BattleMage
|
 |
« -: Май 11, 2023, 00:43 » |
|
Интересна случка. Преди почти 2 седмици сутринта в рейса, разменяме си телефони с момиче, което не можа да си купи билет понеже машината не и вземаше парите. Аз уж там са мъча да и помогна, и покрай това завъртях разговор. Лекар, светла коса, сини очи, 27г, бля бля. Бях в друг град обаче. Върнах се миналият ден. Пиша в чат, тъй като нямах мотивация да звънна. Даже мислех че ме е забравила и нямах големи надежди, но помня че се усмихваше с рейса. Разменихме си 10 реда за два дни, и виждам че въреки че е на работа чете и отговаря. По едно време и викам "Можеш ли да говориш?", пише ми "Ако е спешно, да". Званя, и предлагам да се видим след работа към 18:00ч, на бързо в центъра. Отрязва ме понеже имала ангажимент. Викам, "Мога и събота". В Събота обаче щяла да е на някъде си там.. Викам "Еми значи, няма да стане, не ни е писано! Аз летя другата седмица за чужбина и ще се върна след лятото чак!!" След това тя изтърси, "Ами мога довечера в 22:00ч!". Викам си wtf... Отивам на срещатата, момичето ми писало в 21:50 че била на локация. По телефона ми беше казала че си има гадже, и да не съм си мислил някви работи там. На мен лично ми се струшваше като 'wife' материал. Викам ''Че аз не та познавам, кво да си мисля като не та познавам?!''. Така ги режа. Да не си мислят че съдя само по външен вид. Като цяло ме разпитва за живота ми доста. Не влизам в рапорт дълбоко. Отговраям си, но прескачам въпроси, сменям тема, ситуационно говоря за други неща, от време на време отговрям на рапорт. Не я разпитвам. Играя си с пиенето. Говоря че бърка коктейла много страстно и че излива лед по масата. Окъпа ме два пъти. Тя се смее. Минава сервитьорката с храна. Пита "Гладен ли си?!" викам "НЕ". Викам "стомаха ми спи. По това време се ядат само жени!". И такива. Калибрирано кино пробвах докато я разсейвам. Без успех. Въпреки че ме гледа и се смее, не дава да и барам косата или да задържам ръце по нея дълго. Явно и беше рано. Има привличане, но когато жената не търси секс за вечерта - нямаш шанс! Просто е тънкост, кога просто се дърпа и го играе трудна, и кога няма намерения да ескалира. Трябваше ми повече време с още срещи, а аз го нямах. Когато ми се дърпа се отдъпвам и аз, и при пуша ме пита разтревожено "Какво стана, расърди ли се, защо се отдръпна/млъкна и тн". Това е изключително добър знак. Не е безразлична. Интересното беше че когато и казах че ме излъга че има гадже, тя отрече. Каза че не ме е излъгала. Викам , "що за гадже си ако излизаш с непознати в 22:00 на бар?!" . Казах и го. И без това вероятно няма да я видя повече. Не ми пукаше. Тя каза че излизала и с приятелки вечер. И че имала и други мъже приятели без интимни отношения. Тоест било нормлано. Викам си ' да на баба ти хвърчилото'. Но не ми се влизаше в логически спор да развалям вечерта. Бързо излязох от темата. За мен това си беше мега шит. Това което видях аз, е че момичето ме тестваше дали ставам за гадже/провайдър материял. . Разпитваше ме доста за живота ми. Дали съм учил, какви са ми плановете ми за напред, такива тъпни. Но на кино не отговаряше. Освен ако не е добре калибрирано. Например има едно приложение на Samsung което мери пулса. Взимам и ръката и мерим пулса. Или примерно ако и правя рутийн четене на длана на ръката. Някви такива минават. Директно кино го реже. Дори ако не бях обелил нито дума за личния си живот, нямаше да е по различно. Може би щеше да се затвори в себе си, да изгуби желание да говорим, да стане по зле. Въпреки че от време на време ми идват базици да я разсмивам, има какво да се желае. И Не. Не съм "try hard". Просто обичам да съм активен на срещите. Като цяло изключвам всички възможности за ескалация с това момиче тази вечер. Има малък вариант да си има наистина гадже, и да не е доволна, затова маймуната търси нов клон на който да се хване преди да пусне стария. Ако това е истина, тови момиче е кофти материал за гадже. Аз исках да ескалирам колкото мога вечерта. След сепаретата играхме бърз билиард. Като цяло си прекарахме добре. Пиша тази тема защото си мисля че съм направил някви грешки. Вероятно съм. Но реално този сет нямаше как да се развие по друг начин. Момичето искаше да ме опознае. Нямаше никакви намерения да ескалира на първа среща. Това си пролича. За 2 часа нямаше как да стигна до секс с това момиче в тази вечер. Тя беше уморена от работа и дългият и ден. Яд ме е. Яд ме е защото от тези срещи подсъзнанието очаква нещо. Всякак ние мъжете искаме всяка една такава среща да стига до по тежка ескалация. Особенно тези които почват в 22:00. Обаче това не се получва с повечето жени. Аз лично точно затова никога първа среща не я организирам вечер. А през деня. Най-големият проблем с пикапа е точно това. Че винаги преосмисляме всичко и търсим перфектната игра която не съществува. Аз все още не мога да си отговоря защо това момиче излезе с мен? Тя обаче може. Излезе за да ме опознае. Жените знаят че ако преспят на първа среща, край на играта. Може тук в коментарите някой да философства и да каже че 'това и това си сбъркал!', и ако бях напрвавил еди какво си, щях да ескалирам! И ние после четем, чудим се и се самообвиняваме. Но наистина ли е така? Можеш ли да изшлайфаш играта си толкова много че да станеш Брат Пит и никоя жена да не отказва? Едва ли. Вероятно има жени който няма да пуснат и на Брат Пит, или имат моменти когато няма. Това което искам аз, е да се наслаждавам на тези срещи. Аз пак им се кефя но се кефя на тръпката от непознатото, което ми носи и малка доза стрес. Малко като хазарта. Искам да се кефя обаче на момента, без да очаквам нещо да се случи. Например, когато се храниш, наслаждаваш ли се на храната или гълташ бързо? Можеш ли да си в настоящето с храната или имаш нужда да гледаш телвизия/ютуб? Аз на тази среща рискувах, защото знаех че няма време. И защото беше вечер:) Ако имах време щях да играя по чиил. По мистериозен. По дълго. Привличането щеше да става все по силно с всеки следващ път. Но трябва да имаш време за това. Учим се ,но разбираме че всяка среща се случва точно както трябва да се случи. Ние няма как да променим това. Целият проблем тук, е че аз съм имал очаквания които не са били възможни. Милиони други такива срещи се случват ежедневно и мъжете ги приемат като победа , чувстват се на седмото небе защото за задържали очен контакт с мацката за 5 секунди и са и докоснали бедрото без да искат, а ние понеже знаем за 'пикъп!' , се оплакваме . Прави ли те пикапът неблагодарен? По-добре да знаеш за пикъп от колкото да не знаеш, но все пак... Парадокс е че понякога докато гониш многото в живота , губиш и малкото което имаш.
|