Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 10:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Моето мнение за Онлайн Играта  (Прочетена 3321 пъти)
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +7/-14
Неактивен Неактивен

Публикации: 38Профил
« Отговор #20 -: Февруари 02, 2022, 15:50 »

"Кифлетата" трупат "фенове", "алфите" трупат "бройки" - има ли изобщо принципна разлика между двете неща? Усмивчица

Колкото едните са се вкарали в някаква си тяхна "матрица", толкова и другите. Просто и двете страни знаят на какво "кълве" другата страна и съответно се опитват да демонстрират точно това - един вид "търсенето определя предлагането".

Има значителна асиметрия обаче, понеже мъжете кълват само на визия и това е нож с две остриета за жените - от една страна е лесно, че има само едно нещо, над което да се концентрират, от друга страна е трудно (понякога на практика невъзможно), ако са извадили лош генетичен късмет (и в същото време виждат колко по-лесен е животът на тези, които са го извадили, което допълнително ги потиска).

Докато жените кълват на много неща (ресурси, социален статус, поведение и т.н., които често вървят заедно, но не е задължително), отделно зависи за какво точно им трябва мъж (може един да им върши работа за едно, друг за друго), така че мъжете може да наблегнат на различни работи (и изобщо нямат нужда от генетичен късмет - всичко изброено може да се овладее поне до известна степен с практика, т.е. спестено им е да се чувстват "прецакани по рождение").

Общо взето жените имат повече основания да твърдят, че "животът не е справедлив" Усмивчица

Конкретно по темата - за онлайн "игра" е нужно само подходящо онлайн поведение / общуване, което пак се постига с достатъчно свястна практика (и все пак да не си много грозен / отблъскващ).
Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
Rose
PUP Reader
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


Профил
« Отговор #21 -: Февруари 02, 2022, 20:07 »

ако са извадили лош генетичен късмет (и в същото време виждат колко по-лесен е животът на тези, които са го извадили, което допълнително ги потиска).

Медицината все повече напредва и се развива, и все повече се опитва да докаже, че гените не са най-важното, и че те не предопределят живота на даден индивид.

Никой не знае какви гени носи и кога може нещо да бъде активирано, а друго не.

А що се отнася до външния вид, то той е сбор от много фактори, които няма да споменавам. И определено не е въпрос само на късмет или гени, а до много други неща.

Но аз имам въпроси, който и преди писах:

1. Защо основното и единственото нещо, от което се вълнува даден мъж е външността на дадена жена? Обикновено става въпрос за едни посредствени мъже, всъщност, които определено са глупави.

2. Защо жените, които основно залагат на красотата реално погледнато не са красиви, а доста обработени?

Според мен мъжете основно се привличат от най-леснодостъпното и фалшивото. Като маркетингов трик, че е на промоция, например.


Късмет е да имаш дом. Късмет е да се родиш в добро семейство и да имаш необходимите, и добри условия за живот. Късмет е да получиш добро образование. Късмет е да работиш нещо, което харесваш. Късмет е да срещаш истински и добри хора. Късмет е да си здрав физически и да не ти липсва нищо в анатомично-физиологичен план. ...Тогава може би и Вселената е щастлива, че има късмет с добър човек, който ще остави нещо добро след себе си.

Това е късметът.

Всичко останало е суета и гонене на вятъра...
Активен
Someone
PUP Reader
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +7/-14
Неактивен Неактивен

Публикации: 38Профил
« Отговор #22 -: Февруари 02, 2022, 23:38 »

Медицината все повече напредва и се развива, и все повече се опитва да докаже, че гените не са най-важното, и че те не предопределят живота на даден индивид.

Никой не знае какви гени носи и кога може нещо да бъде активирано, а друго не.

А що се отнася до външния вид, то той е сбор от много фактори, които няма да споменавам. И определено не е въпрос само на късмет или гени, а до много други неща.

Но аз имам въпроси, който и преди писах:

1. Защо основното и единственото нещо, от което се вълнува даден мъж е външността на дадена жена? Обикновено става въпрос за едни посредствени мъже, всъщност, които определено са глупави.

Визията определено е въпрос на генетичен късмет - факт е, че хубавите родители като цяло имат хубави деца, а грозните - грозни.
Можеш до известна степен да влияеш на физиката си с фитнес и хранене и пак над някои неща (като тип костна структура, форма на мускули, съотношение между бързи и бавни влакна и т.н.) нямаш никакъв контрол (каквото и да ти говорят разни фитнес "гурута", които са станали такива точно защото имат преднина на "старта", за която най-вероятно изобщо и не подозират).

За чертите на лицето нищо не може да се направи и затова се е развил клонът на пластичната хирургия (ироничното е, че самите пластични хирурзи като цяло не са склонни да правят интервенции на себе си, каквито и "дефекти" да имат - явно са наясно с последиците).

Въпросът ти "защо мъжете се интересуват главно от визията на жените" (всички мъже като цяло, не само повърхностните) е много добър и на прима виста повечето хора ще го сметнат за банален и ще отговорят нещо от сорта на "това е все едно да питаш защо хищникът яде месо - просто така е еволюирал, това е чист инстинкт, то не е съзнателно", само че тогава възниква въпросът защо се е превърнало в инстинкт, като при повечето животни всъщност не е така.

И тук започва интересното.

В животинското царство като цяло по-красивите екземпляри са мъжките, докато женските са доста "сиви", еднообразни и т.н. Мъжкият паун има голяма и красива опашка (която при това е анти-еволюционна, в смисъл, че очевидно пречи на оцеляването му (като предизвиква хищници)), лъвът има грива и т.н.

Повечето хора са запознати с "естествения отбор" (natural selection) на Дарвин, обаче не са и чували за втората му голяма идея в науката, която повечето учени смятат за далеч по-стойностната - "половия отбор" (sexual selection).
Човекът е забелязал, че при животните мъжките се състезават за достъп до женски, затова развиват какви ли не разнообразни черти в състезанието помежду си, като въпросните черти, които водят до по-голям шанс за размножаване, се разпространяват съответно.

Затова и вариацията на чертите сред женските е по-малка от тази сред мъжките.

При хората също се знае, че мъжките черти варират по-силно от женските (макар че средните стойности са като цяло еднакви, примерно мъжете и жените средно са еднакво добри по математика, но тези в двете крайности (най-тъпите и най-умните) са преобладаващо мъже).
Някои тълкуват този факт като знак, че жената е по-важната, затова е с по-фиксирани параметри, докато мъжът като по-малко важен може да е по-разнообразен (имайки предвид как се правят деца и как се гледат, това звучи логично - има очевидна асиметрия между мъже и жени, на нея почива и т.нар. "теория за родителските инвестиции").

Т.е. дотук става ясно, че върховният хищник и при животните, и при хората е жената (което е голяма изненада за доста мъже, които може цял живот да не си дадат сметка за това).

(В този контекст се сещам за вица, където двама рибари си говорят и единият се жали, че забравил за сватбения ден (за разлика от жена си, която го насолила добре), тогава другият рибар му казал "Сега ще ти обясня защо е така, ти помниш ли деня, в който хвана най-големия си шаран?" - "О да, на еди коя си дата, беше дълъг еди колко си см, тежеше еди колко си кг!" - "А така, а шаранът дали го помни също?")

Да се върнем на въпроса защо мъжете се влияят силно от визията на жените - ако бяхме останали сред животните би трябвало изобщо да няма подбиране на жени - която на когото пусне, възползва се и толкова.

Учените отбелязват, че при хората се наблюдава полов отбор и в двете посоки, т.е. мъжете се опитват да привличат жени (като при животните), но по някаква причина е възникнало и обратното - жените се опитват да привличат мъже.
Най-логичното е, че факторът, довел до това, е борбата за ресурси. При животните женските като цяло са също толкова способни да осигурят храна, колкото и мъжките (да не давам за пример пак лъвовете, където на практика женските ловуват, а мъжкият основно спи и умира основно поради бой с други мъжки, при това сравнително млад).
При хората обаче през голяма част от последните няколко хилядолетия очевидно мъжките са тези, които осигуряват ресурсите доста по-лесно от женските и на практика са се опитвали да потискат жените по всевъзможни начини (достатъчно е човек да погледне положението в Близкия изток, за да разбере какво е било навсякъде допреди няколко века - с колкото века (6-7) им е по-късна религията, май с толкова са по-назад и в конкретни аспекти от развитието си там).

Разбира се, колкото по не позволяваш на някого да се занимава с нещо, толкова по-"лош" е той в това нещо и толкова по-убедено може да заявяваш, че него по принцип не го бива за това нещо. Т.е. мъжете използват тривиална кръгова логика, за да оправдаят отношението / поведението си към жените.

Ако не ти дават да се занимаваш с разни неща, с какво да изпъкнеш сред себеподобните си (другите жени) - най-лесно е с визия. При това под "визия" може да се има предвид различни неща - някои жени са по-желани заради красиво лице, други заради гърди, трети заради дупе, четвърти заради крака... Има мъже, които "кълват" повече или по-малко на всяко от тези неща.

Та най-вероятно заради въпросния достъп до ресурси (или по-точно казано - заради изключването на жените от достъпа до ресурси) е започнало състезание между жените и очевидно като основно оръжие се е наложила визията (някои учени твърдят, че конкретни съотношения и размери на женските гърди, талия и ханш подсъзнателно сигнализират на мъжете за плодовитост), в резултат на което най-важното нещо за една жена днес е как изглежда (което може да е супер травмиращо за нея и е причина за доста разстройства).

Последните десетилетия жените се сдобиха с разни права и т.н., немалка част си изкарват парите сами, малка част от тях (нито грозни, нито глупави) изобщо не се и интересуват от мъже (реално погледнато - за какво са им?), предпочитат да се отдадат само на кариера примерно, така че е много интересно докъде ще го докараме.

За популярно въведение в половия отбор препоръчвам "Щедрият" на Тор Норетрандерс, има доста сериозни теми, засегнати там.
(Една от загадките в половия отбор е именно анти-еволюционната опашка на пауна, която е обяснена с "принципа на хендикапа / недостатъка", но не ми се задълбава повече в момента.)

Относно втория ти въпрос - не мисля, че мога да се съглася с твърдението в него - не познавам (а и не съм чувал / чел за) красива жена, която да не се възползва от красотата си. Най-вероятно си се фокусирала върху не толкова красивите, които се мъчат всякакси да се разкрасят, и затова си останала с такова впечатление.

Хората по принцип имат някакъв култ към физическата красота и е добре изследван фактът, че по-красивите хора (и жени, и мъже) се радват на по-лесен живот в много отношения.
Активен

"В царството на слепите едноокият е цар."

"Разбираш, че си спечелил спора, когато опонентът ти мине на лична основа."

"Не спори с глупаци - ще те свалят на тяхното ниво и ще те победят с опит."

"Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на него ще му хареса."

"Не спори с глупаци - няма да им промениш мнението, а останалите хора трудно ще ви разграничат."

"Няма нищо по-практично от добрата теория."

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9855.0 - "Как да мислим правилно (и да бъдем по-малко глупави)"
Rose
PUP Reader
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


Профил
« Отговор #23 -: Февруари 06, 2022, 16:05 »

Продължавам да твърдя, че реално истински грозни хора, както и че реално истински красиви хора са изключително рядко срещани.
Факт е, че ние анатомично не сме създадени да бъдем изцяло симетрични. Човешкото тяло има известна асиметрия, а самата симетрия е измислена от архитектите.
Така че, ние хората не сме перфектни!

За мен това е един стремеж на определена група от хора, за обезличаване, за загуба на идентичността. Както се обичаме почти еднакво от Мола, така и да изглеждаме почти еднакво, чрез налагане на някакъв стандарт за "красота". Така и да мислим еднакво, чрез силата на медиите.

Все повече се залага на нехирургичните интервенции, а коригиране на пропорциите чрез различни други процедури - филъри, липоредуктури, ботокс и т.н. Ако има достатъчно средства, желание и човек намери добър специалист може да придобие изцяло нова визия без хирургична намеса. Ако имам време ще добавя снимки.
Факт е и че доста мъже се възползват като коригират определени неща по визията си.

Аз не познавам достатъчно красива жена, която да е постигнала нещо само с красотата си.
Познавам други, които се правят на красиви и в добавка от женска хитрост и манипулация имат по няколко любовника, сравнително богат живот, а по-умните от тях си купиха и по една диплома.
За мен това не е фактор за успех и по-скоро пораждат в мен съжаление.
Активен
Jacob Palmer
PuP Player
PuP Форум Ученик
*******

Репутация: +11/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 103Профил
« Отговор #24 -: Февруари 08, 2022, 10:51 »

Как все се появяват някакви академици , насиращи готините теми с ебахти булшита нямащ нищо общо не знам.То не бяха учени , гени и прочие в тема за онлайн играта - wtf Ъ?
Ту дъ поинт

 Накратко - масово жените онлайн са с 2-3 че понякога и повече ранга от това, което са на живо.

Съгласен на 2000%. На всичкото отгоре изграждат някво фейк самочувствие че са топ мацки ,направо не може да се говори с тях.После като ги видиш на живо к'во мясат почва да ти се плаче.2 такива случая имам от нова година насам , в инста е 7/10 , държи се надуто в началото и после като я видиш ти се ще да повърнеш.
Обаче подобно нещо чат пат виждам и при мъжете.Мой авер има брутално готиния профил в инста , пичетата му се кефят страшно много.Само че пича си е малко(бая) мека китка и после като го видят фейс ту фейс , става същото което при нас като видиш фотошоп кифле на живо Ухилен
Кой каквото и ще да ми говори обаче , в момента най - ефективния и лесен начин за игра си е онлайн гейминга в момента.
Активен

Don't let'em say you ain't beautifull , they can all get fucked just stay true to you ;]
ЕбиМуМайката
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +2/-9
Неактивен Неактивен

Публикации: 64Профил
« Отговор #25 -: Октомври 27, 2022, 22:36 »

Алгоритъма на тиндер работи по този начин:
Първите две седмици или може би три, те предлага нонстоп в челото на отмятаниата за почти всички жени, след това те слага на тъча, и за да излезнеш по напред в класацията на дадена жена, трябва вече да си я харесал.
На безплатните профили за това имате лимитиран брой отмятания, и като си платите, трябва да го правите денонощно като луди, за да излезнете по - напред за тези с които евентуално да излезнете. И тук идва основният проблем, жените имат огромно количество на трафик, почти всички с които съм излизал е било защото тъкмо са си го инсталирали. Т.Е. те винаги си намират каквото търсят в първите съвпадения и след това просто спират.
Ако искате да ебете трябва да сте най - отпред в колонката с отмятания на всяка една жена.
Аз имам 2 телефонни номера, понеже живях 2 години в Тайланд и през 2 седмици правя нов акаунт. Когато акаунта стане над 2 седмици, правите нов, а този го оставяте още 1-2 седмици за да успеете да съберете телфоните на всички които евентуално биха отговорили, след това го триете и на ново...
Снимки, рангове и прочие нямат особено значение, ако попаднете сред първите съвпадения на дадена жена и разговорът ви потръгне.
Аз винаги имам 100тина съвпадения за първите 2-4 дни и в последствие рязко падат. Говоря за София.
Активен
anonimen
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +12/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 172


Профил
« Отговор #26 -: Декември 17, 2022, 09:23 »

Алгоритъма на тиндер работи по този начин:
Първите две седмици или може би три, те предлага нонстоп в челото на отмятаниата за почти всички жени, след това те слага на тъча, и за да излезнеш по напред в класацията на дадена жена, трябва вече да си я харесал.
На безплатните профили за това имате лимитиран брой отмятания, и като си платите, трябва да го правите денонощно като луди, за да излезнете по - напред за тези с които евентуално да излезнете. И тук идва основният проблем, жените имат огромно количество на трафик, почти всички с които съм излизал е било защото тъкмо са си го инсталирали. Т.Е. те винаги си намират каквото търсят в първите съвпадения и след това просто спират.
Ако искате да ебете трябва да сте най - отпред в колонката с отмятания на всяка една жена.
Аз имам 2 телефонни номера, понеже живях 2 години в Тайланд и през 2 седмици правя нов акаунт. Когато акаунта стане над 2 седмици, правите нов, а този го оставяте още 1-2 седмици за да успеете да съберете телфоните на всички които евентуално биха отговорили, след това го триете и на ново...
Снимки, рангове и прочие нямат особено значение, ако попаднете сред първите съвпадения на дадена жена и разговорът ви потръгне.
Аз винаги имам 100тина съвпадения за първите 2-4 дни и в последствие рязко падат. Говоря за София.

Използвах platinum версията на Tinder за 14 дни, за която платих около 51 лева.
Имах прави на един boost на профила ми. Използвах го и получих много харесвания от момичета от Румъния, София и  други места и съвсем малко харесвания от момичета от моя град. Игнорирах момичетата които не са от моя град или не са на близо до моя град и почнах да пиша с момичетата, които са от моя град. Не ми се получи чата с момичетата от моя град - просто повечето не отговаряха, а и не бяха много като тези от други населени места. Като че ли алгоритъма на самото приложение е така направено, че да не ти показва профила на момичета от твоя град особено а да ти показва профила на момичета от далечни населени места и по този начин да те държи колкото се може повече като абонат.
Отделно освен това, че си плащаш да най-скъпия абонамент има и други допълнителни опции, които се плащат допълнително.

Писах да ми възстановят парите от Tinder и ги възстановиха още на същия ден, в който писах.

Харесванията се трупат лесно, ако имаш качени хубави снимки и натискаш бутона за boost н профила, за което се плаща допълнително понеже в абонамента за 51 лева имаш право само на един boost на профила. Не съм плащал за допълнителен boost на профила но въпреки това всеки ден имах харесвания.


Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines