Ти се питаш къде са били съботата. Аз пък се питах след всеки уоркшоп къде са пичките

. Къде са те, защо ги няма, искам да си го вкарам в нечия яма

Наивно е да се мисли, че точно на уоркшопа ще наебеш някоя, макар, че и това ни се случи веднъж. Уоркшопът ти дава само начален старт и някакви първоначални умения, за да излизаш да пикапиш. Поне да знаеш как се прави и да не правиш грешки, които иначе може да ги правиш с години.
Преди няколко дни един ме пита как да се научи да сваля кифли. Искал колкото се може по-интензивно. Аз му казах: "Като искаш интензивно, заговаряй по 10 нови жени всеки ден. Ако искаш да не е толкова интензивно, заговаряй по 5. Ако искаш да се движиш напред яваш яваш - заговаряй по две-три." Убеден съм, че оттогава досега, той не е заговорил нито една нова жена.
Когато правиш това, което е нужно, рано или късно ще стигнеш до целта си. Дори и без обучение, ще постигнеш целта си, стига да го искаш достатъчно силно. Но ако изобщо не желаеш да заговаряш нови жени, какво изобщо правиш и защо се оплакваш? Дори и 10 дни уоркшоп да си изкарал, ако не правиш нищо извън това, кой е виновен? Кой друг да ти постига целите, аз ли?
Удивен съм от това колко много са омекнали мъжете в наше време, колко силно са свикнали с комфорта и колко лесно се отказват от това да се борят. Понякога наистина ми се иска да ги спра вече тези обучения. Гледаш го прав и здрав, но китката му мека. Няма енергия, няма живец, няма проактивност и решителност да промени нещо. И си мисли, че ще му дадем няколко готови реплики, че да промени мнението на жените към него, които са в социалния му кръг. Които го знаят от години какъв е мухльо. И всяка нова, която влезе в този кръг прихваща това отношение инстинктивно. Иди промени нещо де! Нямаш друг избор освен по някакъв начин да започнеш да генерираш нови жени.
Естествено, че не е лесно да се свалят жени на улицата, иначе всеки щеше да го прави. Ние мъжете сме в огромна конкуренция за жени, само най-решителните, най-добрите, най-дисциплинираните продължават напред. Ти заговаряш жена, която има мъже в социалния си кръг и те също проявяват интерес към нея, освен това са един вид препоръчани, защото ги познава. Трябва да си много по-добър от тях, за да я разпалиш да иска точно теб. Тя може да си има гадже, с което да се чувства комфортно. Ти трябва да и създадеш предизвикателство и да я вкараш в твоя свят. Тези умения да не мислиш, че идват от само себе си? Изграждат се с години игра.
Какво си готов да пожертваш, за да имаш жени? Има една приказка: "Всеки иска да бъде лъв, докато не дойде време да направи това, което правят лъвовете." Нито аз, нито Слейър, нито която е да е пикап компания ще ти осигури жени. Все едно да си платиш за няколко урока по английски и да очакваш след това да знаеш езика. Ние само показваме начина. Ти си този, който прави избора как да продължи напред.