По отношение на жените усещам огромна пасивност, може би именно от страх да не се изложиш, да не бъде нарането егото ти, да не загубиш репутация (която и без това едва ли имаш) ...
Имам я тази пасивност и усещам, че е от както останах ерген. Бъгнал съм се и не ми идват простотиите дето преди ги говорех. Аз сам осъзнавам, че не събуждам интерес в момичето с което говоря.
"Момичето видя, че изглеждам нормално, имам хубава кола както и хубави възможности и след като ми прие поканата във ФБ нямам идея защо не отговаря. Аз от своя страна писах един път и повече не, защото не искам да изглеждам кофти.."
Усещаш ли колко комплекси са изразени тук? Страх те е да не изглеждаш кофти, криеш се зад някаква си кола. Но какво направи ти със самата свалка? Абсолютно нищо. Имам предвид като действие, не като резултат.
Виждам резона в думите ти. Но средата, в която съм живял цял живот е такава... Звучи кофти, но е факт. А и аз съм от типа хора, които се сремят към все повече, чисто в физически план. Повече пари, още по-хубава кола и т.н. Лошото е, че звучи като комплекс, а може и да е точно такова.
А с момичето от тази тема в кафето какво направи? Предприе ли нещо, или само търсеше сигнали, че те харесва? Докато се сравняваш с приятеля си, ти си в реакция. И докато той е искрен в отношенията си, ти търсиш нещо. Това се усеща от излъчването ти, това желание за валидация на егото. В същото време именно това те спира да действаш истински.
Тука нищо не съм искал да правя, просто си поставих за цел да наблюдавам как реагират хората на мен. Към момента не съм доволен и искам да го променя.
Трябва да знаеш кой си ти и да го излъчваш, не да живееш в реакция, комплекси и страх. Постави си цели и ги преследвай. Няма никакъв смисъл да търсиш позитивни сигнали от момичетата, трябва действие. Аз съм писал теми за това. Постави си за цел да заговараш 5 нови момичета всеки ден. Жените, които познаваш не ги брой, те са вече отписани. Заговаряй редовно нови жени, излизай с тях, бий яко по егото и ще видиш, че след няколко месеца ще бъдеш напълно различен човек.
Това не бих го коментирал, но тука е анонимно, така че не ми пречи да си го призная!
Нямам топките да го правя, затова разчитам на тиндър или фейсбук, то и за това имам толкова ниска успиваемост.