Catalyst
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 16
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 25, 2022, 01:02 » |
|
Малко инфо ще добавя, понеже не виждам бутон за редакция на поста ми. Момичето беше пич и точно спрямо мен. В началото тя ми беше доста скучна, имах чувството, че трябва да поддържам разговора изцяло, а аз харесвам момичета, с които разговора е интересен и се поддържа взаимно - с лекота. Както и да е, отидохме на барче, говорихме си, при което се опитах да я целувам и тя извърна глава. Отвърнах пренебрежително, че няма нищо лошо в това, което съм направил, защото тя ме привлича. Половин час по-късно и вметнах, че бих я целувал, но "тя явно не иска това" (връзваше се много добре с разговора, но не си спомням какъв беше точно, съжалявам), при което вече не се възпротиви. В последствие и предложих да я водя в нас да гледаме филм, при което тя ме шитна: - Значи искаш да ми кажеш, че ми предлагаш аз и ти да ходим у вас, така ли? - Да. - Е, поне си честен. Тръгнахме си заедно, гледахме 2 минути от филма, след което я налазих и стана работата. Честно казано секса с нея ми хареса, хареса ми и времето, което прекарвах с нея. Тя ми предложи да задълбочим нещата, казах си "защо не, пичка е, точна е, не ме разиграва, хубавка е..." Две седмици по-късно се опита да забие мой добър приятел, замалко да и се получи. Поне да беше някой случаен... От тогава нещата между нас приключиха.
|