Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 04, 2023, 18:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Ghosting след първи дейт - какво може да се подобри?  (Прочетена 1052 пъти)
Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 727

Профил
« -: Януари 17, 2023, 20:07 »

Здравейте момчета, минавам да ви видя - и да почерпя от добрия стар пик-ъп опит...

Директно по темата - имах два идентични случая последните две седмици, в които първи дейт уж минава добре, и после мацката изчезва...

1. Запознаваме се с мацка (латина, 32г, бих казал 6/7) в тиндър, 3 седмици чат в уацап (имах здравословни проблеми, после Нова Година, празници, т.н.), има вече рапорт, има интерес, пита ме сто въпроса, всичките насочени като за провайдър (не за лавър), навита е да се видим, събота вечер...

Извеждам я на един бар където сервитьорите ме познават, обаче барът е претъпкан. Оттук тя предлага друго място, отиваме на нейното място, пием бира, говорим 3 часа, в които тя е супер приказлива и усмихната, но пак не отговаря на моя флирт. Срещата минава като с приятел - няма флирт, свалка, не отвръща на докосвания, но продължава да си разказва живота - семейство, приятели, работа... Решавам да не ескалирам, не виждам ИОИ-та, не говорим и за секс. Закачам я нещо, тя отговаря рационално (не емоционално). Плащам сметката (тънка беше, за разлика от дупето на мацката), излизаме навън, вали. Взимам й чадъра от ръката и тъкмо си мисля как или да кис-клоузвам или поне да съм опитал, когато тя ме забива с:
- Ама ти май не си 180см (толкова съм бил писал в тиндър).
- А колко съм според теб? (тоя въпрос ме хвърли в тъча признавам, аз мислено си преговарях с кой лаф ще пробвам кис-клоуз)
- Към 178 см.
- Е, за 2см никога не са се оплаквали, при никой мой размер. Знам, че размерът има значение, но когато си про 2см не те бъркат...

Изпращам я до тях, няма и секунда опция за кис-клоуз, лека нощ и избяга...

На следващия ден благодари за срещата по уацап, продължаваме пак рапорти, писания, кой какво прави, интересува се от мен... Докато в един момент не изцепва:
- Ти какво търсиш от мен?
- Този въпрос пък откъде и защо?
- Защото аз да знаеш че не търся ОНС, не искам само секс, искам готини отношения и перспектива.
- Не знам защо реши че искам само секс, но твоята оферта ме устройва, готини отношения и перспектива...
И тука спрях да пиша, вечерта пак се включи. Праща ми някакви глупости, какво готвела, викам по-добре да беше пратила твоя снимка. След малко вика:
- Отивам да се къпя.
- Ооо как провокираш с такива изказвания. 100% се къпеш гола, нали? Сега няма да мога да заспя...
И на това ме остави на сийн!

Два дена по-късно й пиша Здравей, как си, но вече нямаше интерес, отвори с две думи и вяло, не е като преди да се разпише. Оттогава 5-6 дена си казах, че няма да й пиша...

2. Запознаваме се с мацка (латина, 30г, 6 бих казал) в бъмбъл, пишем си, има интерес, излизаме на дейт събота вечер. Мацката пристига пребита от работа, работила на 2 места, тъкмо излиза 21ч вечера от второто място. Старае се да е на ниво обаче, почваме лаф мохабет, вечеряме, говорим си, има интерес поне на думи, почвам да я докосвам, тя започва да ме докосва, обръща си боди ленгуиджа към мене, аз моя към нея, дет викат младите - вайбваме си заедно... До към 23ч, когато й умират батериите вече. Рязко след вечерята почва да й се доспива, освен това и алкохол не пие, кара на Нестий. Плащам сметката, излизаме и пред бара,  казвам:
- Ти целуваш ли се на първа среща? И без да чакам отговор, я дърпам към мен за кис-клоуз. Тя се извръща на страни и аз я целувам по бузата.
- Ами не, не се целувам.
- Е, ние пък българите се целуваме.
- Да, сигурно по твоята логика трябва на всички първи срещи да се целувам. Ти всички ли така целуваш?
- Не, само мацките които ме кефят много. И тия които са на съботен дейт.
- Ще ме изпратиш ли до метрото?
Изпращам я до метрото, пак я дърпам, втори опит за кис-клоуз, пак целувка по бузката.
После ми писа че се е прибрала (винаги ги моля да ми пишат че са се прибрали безпроблемно, не просто от кавалерство ами да знам че вс е наред, все пак си последния който я е видял в голям град, а и тази мацка живее на майната си не, ами отвъд направо...). Писах на следващия ден чак вечерта (24ч лейтър), пак вял отговор с две думи. И оттам ни вест, ни кост.

Сега дали има смисъл да коментираме двата случая заедно или поотделно, оставям на вас. Моят майндсет е, че искам реципрочност, мааалко инициатива, малко ИОИ и повече флирт, и сътрудничество при тия свалки да го еба, няма само аз да съм като на стенд-ъп комеди, а те да не искат едно здравей да кажат...

Вие докъде преследвате, докъде оставяте да видите кога и как/дали ще реагират?

П.С. Да отбележа, че ми гледат стори-тата в инстаграм, ако това се брои за ИОИ - аз не го броя... Такива онлайн чекии кой кого сийннал и кой кого лайкнал при положение че не обелват една дума в чата, не ми ги хвали.
Активен

ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 998

Профил WWW
« Отговор #1 -: Януари 18, 2023, 08:50 »

Оттук тя предлага друго място, отиваме на нейното място, пием бира, говорим 3 часа, в които тя е супер приказлива и усмихната, но пак не отговаря на моя флирт. Срещата минава като с приятел - няма флирт, свалка, не отвръща на докосвания, но продължава да си разказва живота - семейство, приятели, работа... Решавам да не ескалирам, не виждам ИОИ-та, не говорим и за секс. Закачам я нещо, тя отговаря рационално (не емоционално).

Усещам, че не водиш достатъчно, как така отиваш на някакво място, което тя ти предлага? Това не се приема току така, трябва да го отиграеш така, че да си запазиш лидерството. 3 часа говорене и изслушване на нейните житейски драми, къде ти е лидеството? Прекалено си достъпен. Времето е ценно, трябваше да прекъснеш това, да я отведеш на някакво друго място..., трябваше да счупиш това. Ти си се оставил напълно на случайността. Не е нужно да говориш за секс и е грешка да чакаш ИОИ-та. Идеята е в това, че с лидерството си, ти трябва да чупиш нещата, които не водят до никъде, да сменяш енергията и да я подтикваш да те следва. Когато тя те следва, тя инвестира. Единствено това може да се брои като позитивен сигнал, защото рано или късно ще те последва и у вас.

Изпращам я до тях, няма и секунда опция за кис-клоуз, лека нощ и избяга...

Ти си мислиш, че следващата стъпка е кис-клоуз. Това не е толкова важно и даже е needy, когато не си изградил нищо преди това и не си я предизвикал да инвестира. С някои жени може да стигнеш да секс и без кис-клоуз, просто лидерството ти куца.

На следващия ден благодари за срещата по уацап, продължаваме пак рапорти, писания, кой какво прави, интересува се от мен... Докато в един момент не изцепва:
- Ти какво търсиш от мен?
- Този въпрос пък откъде и защо?
- Защото аз да знаеш че не търся ОНС, не искам само секс, искам готини отношения и перспектива.
- Не знам защо реши че искам само секс, но твоята оферта ме устройва, готини отношения и перспектива...
И тука спрях да пиша, вечерта пак се включи. Праща ми някакви глупости, какво готвела, викам по-добре да беше пратила твоя снимка. След малко вика:
- Отивам да се къпя.
- Ооо как провокираш с такива изказвания. 100% се къпеш гола, нали? Сега няма да мога да заспя...
И на това ме остави на сийн!

На другия ден, поради ниския атракшън те шитва. Иска да види дали ще я подгониш и ти отново си на разположение.

Старае се да е на ниво обаче, почваме лаф мохабет, вечеряме, говорим си, има интерес поне на думи, почвам да я докосвам, тя започва да ме докосва, обръща си боди ленгуиджа към мене, аз моя към нея, дет викат младите - вайбваме си заедно... До към 23ч, когато й умират батериите вече. Рязко след вечерята почва да й се доспива, освен това и алкохол не пие, кара на Нестий.

Като лидер не можеш да позволиш, да и стане толкова скучно, че да и се преспи на срещата с теб. Трябваше да усетиш отрано сигналите за това, да смениш мястото.., да вдигнеш енергията, да я раздвижиш...

Плащам сметката, излизаме и пред бара,  казвам:
- Ти целуваш ли се на първа среща? И без да чакам отговор, я дърпам към мен за кис-клоуз. Тя се извръща на страни и аз я целувам по бузата.
- Ами не, не се целувам.
- Е, ние пък българите се целуваме.
- Да, сигурно по твоята логика трябва на всички първи срещи да се целувам. Ти всички ли така целуваш?
- Не, само мацките които ме кефят много. И тия които са на съботен дейт.
- Ще ме изпратиш ли до метрото?
Изпращам я до метрото, пак я дърпам, втори опит за кис-клоуз, пак целувка по бузката.

Пак тази целувка. Правиш опит да я убедиш логично, че трябва да те целуне. Не виждам никъде да я наказваш, за това, че не те следва, просто едно непрекъснато гонене и опит за тригериране на ИОИ-та.

Упражнявай лидерството с жените, подканяй ги да правят неща за теб, с които да те следват, когато не те следват ги наказвай с отдръпване, не оставяй нищо на случайността. Съвсем малко да оставиш една жена да води нещата, и както виждаш, се оказваш в 3-часова безсмислена среща.
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 268

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #2 -: Януари 20, 2023, 14:33 »

Lecter, Илиян е прав. Вероятно това е от страх да не загубиш сета, но - ти не водиш, не наказваш, няма тръпка. Вербално сексуализиране води до напрежение и има нужда от отдръпване, -инак ставаш натегач и се губи привличането. Не се различаваш от поредния в чата й, който иска да я чук. Щом искаш да ги целуваш когато е рано, не усещаш динамиките. Освен че нямат привличане тези неуспешни опити за кис-клоуз ти къртят атракшъна допълнително, защото не усещаш момичето, и в нейните очи ти не си този който си е мислила че си. Тогава вече мацката знае че я харесваш, и така си те води като куче на каишка. Ако спектъра от ляво е никакво привличане и към дясно е максимално привличане, - то ти клониш на дясно, докато тя стои в лявата страна и това й дава най-силните карти в ръката.

Отделно се опитваш да сексуализираш през чата което е рано за вашите отношения, пак си е вид натягане. Ти си на етап в който тя не трябва да знае ще се получат ли нещата или не, харесваш ли я много, малко или не. Трябва да чупиш емоции и рязко да си променяш настроението ако е нужно. Но не трябва да заспива на масата. Трябва да рискуваш повече. Цялата идея да се отръпваш и да наказваш е да минаваш от най-дясната страна на спектъра към минимум по-средата. Където нещата не са ясни все още. Но за да постигнеш това трябва да рискуваш и да губиш мацки. Мислиш много за крайния резултат, а не за чувствата ви на момента.

Това, да я питаш, дали се целува на първа среща, също е супер-супер неразумен ход. Показва на 100% намеренията ти. На всичкото отгоре с този въпрос ти тестваш съпротивлението от нейната страна, - а това needy е, и никак привлекателно, почти едно към едно като да я питаш дали можеш да я целунеш. Единствената разликата е че така си имал шанс за отдръпване. "Питам, защото аз не се целувам преди сватбата, така са ни учили в армията. Религията на неопетнените". Или "така ме е учила баба че имало много болести (ако го играеш по забавен). Да го имаш предвид че ми изглеждаш палава, а няма да си първата която ще се разочарова." Играеш го труден и мистериозен, и се отдръпваш. Може да ескалираш физически с кино, но трябва да е калибрирано индиректно. Вербално трябва да я държиш на разстояние когато не откликва.
А целувката трябва да дойде когато енергиите ви се сливат заедно, гледате се в очите без да можете да откъснете поглед. В такива моменти се правиш че ще я целунеш, но се отдръпваш, така ако бавиш целувката ще я побъркаш.

Когато те е шитнала че не търси 'Оне Найт Стенд', въобще не е трябвало да й се обясняваш, че пък после да и влизаш в фрейма какво те устройва. Веднага трябваше да я срежеш - "на теб пък кой ти каза че искам да правим секс." , а ти вместо това и казваш че искаш да и търкаш гърба докато се къпе. Нормално е да не се получат нещата.

Споко, всички правим грешки. Тук да мислим и да пишем без емоция е по-лесно от това да действаме на живо. Сега ще си вземеш поука, ще тренираш, ще изгубиш 1-2 сета, но ще клоузиш в бъдеще много повече. Bтв този голям град Лондон ли е или Мадрид?
Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 727

Профил
« Отговор #3 -: Януари 23, 2023, 13:24 »

Благодаря момчета за подробните коментари, особено на тебе Илияне, добри точки. Няколко коментара...

1. Лидерство, виждам, ми липсваше на моменти там. Първи дейтове след голям скок назад в здравословно отношение, въобще си беше постижение че съм излезнал на дейт в моето състояние. Камо ли да имам план Б ако план А не сработи.

2. Нисък атракшън и много шит-тестове също се дължат на факта и че аз не бях особено привлечен към никоя от двете - обърнете внимание, че говорим за 6ци. Малко бях на майндсета - ама тая 6 какво на каква кифла ми се прави... И те това го усещат и мацките...

Оттук няколко урока за себе си:
А. Не си губи времето с мацки които горе-долу ти харесват, ама не точно.
Б. Не може с всяка играта да ти е на макс и да има атракшън. Приеми, че ще има и случаи от които просто пишеш 3 научени урока в пик-ъп форум.
В. Не искам да фейквам нито себе си, нито интерес. Аз съм си аз, готин, автентичен, пич - казват и ми го показват готини мацки. Ама трябвало да вдигна енергия, ама да я разтанцувам, ама да й направя фокус да се подмокри - ако не ми идва отвътре, сметката и в таксито към вкъщи.

В крайна сметка спряхме контакт и с двете, появиха се други две, да кажем 9 и 7, мн по-готини от тия първите две, с 9ката излезнахме на два дейта този петък и неделя, и животът е хубав. С 9ката така сме се награбили, че седмичката няма да я огрее скоро...

Да Батъл Мейдж, в Мадрид е.
Активен

steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2023, 21:56 »

Тоя тип Гостинг и не мен ми се е случвал поне 5-6 пъти, все с доста по-ниско рангови жени от мен и все съм се чудел защо? Дали защото не съм ескалирал и съм гледал срещата да е чисто опознавателна - един вид да разбера с какъв човек си имам работа? В противен случай ми е интересно, защо някоя ще гостне мъж, който е с ранг над нея да кажем.
Активен
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1554

Профил
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2023, 14:06 »

Илиян и BattleMage са дали добри отговори.

Lecter, аз имам други две наблюдения:

1. И двете срещи са от приложения за секс (Тиндър/Бъмбъл).

Кофти вариант. Освен ако не си от топ 5% пичове, които в профилите си демонстрират много очевиден статус - физика и/или пари и/или силна харизма - не, няма да имаш особен успех.

Изобщо играта по интернет е огромна чесалка на егото за жените. Включително даже и да излязат с теб на среща - не означава, че наистина са супер привлечени, а много често просто искат да получат допълнителна валидация и на живо.

2. И двете срещи са с латинота/испанки.

Тези жени са изключително приказливи (и на живо, и в чатовете), но това само по себе си не е признак за интерес, както сам си се убедил. Това обаче не омаловажава грешките, които си направил в срещите.

В крайна сметка спряхме контакт и с двете, появиха се други две, да кажем 9 и 7, мн по-готини от тия първите две, с 9ката излезнахме на два дейта този петък и неделя, и животът е хубав...

Браво! В крайна сметка най-голямо привличане се получава, когато и двамата с момичето сте от подобен ранг.
Активен

Бъди Слънце!
Catalyst
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2023, 02:02 »

Ае за първата мацка не мислите ли, че пича я е отказал, защото е създал впечатление на несериозен с тва изказване "ооо къпеш се гола" и т.н.? В смисъл, мацката му е заявила, че търси нещо сериозно, при което той се е съгласил. 100% те е сканирала до колко наистина си сериозен.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: