Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 30, 2023, 23:14 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Уъркшоп с Илиян и Слейър ден 2 30.04.2023г.  (Прочетена 116 пъти)
Ovcharov
PuP Player
PuP Форум Новак
*******

Репутация: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« -: Май 15, 2023, 09:52 »

Здравейте пичове,
Във втория ден на уъркшопа си пролича веднага кой е практикувал наученото от изминалата седмица и кой не. Ники и Мартин бяха играли редовно и бяха загрели стабилно за днешния уъркшоп. Бяха мотивирани да развиват играта си и имаха доста въпроси, които повдигнаха основно за това как да подхождат към шит тестовете на жените, каито се опитват да ги разиграват. Аз от своя страна макар да се бях надъхал предварително и даже се бях доста пренавил, липсата на игрова практика в тази една седмица между двата дена веднага си пролича. Все още изпитвах притеснение по време на апроучовете и оставането в сетовете за повече от 1-2 минути. Играта ми през този ден беше на доста по-ниско ниво не защото не бях мотивирран, а защото не си бях изпълнил домашното и не бях практикувал.
Срещнахме се оново пред СУ в 11ч. този път освен мен, Ники и Марти, дойдоха още две нови момчета - Николай и Тишо. Този ден имаше доста по-малко сетове навън, от една страна заради облачното и дъждовно време, и от друга заради първи май и трите последователни почивни дни. Та отново бяхме с Илиян и Слейър и след като се запознахме с Николай и Тишо, използвахме времето без сетове всеки да си каже какво му е било трудно и да си зададе въпросите от изминалата седмица. Този ден Слейър ми обърна специално внимание, че за мен ще е най-добре да наблегна на развитието на гласа си - да влизам в сетовете със силен, нисък и дълбок глас, което донякъде може да компенсира по-слабото ми представяне в другите компоненти - езика на тялото и очният контакт с жените. Слейър ми възложи да говоря колкото може повече през диафрагмата си както този ден на уъркшопа, така и през ежедневието си, за да свиквам и за да може гласът ми да постепенно да укрепне.
Та пред СУ имахме всеки по не повече от 2-3 влизания в сет, като аз не успях да се задържа в нито един. Забелязах, че Тишо и Николай, а и Марти и Ники сякаш имаха доста по-добър успех, защото практиката си каза думата, докато осъзнах, че при мен само силна мотивация няма да е достатъчна. По едно време Илиян взе Тишо и Николай, а слейър остана с мен, Марти и Ники да пикапим пред СУ. Времето премина предимно в даване на насоки от слейър за това как да си отстояваме позицията пред жените и да не им позволяваме да ни разиграват, как да ги затапваме и да им режем шитките когато ги използват, за да можем по-успешно да водим сетовете. Времето ставаше доста неприветливо за свалки и нямаше почти никакви сетове там. Слейър настояваше да си упражнявам гласа, друг е въпросът, че не го правех толкова усърдно колкото той искаше от мен. Скоро се върнаха и останалите и тръгнахме към Попа, за да хапнем бургери и да видим къде ще продължим да пикапим следобед. Тишо и Ники явно имаха успех докато бяха с Илиян, защото се върнаха доста въодушевени, и това повдигна духа в групата.
Докато ядохме бургери на Попа заваля доста силно и се наложи да продължим в мол Парадайс. Към 1ч. вече бяхме в мола, а там беше доста пълно с готини момичета. Изискваше се да сме по-обиграни в сетовете, а и да се съобразим с обстановката - почти всички бяха в движение, имаше доста семейства с малки деца...изобщо си беше доста пълно в мола, нормално, беше неделя.
В мола имах не повече от 10 влизания, като в почти нито едно не успях да се задържа в сета - влизах пак доста плахо на момичетата, а и гласът пак ми беше доста тих и неуверен и те сякаш ме забелязваха едва в последния моент когато ги заговарях. Имаше само един двоен сет, в който аз и Ники заговорихме 3 момичета пред един магазин и успяхме да полафим с тях, но не и да ги заинтригуваме с нещо, Ники водеше сета, а аз се стараех да го подкрепям доколкото мога. Той успя да предизвика интереса на едното момиче, което се казваше Мария, докато аз подходих другото с нещо от сорта, че харесвам червенокоси момичета, а тя ме ме резна с това че тъкмо щяла да си сменя цвета на косата. Тук настъпих малко повече и казах, че направо ги вземаме с нас в Харема и не приемаме откази, при което те се засмяха, но ни отказаха - управителя не ги поскал да се отдалечават много от обекта в който работят - мисля че беше някоя от марките за парфюми. Тук спекох и нищо не ми дойде наум с което да разчупя нещата и не успяхма да калибрираме добре. Като цяло сетът не вървеше - опитваха се постоянно да търсят валидация от нас, или се държаха надменно и на няколко пъти се опитваха да ни отсвирят да си тръгнем. Ние не се отказахме до последно, но накрая ни писна и решихме да не инвестираме повече в този сет, след като не успяхме да ги накараме момичетата да инвестират.
До края на престола ни в мола мотивацията и представянето доста се понижи и сетовете ни не бяха добри, налагаше се пак Илиянски и Слейъра да ни търсят сетове - нещо напълно неприсъщо за тях, това си беше наша работа, а не тяхна и те казаха, че никога не им се е налагало преди да го правят толкова колкото при нас.  Ухилен ...кофти тръпка общо взето се получи Смотан
беше станало почти 4ч. и навън времето се беше оправило. Решихме да завършим деня на входа на мола - там постоянно минаваха сетове и тук имахме въздможност повече да практикуваме. Всеки от нас влизаше доколкото може иму стиска. Аз по едно време се отделих от групата и слязъх най-долу на стълбите, за да мога да имам повече видимост и да заговоря колокото мога повече момичета, за да си вдигна настроението. Е...не се получи толкова успешно колото исках. Постарах се доколкото можах - заговарях почти всяко момиче, което минеше, но просто апроучовете ми бяха много слаби и оттам всичко пропадаше - или им влизах вяло и не можех да ги спра на място момичетата и се налагаше да ги догонвам, или не успявах да създам привличане и меотсвирваха бързо-бързо или изобщо не ме отразяваха. Този ден не ми беше ден за пикап, или просто резултатите ми бяха такива заради неефективните ми апроучове. На това наблегнаха Илиян и Слейър за мен на разбора;
- да работя върху гласа си и да практикувам с рязък и силен глас още от основния апроуч, за да компенсирам поне засега докато се поотпусна и придобия повече увереност с опита.
- Да ги спирам по-отдалеч и да не се въртя около тях, а да си стоя здраво на мястото пред момичето и да не им отдавам чак такова значение
- да не се срамувам да бъда по-доминантен още от апроуча и да имам готова винаги някоя забавна или готина история или виц, с която да предизвикам интереса на момичето.

Като цяло беше слаб ден за мен като представяне, но се радвам, че благодарение на инструктурите разбрах къде ми са слабите страни и какво не бива да правя по време на сет, поне що се отнася за апроуча, както и разбрах, че явно гласът при мен ще е основното ми оръжие в комуникацията и затова ще давам всичко от себе си, за да го усъвършенствам, за да мога да бъда по-директен и доминантен, ако искам сега да имам някакъв усех в сетовете си. Това беше много ценна обратна връзка, за което благодаря на Илиян и Слеъйр, че бяха напълно откровени с нас и не ни спестиха нищо. Марти беше най-успешен този ден - влезе на най-много жени и беше най-резултатен, най-много се и задържаше в сетовете. Представянето му беше напълно контрастно на това от миналата неделя, което всички много ни изненада, а Илиян и Слейър най-искрено му се изкефиха и специално го похвалиха накрая при разбора. Ники също беше посъбрал опит и увереност и също се представи доста по-добре. Той се и чувстваше по-добре и това му личеше, влияеше ни добре и на остналите. Аз колкото и да не обичам да бъда посредствен, този ден ще трябва да приема посредственото си представяне  и да се постарая да практикувам повече, ако искам да вдигна нивото за в бъдеще, иначе нещата няма да се променят особено много, ако си я карам по същата схема.Но стига толкова локуми от мен. Ухилен

Много научихме през този ден - най-вече как да си отстояваме фрейма, как да го разширяваме най-вече и да го поддържаме здрав, за да не спичаме и да не отстъпваме в сетовете, и за да поддържаме сексуалното напрежение с жените активно. За да можем ние да сме водачите, а не да се оставяме те да ни разиграват. Всички лични истории, които ни дадоха за пример, различните затапки и бъзици много ни помогнаха да разберем нещата по-обстойно и да ни дадат добра база върху която да практикуваме, за да можем да развиваме по-успешно играта си. Това добави много стойност и съдържание през този ден. Благодаря на Илиян и Слейър за откровеността и на останалите пичове, с които споделихме ден 2 от уъркшопа. Ще дам всичко от себе си да прилагам в ежедневието си наученото. Любопитно ми е доколко могат да се развият нещата. Готов съм за нови предизвикателства, а и трябва да свикна, че в пикапа те са нещо естествено и неизменна част от играта. Очаквам с нетърпение ден 3.
До скоро момчета и успех! Усмивчица
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines