Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 10:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Реални пари с бонуси от Букмейкърите  (Прочетена 434 пъти)
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 310

Профил
« -: Ноември 14, 2022, 11:39 »

Миналата седмица остана малко свободно време, и постоянно гледам плакати на букмейкъри навсякъде за начални бонуси. Никога не съм ползвал такива, просто не си е заслужавало. Разгледах обаче подбробно офертите един ден и се оказа, че може да се сложи една хилядарка (1000-1500 лева, според зависи) в джоба за 5-6 часа работа и занимавка.

Няма да пиша тук имена, и каквото и да било. Цялата идея съм я разписал в прикачения файл, приятели също ще пробват да видят.

Не агитирам никого за нищо. Тук сме големи хора. Това е работеща идея, която в момента приключвам. Отнемаше ми около 10-20 минути дневно за 4-5 дни докато направя залозите и това е. Все пак с години съм се занимавал с тези неща и имам представа за нещата. Някой ако никога не е залагал онлайн и не се е сблъсквал ще му отнеме повече време да разбере идеята и осъществи. Ако някой има нещо неясно - да пита. Нямам/не предлагам афилиейт линкове, сайта който съм цитирал вътре е просто за улеснение, защото в сайта на НАП докато открия всички лицензирани букмейкъри в екселските им таблици се оказа мъчение.

Прочетете файла тук:
https://dox.abv.bg/download?id=8502984a3d
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1 -: Януари 30, 2023, 11:04 »

Приключих още миналата година с букмейкърите. Тотал около 2300 успях да измъкна.
Проблемите: тегленията, разбира се. Някои букмейкъра са ужасни, искат куп документи направо ум да ти зайде. Но да не ти изплатят печалбите, шанса е минимален. Мотаят, мотая накрая ти пращат парите.

Не знам за актуалните предложения / бонуси в момента. Добре е всеки само да си чете и търси.
Започнал съм и процедура за закриване на акаунтите съгласно Директивте на ЕС, и Желанието да бъдеш забравен.
Активен
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1544

Профил
« Отговор #2 -: Януари 30, 2023, 23:21 »

Резултатът от залаганията... Конкретните случаи са от Щатите и Австралия, но примерите са универсални:

https://www.youtube.com/watch?v=Pm5bTZRhncY
Активен

Бъди Слънце!
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 234

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2023, 16:17 »

Това е като покера и дневната търговия с акции/крипто. Под 10% от хората прибират парите на останалите 90%. Глупавите пари - отиват при умните пари. Единствените които печелят са експертите, хора които са в бранша от много години, имат вътрешна информация, или са тези които създават платформите и терена на играчите. Ако го правиш почасово, никога няма да станеш добър в сферата.

Затова съветвам хората да бягат надалече. С уважение, но най-малкото че дори и да имаш временно късмет или да станеш някога от хората които печелят пари от подобна дейност, - това е изключително токсичен начин да печелиш. Ти не създаваш реални продукти и услуги за обществото и икономиката, а си част от тези гангстери които обират глупавите пари.
От една страна защо трябва да ти пука ако принципа в природата е да оцеляват само силните, и защо пък да не се възползваш от емоционалната слабост на хората и да изсмучеш каквото можеш от тях. Но от друга страна ако ти самият се окажеш разорен от страната на губещите един ден, ще осъзнаеш че нямаш никакви умения които да можеш да приложиш.

Така че освен ако не си решил да хвърляш пари на вятъра, за забава, понеже си сигурен че нямаш склонност към пристрастяване, и имаш умения които да ти изкарват поне 2-3 бона на месец - просто стой надалече.
Ако нямаш умения, трябва да инвестираш всичкото си свободно време в развиването на такива умения а не в това да се занимаваш с глупости.
Активен

You don't believe what you see, you see what you believe. There is no fail, there is only experience.
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2023, 09:55 »

Няма да влизам в спорове. Може ли да се печели от спортни залагания, покер, търкащи билетчета, дори Тото,тип 6/49? Може.

Това което бях писал е НАЧАЛОТО. Всичко започва с арбитража, човек трябва първо да разбере основите. Какво е коефициент, вероятност, марж, такива неща. Но е нужно любопитство и open-mind за да се пробва. И малко кураж разбира се. По-лесно и приятно е човек да живее с вярванията си. Кой не го е страх от непознатото?
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: