Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 09:27 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Забивка от Тиндър  (Прочетена 433 пъти)
Catalyst
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« -: Декември 21, 2022, 00:09 »

Най-накрая да забия нещо в Тиндър и аз. Прибрах се в БГ за около месец и се записах с една, разбрахме се да се видим след няколко дена разменяне на лафчета. Едва ли не игра на думи, да направиш впечатление на пич. Две-три изречение за себе си, тя за нея и каня на среща.
Повечето жени иначе гледат така на тиндър - пишат си с момчета, когато им е скучно и до там.
Както и да е, Тиндър сам по себе си е мястото за запознанство и тва е. После, когато излезеш с момичето, нещата са си съвсем стандартни. Ходихме до едно евентче, после на барче да пиинем, където я целувах и след това я заведох в нас.
Тя се оказа голяма утайка между другото, ама изглеждаше добре поне.
Активен
Catalyst
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #1 -: Декември 25, 2022, 01:02 »

Малко инфо ще добавя, понеже не виждам бутон за редакция на поста ми. Момичето беше пич и точно спрямо мен. В началото тя ми беше доста скучна, имах чувството, че трябва да поддържам разговора изцяло, а аз харесвам момичета, с които разговора е интересен и се поддържа взаимно - с лекота.
Както и да е, отидохме на барче, говорихме си, при което се опитах да я целувам и тя извърна глава. Отвърнах пренебрежително, че няма нищо лошо в това, което съм направил, защото тя ме привлича. Половин час по-късно и вметнах, че бих я целувал, но "тя явно не иска това" (връзваше се много добре с разговора, но не си спомням какъв беше точно, съжалявам), при което вече не се възпротиви. В последствие и предложих да я водя в нас да гледаме филм, при което тя ме шитна:
- Значи искаш да ми кажеш, че ми предлагаш аз и ти да ходим у вас, така ли?
- Да.
- Е, поне си честен.
Тръгнахме си заедно, гледахме 2 минути от филма, след което я налазих и стана работата.
Честно казано секса с нея ми хареса, хареса ми и времето, което прекарвах с нея. Тя ми предложи да задълбочим нещата, казах си "защо не, пичка е, точна е, не ме разиграва, хубавка е..."
Две седмици по-късно се опита да забие мой добър приятел, замалко да и се получи. Поне да беше някой случаен... От тогава нещата между нас приключиха.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: