Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 10:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Нощна игра в чужбина - митове и легенди  (Прочетена 94 пъти)
banichara
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« -: Март 19, 2023, 11:51 »

За много години

От скоро съм в една централно европейска страна по работа, но гледам да съчетавам полезното с приятното. Тук клубовете масово се пълнят повечето дни седмицата. Баровете също

Играта ми е поръждясала, но имам някой наблюдения от последните клубове които ще споделя тук с цел да открия повече истина за напред

Това което търся като процес и резултат са да вайбна с мадамата, яки танци и презънт ин дъ моумент в разгара на партито

1) Кое е най-доброто влизане на трезвена и кое на пияна жена ? Има ли разлика ?

Тва което виждам е много бета АФц, както искате ги наречете момчета които ходят и танцуват отстрани до мацката. Питат я 1-2 неща, тя ги реже и до там. От клуб съм целувал 8+ с тежки обарвания и водене на друго място с директна игра (нямаше ф клоуз, щото стана светло и бяхме на плажа, но тва е друга тема) - хващам, пробвам да целувам, дърпа се, почвам по врата и така докато не отпусна.

Но, ако мадамата яко се дръпне още в началото, как ги изфрейвамате работите без да сте нийди ?

Имах случай на една където беше сама, всеки я хитва, тя го реже, аз я питах чака ли някой и тя си каза кво чака. Тука е въпроса как хитро да дръпнеш жена на друго място в дискотеката.

Ползвате ли някакъв стори билдинг, рапорт и т.н ?

2) Добри тригърс, теми и т.н които да вкарат филм в жената на мадамата и да дойде да лафи

Някой път точно яката котка която съм харесал е извън денсинга, въпроса е какви техники се ползват тука за да ме запомни максимално много ? Предвид факта, че една жена в клуба я хитват яко всякакви типове

3) Кино - в дискотеката всеки се бута със всеки, жените може би се чувстват още по свободни да ги докосват

Как инициирате по тежко кино ? Директно хващане на жена за ръцете за танци или придърпване към вас ?

4) Приятелки и загуба на сетове.

Последния път на два три пъти имам лаф или танци с някоя мадама, после идва приятелката две три думи и айде чао. И тва го наблюдавах при още някой друг пич, от бара горе докато си пиех уискито.

5) Мит - жените харесват високи мъже, те имат предимство

Масово мадамите които виждам тука са с гаджета колкото тях високи или по ниски .... и в клуба най-вече такива танцуват яко с мадамите или ги целуват.

Какви недостатъци имат високите мъже и как да се преодолеят ?

Едното нещо което ми идва на акъла е да я чака на дансинга, който е по нависоко и да ми е по лесна за целуване и пипане

Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: