Здравейте,
Преди 3-4 години открих форума и доста промени вижданията ми и начина ми на живот. Мотивирах се да развивам социалните си умения и личността си като цяло.
След доста успешни и неуспешни клоуза усетих, че е време да си хвана сериозна приятелка (нещо което никога не съм имал досега). Та от декември месец се сближих с едно момиче, след което последваха доста чести срещи, секс, и най-страшното привързах се към нея. Миналата седмица реших да говоря с нея за това какви сме и че искам по-сериозни отношения. От нейна страна имаше мълчание. Казах ѝ да си помисли няколко дни и да ми даде отговор.
Та днес се видяхме и отговора беше, че ѝ трябват по-сериозни чувства, за да бъде във връзка, било ѝ приятно да се виждаме и така нататък.
Та въпроса ми е според вас има ли смисъл да се опитвам още и как да продължа или да заеба.
Поздрави, omegalul
Какво значи по сериозни чувства ?
Вие се виждате ? Правите секс ? След секс си споделяте някакви неща ?
Според мен не си и влезнал в емоциите яко .
Тоест жените обичат да чувстват и да се водят от емоциите .
Ти си трябвало да водиш тази част още в началото не само в ниво секс и купони и разходки .
Давам ти пример :
Дълбоки разговори на различни теми . Тоест не да си споделяш чувствата...(Това ще е края на началото )
Кой какво иска от живота ?
В какви хора искате да се превърнете ?
Кой какво обича мрази ?
Темата с децата също .
Това са теми който засягат момичета да си направят преценка ти на какво равнище си със твоите емоции.
Близостта се създава и така, че не само да се оправяте под завивките .
Давам ти пример момиче по голяма от мен с което си писах малко е впечатлих и изумих с това ,че от напълно непознати запазвам билети за филм и пращам в чат скринншот на това и казвам нямаш право на отказ.
Това и хареса много . Каза ми че е различно и било силно . При което правихме секс . И също така тя ме заведе на концерт на голям изпълнител за нейна сметка .
Ти сам казваш че сте се виждали и сте правили секс . Не си чупил фрейма по начина да ви е яко и да създаваш емоция и атракшан още от начало . Просто и е омръзнало и точно ти тогава си се сетил че искаш да е сериозно .
Дано съм бил полезен !