Здрасти пичове!
От доста време чета сайта и се интересувам от пикап. В тоя пост ще ви опиша своята игра, там където съм имал успех.
Ще бъда искрен и ще ви кажа, че от колд апроучове ме е шубе т.е. изключително рядко се случва да заговоря някоя на улицата или парка, също така ако го направя се чувствам много несигурен - нещо, над което съм решил да поработя за в бъдеще.
Моята игра е основно в баровете и от време на време в клубовете. Основното нещо, което съм забелязал е, че когато съм на място, на което музиката ми харесва и се забавлявам, мацките се лепят сами. Смея да твърдя и че изглеждам добре, обличам се готино и стила ми ми отива на личността.
Общо взето в повечето случаи сядаме с моя авер на центъра на бара, където хората си поръчват пиене и си пием бирата, лафим и се забавляваме. Хубавото нещо на това е, че около нас постоянно има поток от хора, в това число и мацки. Веднага ми ставя ясно коя е навита щом погледите ни се заприплитат, при което следва опенер от мен, а понякога опенерите са и от тях.
Техните са изключително зле - стоят на бара и се усмихват тъпо и не знаят какво да кажат, или изръсват нещо изключително смотано от рода на "Кво става". Това ако аз го изръся на някоя шансовете ми биха били почти нулеви

.
Моите опенери не са заучени - възползвам се от ситуацията и често са някакъв бъзик. Например гледам я, че поръчва Йегермайстер и и казвам "Не ти ли е много рано да пиеш Йегер, след малко да не те намеря под бара". След което например и казвам "Бъзикам се, хайде да ударим по един шот с теб". Това, което разбрах тук, е че мога да ръся тотални простотии, но ако едно момиче си пада по мен е все тая, стига да не и вляза лейм.
На тоя етап правя празен лаф-моабет, през което време основно я бъзикам. Тук действам както ми дойде, но общо взето гледам да не и се квалифицирам по никакъв начин. Каня нея и приятелките и да дойдат при нас на бара, и докато моя авер се занимава с някоя от тях, аз си продължавам свалката с нея.
Киното го правя под формата на танци - поканвам я да потанцуваме и там ми ставя ясно на какъв етап съм от свалката. Ако ми е много навита директно я целувам и тогава вече ми е с половин крак в леглото, а ако не я целуна на този етап продължавам с рапорта и в последствие я целувам.
Понякога ми отнема повече време, понякога по-малко, но когато идва момента за целувка, забелязал съм, че се усеща в атмосферата между нас. На тоя етап действам супер директно, казвам и "Знаеш ли кво" и тя е като "Какво" и директно я хващам за лицето с едната си ръка и я целувам. После само трябва да я поканя в нас и тва е, а в повечето случаи нямат нищо против. Изолацията за целувката ми е просто да пушим една цигара отвън.
В някои случаи приятелките и са проблемни, от завист блокват цялата свалка, но в повечето случаи всъщност са пекани.
Като цяло забелязах, че нещата протичат по един и същи начин - както съм описал по-горе. Единствената разлика е във външният вид на момичето и нещата, за които ми говори. Като цяло мацките са средно осмици, понякога съм бил с 9ки, а когато съм бил много пиян е имало 6ци, които са ми изглеждали като 9ки.
За в бъдеще планирам да започна с колд апроуч, смятам и че има какво да поработя върху фрейма си. Тепърва интернализирам идеята, че аз съм наградата и аз избирам, спрях и да гоня жените като цяло. На моменти съм хлътвал по някоя мацка и ставах много реактивен към нея, а тя точно тогава ми се изплъзваше. Тоест имам си своите проблеми все още.