш нищо извън това, кой е виновен? Кой друг да ти постига целите, аз ли?

Удивен съм от това колко много са омекнали мъжете в наше време, колко силно са свикнали с комфорта и колко лесно се отказват от това да се борят. Понякога наистина ми се иска да ги спра вече тези обучения. Гледаш го прав и здрав, но китката му мека. Няма енергия, няма живец, няма проактивност и решителност да промени нещо. И си мисли, че ще му дадем няколко готови реплики, че да промени мнението на жените към него, които са в социалния му кръг. Които го знаят от години какъв е мухльо. И всяка нова, която влезе в този кръг прихваща това отношение инстинктивно. Иди промени нещо де! Нямаш друг избор освен по някакъв начин да започнеш да генерираш нови жени.

Естествено, че не е лесно да се свалят жени на улицата, иначе всеки щеше да го прави. Ние мъжете сме в огромна конкуренция за жени, само най-решителните, най-добрите, най-дисциплинираните продължават напред. Ти заговаряш жена, която има мъже в социалния си кръг и те също проявяват интерес към нея, освен това са един вид препоръчани, защото ги познава. Трябва да си много по-добър от тях, за да я разпалиш да иска точно теб. Тя може да си има гадже, с което да се чувства комфортно. Ти трябва да и създадеш предизвикателство и да я вкараш в твоя свят. Тези умения да не мислиш, че идват от само себе си? Изграждат се с години игра.

Какво си готов да пожертваш, за да имаш жени? Има една приказка: "Всеки иска да бъде лъв, докато не дойде време да направи това, което правят лъвовете." Нито аз, нито Слейър, нито която е да е пикап компания ще ти осигури жени. Все едно да си платиш за няколко урока по английски и да очакваш след това да знаеш езика. Ние само показваме начина. Ти си този, който прави избора как да продължи напред.
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: