Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 05:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Моята преломна точка  (Прочетена 3927 пъти)
changel
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« -: Октомври 13, 2020, 21:00 »

От дълго време следя форума. От също толкова дълго време не бях съгласен с доста неща от него, знам ли може би филмите, които съм изгледал като малък са ми промили мозъка, че нещата стават романтично и като се обясниш в любов на някоя мацка без да сте се чукали нещата стават. БУЛШИТ. До новите във форума - ИЗБИЙТЕ СИ ТИЯ ГЛУПОСТИ от главата.

Както казах и на мен ми трябваше време да си го избия. Даже и на уъркшоп ходих. Мислех си, wtf това ли е начина? Ами да, това е начина и наскоро една мацка ми го каза в очи. Общо взето след поредното "много ми е приятно с теб, но в момента сме на различни етапи от живота си" реших директно да си я разпитам за нещата - какво аджеба искат жените. Отговорът малко по-късно. Сега малко за мен:

Все още предимно играя в Тиндър и Инстаграм, защото имам всичко необходимо за да съм що-годе популярен там - тренирам, кола, апартамент, интересни хобита и... все още AFC манталитет. В началото ми беше трудно да завързвам хубав чат, да не кажа повечето не отговаряха. С течение на времето нещата се подобриха, открих нови интересни openers, които действат безотказно към този момент. Последните месеци /общо взето след карантината/ успях да изкарам над 20 мацки на среща. В началото имах 1-2 фейла с някакви, които не си отговаряха на снимките, но и това открих как да филтрирам и вече няма такива грешки. Недостатък ми е, че съм адски picky и критериите са ми твърдо над 7-ци, даже по към 8-ци. От тези около 20 ебах само 3 и то не заради някаква кой знае каква моя игра, а защото те ми се кефеха. Но те не са интересни, интересно е да накараш и останалите да отворят краката.

Та до последната мацка, с която проведохме въпросния разговор. Мач от Тиндър в неделя, директно в Инстаграм, беше късно вечерта и писахме само 2-3 реда. Започвам я в понеделник, тя пише доста, инвестира с въпроси към мен и т.н. Не я бавя и директно я каня на среща в четвъртък. На въпросната среща беше малко фал, че в първото заведение седнахме един срещу друг, но явно съм събудих интерес в нея, защото с удоволствие прие да отиваме към второто заведение, където вече бях решен да я натискам /Хамбара в София, топ е за такива дейности/. Там вече сме един до друг, на свещи и джаз, има и кино, много непринудено и приятно, стигаме и да разговори на сексуална тематика, като тя е по-активна във въпросите /спомням си, че стигахме до въпроси дали обичам да доминирам или да ме доминират в секса  Ухилен / и аз ГПУПАКА въобще не се сещам да я натисна за целувка. А я виждах как гледа с ония премрежен поглед, дали заради 3-тата чаша вино, не знам... ПЪЛЕН ГЛУПАК. Седим до 2ч. там, въпреки, че е на работа на следващия ден и аз не правя НИЩО. Изпращам я до такси и т.н., връщам си се в нас, тя ми праща сърчица и "много приятно ми беше". Викам си, може пък и да не са загубени нещата. Ок, втора среща следващия четвъртък, като не пиша много много през това време. На втората среща ГЛУПАКЪТ отивам с роза, викам си, може да е от тия момичета от романтичните филми, от добро семейство е, учила е в чужбина. Тя видимо много се изкефи, вечерята мина интересно, пробвахме си взаимно манджите, даже стигнахме до игра единия да слага ядене в устата на другия, къде с пръсти, къде с прибори. Викам си, чук, тая вечер ще стане кис-клоуза. Излизаме, разхождаме се гушнати под дъжда, аз ГЛУПАКЪТ вместо да я спра, да я хвана и да я целуна, пак не правя нищо! Накрая като я изпращам към колата се решавам, но тя естествено се дръпна и измърмори "аа не, аз съм по-особена, трябва ми време". БУЛШИТ. Аз викам ок, последен опит, въпреки, че беше ясно загубената кауза - тя се дърпа за среща и ми пише "май сме на различни страници от живота си".

Та стигаме до разговора ни на живо - изчаках я след работа и пак влязох в романтичния филм, от който обаче научих доста. Директно си я питах какво се счупи и т.н, защото беше ясно, че тук няма повече шанс /поне според мен нямаше, кажете вие какво мислите/. Отговорите, които получих - "аз съм малко странна, не обичам, когато всичко е толкова лесно, искам да има игра на котка и мишка, искам да е несигурно/ тиндър го ползвам за нови приятелства, защото като се върнах от Англия нямах компания/ последната седмица съм излизала с 4 момчета/ сексът за мен не е самоцел, не го търся на всяка цена - тук според мен излъга/ не искам толкова бързо да се случват нещата"

Горчивата истина казана ми в очите, от които бих си извадил следните правила и изводи за следващите ми срещи:
1. АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кис-клоуз на ПЪРВА СРЕЩА. АМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Каза ми, че ако съм я натиснал още на първата среща, щяла да избяга с 200, но съм сигурен, че тук излъга.
2. БЕЗ ПОВЕЧЕ РОМАНТИКА. Ако искате да сте романтични и да се правите на джентълмени с рози и подобни глупости - СЛЕД ЕБАНЕТО. Преди това няма абсолютно никакъв смисъл.
3. БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ. Максимата оставете я тя да гони при мен може би щеше да има успех, но аз нетърпеливият глупак се превърнах в нийди за отрицателно време.
4. ЗАГОВАРЯНЕ НА ЖИВО Е В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ ОНЛАЙН ИГРАТА. Това също ми го каза мацката - вика тука е адски тъпо, защото никой не те заговаря и затова си инсталирах Тиндър, да срещна нови хора. Заговаряйте жените навсякъде, където можете, ефектът явно е в пъти по-голям. Защото не сте поредния навлек от Тиндър/Инста. А сте пича, който я е заговорил. Бъдете спокойни, ще ви види готиния профил.

Та това е, очевидно трябва да си променя подхода, започвам отначало. Все пак съм отворен и на мнения относно срещите с тази девочка - прав ли съм, къде съм сбъркал и т.н.

И един едит, за който се сетих и моля за съвет: аз съм на 29, но все излизам с някакви на по 22-23-24. Та като си говорим с приятели за тия случки те ми казват "братле, ти ги плашиш, че не са ти на нивото - вече имаш уреден живот, фирма, коли и т.н., а те все още не знаят какво искат". Ок де, ама нали точно на това се кефят жените - на мъж, който знае какво иска от живота и го постига, защо да ги плаша? А и родителите на тази въпросната от историята горе са с доооста средства и не би трябвало да е проблем, че една ли не не сме на едно ниво.

Активен

?Everyone sees what you appear to be, few experience what you really are.?
― Niccolò Machiavelli, The Prince
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1445

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2020, 00:11 »

Ти недей много да ловиш вяра, на това което ти казва мацката. Щото ти гарантирам, че повечето неща, не са и ясни и на нея. И не би искала да са и ясни. Вярвай на поведението и. Вярвай на усета си, и начина по който си обясняваш действията и, в различните моменти. А на приятелите си, изобщо не им вярвай за нищо по темата, и не им искай съвети.

Не. Не си я изтървал защото си се забавил с целувката. Да, и това може да се даде като отговор, но не е истинската причина. Нещата са малко по-сложни.

Изтървал си я поради две причини.
Едната е, че си оставил вайба да се развива прекалено много, без да успяваш да развиваш привличането, за съответното ниво. Без да има инвестиции от нейна страна към самите взаимоотношения. Без да има сексуалност. Не можеш просто да кажеш, забавих целувката. Ти си я бавил 24 години преди да я срещнеш. И не е било проблем да приеме срещата.
Става проблем, когато вайба започне да напредва. Започвате да се свързвате, да си споделяте, да има рапорт. Но не се троши - това което тя нарича "като котка и мишка", несигурното. Което създава напрежение в тея отношения.
В същото време вие се сближавате. Започваш да имаш онова чувство, на познатост в отсрещния. На доверие. Както с приятелите си. Това е вайба. И той като се развие в кратък период от време, става пренатрупване. Тя започва да те усеща като готова опция. Както ти си усещал. Но сексуалното напрежение изостава, и за нея е много лесно в такава ситуация да рискува. Да те изпусне.
Това е най-честото развитие на сценария "да си останем приятели".

Прав си за това, че на 1ва или 2ра среща целувката щеше да ти е много по-лесна. Лъжа е, че е щяла да избяга с 200. Прав си, че вероятността е по-малка да се дръпне. Но причината не е, в забавянето само по себе си. И тя да си казва "този не му стиска". Напротив, със забавяне на ескалацията (целувката), можеш да предизвикаш привличане. Но трудно и със съвсем друг тип игра.
Причината да да ти падат шансовете със всяка изминала среща е в горното. Просто в началото, когато вайба не е напреднал така. И нямаш подобни инвестиции (всички тези срещи, разговори). Нивата на привличане също не са високи, но достатъчни, и най-важното, отговарят на нивото на вайба. Тя чувства много по-рисково да те отреже, да се отдръпне. Тъй като все още не се познавате, и усеща, че вероятността да те изгуби и да не се опознаете изобщо е голяма. Тогава тя скача, играе по правилата. Кво толкова, една целувка. Все пак те е харесала. Ако нещата не потръгнат, винаги може да те отебе.
Но когато ти дадеш всичкия тоя вайб, без да търсиш никаква инвестиция отсреща. Без да наложиш по никакъв начин отношенията ви мъж/жена. Без да създадеш в нея приемането на този тип ваши отношения. И най-вече, без да създадеш никакво напрежение в нея, от това че ще те изгуби, и моменти на несигурност. Тя чувства много по-лесно да рискува, да ти се дръпне. Може да си позволи да те изгуби. Ти си я допуснал вече до това което иска да види - дате опознае. И то безплатно. Тя дори да те харесва, просто се чувства в позицията си. И с право.

Другата причина е самата целувка. Стигаме до момента в който тя рискува да ти се дръпне. Всъщност, точно това са моментите на несигурност, за които тя говори. И аз също. Всъщност, не приключва там играта. Истината е, че точно там заповча самата игра. Но ти не си го знаел, и веднага си хукнал да търсиш обяснения, и да и показваш колко зависим си от нея и мнението и.

Това са моментите когато се случва "пречупването".  Усмивчица
Няма ли логика? Кога да стане? Когато си гукате и си подавате червейчета в човчиците, като сакати врабци.
Просто единствения правилен ход е бил, да се обърнеш и да си тръгнеш, най-демонстративно. Без изобщо нищо да и казваш. Един гомя метафоричен среден пръст. Това е единственото поведение, което е трябвало да демонстрираш.

Не ме разбирай погрешно. Това не ти гарантира успех. Нито ти гарантира, че ще започне да те търси, да ти се моли и да ти се извинява. Но доста, често се случва и това. Това е момента на сблъсака на двата характера. И от изхода се решава, кой ще си наложи волята и стойността, над тази на другия. И кой ще доминира.

Понякога ще ти се молят след това. Друг път ще те търсят пак, уж че нищо не се е случило, просто тънко ще те пробват, до колко си тежиш на мястото. А друг път ще те отебат/блокират/или игнорират за винаги.

За това, добре е, когато се случват тези моменти, ти да си в максимално добра позиция.
За да разбереш как ти да си в максимално добра позиция по време на тези конфликти. Просто започни да четеш поста ми от начало.

С тази със сигурност нямаш шансове вече. Не и близките 5-6 години. А след това е много ситуационно.
За това успех със следващите мацки.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2020, 07:34 »

Хубаво е човек да си види грешките и да се учи от тях. Гледам, направил си го. Само се чудя, уж на уъркшоп си ходил, форума си чел, пък водиш по ресторанти, рози подаряваш... Тези изводи, дето ги написа, не ги ли видя преди това написани 100 пъти във форума? Дано някой нов колега поне ги види.
Инак след мастера бтв нямам какво да добавя.

Е, освен едно странично наблюдение. Баси курвите, за една седмица с 4 от тиндера излязла! Що ли си мисля, че от тях барем 1-2 са ебнали, та може би затова ти бяга по тъча... Сексът не бил важен - да, за който прави редовно не е. Я ако беше загоряла от Англия още и да е стояла на сухо 3 месеца...
Активен
changel
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2020, 08:52 »

Много истина има в този отговор! Ето затова реших да споделя случката, ще го препрочитам преди всяка среща!

Иначе stone - толкова срещи са нормални за красиво момиче с тиндър. В крайна сметка си теглиш приложението да излизаш по срещи. А и за единия пич ми разправяше, че с нейна приятелка искали да ходят на планина, ама я било страх двете да тръгнат да не се загубят и се сетила, че той бил планинар и така отишли. Та в тази ситуация буквално използва, както каза една от опциите, които имаш. За другите не знам - може и да е ебнала някого, лошото е, че аз не можах този път.

Колкото до това защо правя неща, които съм чел, че не трябва - и аз не знам, проверката е висша форма на доверие. Сега ги разбирам по трудния начин.
Активен

btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2020, 14:28 »

Е, освен едно странично наблюдение. Баси курвите, за една седмица с 4 от тиндера излязла! Що ли си мисля, че от тях барем 1-2 са ебнали, та може би затова ти бяга по тъча... Сексът не бил важен - да, за който прави редовно не е. Я ако беше загоряла от Англия още и да е стояла на сухо 3 месеца...
Стоун, това е едното което до някъде умишлено пропуснах да коментирам.
Просто защото говори само по себе си.

Но докато е излизала с него, и го е гледала с "влажния поглед", е излизала с още 4ма, и сигурен съм, че и там е избивало влага.

Не го казвам за да я съдим. Щото при следващата няма да е много по различно. А точно за подобни действия да гледаш, говорех. И се позамисли, какво говори това.
За отношението и към теб. Докато ти прави мили очи, тя гледа на теб, просто като на една от опциите си.
Разбира се, лицемерно, и няма да ти го покаже в началото. Ще се държи сякаш излиза само с теб. Дори да я питаш, ще ти каже "а не бе, аз по принцип не излизам по срещи тук, качих го само щото една приятелка ми го каза".
Докато не падне привличането и не реши че и е все тая за мнението ти. Тогава директно ще ти изтърси, ще излиза с 4ма за седмица.
Няма лошо, но основния въпрос тук е - защо ти трябва да и се връзваш на евтиния театър. И защо ти трябва да възприемаш отношенията като нещо повече, от поредната опция която да използваш. Какго е реалната ситуация в случая.
И както ще е всяка една такава ситуация, преди да премине 15тата среща, и да започнете да се чукате редовно.

И смятай, 4ма за седмица, а тя е момиче. Дето уж трябва да са много по-селективни, моногамни, и взискателни към избора си.
Да беше мъж, окей, това ни е в природата.
А в случая излиза, че тя ги е подкарала като обигран пич. А ти струиш въздушните кули като девойка. Връзваш се на мили очи. И мислиш - тя е различна.
Просто винаги давай и отговаряй, с това което ти поднасят отсреща.
Когато ти си им просто опция (винаги ще е така в началото) - накарай ги да се почувстват като опция. Погрижи се да им е ясно, мястото им. Има начини да го демонстрираш
Активен
changel
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2020, 17:09 »

Ами остава само да приложа написаното на следващата среща и най-вече да пробвам сетове на живо. Най-големият проблем, който все още не знам как ще преодолея е това, че твърде бързо се привързвам към някоя, която се отличи поне малко от тълпата. За визията както казах е ясно, че подбирам много, ама интелекта няма как да го види човек нито на заговаряне на живо, нито в Тиндър - вижда се след 1 среща. И ако и интелектуално мацката е ок си казвам "ето я" и майндсета ми се преобръща към това да я гоня. Ще работя здраво над поведението по време на срещи, но да видим как ще се справя с горното.
Активен

Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2020, 17:26 »

Авторе, авторе...
Толкова много писане за автобиографичния ти разказ "Моята преломна точка".

И накрая гърнето си намерило похлупака -
Цитат
Баси курвите, за една седмица с 4 от тиндера излязла!

Или казано в по-опростен вид - рано или късно, кой, каквото заслужа и търси това получава!

PS. На 29 г. си, а разсъжденията ти са на 18-годишен тестостеронов тийн.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Октомври 14, 2020, 20:21 »

Цитат
Най-големият проблем, който все още не знам как ще преодолея е това, че твърде бързо се привързвам към някоя, която се отличи поне малко от тълпата.
Под отличи от тълпата, имаш в предвид да ти обърне внимание. Да ти даде валидация. И после като си я вземе става проблем. Просто се поддаваш лесно на играта им.
Много лесно ще го решиш. Като се опариш няколко пъти хубаво, и ти заявят, че другите 5тима с които излиза я привличат повече, а на теб не мисли да ти пуска. Много бързо ще спреш да търсиш валидация. И като прекараш няколко, със съвсем друг тип поведение и настройка, всичко ще си дойде на мястото само.
Тогава ще усетиш, че да се впишеш в чужд критерии не е победа. Тогава ще разбереш, че всъщност няма чужд критерии, а всичко просто е игра на динамика.

А колкото до коментара на Fiorella, не го взимай за решение. Тя е жена. Ако питаш нея, всички жени са курви. С изключение на нея. Ако питаш още 100 жени, поне 40 от тях ще ти кажат същото. Това не ти решава проблема, щото сметките не излизат.
Активен
Adolfus Magnus
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 188

Профил
« Отговор #8 -: Октомври 14, 2020, 21:47 »

И един едит, за който се сетих и моля за съвет: аз съм на 29, но все излизам с някакви на по 22-23-24. Та като си говорим с приятели за тия случки те ми казват "братле, ти ги плашиш, че не са ти на нивото - вече имаш уреден живот, фирма, коли и т.н., а те все още не знаят какво искат".

По-добре не ги обсъждай тия неща с приятелите ти, защото те най-вероятно и идея си нямат от пикап и само ще те объркват и дават грешни съвети.

Като цяло тия на 20 искат алфа мъжкари, уверени в себе си и лоши момчета. Ако им говориш за семейство и деца може да ги уплашиш вече. Така, че повече рози забрави, не само пари ще си спестиш. Усмивчица
Активен
changel
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Октомври 28, 2020, 01:31 »

Включвам се с един ъпдейт по темата. С въпросната мацка не си бях писал от 2 седмици /откакто проведохме уж финалния разговор/, но не се бяхме блокирали/ънфололнали. Ония ден се бях напил и реших да й пиша като бях 100% сигурен, че ще ме отреже за среща и ще я блокирам, обаче тя взе, че върза  Ухилен

- Събота в 9 те чакам ххххх. Ще ходим на планина.
- Ама как така, не е ли студено вече?
- Не, освен ако не дойдеш по тениска.
- Ок.

Накратко това беше чата, който вече тотално ме обърка. Проработил е ефектът на отдръпването или какво? След като ясно съм й заявил, че или не се виждаме или се виждаме не като приятели... /това съм й го казвал в прав текст, тоест тук вайба "абе отрязах го, но все пак да се виждаме като приятели" е ясно дефиниран от моя страна, че няма да стане/. Има ли смисъл изобщо да влагам време или да я отеба? И изобщо как да проведа срещата ако я има?

Meanwhile утре имам среща с друга мацка, глася още една за другата седмица - тоест старая се да я няма "единствената". Просто не трябва да пия толкова  Ухилен
Активен

StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #10 -: Октомври 28, 2020, 09:56 »

Не знам за тебе, но в планината ходя САМО с приятелите си. Тествани и проверени хора, които знам как и колко добре ходят. Писна ми две години да се лашкам със всякакви индивиди, които не знаят какво правят там и са неподготвени за 4 часа ходене дори.
С тази ти идея, ти просто затвърждаваш поведението си на "просто приятел". За чий ти е да я водиш където и да било? Нали искаш да я изчукаш. За тая работа трябва да я водиш на места които се пие алкохол и когато е тъмно навън. Как точно си представяш че ще ѝ смъкнеш гащичките на минус 10? Ако е с преспиване е малко по-различно, има прекалено много ако-та.

Както и да е, влагаш прекалено много усилия за жена която още не си ебал. Не случайно Tom Leykis има 3 strikes - you\r out rule. Ако една жена не я наебеш след три срещи - няма химия между вас. Некст.

Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #11 -: Октомври 29, 2020, 20:31 »

Ако една жена не я наебеш след три срещи - няма химия между вас. Некст.

Баба ти и дядо ти едно време са се .... на 30 месец и затова не са останали заедно мин. 40-50 години, нали?!

Много бавно са им протичали химичните реакции, без катализатор/и! Химичното уравнение нещо не ти се получава и не е изравнено правилно.

Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #12 -: Октомври 30, 2020, 07:23 »

Че то цялата система с моногамните бракове е базирана на икономическа основа, не на химия. Избирали са ти родителите булка въртокъщница, съответно момче със занаят, и са оставали заедно цял живот щото е нямало къде да мърдат. А после като разрешиха разводите виждаш какво стана с голямата химия. Към 70% от браковете се разпадат, останалите никой не знае щастливи ли умират заедно или просто така си стоят женени щото ги мързи или ги е страх да се разведат. Това от браковете с подпис, а за т.нар. "връзки" никой не води статистика, ама сигурно е 95 или 99%
Така че баш си е прав колегата стефан, за другото също е прав, взел ми го е от устата... Отде ти хрумна баш на планина да я водиш, и то в 9 сутринта? Навлизаш във френд зоната само.
Активен
changel
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Октомври 30, 2020, 12:31 »

Ако една жена не я наебеш след три срещи - няма химия между вас. Некст.

Аз също гледам максимално да се стремя към този принцип - първа среща, втора среща /к-клоуз/, трета среща /ф-клоуз/. Като се замисля сред обвързаните ми приятели, само при един от тях е станало по този начин /даже ф-клоуз още на първа среща/, при другите е било много повече срещи и игрички. В единия случай говорим за няколко месеца разкарване, че даже не знам там и аз как така са станали нещата, но мацката вече е бременна.

Защо планина - както писах аз бях твърдо убеден, че няма въобще да се съгласи за среща и ми беше все тая къде я каня, особено пък на няколко уискита. В планината има достатъчно поле за кино, да шансът за ебане през октомври е никакъв, но ако си изиграя картите добре - живея наблизо и винаги може да "изпием чай у нас". Не мисля, че съм френд зона, защото е напълно наясно какви са ми намеренията спрямо нея и затова много ме озадачи, това че прие след като уж ме отряза. Все пак планирам още в началото да започна такива теми и кино и ако нещо се дърпа и ми каже, че вече сме говорили по темата директно я заебавам в гората и се връщам обратно.
Активен

Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 588

Профил WWW
« Отговор #14 -: Октомври 31, 2020, 20:48 »

Промени мястото на срещата в последния момент и я води към вас.  Иначе си със 100 в зоната. И измисли някакво безсмислено оправдание да дойде у вас за да е подготвена...
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Catalyst
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #15 -: Октомври 15, 2022, 03:16 »

Братле, според мен просто е чакала да я награбиш и да я водиш у вас (или у тях), обаче ти не си го направил и е започнала с глупостите "Искам бла бла бла, аз не съм такава бла бла бла" и така нататъка. Въобще не се опитвай буквално да вникваш в това, което ти казва.
 Истината е, че както виждаш момичето се пори на поразия - за една седмица с 4 момчета, нищо не и пречи да излезе с някой друг. От личен опит съм видял какви ги вършат тия - занимават се с 3-4 наведнъж и който им е най-интересен, на него обръщат внимание.
 Просто на мацката и е писнало от твоята нерешителност, така смятам аз, защото когато се колебаеш прекалено дълго и не действаш, мацките започват с тези глупости. Питай ме как знам.  Смотан

И също така btw е много прав за това, че мацката не толкова, че се отличава, а просто ти дава валидация и внимание. Държи се емоционално открито и има някаква близост между вас, затова ти изглежда, че е различна. С момичетата, които са ми играли тоя театър съм оставал с впечатлението, че докато ми дават валидация съм ги смятал за "различни" и т.н. Да обаче когато прецакам нещата с тях и се отдръпнат забелязах, че с нищо не се отличават от останалите като държание.
В тея случаи според мен се отдръпваш и спираш да я търсиш, евентуално може да те потърси пак. Казали са ти го по-подробно горе.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: