Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с дългогодишна връзка  (Прочетена 587 пъти)
forbidde3n
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Май 28, 2023, 22:44 »

Здравейте,

Ще се опитам максимално накратко да обясня каква е ситуацията и бих се радвал на съвет/и Усмивчица

Аз съм на 29, приятелката ми на 27. От почти 7 години сме заедно. Като цяло тя ми е първата ( в леглото ) и честно казано никога не са ни вървяли интимните отношения. Никога и не можах да я накарам да свърши, като разбира се самия секс, който правихме през годините не беше и много на често. Това се дължи и на факта, че в началото като тръгнахме тя беше в някаква луда депресия и аз се опитвах да й помогна по всякакъв начин. Като цяло цялата пумия се изливаше върху мен. Тя не е много социална, даже въобще, и нямаше и с кого да сподели проблемите си. По едно време на мен взе да ми писва и аз почнах да се държа супер зле с нея, защото не издържах вече, бях на косъм да й кажа, че се разделяме, но все си виках, че нещата ще се оправят. Тези събития разбира се не останаха без белези и всъщност благодарение на тях интимните ни отношения не бяха изобщо добре, защото не ме привличаше като жена, защото постоянно мрънкаше за нещо и ревеше за нещо, искаше секс, но аз й отказвах.

Дойде момент, в който нещата при нея се оправиха след като напусна работа ( забравих да спомена, че това беше най-големия тригър на депресиите ). Всичко изглеждаше супер, тя се промени, започна повече и да се гласи, стана по общителна, личеше си, че се чувства много по-добре.

Всичко изглеждаше уж, че ще се оправи, но в момента какво се случи - след като напусна работа започнахме да си говорим за интимните ни отношения, че не са ОК. Аз така и не можах да я накарам да свърши и тя така все си оставаше незадоволена. След като тя се оправи аз започнах да правя опити но все не става и не става, какво ли не пробвахме. Сега вече сме на етап, където тя не иска секс, защото има лош опит с мен, а аз искам, ама тя се дърпа, именно заради лошия опит. Това супер много ме спича и си мисля, че съм мега зле в леглото явно, щом не мога да я задоволя и не знам евентуално, ако не сме заедно как ще са за напред нещата с други жени.

Лошото на цялата работа е, че ни се иска да предприемем следващата стъпка - апартамент, деца - но няма как тъй като сме един вид "приятели" и не знаем как ще избие за напред това. Искаме и двамата да се оправят нещата, ама вече не знаем какво да предприемем - всичко друго във връзката ни е ОК, само това куца ( което, знам, не е малко въобще ). Благодаря предварително за съветите ! Усмивчица
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« Отговор #1 -: Май 29, 2023, 13:04 »

Само да кажа, че ако някога откажеш секс на жена която го иска от теб- след това не трябва да я търсиш, не трябва да сте заедно и е добре да спреш всякакъв контакт с нея. Жените никак не приемат добре фактът когато йм откажем и даже бих казал, че тайно ни намразват и спират да ни уважават като мъже. Поне от моя опит така става. Незнам при теб и при другите може да е по различно...

Бих казал,че нищо ти няма. Добре си в секса. Даже си мега добре. Просто носиш ментален товар който ти пречи да й се кефиш като жена. Ако пробваш с друга съм 100%, че ще ти се получи.

Също може би имате проблем с комуникацията по отношение на това кой какво иска в леглото, не сте си споделили кой какво го възбужда и е добре да сте отворени на тази тема. Само, че аз не съм сексолог и едвам за мен и моите жени си обяснявам та камо ли да давам съвети.

Накрая бих казал, че за апартамент и деца не ви трябва да правите добър секс. Достатъчно е да имате разбирателство по всички въпроси, общи цели и да живеете заедно. Обаче, ако една от целите ви е да правите секс и не постигате разбирателство в тази цел, тогава взаимоотношението пропада и по-добре да търсиш друга или да работиш над тази цел, ако и тя има желание да работи над същата цел.

Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 320

Профил
« Отговор #2 -: Май 31, 2023, 07:58 »

И аз ще съм максимално кратък - зарязвай я. Толкова ли много мразиш себе си че си с подобна жена?

Ако притежаваше поне малко себеуважение нямаше да търпиш подобно поведение от нейна страна. Имаш куп проблеми и решението им трябва да е приоритет. Разстърси се във форума, в мрежата - имаш всички отговори.
И не, нито ти нито тя е нещо специално, поредната трагедия играеща се от двама некадърни герои, за чиято глупост ще платят децата ви.
Активен
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1554

Профил
« Отговор #3 -: Май 31, 2023, 16:08 »

forbidde3n - кви са тия пациентщини бе пич?

Предполагам, че това е продължение на темата ти от преди 5 години:
Проблем във връзка (може би)

Всичко ви е зле във "връзката":
 - Не знаеш как да водиш, да имаш изисквания и си ѝ позволил да ти се качи на главата.
 - Тя е пълна лигла и не иска да се занимава с домакински задължения и все си намира "оправдания".
 - Антисоциална програмирана депресарка (по твои думи) през първите няколко години.
 - Напуска работа и настроението ѝ се "оправя"? Това значи ли, че само ти работиш и я издържаш?
 - Гласи се, става по-общителна и се чувства по-добре от преди, като едновременно с това ти отказва секс - класически признак, че почти сигурно ти изневерява.
 - През цялата ви "връзка" тя не може да свърши и остава незадоволена. Липсата на женски оргазъм е признак точно за две възможни неща - или има огромни задръжки и комплекси относно сексът, или на подсъзнателно ниво ти абсолютно не я възбуждаш сексуално.

На вас базовите неща ви липсват:
 - Мъжът да води.
 - Жената да обича, уважава и следва мъжът си.
 - Нормален сексуален живот.

А ти си тръгнал да правиш планове за апартамент, деца и т.н. И казваш "... всичко друго във връзката ни е ОК". Ухилен

Пълният абсурд е, че си младок на 29, а си изгубил 7 години от животът си с някаква абсолютна дрисла. Разбирам това да е била някаква тегава връзка за няколко месеца, ама седем години да си губиш времето...

Решение:
 - Спри да бъдеш мекотело и да се опитваш да угаждаш на другите.
 - По най-бързият начин късай с тази и продължавай напред.
 - Запиши се на обучение при Slayer/Илиян, за да влезеш в час поне малко за какво става въпрос в междуполовите отношения.
 - Прочети пак основните теми на сайтът и форумът.
 - Излез с някой от форумът за подкрепа при зарибяването на мацки.

Dankata - точно заради изказвания от сортът, че едва ли не "нямаш право да отказваш на жена" - жените се държат толкова нагло в последните години.

И теорията ти даже не е вярна. Когато откажеш на жена, това значи, че по една или друга причина ти не си я харесал, което ще рече че имаш предпочитания и стандарти. И не само че няма да те намрази, ами даже може още повече да почне да ти се натиска. Което не значи, че трябва да я приемаш обратно. Разбира се тук говоря за що-годе нормална жена, не за някаква комплексарка-злобарка, която винаги ѝ се иска всички да я харесват.
Активен

Бъди Слънце!
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« Отговор #4 -: Май 31, 2023, 18:33 »

Цитат
Dankata - точно заради изказвания от сортът, че едва ли не "нямаш право да отказваш на жена" - жените се държат толкова нагло в последните години.
Разбирам те. Имах предвид ако си във връзка и откажеш на жена понеже тя не те възбужда вече, по-добре да приключиш връзката. Ако не сте във връзка може да откажеш, съгласен съм.
Поне аз не виждам причина, ако са във връзка, и то от 7 години, да й отказва... по добре да се разделят.
Всъщност сега се замислям, че дори и да сте във връзка може да й откажа само за да видя как ще реагира. Иначе не се сещам защо да й отказва ако са във връзка?
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
zaiki
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 117

Профил
« Отговор #5 -: Юни 02, 2023, 10:34 »

Авторе, има много инфо как да я свършиш. Прочети, тествай и ще го направиш
Активен
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1554

Профил
« Отговор #6 -: Юни 02, 2023, 15:20 »

Dankata - под това да откажеш секс имах предвид още в началото докато ходите на срещи - след като я опознал си открил, че мацката изобщо не ти допада и не искаш да излизаш с нея повече.

Иначе даже и в сериозна връзка пак може да откажеш секс, ако имаш основателна причина.
Например:
 - даденият ден си работил 10-12 часа, изнервен си и нямаш желание
 - не си спал достатъчно и нямаш енергия
 - момичето се е държало зле (прави проблеми и натяква за нещо си), и в даденият момент изобщо не ти е до секс с нея.

Иначе конкретно за случаят на forbidde3n - няма какво да прави с нея повече, просто трябва да се разделят и да си намери някоя по-нормална.
Активен

Бъди Слънце!
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: