Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 03:36 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Моята игра на този етап  (Прочетена 745 пъти)
Catalyst
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« -: Октомври 15, 2022, 01:48 »

Здрасти пичове!
От доста време чета сайта и се интересувам от пикап. В тоя пост ще ви опиша своята игра, там където съм имал успех.
 Ще бъда искрен и ще ви кажа, че от колд апроучове ме е шубе т.е. изключително рядко се случва да заговоря някоя на улицата или парка, също така ако го направя се чувствам много несигурен - нещо, над което съм решил да поработя за в бъдеще.
 Моята игра е основно в баровете и от време на време в клубовете. Основното нещо, което съм забелязал е, че когато съм на място, на което музиката ми харесва и се забавлявам, мацките се лепят сами. Смея да твърдя и че изглеждам добре, обличам се готино и стила ми ми отива на личността.
 Общо взето в повечето случаи сядаме с моя авер на центъра на бара, където хората си поръчват пиене и си пием бирата, лафим и се забавляваме. Хубавото нещо на това е, че около нас постоянно има поток от хора, в това число и мацки. Веднага ми ставя ясно коя е навита щом погледите ни се заприплитат, при което следва опенер от мен, а понякога опенерите са и от тях.
 Техните са изключително зле - стоят на бара и се усмихват тъпо и не знаят какво да кажат, или изръсват нещо изключително смотано от рода на "Кво става". Това ако аз го изръся на някоя шансовете ми биха били почти нулеви Смотан.
 Моите опенери не са заучени - възползвам се от ситуацията и често са някакъв бъзик. Например гледам я, че поръчва Йегермайстер и и казвам "Не ти ли е много рано да пиеш Йегер, след малко да не те намеря под бара". След което например и казвам "Бъзикам се, хайде да ударим по един шот с теб". Това, което разбрах тук, е че мога да ръся тотални простотии, но ако едно момиче си пада по мен е все тая, стига да не и вляза лейм.
 На тоя етап правя празен лаф-моабет, през което време основно я бъзикам. Тук действам както ми дойде, но общо взето гледам да не и се квалифицирам по никакъв начин. Каня нея и приятелките и да дойдат при нас на бара, и докато моя авер се занимава с някоя от тях, аз си продължавам свалката с нея.
 Киното го правя под формата на танци - поканвам я да потанцуваме и там ми ставя ясно на какъв етап съм от свалката. Ако ми е много навита директно я целувам и тогава вече ми е с половин крак в леглото, а ако не я целуна на този етап продължавам с рапорта и в последствие я целувам.
 Понякога ми отнема повече време, понякога по-малко, но когато идва момента за целувка, забелязал съм, че се усеща в атмосферата между нас. На тоя етап действам супер директно, казвам и "Знаеш ли кво" и тя е като "Какво" и директно я хващам за лицето с едната си ръка и я целувам. После само трябва да я поканя в нас и тва е, а в повечето случаи нямат нищо против. Изолацията за целувката ми е просто да пушим една цигара отвън.
 В някои случаи приятелките и са проблемни, от завист блокват цялата свалка, но в повечето случаи всъщност са пекани.
 Като цяло забелязах, че нещата протичат по един и същи начин - както съм описал по-горе. Единствената разлика е във външният вид на момичето и нещата, за които ми говори. Като цяло мацките са средно осмици, понякога съм бил с 9ки, а когато съм бил много пиян е имало 6ци, които са ми изглеждали като 9ки.
 За в бъдеще планирам да започна с колд апроуч, смятам и че има какво да поработя върху фрейма си. Тепърва интернализирам идеята, че аз съм наградата и аз избирам, спрях и да гоня жените като цяло. На моменти съм хлътвал по някоя мацка и ставах много реактивен към нея, а тя точно тогава ми се изплъзваше. Тоест имам си своите проблеми все още.
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 268

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2022, 14:53 »

Браво мен, звучиш натурал. И поста за Венезуелката ти прочетох. Нямам опит в night-game защото не ми е средата, но ми харесва това което прочетох тук. Може би трябва и аз да минавам през някой бар. Ама викам да не вземе да ми хареса и да стана пияница. Попринцип предпочитам жени които не пият(много) и не пушат, а такива по-баровете не са много. Клубовете и чалготеките хептен почти не мога да ги трая. Така че дори и да забия нещо от там винаги подсъзнателно нагласата ми е била че няма да ми хареса. На скоро реших да отида на пиано-бар и останах изключително доволен. Мисля да повторя. Някога. Ще се радвам да чуя за колд апроуч от теб.  
Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
Catalyst
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #2 -: Ноември 05, 2022, 04:28 »

Мерси брат!
Не знам натурал ли съм, но преди бях много неуверен в себе си и ми трябваше доста време и опит докато схвана как стоят нещата, но може би просто е трябвало да развия потенциала си, знам ли?
Нощните клубове също хич не ги обичам с изключение на някои конкретни, например в Терминал 1 правят добри Четвъртъци и Петъци, като музиката е готина за танци и също така мястото не е прекалено шумно т.е. добра бленда.
Пиано-баровете и караоке баровете са много готини места също, особено ако можеш да пееш и направиш някое шоу на караокето много ти вдига ранга.
Скоро се прибирам и ще поиграя наляво-надясно, ще пиша по някое време какво е станало  Смотан
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: