Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 30, 2023, 23:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблемът Единствената, но не точно проблем  (Прочетена 1253 пъти)
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 71

Профил
« -: Януари 29, 2023, 21:26 »

Здравейте играчи. По заглавието се досещате за какво ще пиша, и сега сигурно ще ми се нахвърлите, че пикапът проповядва друго. Искам обаче да вметна, че тази тема е важна за мен, защото човекът, с който пиша е много стойностен в моите очи. По принцип не влагам особено внимание на рандом кифли с които пиша, защото идват и заминават без да те докоснат. Обаче тази мацка, с която пишем от известно време изпълва сетивата ми, като как да кажа – един вид духовно, съдейки по това какво сме писали и нейни постове във фейса също. При мен е такова положението, че много рядко някоя да ми допадне, освен като външност и като човек и стигнах дотам, че с времето докато си пишем започна да ми се приисква да е до мен за нещо сериозно, което е лудост, може би при положение, че не сме излизали реално. Но това е истината… пък и вече съм на години, в които не ми е до бройката. И така нека очертая ситуацията накратко:
Съвсем случайно се запознахме във фейса и започнахме да пишем преди повече от година. Имаше си гадже, но ми пишеше. Общи неща – за живота, не съм ескалирал, може би един вид във френд зоната, като градски, защото сме от един град, но живее в Сф. По едно време смени гаджето с друго, но не я виждам да създава нещо сериозно, като семейство или деца да кажем. Писането ни във фейса е много разпокъсано, понякога ми отговаря със закъснение една седмица и ми се извинява, че забравя (няколко пъти вече). Бях й писал да пием бира поедно време, на което тя отговори, че идването й в родния ни град е за по няколко часа да види техните и е по график един вид. Разбира се можех да запаля колата до Сф (1ч път ), но не съм настоявал. И така ето го последния ни чат:

Цитат
Ей В***, какво правиш?  Усмивчица
---
V***

Мъча една книга. 
---
Изпратихте
не се спря да вършееш по забави  Усмивчица
---
Изпратихте
от снимките съдя де  Смотан (често качва снимки, на които е на маса с исвестни Бг музиканти)
---
V***

Не е вярно, рядко посещавам такива Смотан
---
Изпратихте
така е личи си от снимките Смотан
---
Изпратихте
толкова да те харесвам аз, а ти толкова да ми бягаш  Усмивчица
---
V***

Ти па къде си ме виждал, та да ме харесваш  Смотан
---
Изпратихте
в Ене**** ... и в Е***** 
---
Изпратихте
па и малко ли снимки имаш  Смотан
---
V***

И що не си ме поздравил?
---
Изпратихте
тогава още не пишехме  във фейса
---
V***

Е... Смотан Не знам какво да ти кажа.
---
Изпратихте
Кажи ми "ДА"  Смотан
---
V***

На кое? 
---
Изпратихте
На писмото което ще ти пратя на работата с букет рози  Смотан
---
V***

Прати първо само писмото, остави розите за по-натам.  Смотан
---
Изпратихте
Бе ти кажи ДА пък пращането остави на мен 
---
V***

Добре, гледай да е интересно.

Тук само сийнах и спрях да пиша. Не знам какво имаше предвид с последното – дали наистина очаква да й пратя писмо Смотан или просто ми влиза в тона.
Та кажете как виждате ситуацията? Как да играя натам?
Активен
BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 63

Профил
« Отговор #1 -: Януари 30, 2023, 10:52 »

За мен си губиш времето. И аз съм попадал в такива капани на дълги чатове, в които мозъкът ти идеализира жената. Даже имаше една дето ми казваше, че е голяма мръсница и след няколко месеца чатове на срещата освен,че не изглеждаше така както си представях, беше и голямо дърво и поведението и нямаше нищо общо с това, което казваше. На живо въобще не беше това , което беше в чата имам впредвид. Оттам се научих да гледам на поведението на жените и от там да се ръководя, а не от приказките.

Но пич тука има един друг проблем - тази мацка никога няма да излезне с теб. Защо? Ако ти се кефеше и тя щеше да инвестира - да предлага да се видите, да те пита кога ще ходиш към София и т.н. Ти си и писал да пиете по бира и тя е намерила оправдание. Още тука трябваше да охладиш доста сериозно страстите.

- "толкова да те харесвам аз, а ти толкова да ми бягаш  Усмивчица" - тук тя осъзнава,че си и в кърпа вързан.

В чата ти само гониш и я забавляваш. Тя не вкарва и грам инвестиция. Тя те кара още да гониш:
 - не си ме поздравил?
- тогава още не пишехме  във фейса - оправдателен режим.

-На писмото което ще ти пратя на работата с букет рози  - супер много си хлътнал, като някакъв романтик от холивудските  филми, но трябва да ти е пределно ясно , че нещата не са така в реалния живот.

Докато е била с гаджето и, ти си и показал,че си безопасен - не си създавал привличане, ти сам го каза - бил си във френд зоната. После тя си намира друго гадже и даже не се замисля и за теб. Осъзнай се пич. Някакъв друг я чука и докато той се къпе тя си пише с теб. Не знам как въобще го допускаш това нещо.
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 238

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2023, 17:20 »

Въобще няма нужда да ти се обяснява къде какво си сбъркал. Ти няма да разбереш нищо от това. Твоето е абсолютна пациенщина. Покъртително е че си на 34~39 години и не си научил нищичко за жените. Акъла ти е с познанията и усета на 15 годишен. Ти си в пикъп проджект а темата ти е като за бгмама.
Ти приятелю, за да имаш какъвто и да е шанс да спиш някога с жена, - имаш нужда от радикална промяна в начина си на мислене.

Надявам се много хора да се припознаят в твоята тема.

Ако бях на ваше място ето какво бих направил аз:

1. Прекъсвам всякакъв вид писмени комуникации с тази жена. Трия всички приложения за мигновени съобщения и социални мрежи освен ютуб. Единствената комуникация която си оставям е GSM, имейл който ползвам в график, и форума тук. Ghost-вам всички безсмислени срещи с познати/приятели/роднини които ми губят времето или не ме запознават с нови жени.

2. Взимам си една тетрадка, прочитам всички главни теми в форума, записвам, правя изводи/мисля/уча се, от успехите и неуспехите на другите. Ако зная английски гледам семинарите на Мистери. Слушам The Art of Seduction и тн. Обучавам се 30 дни, всеки ден, поне по 2-4 часа на ден. Избягвам да консумирам друга информация която не е свързана с жени. Започвам да отговарям на теми, да споделям моето мнение за да обуча мозъка ми да мисли, - вместо само да консумира.

3. Излизам на дневна игра и заговарям по 5 непознати жени на ден или поне като за начало по 50-100 жени за месеца. Това ми е приоритет номер 1, след работата ми. Че жените не си падат особено по клошари. А ако имам кеш за поне 18-24 месеца, взимам си неплатен/напускам работа и излизам да пикапя всеки ден в продължение на 6 месеца. Ако съм в малък град и няма жени, се местя поне временно в София/Варна/Пловдив и тн. Водя си тефтер за да си засичам прогреса. След като съм придобил малко опит, се записвам отново на уоркшоп. Явно нищо не съм научил от последният. Намирам някой да ми хвърли един бой, или се сбивам с някой на улицата и нарочно губя за урок, че не съм направил всичко това преди 15-20 години.
Активен

You don't believe what you see, you see what you believe. There is no fail, there is only experience.
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2023, 20:50 »

За мен си губиш времето. И аз съм попадал в такива капани на дълги чатове, в които мозъкът ти идеализира жената…
Не е баш така. Аз съм я виждал наживо няколко пъти. А т'ва за букета с рози и писмо на работата и беше шега естествено. Не знам ама много ми е влезнала в главата.

Въобще няма нужда да ти се обяснява къде какво си сбъркал. Ти няма да разбереш нищо от това. Твоето е абсолютна пациенщина. Покъртително е че си на 34~39 години и не си научил нищичко за жените. Акъла ти е с познанията и усета на 15 годишен. Ти си в пикъп проджект а темата ти е като за бгмама.
Ти приятелю, за да имаш какъвто и да е шанс да спиш някога с жена, - имаш нужда от радикална промяна в начина си на мислене......

Брей появи се и специалиста, който единствен разбира пикъпа и все обяснява на другите, колко са зле по темите. Сериозно ли трябва да излизаме да заговаряме жени навън... ти откри топлата вода. А как реши, че не излизаме да заговаряме? Ама я кажи как трябва да го правим - като теб ли да столкваме момичетата, така че да избягат чак в другия край на рейса и после да се успокояваме във форума че "не съм страшен"? Ти колко пъти се върна с мацка и колко пъти само с материал за поредната злобарка  в квартирата? Имаш ли сефте от излизанията? Като гледам много ги разбираш жените, защото доста си научил за тях от форуми
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 532

Профил WWW
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2023, 15:44 »

Според мен си й интересен. Но не е привлечена защото го играеш двусмислено и плахо.

Опитваш се да вникнеш в думите й и това те поставя в позиция на следващ. За да водиш, измисли нещо по-директно.

Приказката да писмото е предпоставка за логистика и за прекрасното ако не си се досетил вече. 4-5 недвусмислени и дръзки думи са достатъчни. Но живо и насаме.

Пп.
1. Който пренебрегва опасностите, подлага се на риск, проявява или изразява предизвикателна смелост. Дързък човек. Дръзка постъпка.
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Shark__
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 98

Профил
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2023, 16:07 »

Здрасти steelheart,

няма причина защо да се обиждаш на останалите. Виж как и пишеш само. Наистина, за човек преминал обучение, се излагаш.

"толкова да те харесвам аз, а ти толкова да ми бягаш  Усмивчица"

-  Шокиран подобни неща, не съм казвал изобщо, камо ли на чат. Или ако съм намеквал нещо, е било след тежко кино и др подобни. Т.е. действия, с които наистина да покажа, че се кефя на мацката. НО - действия... не и по чат и некви подобни. Изобщо комуникацията на живо е съвсем различна.

Ти дори не си разговарял с нея на живо, не знаеш що за човек е... и в същото време, виж какво ти казва БайГроздан - че я идеализираш. И ти даже го отричаш (което недуомяявам защо го правиш, като очевидно е така). Изобщо, целите ти действия, ПЛЮС тема е насочена към - нея. Ти създаваш тема за нея и това което си си навил в главата... и продължаваш даже тука с неща като "защото човекът, с който пиша е много стойностен в моите очи." Начи, тя се тряска на ляво и на дясно с тоя и оня, ти и създаваш вайб който тя гони, и накрая даже дава и тон на разговора. И ти в същото време си оставаш със заблудата, че 'я играеш." Tи осъзнаваш ли, че ни занимаваш тук с неща, дето се случват само и единствено в твоята глава? И ни питаш как да играеш, според "ТВОИТЕ правила и реалност?" - които, както и сам виждаш, не работят.

"съдейки по това какво сме писали и нейни постове във фейса също"

< пич, отново - проверката на реалността и това дето се случва в главата ти е тотално сбъркано. Ти не само, че не си направил такава проверка (на реалността), ами и продължаваш да я идеализираш. Енергийни чикии както викаше един приятел. Излез малко от тая глава, и прави нещо. Реално. На полето, на вън. Щото докато продължават някакви неща да се случват "само в ума ти," няма да надкараш много.

Бях й писал да пием бира поедно време, на което тя отговори, че идването й в родния ни град е за по няколко часа да види техните и е по график един вид.

- естествено, че ще ти каже така. Даже не знам ЗАЩО го постваш това Шокиран ... Т.е. добре, че го постваш, за да ти кажем къде грешиш. Това ти го казва, като субкомуникира следното: "Не си ми толкова важен," "няма смисъл да отделям време за теб като отида там," и както вече са го казали: "няма създадено достатъчно приввличане." И кво, ти и вярваш, че няма време, а:)? А как намира време да си пише с теб, докато си има пряител, после го зарязава, и отива да се чука  с друг?

Знаеш ли, приличаш ми на някоя нейна мъжка приятелка, на която споделя просто през какви "типове" мъже минава, и в същото време се надяваш някога да ти обърне внимание и да види "мъжа в теб, и колко си свестен," ... и да ти даде ШАНС!... Ето това се случва на едно по дълбоко ниво, както при повечето мъже.

Според мен нещата си ги изтървал още от началото. Както рекоха - представил си се като nice guy, или безопасен, нагазил си яко у френдзоната, и ся само може да съжаляваш. That's that my friendo.
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 503

Профил
« Отговор #6 -: Февруари 04, 2023, 20:04 »

Battlemage -Вместо да му обясниш като човек, ти влезе разписа се колко е тъп съответния човек и след това премести фокуса към теб и "формулата" за успех с жените. С каква цел го направи това, ако имаш проблем с нервите, има си методи за решаване с тях, но не си го изкарвай на него. Не знам какво полезно имаше в поста ти братле, виж този на Bai Grozdan  и се учи от него. Все пак е форум за взаимопомощ, а не да се обиждаме кой колко тъп и смотан е и след това да му разкажем за "Формулата за успех с жените". Коригирай си поведението братле.

Shark, айде и ти го започна като Battlemage, това че е минал обучение не го прави играч, случва се на всеки да направи някоя грешка, било то аматьорска според нашите правила на пикапа. Разбирам че искаш да му помогнеш братле, но това не е начина.

BaiGrozdan - имаш реп+ от мен, добро мнение!

Dankata - Не, не го харесва, каквото и да измисли вече е приключено, трябва да намери друга мацка, просто отначало се е показал, като човек който е лапнал по нея и битката е изгубена, но твоите съвети биха му свършили работа ако си е изиграл картите добре.

steelheart - Не се притеснявай, на всекиго се случва да направи тази аматьорска грешка и да сложиш някоя жена на пиедестал. Основното в случая както са ти писали колегите по-горе е да осъзнаеш и да се запиташ дали наистина е толкова стойностна или е само мираж ?!

Проблемът не ти е в чата, а в начина на мислене спрямо жената. Тя вече си играе с теб, но ти не си единствения, понякога се държи добре с теб, за да я следваш. Научи се да правиш разлика между това някой да се държи с теб с цел изгода и защото те харесва. Мацката не те харесва, а те използва за внимание.  

Според мен ти нямаш много опции или си зает и това по някакъв начин ти прави лоша услуга като те кара да слагаш на пиедестал всяка жена която се държи малко по-добре с теб. Истината е че трябва да се разсееш малко и да помислиш какво би искал да промениш в живота си. Аматьорските грешки се получават само когато животът на човек е скапан. Ако самият ти не се чувстваш пълноценен с това което правиш, единственото което те зарежда ще са жените които ти пускат малко внимание за да им клъвнеш, а ти не искаш да стигаш до там. Намери си някакво хоби и интереси с които да се развличаш и да си по-стойностен за самият себе си, да си по уверен в това което си. Заговаряй жени и прави качествени сетове, фокусирай се към разговорите си с тях и подобри комуникацията, а и не само сетове, заговаряй всякакви жени където и да се намираш, пиши на няколко онлайн и така ще успееш. За да ти стане по-ясно си задай следните въпроси:

- Харесвам ли това което съм в момента ?
- Доволен ли съм от сексуалния си живот(ако има такъв) ?
- Инвестират ли жените в мен и искат ли да се видим ?
- Каква е комуникацията ми с жените и с хората ?

Причината да ти напиша това е за да ти кажа, че страдаш от фундаменталния проблем на всеки мъж, който не е удовлетворен от собствения си живот и това те спъва с жените. Чата няма да го коментирам, наистина е зле, но ти трябва да си го прочетеш няколко пъти и да го осмислиш и да го погледнеш по друг начин.

Пожелавам ти успех!  
Активен
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2023, 22:29 »

Нека и аз да кажа, защо реагирах така на коментара на пича. Значи аз от нормален диалог не се обиждам, но тоя тип в четвърта моя тема, поред влиза и троли. Последния път в темата ми с Ф-клоуз се изказа, че такива теми нямали място във форума. Мисля си, че има някакъв проблем с мен, но гледам и, че с други го прави. Не знам, но мисля, че тук не е мястото за избиване на комплекси.

Така и сега по темата - значи проблема, според всички е, че съм казал на пичката, че я харесвам? Пичове, къде отиде директната игра, която се проповядваше и тук преди? Аз с точно такава реплика на улицата си хванах гадже, с което ходих една година (може би ще напиша репорт, само БатълМадж да не каже, че не е за форума).
Вярно е, че в сегашния случай играта ми не е солидна, но с нейните отговори, забавени с дни и понякога липсващи, по-добре не можах да го направя. Тая реплика, че я харесвам нарочно я вкаррах да видя как ще реагира, ако малко разчупя френдзоната. За мен пикаперът не е Чък Норис, който е железен и никога не проявява слабост и симпатии, а само него го харесват. Мисля да си продължа комуникацията с въпросната, като леко ескалирам, докато не ме отреже (или пък върже) хах.
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 503

Профил
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2023, 13:23 »

Директната игра си я има, но не сме ти казали да не играеш директно, а да не се изказваш така както в чата. Освен това не можем да гадаем какво си искал да направиш, гледаме чата и анализираме, не знам какво си правил преди. Пък и не обсъждаме това че си си хванал някаква от улицата, а този чат който си ни написал, това че някой си прави грешни заключение от там си е негов проблем.

Но реално има разлика от "Харесваш ми" и "Толкова те харесвам, а ти ми бягаш". Отделно ти сам казваш сега че си имал успехи, а после пишеш тема "Единствената" и след това казваш че нещата не са такива каквито ги мислим. Или казвай пълната истина или ще продължаваме да гадаем. Може и просто да си се лигавил със заглавието на темата и да е в стил майтап.

Не ти го казвам за лошо братле, а другия път да напишеш реално по-подробно какво си искал да кажеш.
Активен
Badrick
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 156

Профил
« Отговор #9 -: Февруари 12, 2023, 01:17 »

Започвате да си пишете.От това което четеш,информацията до голяма степен идва в главата ти от твоята интерпретация.Поради някаква причина,започваш да изпитваш силни емоции от този чат.Така образа в главата ти за този човек,става асоциация с тези емоции.Харесва ти усещането от тях и вероятно се връщаш към спомена в опит пак да го чувстваш,макар и в по-лека степен.За мозъка ти,това е храма за  логическата ти представа на  това,защо се чувстваш така.
Ти,подхождаш към нея като нещо ценно за теб,тъй като ти дава онези емоции  към които си започнал да изпитваш нужда.Искаш да стане нали?Иска ти се да се получат нещата,но поради някаква причина нямаш онази смелост да тръгнеш към това.Защо този страх?От къде идва?Защо я няма тази свобода да тръгнеш към това което вътрешно чувстваш че искаш?

Имаш нужда да стане вместо да водиш нещата към това пък това което ще става,да става!
Забележи каква ми е гледната точка като неутрален човек.
Ти си чатиш с това момиче.Развиваш някаква привързаност,а каква е нейната реалност?Първо ходи с някъв пич докато ти копнееш за твоето бебче.После къса с него,но вместо да се сети за теб,избира да тръгне с друг.Ти си избрал да не ескалираш,защото,що?Ти я харесваш,развил си близост към нея.Харесва ти да си пишете,а си мисля,че  също така ти става от нейният образ.

Забележи логиката си.Смяташ че ти допада по външност и характер,а си пишете по чат и си я видял за кратко.Характера и не е думи които четеш и  интерпретираш в различни ситуации,а смес от навици и реакции които повтаря в действията си.Това само на живо можеш да го усетиш!

От друга страна не виждаш в нея нищо сериозно.Не е като да клони към семейство.Все пак е сменила две гаджета докато си чатите.Но ти пък  търсиш нещо сериозно мамка му!Все пак си на годинки,а пък тя не е сериозна.Нищо,че ти я искаш  и също така този човек е много стойностен в твоите очи!Същият този човек,след като си кажете лека нощ в онези дни  които докосват сетивата ти примерно,вероято е бил надупван от първото си гадже,а после и от второто.Този човек който си представяш,че трябва да е близо до теб,всъщност е лапал две пишки докато сте зараждали отношенията си.Замислял ли си се затова когато казваш ,че тя е специална и те докосва неземно?Не я съдя!Това са хора които имат отношения и е нормално да правят секс.Просто ти представям една друга реалност,извън твоята.Ти смяташ ,че тя е специална,а наистина ли е?
 Адиктнът си към това усещане което тя ти дава,а това усещане е плод в главата ти.Реалност която ти си измислил и е тясно свързана с твоите нужди и копнежи.Поради тази причина това което в момента чувстваш е токсично.
Това е страшен turn off за привличането на една жена.Тя иска емоционална стабилност.Мъж който е центриран,а не под състояние на афект.Да не се афектираш не означава да не чустваш,а точно обратното!Защо си бил твърде уплашен?Що те ебе толко?Що?Защо не отиде и не видя какъв човек ще усетиш на живо?Защото те беше страх,че може този образ да бъде застрашен по някакъв начин!?

Надявам се че разбираш,че ти пиша защото знам какво е усещането  и знам какъв е моуда на съзнанието в такава ситуация.Разбирам как се чувстваш,защото и аз съм бил с тази движеща емоция в различни ситуации.Целя да те събудя и да те направя малко angry,просто да излезеш от собствената си представа за момент.

Активен

Придобиването на знания не означава, че израствате. Това става, когато това което знаете променя начина, по който живеете.

You are victim of your own mind..
Shark__
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 98

Профил
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2023, 08:58 »

Steelheart,

според това което пишеш, се усеща, и вижда ясно, че ти продължаваш да не вдяваш това което ти обясняват всички.

Погледни коментара на Badrick: виж колко подробно е обяснил грешките в мисленето ти.

Особено частта с:

Цитат
"Адиктнът си към това усещане което тя ти дава,а това усещане е плод в главата ти.Реалност която ти си измислил и е тясно свързана с твоите нужди и копнежи.Поради тази причина това което в момента чувстваш е токсично.
Това е страшен turn off за привличането на една жена.Тя иска емоционална стабилност"

Аз също съм бил в такъв майндсет не малко пъти. Най лесно се субкомуникира в чат.
И ако мислиш, че мацките не усещат това... жестоко се лъжеш.

Изобщо, жените ако погледнем по дълбоко, усещат много ясно това което комуникираш на едно подсъзнателно ниво. Даже мога да кажа с точност, че те знаят почти веднага дали нещо ще има между вас или не... и всичко зависи от тебе.

Предполагам (като не те съдя с това изказване), e че ти стопляш малко по бавно. Което е нормално. Тоест, трябва ти повече време, повече проба-грешка докато си научиш уроците.

В същото време, виж и Target какво забелязва при мисленето ти. Изобщо, начинът по който approach-ваш мацката е доста слаб. Другото което е като major failure е невъзможността ти да изградиш привличане, и да я поканиш директно на среща. Без много чат, без празни приказки по телефона...

както от тук съм се учил: телефона е за свързване и уговорка за среща на живо. А не е за..чат и разговорчета по 2-3 часа. Щото така мацките им е кеф, и гонят вайба само.
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 238

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #11 -: Февруари 12, 2023, 10:46 »

Всъщност като се замисля отново, бях с грешка към автора. Моята позиция беше твърде остра спрямо действията му.

Все пак е сменила две гаджета докато си чатите. Същият този човек,след като си кажете лека нощ в онези дни  които докосват сетивата ти примерно,вероято е бил надупван от първото си гадже,а после и от второто.Този човек който си представяш,че трябва да е близо до теб,всъщност е лапал две пишки докато сте зараждали отношенията си.

Badrick ставаш за поет но и ти не разбираш от директната игра която се проповядваше тук преди. Автора цяло гадже за 1 година си е хванал така от улицата. Може Вики да си лапа и да се дупи но рано или късно няма как устои на чатовете на автора. Аз, със сигурност когато мацка ми вмъкне в чат на 100км от мен че ме харесва а аз съм и бягал, - какво правя? Зарязвам всички други мацки който са ми се надупили, Ставам луд по любов за въпросната, и бягам с 200 към нея. И кво като му бави отговорите с дни? Хубавите неща бавно стават. Ако се стигне до секс в рамките на 3-5 години и помежду другото още 7-8 гаджета - тяхната любов ще е издържала теста на времето ще бъде по силна и от на Шрек и Фиона. Комуникацията му с момичето би могла да се сведе до положителен край. Просто не трябва да бърза да ескалира и трябва да продължи да чати с момичето колко може повече за да създаде автентична свързаност която да ги държи заедно десетилетия.

Както каза и Таргет форума е за взаимопомощ, така че недейте да се държите като мъже.
Активен

You don't believe what you see, you see what you believe. There is no fail, there is only experience.
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #12 -: Февруари 15, 2023, 03:30 »

Не е проблема че си й казал че я харесваш а в това че си го направил в чата.

Цитат
-толкова да те харесвам аз, а ти толкова да ми бягаш

Звучи нииди. По добре кажи как харесваш обстановката в която е на снимките, или няква дреха или нещо от фона на снимките или нещо от момента в който си я видял на живо. Напр. Харесва ми с какъв панталон  беше онзи път когато те видях но не можех да те поздравя защото бързах. Харесвам жени които носят такива цветове или панталони или поли според случая.

-
Цитат
Ти па къде си ме виждал, та да ме харесваш  
"Тоя май ме сталква" е което тя си е помислила

Цитат
-И що не си ме поздравил?
Все едно тя те възприема като страхливец който го е страх дори да я поздрави да не говорим за нещо повече.

Изобщо като казваш на някой че го харесваш  и го имаш предвид, то трябва да е на живо.
Чата се използва за леки комедийни негчета и за дисквалифициране така че да създадеш интерес  и желание за среща на живо където вече да се обясняваш.

Вместо това ти се самоизкъртваш като дори се оправдаваш, че тогава още сте си нямали фейсовете.

Цитат
- тогава още не пишехме  във фейса

Немислимо е да се оправдаваш и да си търсиш извинение от някаква която дори не сте говорили на живо.

Цитат
Е... Не знам какво да ти кажа.
тя не иска да ти го каже направо защото е жена но батълмейдж ти го каза. Смотан си.

-Кажи ми "ДА"
 Сервилно.

Не те обиждам. Просто ти казвам нещата които мисля за да ти помогна да си изградиш нов образ и да ги дърпаш по лесно на живо на срещи  и тогава да йм се обясняваш.
Ако искаш я пробвай следващия път като я видиш на живо само я поздрави и й вземи телефона да се разберете за среща на кафе. Всичко друго е гонене на вятъра  Намигване
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Февруари 16, 2023, 21:41 »

Много въпроси се събраха към мен и ще опитам да отговоря, макар че темата вече изгуби смисъл.

Първо дали съм преминал обучение - Не, поръчал съм всички останали продукти на сайта и сигурно затова имам звездички, но това няма значение.
И така - оказва се, че няма проблем да й кажа, че я харесвам но "Харесваш ми" е различно от "Толкова те харесвам, а ти ми бягаш". Ми хубаво, разликата е, че второто означава, че аз я гоня. Но това е ясно от преди сума ти време, с нейния начин на отговаряне в чата. Аз просто съм го вербализирал. Разбирам, че истинския пикапер никога не гони и винаги цъка некст, но в 99% процента от случаите на тази земя мъжа гони и пак се създават връзки... и аз нито съм първия нито последния. Не казвам, че ми е най-великата фраза, но с нейния начин на водеоне на разговора, не съм имал възможност да развия някаква игра. Не я обвинявам, все пак е обвързана и е нормално да не дава много шанс на непознати във фейса (обратното поведение би било по-кофти).

Защо не съм отишъл при нея наживо - както казах виждал съм я преди години, преди да си пишем. Тогава просто ми направи впечатление на симпатаична девойка, без да знам нещо за нея. Когато я видях беше с майка си и баща си на кафе, а аз не бях практикувал пикап и не съм си представял, че бих заговорил момиче пред техните. Може би и сега не си го представям, вероятно защото съм смотан, но ви не сте смотани а тигри на пикапа и редовно отвярате майки с дъщери, даже и майките ви "връзват" понякога.

Цитат
"Адиктнът си към това усещане което тя ти дава,а това усещане е плод в главата ти.Реалност която ти си измислил и е тясно свързана с твоите нужди и копнежи.Поради тази причина това което в момента чувстваш е токсично.
Това е страшен turn off за привличането на една жена.Тя иска емоционална стабилност"

Badrick изобщо не съм адиктнат, даже се дразня, че не ми дава шанс за по-смислена комуникация, но не го показвам. С изключение на последния път, когато казах, че ми бяга и май още един път, когато я бах питал "Защо не отговаря, много ли сме на клона, които и пишем" - тогава ми беше отговорила, че мен не ме причислява към стадото на останалите - това ми беше позвучало като някакъв вид IOI.

Темата съм я кръстил "Проблемът Единствената, но не точно..." защото не знам как да го формулирам в три думи - не съм си изгубил ума по нея, така че да не погледна друга. Просто ме привлича на интелектуално ниво, или не знам как да го кажа. Нещо, което с друга не ми се е случвало скоро. Не знам, на вас не ви ли се е случвало да проявите слабост към някоя? Според мен характера може да се оцени и онлайн.

Колкото до това, че се била тряскала с друг докато аз и пиша, отдавна съм превъзмогнал шока, че няма да съм първият на жените. Това не ме притеснява, докато не ми каже в прав текст, че е обвързана и няма интерес към мен, и ако някой мисли, че когато хареса някоя ще е девица, ще се разочарова.

Благодаря на БайГроздан, Таргет, Бадрик и Шарк, че толкова подробно се опитаха да ми влезнат в положението. Накрая нещата ще се опростят, като или ще върже или не, като няма да направя драми в никой случай. Просто ще имам опит.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #14 -: Февруари 17, 2023, 03:05 »

Цитат
Аз просто съм го вербализирал
така е
Но начинът по който се вербализира е да казваш обратното на това което искаш да стане.
Според мен трябва да кажеш
-Не те харесвам чак толкова, че да ми бягаш. Или харесвам те, но няма да те гоня..

Цитат
не съм си представял, че бих заговорил момиче пред техните
Брат ти сериозен ли си? Какво толкова има да си го представяш? Отиваш до тях и казваш едно здравей ти си Петя нали? Познах те от фейсбук. Това родителите ти ли са? Представяш се казваш си името, пожелаваш приятен ден и толкова. Това са нормални хора, не е японския император... Дори да си глътнеш езика, обръщаш се и си тръгваш. нищо особено.
Активен

Цитат
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2023, 21:47 »

Как точно да кажа, че съм я познал от фейса, като не бяхме писали тогава? Вече два пъти споменах хронологията. Или имаш предвид да излъжа? Вече ако говориш за колд апроуч на дъщеря с родители искам да видя наживо как го правиш.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #16 -: Февруари 19, 2023, 04:43 »

Видял си я случайно и после пак случайно ти е препоръчана във фейса, и тогава сте почнали да пишете ок, разбирам.

Пиши къде и кога и ще ти покажа как отварям. И без това съм ръждясал, а и ще ми е интересно на български как ще импровизирам.
Активен

Цитат
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: