Миналата седмица остана малко свободно време, и постоянно гледам плакати на букмейкъри навсякъде за начални бонуси. Никога не съм ползвал такива, просто не си е заслужавало. Разгледах обаче подбробно офертите един ден и се оказа, че може да се сложи една хилядарка (1000-1500 лева, според зависи) в джоба за 5-6 часа работа и занимавка.
Няма да пиша тук имена, и каквото и да било. Цялата идея съм я разписал в прикачения файл, приятели също ще пробват да видят.
Не агитирам никого за нищо. Тук сме големи хора. Това е работеща идея, която в момента приключвам. Отнемаше ми около 10-20 минути дневно за 4-5 дни докато направя залозите и това е. Все пак с години съм се занимавал с тези неща и имам представа за нещата. Някой ако никога не е залагал онлайн и не се е сблъсквал ще му отнеме повече време да разбере идеята и осъществи. Ако някой има нещо неясно - да пита. Нямам/не предлагам афилиейт линкове, сайта който съм цитирал вътре е просто за улеснение, защото в сайта на НАП докато открия всички лицензирани букмейкъри в екселските им таблици се оказа мъчение.
Прочетете файла тук:
https://dox.abv.bg/download?id=8502984a3d