Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 01, 2023, 23:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Решение за социален проблем, който търсех дълго време в мен  (Прочетена 811 пъти)
fuckedup
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« -: Септември 15, 2022, 10:45 »

След като се разделих с последната ми приятелка и раните вече ги няма започнах да се оглеждам в други жени и да се пробвам. Няма да лъжа, много слаба успиваемост. За близо 8 месеца съм бил с две нови жени, едната 9-ка, а другата средняшка работа.

Започнах да обръщам внимание на това как хората реагират на мен, моето държание и моето излъчване.
Ето, преди няколко дни с мой приятел сядаме на кафе. Идва мацката, за да си поръчаме и аз я наблюдавам много внимателно. Момчето с мен изглеждаше много не добре, шкембе, кофти дрехи и т.н. Тя не го познава, но се държи мило и усмихнато, докато той си поръчваше. Идва моя ред...не съм с тяло на гръцки бог, но пък застанал до дундъо, изглеждам супер хаха. Физиономията и се промени, усмивката и се скри и отношението стана доста по-студено.

Ейтакава реакция будя в жените последно време, а знам ли, може би е цял живот. Търся проблема в себа си, защото искам да го реша, но не виждам къде е. Като отношение към хората, гледам да се държа нормално и приятелски, а особено в непознатите виждам едно много странно отношение, което си превеждам по доста лош начин.

Сигурен съм, че това оказва влияние и в случаите, когато съм се пробвал да се запозная с нова жена в обща компания примерно. Отблъсквам ги по някакъв начин и това ме смазва, защото не разбирам причината.

Сега знам, че много от вас ще кажат може да си грозен, с кофти дрехи и т.н. Да кажем, че не съм най-голямия красавец и това е със сигурност!  Нормално изглеждащ мъж съм като се огледам около мен. Обличам се добре, за това съдя отново по хората около мен.

Причината е някъде в натурела ми, но не мога да разбера къде е, за да я махна или пък да се възползвам от нея ако това е възможно.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1435

Профил
« Отговор #1 -: Септември 15, 2022, 14:21 »

Проблема ти е, че прекалено много се оглеждаш. Имах едно такова гадже, и тя много се оглеждаше. Резултата за нея... абе да кажем, че не искаш да го постигнеш, а още по-малко да е заснет на клип. А аз трябваше да си търся нова приятелка.

Видях ти и другата тема. Но още когато прочетох таз, забелязах това което ти пиша. Тя просто ме върна в тази за да ти отговоря, тъй като мислех да подмина.

Ако не успееш сам да се справиш с тези проблеми, и са силно изразени, по-скоро проблемите ти са за психолог, а не за форум.
Активен
fuckedup
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Септември 15, 2022, 14:32 »

Първо, мерси за отговора.
Може ли да дадеш малко подробности, не за бившата, а генерално, защото това го виждам като голям проблем за мен.
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Профил WWW
« Отговор #3 -: Септември 15, 2022, 15:38 »

Аз също прочетох и двете теми и успях да изградя някакво мнение. Проблемът ти е, че непрекъснато се сравняваш с другите, затова си винаги зависим от външната среда, в очакване на някакво одобрение и валидация.

По отношение на жените усещам огромна пасивност, може би именно от страх да не се изложиш, да не бъде нарането егото ти, да не загубиш репутация  (която и без това едва ли имаш) ...

Още темата ти за момичето, което си добавил във facebook оставя впечатление, колко разчиташ на външни фактори.

Погледни този цитат от там:

"Момичето видя, че изглеждам нормално, имам хубава кола както и хубави възможности и след като ми прие поканата във ФБ нямам идея защо не отговаря. Аз от своя страна писах един път и повече не, защото не искам да изглеждам кофти.."

Усещаш ли колко комплекси са изразени тук? Страх те е да не изглеждаш кофти, криеш се зад някаква си кола. Но какво направи ти със самата свалка? Абсолютно нищо. Имам предвид като действие, не като резултат.

А с момичето от тази тема в кафето какво направи? Предприе ли нещо, или само търсеше сигнали, че те харесва? Докато се сравняваш с приятеля си, ти си в реакция. И докато той е искрен в отношенията си, ти търсиш нещо. Това се усеща от излъчването ти, това желание за валидация на егото. В същото време именно това те спира да действаш истински.

Трябва да знаеш кой си ти и да го излъчваш, не да живееш в реакция, комплекси и страх. Постави си цели и ги преследвай. Няма никакъв смисъл да търсиш позитивни сигнали от момичетата, трябва действие. Аз съм писал теми за това. Постави си за цел да заговараш 5 нови момичета всеки ден. Жените, които познаваш не ги брой, те са вече отписани. Заговаряй редовно нови жени, излизай с тях, бий яко по егото и ще видиш, че след няколко месеца ще бъдеш напълно различен човек.
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1435

Профил
« Отговор #4 -: Септември 15, 2022, 15:52 »

Първо, мерси за отговора.
Може ли да дадеш малко подробности, не за бившата, а генерално, защото това го виждам като голям проблем за мен.
Бро, това за бившата беше саркастична метафора. Нямал съм бивша която да е свършила с клип с 10 негра. Или поне аз не знам да съм да съм имал. Символиката беше, че ако продължаваш да се оглеждаш като момиче, и да се държиш като момиче, накрая ще те изчекнат.
Прочети това което ти е написал Илиян. Нямам какво да добавя, той е написал подробно, това което имах в предвид
Активен
fuckedup
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Септември 15, 2022, 16:34 »

По отношение на жените усещам огромна пасивност, може би именно от страх да не се изложиш, да не бъде нарането егото ти, да не загубиш репутация  (която и без това едва ли имаш) ...

Имам я тази пасивност и усещам, че е от както останах ерген. Бъгнал съм се и не ми идват простотиите дето преди ги говорех. Аз сам осъзнавам, че не събуждам интерес в момичето с което говоря.

"Момичето видя, че изглеждам нормално, имам хубава кола както и хубави възможности и след като ми прие поканата във ФБ нямам идея защо не отговаря. Аз от своя страна писах един път и повече не, защото не искам да изглеждам кофти.."

Усещаш ли колко комплекси са изразени тук? Страх те е да не изглеждаш кофти, криеш се зад някаква си кола. Но какво направи ти със самата свалка? Абсолютно нищо. Имам предвид като действие, не като резултат.

Виждам резона в думите ти. Но средата, в която съм живял цял живот е такава... Звучи кофти, но е факт. А и аз съм от типа хора, които се сремят към все повече, чисто в физически план. Повече пари, още по-хубава кола и т.н. Лошото е, че звучи като комплекс, а може и да е точно такова.

А с момичето от тази тема в кафето какво направи? Предприе ли нещо, или само търсеше сигнали, че те харесва? Докато се сравняваш с приятеля си, ти си в реакция. И докато той е искрен в отношенията си, ти търсиш нещо. Това се усеща от излъчването ти, това желание за валидация на егото. В същото време именно това те спира да действаш истински.

Тука нищо не съм искал да правя, просто си поставих за цел да наблюдавам как реагират хората на мен. Към момента не съм доволен и искам да го променя.

Трябва да знаеш кой си ти и да го излъчваш, не да живееш в реакция, комплекси и страх. Постави си цели и ги преследвай. Няма никакъв смисъл да търсиш позитивни сигнали от момичетата, трябва действие. Аз съм писал теми за това. Постави си за цел да заговараш 5 нови момичета всеки ден. Жените, които познаваш не ги брой, те са вече отписани. Заговаряй редовно нови жени, излизай с тях, бий яко по егото и ще видиш, че след няколко месеца ще бъдеш напълно различен човек.

Това не бих го коментирал, но тука е анонимно, така че не ми пречи да си го призная!
Нямам топките да го правя, затова разчитам на тиндър или фейсбук, то и за това имам толкова ниска успиваемост.

Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Профил WWW
« Отговор #6 -: Септември 15, 2022, 16:53 »

Имам я тази пасивност и усещам, че е от както останах ерген. Бъгнал съм се и не ми идват простотиите дето преди ги говорех. Аз сам осъзнавам, че не събуждам интерес в момичето с което говоря.

Как да ти идват реплики като не практикуваш. Отвори 5-10 сета, стой вътре като пън, накрая ще ти стане скучно и ще вземат да идват.

Виждам резона в думите ти. Но средата, в която съм живял цял живот е такава... Звучи кофти, но е факт. А и аз съм от типа хора, които се сремят към все повече, чисто в физически план. Повече пари, още по-хубава кола и т.н. Лошото е, че звучи като комплекс, а може и да е точно такова.

Всеки иска да постига все повече и повече, въпросът е да не базираш самочувствието си върху външни критерии, защото сам виждаш колко е крехко. Още повече пък да се квалифицираш с това.

Това не бих го коментирал, но тука е анонимно, така че не ми пречи да си го призная!
Нямам топките да го правя, затова разчитам на тиндър или фейсбук, то и за това имам толкова ниска успиваемост.

Че моите топки по-различни ли са от твоите, с какво си по-малко мъж от другите? Хвърли се напред и рискувай! Няма как да имаш успех и да бъдеш посредствен. Ти сам се хипнотизираш с такива мисли и самовнушения. Това, което мислиш, става реалност, много внимавай с това как разглеждаш себе си.
Внуши си позитивни убеждения и подкрепи това с действия.

Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 71

Профил
« Отговор #7 -: Септември 18, 2022, 18:16 »

Да вметна и аз няколко неща. По написаното от теб единствено, като проблем виждам, че си прекалено САМОМНИТЕЛЕН. You know. Погледни само как звучат думите ти:

Цитат
Отблъсквам ги по някакъв начин и това ме смазва, защото не разбирам причината.
...
Причината е някъде в натурела ми, но не мога да разбера къде е

Ти направо се самоизтезаваш. Така, като постянно се взираш в себе си с такова око, се поставяш се в ролята на нийди очакващ със свито свито сърце, дали непознатата магазинерка в супермаркета няма да те погледне с лошо око. Направи си услуга и не се моли за чуждото одобрение. Давай го по-лежерно и приеми, че при повечето запознанства няма да припаднат по теб след две думи. Какво щеше да е иначе ако всяка, която заговориш хукваше след теб?

Цитат
Физиономията и се промени, усмивката и се скри и отношението стана доста по-студено.

Сериозно ли?Някаква непозната сервитьорка, която е там да те обслужва не ти се е усмихнала и ти се хвърляш в депресия? Ми на мен ми се е случвало сервитьорката да ме опръска с мокър парцал, който плясва на масата с  поглед на вампир и думите "К'во искаш, че след малко затварям" дай сега да тръгна на психоаналитик какво ми е.Нали виждаш как звучи.
Послушай на Илиан съвета и почни да отваряш сетове без да имаш някакви очаквания. Просто за спорта дето се казва, да се отърсиш от напрежението и приеми, че е нормално по-голямата част да те отбягват в началото. Въпреки това ще видиш, че ще има и такива, които ще са още по-смутени и от теб
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: