Здравейте и Ч.Н.Г. на всички, (брей, хубаво е чувството да честитиш новата година на толкова много хора

)
Искам да започна 2023 с една забавна тема.
Преди месец и нещо, братовчедка ми ми сподели, че има много готини колежки на новата и работа. Все се оправдавах с липса на време, че не мога да отида и да се запозная с тях... и така, някъде малко преди коледните празници ме покани отново. Тоя път се реших и отидох до офиса им, и се запознах с повечето. Наистина, готини момичета, и естествено, някои ми бяха и какички. Но повечето сравнително по-млади.
Малко след това, започнаха да валят предложения да излизам с тях по дискотеки и нам си какво. А братовчедката по едно време ми сподели, че една от колежките и, ме е харесала доста, и има дъщеря, която била на 21. Била много амбициозна, дъра бъра. И понеже ми направи впечатление на готин 40 годишен милф, си рекох: "Брех, а дъщеря и, как ли ще изглежда тогава?!." И буквално вчера реших да използвам случая, и да отида "на гости" в тях с братовчедка ми, и да се запознаем с дъщерята. Като си мислех, как ще я дръпна по някое време настрана и ще си лафим, а тях ще ги оставим да си дрънкат по техните си теми за работа и др. подобни
Преди да тръгнем, нещо от вътре ме накара да не се "изтупвам." Де да знам, интуиция ли е било, какво е било, не знам. И действителност, не се погрижих да "блесна" във вида в който би следвало. Естествено преди това се напомпах във фитнеса, щото ми и беше ден за гръди... и бам, отиваме. Посреща ни колежката-милф, и това ме накара да се усмихна и да се надъхам вътрешно още повече. Влизаме в нещо като кооперация-къща, където и други хора живеят, стигаме етажа, усмихнал съм се яката, като съм и разказал един виц докато се качваме... и що да видя. Дъщеря и - доста дебеличко момиче, облечено със син суитчер, не по-високо от 1.60, с биричка от стъклено шише в ръка! Обърнах се към братовчедка ми, в чийто поглед се четеше едно съжалително: "ИЗВИНЯВАЙ, НЕ ЗНАЕХ!!!!." Няма да крия, че настроението ми директно спадна, но исках все пак да задържа "фрейма си," и в мига в който се улових, си казах: "Еми, какво толкова!". След около час ми стана доста скучно, и реших, че "е време" да си тръгваме." В колата братовчедка ми ми сподели, че си мислела, че щом майка и изглежда така, би следвало и дъщеря и да изглежда като нея. Уви, не беше тъй:)!
Бъдете здрави, и внимавайте с очакванията