Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:53 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: "Шси помисля"?!? WTF?!?  (Прочетена 699 пъти)
Zalmoxis
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 104

Профил
« -: Май 22, 2023, 17:13 »

Strangeeeeloooveeee... Значи така, пичове, трябва ми малко връщане в правия път. Изгубих пътеводната светлина, оплетох конците, та са ми интересни страничните гледни точки.

Сбито - хванах се на един курс. Секс курс, много ни еб*т. Мен не смеят чак толкова, но има самоотвержени опити. Към момента неуспешни, но е почнала да ми избива студена пот на челото. Съответно в тоя курс има същества от женски пол. Повечето от тях приличат на Gorlok The Destroyer, но има няколко, дето си заслужават. По-точно: три.

Оплетох едната, плющях я. Две-три седмици, докато не ми се появи гениалната идея, че мога да плющя повече от една. Mission completed, почнах да плщюя две. Кратка радост: разбраха една за друга, чудо голямо, детски номера - биха ми среща по едно и също време на едно и също място. Теглих им майната и на двете. После още един път изплющях втората, за изпроводяк, щото не ми харесваха к*рвенските й номера и тъй като не мога да й набия акъл - набих й другото. Безинтересно.

Междувременно, още от началото ми се върти едно Русичко. Тя не ми е в "Топ 3", но е... готина. Спасих й няколко пъти задника от проблеми, тя взе да ми припада. Един път ходих до у тях, да й помогна с глупости по курса. Ей, трагедия. Тогава още плющях само първата от курса. Русичкото: ама кафе, ама да сготвя, ама седни тука, ама да те завия с одеяло... Мен ми е забавно, седя и гледам сеир. Сяда на половин метър от мен и на всеки пет минути се приближава по няколко сантиметра. Адски забавно, супер срамежлива. По едно време ми писна и я дръпнах, бръкнах й в гащите. Поиграхме си там малко, не съм я плющял.

Сложих я on hold, щото нямам причина да я блокирам и си пишем от време на време. Пак й спасих задника няколко пъти, без това да ми коства особени усилия. Междувременно леко гръмна открит скандал между двете, дето ги плющях, та Русичкото няма как да не знае, ама упорито се прави на неразбрала. И всичко добре, до миналия петък. Аз - в някакво лайняно настроение. Тъкмо ще започва тоя курс, за пореден път и оная ми пише "Що изглеждаш все едно ще унищожиш целия свят, какво е станало". И аз, какво да напиша, какво да напиша, реших да не лъжа, да я ползвам за кошче за душевен отпадък - "Иде ми да хвърля всичко и да изчезна на някъде, без значение къде".

Пичове, докато се усетя, оная писала "И аз!", измислила как да я взема, как да се чекнем на занятията уж че сме там, измислила даже къде ще ходим. Леко бях шашнат, ама си викам - то избора е да тъпея или да съм с нея. Пък тя не е лошо момичето. На двайсе и ена, метър и шейсе, четирсе кила, светли очи, много бяла кожа и перверзна физиономия... домогва се до седмичка, като се нацапа с гримовете, иначе вероятно е леко под въпрос. Още не се бях решил, ама й писах "Чакам те в колата". Седя и се чудя, искам ли, не искам ли? Оная весела "Коя ти е колата?". Бе мацка... "Като я погледнеш и си помислиш 'Дано не е тая' - тая е". Намери ме, да му се не види. От първия път - явно добре описвам нещата. Изкефи се, дадох й да покара.

Общо взето нищо интересно - мръднахме настрани петдесетина километра, докато си лафехме, седнахме да хапнем там дето си беше харесала(че го бяхме подминали мястото с петнайсетина километра, щото тя се разсеяла от разговора ни, та се връщахме). Издразни ме, че ми взима от яденето. Даже последната мръвка ми взе от устата. Буквално. Бях я лапнал вече, тя рече че я иска, аз й я подадох със зъби на шега, тя си я взе. Ужас. Седя и гледам как мляска последната мръвчица! Казавам й "Ти нямаш сърце", тя ми се смее. После й ометох половината мелба, за да е честно. Абе, нормална лузърска среща. После се разходихме малко из природата, намерихме си място да гледаме залеза, помачках я малко, но... в кофти настроение бях, не ми се плющеше.

Тогава стана лека издънка. Тая нещо запалена по моторите и все ме подпитва разни неща, та темата нещо леко зачекна "почивка", а скоро съм си планирал: аз и мотора, няколко дена, надалеч от жена и деца. И я поканих, без да искам. Да е*а. "Ще ходя там и там, ти не искаш ли да дойдеш?". Ебати ужаса. Седим прегърнати, гледаме залеза, аз й предлагам да я водя на почивка, да ми я развали. И тя ми вика "Шси помисля". ДВОЕН УЖАС. ТРОЕН. БЕЗКРАЕН. Тая ще си мисли?!? Пичове, аз не искам тя да идва, а тя ще си мисли! Ааа, удар под кръста. Викам си - край, тая сега ми подпали телефона, какво направих?!?

Ми... Нула. Нищо бе. Нищо. Нищичко. Ебаси, според мен минаха добре нещата, попика се от смях в началото, подмокри се и се разтрепера на залеза, чак после я поканиха няколко дена да я еб*т. И нищо. Това тоя петък.

Съответно, днес, вече Понеделник, аз издивявам от това нищо. Драснах й два реда. Ред първи - как след нейното каране колата има кал и по тавана, дето минаваше през локвите със 150+ и се кефеше на аквапланинга. И ред втори - следващия път, ако пак прави така, ще я пратя тя да кара колата на автомивка. Оная се изля: ама щяла да я измие, нямало проблеми - къде да дойдела. Никъде, мацка, вече я мият. И от там едни чаршафи почна да ми пише, колко била заета събота и неделя, как й се искало да е свободна и да правела каквото си иска. Абе, спрях да я чета. После й падна mute-a, не помня на колко часа го бях направил, пак пише: "Вземи колата и ела довечера да те науча да рисуваш". Вземи колата? В смисъл? Седя и гледам тъпо. "Ще си изкараме добре". Ай, не думай! Тя продължава: "Нали знаеш че много се дразня като само ми seen-ваш". Еп, па тая. "Отказваш ли ми". Аз още седя учуден. "Добре, няма да те притискам".

Това, което ме хвърля в тъча е... как тя не прие инстантно необмислената ми покана. И благороднa - няма да ме притиска? В смисъл, аз знам че ако отида ще я плющя. Знам че и без покана да отида - пак ще я плющя. Но много ми бърка в душичката как не ми прие поканата. Пичове, това ми е най-драгото: няколко дена с мотора и тесни пичета. Тя променя уравнението "тесни пичета" на "едно единствено тясно пиче" и тo даже не е 10-ка... "Шси помисля"?!? WTF?!?

Сериозно, приемам конструктивна критика... изгубил съм правилния път явно.
Активен

Zalmoxis
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1 -: Май 23, 2023, 10:12 »

Леко развитие, но все още нямам отговор по темата, която ме вълнува. Знам, че патката най-вероятно сто пъти е забравила това, което съм й казал, ама...

Чопли ме, да му се не види. Обърках нещо, освен че очевидно се бях отпуснал и изплясках необмислена покана, но не мога да схвана кое.

Цитат
Blondie: Вземи колата и ела довечера да те науча да рисуваш
Blondie: Ще си изкараме добре
Blondie: Нали знаеш че много се дразня като само ми seen-ваш
Blondie:
Blondie: Отказваш ли ми
Blondie: Добре
Blondie: Няма да те притискам
Blondie: Какво значи това сега
* Пропущенный голосовой вызов
Blondie: Щях да ти покажа какво нарисувах
Blondie: Но ти си пълен идиот
Blondie: Не заслужаваш
Вы: Забравихме на кого пишем
Blondie: Ооо той се появи
Blondie: И благоволи да отговори
Blondie: Защо си такъв?
Blondie: Ядосваш ме като не ми отговаряш
Blondie: Супер много извинявай
Blondie: Пих вино снощи
Blondie: Много ми се сърдиш
Blondie: Нали
Вы: Не
Blondie: Приготвила съм ти едно малко подаръче
Blondie: За извинение
Blondie: Кога ще се видим да ти го дам?
Вы: Може и да пропуснем
Blondie: Стига де
Blondie: Зает ли си
Blondie: Една моя картина искам да ти подаря
Blondie: Ти ме вдъхнови за нея
Blondie: Много ще ти хареса
Blondie: Слушай ме сега внимателно
Blondie: Ако още един път само ми seen-неш и ще те блокирам
Blondie: Ясна ли съм
Активен

Zalmoxis
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Май 24, 2023, 01:26 »

Придобивам усещането, че мене ме пикъпят Ъ? Което не е лошо, тъкмо ще се науча най-накрая как се прави... демо краш курс Завърти очи Определено ще го играя тъп, да видя до къде ще й издържат нервите и какви номера има подготвени. А всъщност, кой знае - може пък да ме жегне нещо, ако се е направила чок гюзел, да я тръшна. Eдва ли.

До колкото се познавам, няма да се стърпя и на раздяла ще я попитам защо по дяволите не ми е приела поканата още преди да съм премигнал. И понеже се познавам добре, вероятно после ще я отчаям вербално от живота й.

* Никол е първата, дето я плющях, нямам идея защо опипва в тая посока.

https://imgur.com/IEiywr3

Цитат
Вы: Да ти подскажа как ставаше блокирането?
Blondie: Дали не знам? Как мислиш?
Вы: Гледам те, че се бавиш... реших че може да имаш нужда от помощ
Blondie: Ако забравя от къде да те блокирам ще те питам
Blondie: Не знаех че си такъв услужлив
Вы: Специално за теб, иначе - не съм
Blondie: Супер много ме дразни тая
Blondie: Едва я търпя
Вы: Даже не ги слушам в момента... коя е дразнителя? И какво те е настъпала?
Blondie: Никол
Blondie: Супер дразнеща. "Ня ня... ня ня, бла бла блааааааааа". Гнусна е. Лигава. Мразя я
Blondie: Мрази я и ти, че да не съм сама
Вы: Не си заслужава усилието
Blondie: Да, много е зле момичето
Blondie: Е пак има повод да ми дърпаш ушите
Blondie: Не съм готова още със activity-тата
Blondie: И не мога да се справя сама
Blondie: Ама ще ги направя де  просто знам , че никой няма да ги оцени и всичко е на вятъра
Blondie: Дай с теб утре да се чуем за да ми ги провериш
Вы: Силно вярвам в теб, не мисля че има нужда от проверка
Вы: А и съм се засилил да спя до следобед
Blondie: Ами да го направим към 15-16 часа
Blondie: Да имаш време да спинкаш хубаво
Blondie: Дай утре да излезем да пием нещо и набързо ще ги погледнеш като седнем
Blondie: Пак само seen-ваш
Blondie: Кажи ако не искаш
Вы ответили Blondie: Пак не намираш от къде да ме блокираш...
Blondie: Моля те, ти си моя ангел пазител, не ме оставяй сама
Вы: Добре, давай, утре ще мина да те взема и ще ги видим тия неща, дето те притесняват
Blondie: На *********, към 19 часа? Направо вътре, ще запазя места.
Вы: Ъммм... това не е ли точно до у вас?
Blondie: Не ти ли харесва
Вы: Държиш ли да е там?
Blondie: Ами не, но искам да съм близо до вкъщи, защото може да ми стане студено и да идем да се стопля
Blondie: Май малко съм настинала миналата вечер
Вы: Кофти, да... там сме, щом работата е такава
Blondie: Супер много се радвам, че утре ще се видим
Активен

Zalmoxis
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Май 25, 2023, 21:22 »

Подвел съм се, не ме пикъпят, само така е изглеждало Усмивчица

Вместо в заведението до у тях, отидохме във Велинград. Щото, нали, тя ли да се сети, че е 24-ти Май и няма да има места никъде... ама, простено й е, последните десетина години не е живяла в България. Аз се бях настроил да изляза за 3-4 часа и да се прибирам, ама бързо разбрах че няма да е същия ден. Горе долу, като колата стъпи на "Тракия".

Като подуших какъв скандал ще ми спретне жена ми, че не съм се прибрал - ми се стори кощунство да не я изтряскам. Ебати дървото. Горе долу така си представям секса с надуваема кукла, макар че надуваемите кукли май са едно ниво по-нагоре.

Иначе, добре че бях аз, да си изкараме весело. Даже я водих да дефилирахме заедно с някакви абитуриенти. От 12-ти "ь" бяхме. Тя нямаше проблеми, щото нали е на двайсе и една, ама аз... с няколко петилетки отгоре... викам "Повтарял съм. Бая..." и "Такъв ми е гена - на кофти осветление мязам на по-възрастен, иначе съм си на 18". Чакам снимките от бала по Еконт... ама да не ви занимавам с глупости.

Естествено, на сутринта я притиснах да я питам каквото ме вълнува. Не знаела, милата, дали ще й оправят колата до тогава. Ако й я оправят, щяла да дойде. Питам я каква връзка има колата й, след като съм й казал: пращам си мотора там, отиваме с моята кола. Ми имало проблем. Не можела така, да кара моята кола. А до Велинград - може? Нацупи се, фръцна се. Ако й оправели колата - щяла да дойде. Аха, чакай - казах й, че се е забавила с отговора и вече съм поканил друга, която е приела веднага. Сръдни, цупения, муцуни, сценки...

Днес изключително се забавлявах на занятията, щото нали - изкарахме до около седем сутринта, после не я изтърпях да спи и към 10 я подкарах на обратно. Почнаха тия занятия, а аз наливам масло в огъня: "Нейните активитита са перфектни, тя ми сподели - трябва да ги видите!". Налазват я да ги покаже, а активитита - нула. Питат я как така, защо нищо не е направила, оная мига на парцали, не може да измисли как да се измъкне. Та рекох: "Оставете я, аз като я гледам - май миналата вечер е ходила до Велинград, за едно друго активити". Тя някаква "Неееееее...", а аз наглея "Стига бе, звездите ми го говорят, в хороскопа ти пише - хванала си някой батко, да те води, изпляскали сте няколко бутилки вино и е станала работата... чакай пак да видя Сатурн дали е ретрограден... да, във Велинград си била".

Тъжна история - отдавна не ми беше попадала такава. Вероятно някой фен на некрофилията ще й се зарадва доста, даже може брак да й предложи.
Активен

StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 320

Профил
« Отговор #4 -: Май 31, 2023, 08:45 »

Сериозно, приемам конструктивна критика... изгубил съм правилния път явно.

Пишеш много добре - увлекателно, забавно и с много чувство. От километри си личи че си умен, и точно това ти е ахилесовата пета - можеш да рационализираш всичко! И колкото по-умен си, толкова по-убедителна причина можеш да откриеш/изфабрикуваш.

Спомням си и преди други пичове са опитвали да ти дават съвети и мнения, които както се очакваше - "обърна" в сарказъм, ирония, опити за доминация. И сега е вероятно да го направиш, все едно.
Ето конкретно къде виждам проблема ти: прекалено много искаш да покажеш това че "си умен". Постоянно с жените хумора на шест, това надхващане - вижте ме, вижте ме, вижте ме. И когато нещо се обърка както в случая въпросната където не ти е приела поканата, минаваш в режим "тая нищо не разбира и ще ѝ покажа аз на нея" и започват игрите и плановете. Което пък е крйано ненужно

Хабене на нерви, енергия, време и както сам си се убедил в случая - не си заслужава изобщо. Но ти продължаваш в момента да ѝ го навираш в очите - виждаш ли, виждаш ли...... Защо продължаваш изобщо каквато и да било комуникация с това дърво след като не искаш нито да я чукаш повече, нито да излизаш с нея? Замислял ли си се че можеш да ѝ биеш пълен игнор - по една половинчата дума. Да мрънкаш и грухтиш като някой батка. Или просто да млъкнеш. (преувеличавам заради идеята). Варианти много.

Ето според мен как си могъл да постъпиш:
- Когато те е срязала, просто го пропускаш покрай ушите (временно). Слагаш си менталната бележка, хм ще ѝ го върна. Да, отмъщението е сладко.
- Хубаво - тя си има интереса, иска да се видите. Това и правиш - ти определяш как и къде - имал си най-добрия вариант - директно у тях. Да ти сготви нещо, после един масаж, и след него ако искаш я опъваш (и след това си тръгваш защото трябва да ставаш рано), ако искаш си тръгваш направо. И спираш с нея комуникацията извън напълно наложителната, елементарна учтивост. Никакви шеги или каквото и да било - просто нещо те е издразнило в нея, което си е самата истина, но не го вербализираш гласно в никакъв случай. Съмненията да си останат в нея, не в теб.
- Тя ще си отовори сама устата за поканата, няма да се стърпи. И тук вече можеш да ѝ го сервираш горещо, студено или както предпочиташ. "Просто бях учтив" или "ще ходя с М...." все едно, според зависи колко дълбоко искаш да ѝ го забиеш.

За мен няма никакво съмнение че имаш успехи с жените, "начина ти / метода ти" работи. Но въпроса който е добре да си зададеш - ще имам ли още по-големи успехи ако малко променя поведението си, и не се опитвам да бъда try too hard винаги във всяка ситуация. Понякога можеш да бъдеш съвсем обикновен и откровено глуповат. Трудно е, защото всичко е базирано на онова "аз съм умен и превъзходжам всички". Пак казвам - това не е лошо, но зависи какво точно искаш. МОжеш да бъдеш прав, можеш да бъдеш щастлив - и да, можеш да бъдеш и двете.

Бъди здрав и продължавай да ни радваш с приключенията ти!

Активен
Zalmoxis
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Юли 06, 2023, 14:09 »

Спомням си и преди други пичове са опитвали да ти дават съвети и мнения, които както се очакваше - "обърна" в сарказъм, ирония, опити за доминация. И сега е вероятно да го направиш, все едно.

Dully noted, ще гледам да не го правя. Тоест, не виждам смисъла да го правя, особено тук... но явно се хлъзвам по инерцията на обичайното ми поведение. Някой ако много се е засегнал, явно му дължа едно от неговото пиене. No hard feelings.

Защо продължаваш изобщо каквато и да било комуникация с това дърво след като не искаш нито да я чукаш повече, нито да излизаш с нея? Замислял ли си се че можеш да ѝ биеш пълен игнор - по една половинчата дума.

Тук е сложно. Да не се разливам: подготвят ме (уж, не се усеща особено) за някакъв (team, опазил бог нататък) lead. Мацката ми беше в първия екип и ми беше важно да не напуска, а тя получаваше някакви нервни сривове. После ми смениха екипа и тя отиде в друг, където имаше проблеми(пак драми). Сега за пореден път някаква ротация и тя се оказа в екип, където lead-a им се появява веднъж на седмица, пие си кафето и си удря лафчето с тях, после ги зарязва.

От една страна ми е неприятно усилията ми(тя да не напусне) да идат на вятъра, от друга страна ще е доста негативно и за нея самата, ако я оставя да напусне(фианнсово, емоционално и как ли още не). И не на последно място: чеше егото да спасяваш чуждите екипи. Като са загубени и не знаят какво да направят, мацката да каже: "Ей сега ще питам батко..." или директно да те вкара в конферентен разговор с останалите и ти удари четките пред още пет човека, които да те гледат все едно си Бог. Отделно ми трупа точки. Не знам - за пенсия ли са, за шофьорската книжка ли... никой не ти казва. Ама рекоха, че било хубаво да имаш. Естествено, допускам че лъжат най-нагло, както не един път са правили. Но за момента не ми е голям ангажимент, та трупам по между другото. Това са причините все още да я влача тази.

Ето според мен как си могъл да постъпиш:
...

То хубаво си го написал, ама... много ме жегна случката и стана: "Не търпи сърце юнашко...". На рефлекс гледах да не мисля за това, щото се дразнех, а то само повече се назлобвах подсъзнателно. Явно следващия път трябва да седна и да се опитам да го погледна от страни, без емоции и тогава да действам. Уважавам експериментите - ще пробвам. Нямам идея дали ще ми се получи, особено в оная част, дето да е без емоции.

Иначе с мацката се видяхме миналия петък. От известно време не бях излизал, отделно имах да взимам една тениска - подарък от мото клуб от Австрия(бяха им свършили, скъсаха се от извинения, даже бяха тръгнали да си събличат техните да ми ги подаряват). Та я пратили на някакъв техен познат, дето трябва да го търся, за да си я взема. И тая като се примоли да ядем сладолед... реших да съчетая всичко в едно. Забрах я, тя на токчета, с къса пола, копринена ризка с дантелени финтифлюшки. Само отроних "Какво направи бе, момиче, за сладолед отиваме...". Карай. Минахме да вземем тениската. Те пичовете пратили цял кожен екип, с маркировки "Friend of..." с логотата на техния клуб. И тениска. Тениската размер XS. Екипа като излят по мен, тениската за някакъв лилипут... Сега, къде да им я връщам до Австрия, рекох на мацката "Пробвай дали ще ти стане". Влезе. Една идея й е по-малка, ама тъкмо циците стърчат повече. И то не е, че тя е голяма - просто тениската е детска. Аз тогава загрях, че май са ми пратили за моя малкия тениска, а ти ми викаш, че съм преливал от интелект. Боже, в каква заблуда съм ви вкарал...

Те така, много се зарадва на тениската, да й се чудиш за какво. Тениска, като тениска. Разходихме се из Южния парк, тя преяде със сладоледи, аз го карах на безкалорийни напитки с лед. М, не беше зле - разпуснах, посмяхме се. Ако ме питаш - даже не помня за какво сме си говорили. Значи абсолютни глупости. Метнах я до у тях, имахме леко неловка раздяла: слиза и веднага се връща, забравила си цигарите(на зареждане, че и тя е с фазомер, беше й паднала батерията и дърпаше от моя фазомер); слиза и пак се връща, чантичката забравила, дето е на задната седалка, ама се пресяга през предната; слиза и пак се връща, пита "Да не съм забравила още нещо, чакай да седна да се огледам". Седна, огледа. Пита "Ти да си забравил нещо?". Ей, вярно - ти как се казваше? Ааа, верно? Много яко име. Чао + името.

Всъщност защо го пиша цялото това... а, да - за да се оплача какво последва. Направо праскам скрийн, да усетите болката ми. Бахти, това е само един следобед със сладоледи, не знам защо съм го заслужил.

https://imgur.com/ooUZqKK

Но въпроса който е добре да си зададеш - ще имам ли още по-големи успехи ако малко променя поведението си, и не се опитвам да бъда try too hard винаги във всяка ситуация.

Вероятно. Само дето в движение ми е трудно да определям границите. Трябва да помисля как да се получи. Явно съм като хазартно зависимите, дето си мислят че с един следващ залог ще избият загубите - някакъв порочен кръг, в който се унасят. Хм. Само аз ли не се усещам? В смисъл - стандартно хората се усещат на тая тема, а аз не?
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: