Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:04 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Дори и най-свестните се комерсиализират  (Прочетена 625 пъти)
street21
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 35

Профил
« -: Август 20, 2022, 00:36 »

Пичове тази вечер си пийнах и понеже няма на кой да говоря за тези неща, започнах сам да се жалвам за приказките със щастлив край. Примерно държали сте се нормално с някое момиче, когато е трябвало да си твърд си бил твърд, когато е трябвало да си романтичен си бил романтичен, пасвате си,но накрая идва някой който се държи като боклук с нея и тя тръгва с него и след като той я зареже се превръща в поредното момиче сещате се:нови прически,татуси,почивки,безразборен секс и нагло поведение. Виждал съм много такива случаи,помня как един познат имаше добро и скромно момиче,помагаше му дори на село и се разбираха много,после тръгна с един не по-красив,но по-вървежен пич и тя стана поредната принцеса,а след като той я заряза,стана поредната с разбито сърце и с клипчета на песни тип:черна рокля и т.н сещате се... Та искам просто да се жалвам защо поне веднъж доброто не победи,не искам отговори тип кой е афц,кой алфа и т.н тези неща ги знам,просто не ми допада.. Лека вечер! Усмивчица  
Активен

Не този, който си ти, те държи в застой, а този който си мислиш, че не си.
"Just do it"
Shark__
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #1 -: Август 21, 2022, 11:03 »

Ти сериозно ли пишеш такива теми  Шокиран  Смотан ?

"тия неща ги знам ама не ми допадат" звучи като всичките афц "приятелчета" дето знам и не могат да приемат нещата такива каквито са.

Явно си добро момче, и явно много ти се иска да повярваш в "доброто."

Ама, четейки те, дори и "добро" не знаеш какво е. Даже се и самосъжаляваш. А това е супер слабо поведение, и като цяло предпочитанието на повечето хора - да се оплакват.

И кво искаш от жените не мога да разбера? Искаш да са такива и онакива?  Нещо ми се струва че имаш голям ама наистина голям проблем с очакванията към хората и изискванията ти към тях. Което пък води до вътрешни противоречия...

Което пък показва огромната ти липса на опит с жените... ама седнал тука да пише у форума и да се самосъжалява и "знаел" как са нещата, ама не ги приемал.

Пичаго, пълен си с несигурност и вътрешни противоречия (затова и се наливаш с алкохола де, и то сам).
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 588

Профил WWW
« Отговор #2 -: Август 22, 2022, 23:55 »

Пичаго знам какво ти е. Знам също, че те е срам от тази тема но ако искаш да си мъж ще трябва да приемеш, че веднъж си се у/по/на/срал и няма да повтаряш. Мъжка дума. Няма да ти давам квалификации, но мисля се досещаш- положението ти е депресиращо. Плати си на терапевт да разкажеш какво те мъчи щото форума е за свалки и развитие на комуникационни умения. Уъркшопа може да ти помогне също, но ако имаш други проблем, а ти със сигурност имаш (съдейки по тази тема и по старите ти постове) най-добре разкажи на терапевт. Темата ти ако я коментирам бих казал, че от нея прозира негативно отношение, погрешни очаквания, съдене на хора- кой какъв бил, какво направил, излъчва се негативна енергия на всяка запетая.
 Алкохола го спри на момента щото само ще ти навреди на теб и ще навредиш на хората около теб в това състояние и да- само ще си усложниш живота. Мога много да пиша по въпроса но най-добре да говориш със специалист на живо. Иди на уъркшопа ако целта ти е развитие на комуникационни умения с жените, защото на живо е друга песен. Говорене му е майката,
 и му еви майкета на алкохола- лош съветник е.
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: