Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 03, 2023, 23:14 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: ФБ комуникация не върви никак  (Прочетена 570 пъти)
fuckedup
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« -: Септември 11, 2022, 19:40 »

Запознавам се с една мацка преди няколко дни. Усетих я като да ми се радва. Пращам и приятелство във ФБ, тя приема и не ми отговаря изобщо.
Писах и нещо от рода на  "здравей Намигване някаква шега". Гледам, че го е видяла, но отговор няма.
Момичето видя, че изглеждам нормално, имам хубава кола както и хубави възможности и след като ми прие поканата във ФБ нямам идея защо не отговаря. Аз от своя страна писах един път и повече не, защото не искам да изглеждам кофти..
Активен
fuckedup
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1 -: Септември 11, 2022, 20:25 »

Дайте някой готин пиниз, за да тръгне приказката..
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 238

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #2 -: Септември 13, 2022, 11:47 »

Подробности около запознаването да беше описал. И за какво ти е тоя фейсбук, за жсм не си ли чувал. Искай телефон или нищо. Ако дава фейсбук а не иска да даде телефон значи няма никакви намерения към теб защото нямаш привличане. Ако си я колд апроучнал, вероятно е мацката просто да е била любезна с теб. Доста са които няма да те отрежат веднага а ще те изтраят колкото е нужно, дори ще ти дадат фейсбук за да се разкараш, а след това са 100% флейк които няма да ти пишат пък камоли да ги видиш отново. Тествай си ИОИ с кино и покана да те следва/да направи нещо за теб. Ако сме смее на шегите ти но не откликва на ИОИ значи се преструва. Ако имаш всички патици в един ред тогава чак искаш телефон и така елиминираш фелйкс.

Активен

You don't believe what you see, you see what you believe. There is no fail, there is only experience.
fuckedup
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Септември 13, 2022, 15:41 »

Тя работеше и нямаше кога да искам телефон и т.н., а аз бързах също. Реших да и пиша във фб, защото се бяхме запознали.
Подробности няма кой знае какви. Запознахме се покрай мои приятели, които ми казаха, че е свободна, след което реших да и пиша. Но както каза по-горе, явно няма интерес
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 238

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #4 -: Септември 13, 2022, 17:18 »

Значи ти въобще не си играл мацката. Просто е била любезна с теб защото сте били в една компания. Ти не си я подходил с никакъв мъжки интерес, а след това я търсиш в ФБ - типично по бета. Нормално е да не ти отговаря.

Това дали е свобода или не, не е индикатор на това дали ще има привличане към теб. Има жени във връзки които не са особено щастливи, и си се ослушват за други опции. Колкото по-готина толкова повече опции има.
Активен

You don't believe what you see, you see what you believe. There is no fail, there is only experience.
fuckedup
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Септември 13, 2022, 17:32 »

Да, изобщо не съм "играл". Контакта беше в рамките на 5 минути, след което тръгнах по моите задачи и и писах, защото имам интерес. Ноо явно не съм го показал достатъчно или тя просто няма интерес.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: