Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 30, 2023, 23:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Създаване на чувства  (Прочетена 487 пъти)
omegalul
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Профил
« -: Март 22, 2023, 23:05 »

Здравейте,
Преди 3-4 години открих форума и доста промени вижданията ми и начина ми на живот. Мотивирах се да развивам социалните си умения и личността си като цяло.

След доста успешни и неуспешни клоуза усетих, че е време да си хвана сериозна приятелка (нещо което никога не съм имал досега). Та от декември месец се сближих с едно момиче, след което последваха доста чести срещи, секс, и най-страшното привързах се към нея. Миналата седмица реших да говоря с нея за това какви сме и че искам по-сериозни отношения. От нейна страна имаше мълчание. Казах ѝ да си помисли няколко дни и да ми даде отговор.
Та днес се видяхме и отговора беше, че ѝ трябват по-сериозни чувства, за да бъде във връзка, било ѝ приятно да се виждаме и така нататък.

Та въпроса ми е според вас има ли смисъл да се опитвам още и как да продължа или да заеба.

Поздрави, omegalul
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Профил WWW
« Отговор #1 -: Март 23, 2023, 07:46 »

Никога не трябва да си ти този, който иска сериозна връзка. Още в момента, в който си представиш момиче, и си помислиш "Искам", вече трябва да внимаваш. Имам чувството, че си изпуснал положението отдавна.

Казах ѝ да си помисли няколко дни и да ми даде отговор.
Та днес се видяхме и отговора беше, че ѝ трябват по-сериозни чувства, за да бъде във връзка, било ѝ приятно да се виждаме и така нататък.

Освен това си и супер логичен, което обяснява, защо повече не създаваш емоции в нея.

Та въпроса ми е според вас има ли смисъл да се опитвам още и как да продължа или да заеба.

Какво трябва да заебаваш? Просто си я чукай и толкова. И междувременно излизай с други.

Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 238

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #2 -: Март 23, 2023, 16:13 »

Колко е доста време, колко са тези успешни/неуспешни клоуза, защо си решил че искаш сериозна.
Детайла е от значение.

Въобще какво има да се говори. Всичко се подразбира когато наблюдаваш действията ви. И да не си бил във връзка, не си ли гледал филми/ други двойки/ приятели/ обща култура. Ако се търсите постоянно, ако прекарвате постоянно време заедно, ходите на места, казвате си всичко, не можете един без друг и тн, си се подразбира какви сте и колко са сериозни отношенията ви, класическа връзка. Щом това не е на лице, щом има разминавания и има нужда от уточнявания , значи емоционалната ви връзка не е на това ниво. В случая ти си привлечен достатъчно за да искаш сериозни отношения , но тя изглежда не е . Или я била някога си но вече не е. Илиян ти го обясни. Ако все още ти пуска без да иска нищо сериозно, си в много добро положение. Но това може да не е за още дълго. Показваш несигурност. Страшно е да. Само като повдигнеш въпроса че искаш връзка, си къртиш привличането допълнително. Недей да се впрягаш много. Щом отношенията ви са от няколко месеца, ориентирай се спокойно към алтернатива.
Активен

You don't believe what you see, you see what you believe. There is no fail, there is only experience.
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 532

Профил WWW
« Отговор #3 -: Март 23, 2023, 18:11 »

Пичага
Без да изпадам в подробности, не че не искам, а просто нямам време в  момента и може по късно да ти обясня надълго и нашироко, само запомни едно нещо,отнасящо се и до сериозни и до несериозни връзки- никога не питай жена какво иска и никога не казвай на жена какво ти искаш. Може да питаш какво й харесва, или какво мисли по този или онзи въпрос, като напр. Какво мислиш за сериозните връзки по принцип между хората или Кой според теб трябва да иницийра една сериозна връзка- мъжът или жената, и по какъв начин? Съответно нейният отговор няма никакво значение и не трябва да е решаващ за това какво ти реално ще иницийраш или не. Нейният отговор трябва само да ти подскаже дали да го направиш с нея( без да се обясняваш, а с действия) или с друга. Напр. Ела в нас и си вземи 2ро облекло защото ще останеш за 3 дни. Освободи си графика за три дни. Тя неиска? Ок. Покажи и неутралност. Като не иска и те вижда че си непукист за това и не реагираш, а си неутрален, тя  сама ще дойде.
Не питай какви сте защото това издава неувереност. Въпросът какви сме ние зададен от теб,  лъха на неувереност. Просто прави това което се очаква от теб когато си в сериозна връзка, а именно да й казваш какво и кога да прави с теб, без да я питаш.
Незнам дали ме разбираш, но ако има нещо неясно- питай тук.
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
steelheart
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 71

Профил
« Отговор #4 -: Март 24, 2023, 22:31 »

Нкога не бих искал сериозна връзка с жена, която не иска сериозна връзка. Дори и да стане, това би се превърнало в разочарование. След като се виждате за секс, не виждам какво повече искаш. Може да си експериментираш игра/фрейм с нея и същевременно да се оглеждаш за други.
Активен
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 579

Профил WWW
« Отговор #5 -: Април 07, 2023, 21:07 »

Здравейте,
Преди 3-4 години открих форума и доста промени вижданията ми и начина ми на живот. Мотивирах се да развивам социалните си умения и личността си като цяло.

След доста успешни и неуспешни клоуза усетих, че е време да си хвана сериозна приятелка (нещо което никога не съм имал досега). Та от декември месец се сближих с едно момиче, след което последваха доста чести срещи, секс, и най-страшното привързах се към нея. Миналата седмица реших да говоря с нея за това какви сме и че искам по-сериозни отношения. От нейна страна имаше мълчание. Казах ѝ да си помисли няколко дни и да ми даде отговор.

Поздрави, omegalul

Какво значи по сериозни чувства ?
Вие се виждате ? Правите секс ? След секс си споделяте някакви неща ?

Според мен не си и влезнал в емоциите яко .
Тоест жените обичат да чувстват и да се водят от емоциите .
Ти си трябвало да водиш тази част още в началото не само в ниво секс и купони и разходки .
Давам ти пример :
Дълбоки разговори на различни теми . Тоест не да си споделяш чувствата...(Това ще е края на началото )
Кой какво иска от живота ?
В какви хора искате да се превърнете ?
Кой какво обича мрази ?
Темата с децата също .

Това са теми който засягат момичета да си направят преценка ти на какво равнище си със твоите емоции.
Близостта се създава и така, че не само да се оправяте под завивките .

Давам ти пример момиче по голяма от мен с което си писах малко е впечатлих и изумих с това ,че от напълно непознати запазвам билети за филм и пращам в чат скринншот на това и казвам нямаш право на отказ.
Това и хареса много . Каза ми че е различно и било силно .  При което правихме секс . И също така тя ме заведе на концерт на голям изпълнител за нейна сметка .

Ти сам казваш че сте се виждали и сте правили секс . Не си чупил фрейма по начина да ви е яко и да създаваш емоция  и атракшан още от начало . Просто и е омръзнало и точно ти тогава си се сетил че искаш да е сериозно .

Дано съм бил полезен !
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: