Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 727
|
 |
« -: Януари 17, 2023, 20:07 » |
|
Здравейте момчета, минавам да ви видя - и да почерпя от добрия стар пик-ъп опит...
Директно по темата - имах два идентични случая последните две седмици, в които първи дейт уж минава добре, и после мацката изчезва...
1. Запознаваме се с мацка (латина, 32г, бих казал 6/7) в тиндър, 3 седмици чат в уацап (имах здравословни проблеми, после Нова Година, празници, т.н.), има вече рапорт, има интерес, пита ме сто въпроса, всичките насочени като за провайдър (не за лавър), навита е да се видим, събота вечер...
Извеждам я на един бар където сервитьорите ме познават, обаче барът е претъпкан. Оттук тя предлага друго място, отиваме на нейното място, пием бира, говорим 3 часа, в които тя е супер приказлива и усмихната, но пак не отговаря на моя флирт. Срещата минава като с приятел - няма флирт, свалка, не отвръща на докосвания, но продължава да си разказва живота - семейство, приятели, работа... Решавам да не ескалирам, не виждам ИОИ-та, не говорим и за секс. Закачам я нещо, тя отговаря рационално (не емоционално). Плащам сметката (тънка беше, за разлика от дупето на мацката), излизаме навън, вали. Взимам й чадъра от ръката и тъкмо си мисля как или да кис-клоузвам или поне да съм опитал, когато тя ме забива с: - Ама ти май не си 180см (толкова съм бил писал в тиндър). - А колко съм според теб? (тоя въпрос ме хвърли в тъча признавам, аз мислено си преговарях с кой лаф ще пробвам кис-клоуз) - Към 178 см. - Е, за 2см никога не са се оплаквали, при никой мой размер. Знам, че размерът има значение, но когато си про 2см не те бъркат...
Изпращам я до тях, няма и секунда опция за кис-клоуз, лека нощ и избяга...
На следващия ден благодари за срещата по уацап, продължаваме пак рапорти, писания, кой какво прави, интересува се от мен... Докато в един момент не изцепва: - Ти какво търсиш от мен? - Този въпрос пък откъде и защо? - Защото аз да знаеш че не търся ОНС, не искам само секс, искам готини отношения и перспектива. - Не знам защо реши че искам само секс, но твоята оферта ме устройва, готини отношения и перспектива... И тука спрях да пиша, вечерта пак се включи. Праща ми някакви глупости, какво готвела, викам по-добре да беше пратила твоя снимка. След малко вика: - Отивам да се къпя. - Ооо как провокираш с такива изказвания. 100% се къпеш гола, нали? Сега няма да мога да заспя... И на това ме остави на сийн!
Два дена по-късно й пиша Здравей, как си, но вече нямаше интерес, отвори с две думи и вяло, не е като преди да се разпише. Оттогава 5-6 дена си казах, че няма да й пиша...
2. Запознаваме се с мацка (латина, 30г, 6 бих казал) в бъмбъл, пишем си, има интерес, излизаме на дейт събота вечер. Мацката пристига пребита от работа, работила на 2 места, тъкмо излиза 21ч вечера от второто място. Старае се да е на ниво обаче, почваме лаф мохабет, вечеряме, говорим си, има интерес поне на думи, почвам да я докосвам, тя започва да ме докосва, обръща си боди ленгуиджа към мене, аз моя към нея, дет викат младите - вайбваме си заедно... До към 23ч, когато й умират батериите вече. Рязко след вечерята почва да й се доспива, освен това и алкохол не пие, кара на Нестий. Плащам сметката, излизаме и пред бара, казвам: - Ти целуваш ли се на първа среща? И без да чакам отговор, я дърпам към мен за кис-клоуз. Тя се извръща на страни и аз я целувам по бузата. - Ами не, не се целувам. - Е, ние пък българите се целуваме. - Да, сигурно по твоята логика трябва на всички първи срещи да се целувам. Ти всички ли така целуваш? - Не, само мацките които ме кефят много. И тия които са на съботен дейт. - Ще ме изпратиш ли до метрото? Изпращам я до метрото, пак я дърпам, втори опит за кис-клоуз, пак целувка по бузката. После ми писа че се е прибрала (винаги ги моля да ми пишат че са се прибрали безпроблемно, не просто от кавалерство ами да знам че вс е наред, все пак си последния който я е видял в голям град, а и тази мацка живее на майната си не, ами отвъд направо...). Писах на следващия ден чак вечерта (24ч лейтър), пак вял отговор с две думи. И оттам ни вест, ни кост.
Сега дали има смисъл да коментираме двата случая заедно или поотделно, оставям на вас. Моят майндсет е, че искам реципрочност, мааалко инициатива, малко ИОИ и повече флирт, и сътрудничество при тия свалки да го еба, няма само аз да съм като на стенд-ъп комеди, а те да не искат едно здравей да кажат...
Вие докъде преследвате, докъде оставяте да видите кога и как/дали ще реагират?
П.С. Да отбележа, че ми гледат стори-тата в инстаграм, ако това се брои за ИОИ - аз не го броя... Такива онлайн чекии кой кого сийннал и кой кого лайкнал при положение че не обелват една дума в чата, не ми ги хвали.
|