Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:37 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: За малко да клоузна в хостел, но..  (Прочетена 653 пъти)
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« -: Май 30, 2023, 10:48 »

Ето една прясна история за това как за малко да клоузна хубава китайка в хостел.

Откъм "пикъп" не е кой знае какво, но все някаква поука ще може да се извлече. А и ми е интересно да получа обратна връзка от вас относно мои грешки и възможности за подобрение.

Половината пост е предистория, но който иска може да прескочи към болднатия текст.

. . .

Събота е, вече към 19 ч. Пристигам в хостела, регистрирам се и влизам в споделената обща стая с 4 легла (2 двуетажни). Още на отваряне заварвам едно усмихнато момиче да се гримира до вратата. Тя ме посреща с радост, смях и хубава енергия.

Запознаваме се. Оказва се сръбкиня. Много прилича на една моя стара голяма любов. Говорим си за това-онова, усмихва ми се, задава ми въпроси. Общо взето усетих, че ми се кефи. По-голяма е от мен, но не си личи изобщо на външен вид. Работила с деца и излъчваше такъв тип жизнерадостност. А това е съчетано с хубаво лице, тяло на танцьорка, оформени крака, прасци.. с две думи: супер мацка. Дошла е тук за някакво събитие и тъй като вече наближаваше 20 ч., обменихме Инстаграми и тя излезе.

След малко се качвам горе, където има кухня и голяма маса. Там стои едно загадъчно момиче, което на пръв поглед оприличих на "платена жена". Не защото изглеждаше разбулена и мръсна, даже напротив - беше си класна дама, но явно излъчваше нещо мръснишко, а и видно не приличаше на повечето пътешественици, които се мотаят по хостели. Беше твърде изискана за това място.

Дори не съм сигурен дали си казахме здрасти в началото. Отбих се встрани да взема една вилица и седнах на другия край на масата да си ям ориза. След минута дойде хостът на хостела и я заговори. Говори ѝ някакви работи и я покани да ѝ покаже долните етажи, но тя не го отрази особено. Според мен ѝ влезе с твърде "needy vibe", а и тя си беше заета с нейни си занимания на масата. Макар че ако беше привлечена към него, сигурно щеше да се навие.

Онзи се махна. През това време ям и я гледам пред мен как маца по масата с някаква малка дървена колба. Питам я какво прави, ако не е тайна; и тогава разбирам, че това е от ония сувенири с розово масло. Разтваряше течността в топла вода, за да я пие.

. . .

И така, от дума на дума лафът потръгна и се опознахме. След като си приключих яденето, се преместих на стола до нея и започнах да виждам отблизо, че пред мен стои едно красиво, фино, крехко, женствено създание. И колкото и да е сдържана, поради произхода и културата си, прочетох желание в очите ѝ. Била пътувала из Европа. Сега за пръв път идва в България. Почерпи ме от нейната отвара. Беше странно, почти с вкус на бъзов сироп, ама много по-слабо.

Стана вече към 20:30 ч. Отворих темата за купонясване. Китайката ми сподели, че в Сърбия някакъв тип ѝ предлагал наркотици в клуба. Не изглеждаше като да ги е взела, ама кой знае каква скрита лимонка е. Аз този ден имах намерения да ходя някъде за нощен пикъп, понеже е събота вечер и отдавна не съм излизал на дискотека. Обменихме WhatsApp, уговорихме се за 22 ч. и се прибрахме по стаите.

На този етап вече усещам, че тука "има игра" и си отварям лаптопа, за да разровя разни бележки и материали по темата, че да съм по-подготвен. Това сигурно звучи балъшко, ама в последно време не съм играл хич и съм загубил форма.

Стана почти 22 ч., излизам и я виждам пред стаята в коридора, изкъпана и с мокра коса. Взе някакъв сешоар, но за малко да я удари тока от един откачен контакт. През това време сръбкинята се прибра в моята стая и я поканих и нея на купона. Писах и на един другар да се пуска, като не пропуснах да му се похваля, че съм с 2 красавици под ръка. И точно в тоя момент взе че запука един силен дъжд..

Сръбкинята от моята стая се чудеше дали ѝ се излиза, защото я болели краката, но иначе видно имаше интерес да дойде. Оставих я спокойно да си помисли, без да пресирам ситуацията. Но дъжда просто прецака нещата. А може би не, имайки предвид това, което предстои да се случи..

. . .

Легнал съм през средата на моето легло (те са двуетажни, аз съм на долното) и съм си подпрял едното ходило на коляното на другия крак. На леглото срещу мен е сръбската мома. И тя е седнала/легнала през средата, обърната изцяло към мен. По някаква причина беше се опънала без да си сгъва краката и тъй като беше с нещо като пола, се загатваше тъмно преддверие долу по средата. Издържах някак да не съгледам там,  щото не го сметнах за адекватно и щеше да ме види. Но се чудя дали умишлено го е направила. И си мисля какво ли щеше да се промени, ако ме беше хванала да ѝ гледам под полата. Ухилен

След малко настъпва тишина и се чува само силния дъжд през прозореца вдясно. Пишем си по WhatsApp с китайката и тя ми казва, че щяла да се разболее и да отменим за утре. Бях и споменал, че още едно момиче може да се присъедини и тя леко май изревнува, защото ми каза да ходя с нея. Викам ѝ имай търпение, утре е неделя и няма купони; дъждът ще мине.

. . .

Качвам се горе на масата в кухнята и там заедно с още компания чужденци от хостела си лафим за различните култури и света. Седнал съм на 20 см. от китайката и тя пак ме черпи някакви неща - кайсии, чай, яйца и т.н.

По едно време ми показва на телефона си преведен текст, в който споделя, че нямало много хора в хостела. Кимам. След по-малко от минута идва втори текст на екрана, който казва, че долу имало празни стаи. Шокиран Хмм.. Приех го за тънък намек. Поглеждам я дълбоко в окото и с една леко самодоволна усмивка ѝ казвам, че е добра идея. Тя се кикоти.

Все пак исках да си довършим беседата с останалите, понеже беше интересно, и тогава плавно да се преместим към следващия етап с мацката. А и не знаех как точно да направя прехода. Слязох за малко до тоалетната долу и тайно се надявах тя да ме последва, дори не веднага. Естествено, не се случи, но това беше първата крачка към отделянето от групата.

Като се върнах поседяхме малко и ѝ викам: "хайде да се местим". Тя се съгласи и се мръднахме в едно друго помещение на същия етаж. Там избрах един диван и седнахме така че да съм си опрял ръката зад нея. Не бяхме плътно един до друг, само леко се допирахме. Ето тук, ако имах повече опит, сигурно щях да задвижа много добре нещата с "кино", та дори целувки и т.н., ама нали ви казвам, че бях дълго извън тия работи. А и физическата ескалация винаги ми е била слаба, което е голям минус..

В стаята, зад нас, имаше някакво момче, което четеше от учебник. Това също донякъде спря развитието на нещата. Не стига че трябва да измисля как да я докарам до долната празна стая, ами сега има и някакъв тип отзад, дето ще чува всичко. А и за нея сигурно не е същото като не сме сами.

. . .

Тук някъде се сещам за едно от нещата, които съм научил от "пикъпа" - че е нужен претекст за "баунс". Имах дъвки долу в шкафа и ѝ викам айде да ходим за дъвка. Не се нави. Аз отидох и се върнах след малко. Е така бях пробвал и още веднъж май да я водя надолу, ама не беше готова. Усетих го и си викам на ум "не бързай".  Седнах пак на дивана до нея и спокойно си говорихме някакви неща. Основно покрай темите за пътуване и храна. Тя ми показва разни снимки къде е била, места в Китай, ястия, това-онова. И аз ѝ показах снимки от мои разходки. Споделих и други интересни работи, дето съм научил по темите, за които говорихме. Поотпусна се, но ми вика, че е гладна и взе да яде едно варено яйце. А аз тъкмо мисля вече как да я заходя за целувка... Зае9и.

Цитат
* Тука иначе на тоя диван ако знаех какво да правя, щях да съм я целунал, ама ето, липсата на опит си казва думата. Отворен съм към идеи как можех да заходя в такава ситуация. И изобщо как да се науча на "кино". Не толкова ме притеснява да се изложа, а проблемът по-скоро е, че не искам да им създавам некомфортни ситуации. Иначе я усетих, че е готова. Нямаше проблем да си държи лицето много близко до моето.

Междувременно тя сподели, че я боли кръста. Беше се свила до мен почти като скарида. След някакво време ѝ казвам хайде да се преместим надолу и ставам (не толкова директно, колкото звучи, но почти). И тя си събра нещата и тръгна с мен. Пообикаляхме малко из етажите, после мина през тоалетната и лека-полека се озовахме в празната тъмна стая с 4 легла.

. . .

Вратата не се затваряше, затова я подпрях с един стол. Всичко това се случва с прецизност на агент, понеже въобще си нямаме работа в тая стая и е към 00:20. Кой пък да се настани толкова късно. Викам ѝ "сега, ако ни хванат тука..". Разпънах завивките на едното легло, за да отидем там, но тя леко се притесняваше. Сетих се, че е добре да си събуя чорапите и да ги оставя на прозореца, щото иначе ще стане тежко в стаята.. и пак седнах на леглото. Казвам ѝ "остави си чантата и ела да седнеш до мен". Тя ме послуша. Казах ѝ, че дори не знам дали може да се прегръща, вкарах някакво плахо "кино" и споделих това, което и двамата си мислехме за цялата ситуация:

- Ако ни хванат тука, ще е много зле.

Тя се усмихва и ми казва, нещо от сорта на това, че е свикнала да прави грешки.

- А грешка ли ще е да те целуна?

Пак се усмихва и става дума, че е яла яйце. Базикаме се и ѝ давам дъвка.

Секунди след това някой тръгва да отваря вратата на стаята.. Беше хостът.

. . .

Сигурно се сещате, че настана мега конфузна ситуация. Но най-вероятно щеше да е и по-лошо, ако този тип беше влязъл по-късно. Смешно е, че името му означаваше нещо подобно на "white knight". И още ме е яд, че дори не успях да я целуна.

Около 20 мин. след случката си пишем по WhatsApp колко е неловко и т.н.

Поканих я няколко пъти да излезе да се видим, ама не го направи. Дори като ми каза, че някакъв в нейната стая хъркал много. След това май ѝ написах разни глупости и започна да отговаря все по-бавно. Искаше да ѝ помагам да си премести багажа на другия ден, ама на сутринта хостът ме видя да ям в стаята и ме смъмри за втори път. Стана ми неудобно и излязох.

Писах ѝ за това и тя се нацупи, че съм тръгнал без да ѝ съдействам, и спря да отговаря пак за някакво време.

. . .

Продължаваме по чат, но вече е напуснала България.

Ако някой изобщо стигна дотук в този ферман и видя нещо, което е можело да се отиграе по-добре, ще се радвам да сподели мнението си. Поздрави.
Активен

gnōthi seauton
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Репутация: +244/-68
Неактивен Неактивен

Публикации: 1554Профил
« Отговор #1 -: Май 31, 2023, 11:39 »

За играта ти - общо взето ок.

Може би е можело да играеш сръбкинята, но за целта там вече щеше да е нужен предварителен флирт/игра.

За китайката - правилно си преценил, че "излъчваше нещо мръснишко".

Цитат
... в Сърбия някакъв тип ѝ предлагал наркотици в клуба.
Цитат
Тя се усмихва и ми казва, нещо от сорта на това, че е свикнала да прави грешки.

Обстановка е имала няколко сериозни блокажа - онзи, който е бил в стаята с вас, после пък домакинът осира нещата като влиза, докато сте заедно.

Това, което евентуално е можело да направиш е:
 - да говориш предварително с домакинът, че искате да ползвате "временно" празната стая, евентуално срещу допълнително заплащане, макар че не знам дали той е щял да се съгласи
 - да заведеш китайката на хотел за 1 час (да си наемете стая), там вече зависи дали тя щеше да се съгласи.

Относно самата китайка - имай предвид, че Китай е диктатура (за тези, които още не са разбрали), доста подобна на Северна Корея. Отделно, че са много затворени (като порядки). Така че както я описваш - за нея сигурно е нещо като сбъдната мечта да може да се чука колкото си иска, без цялата рода̀ да ѝ "свети".

Като говорим за "момичета, които много обичат да пътуват", особено пък на хостели, трябва да си имаш едно на ум.
Първо, даже и да изглеждат супер миловидни, добрички и т.н. - има огромна вероятност да се чукат като за световно.
Второ, като следствие от първото, евентуално има риск да хванеш някакви бацили от такива.

Така че не си струват според мен и няма за какво да съжаляваш.

Да поддържаш комуникация с някакви момичета "еднодневки" (с които най-вероятно повече няма да се видиш) също е безсмислено, при положение че даже не сте правили секс.

Продължавай напред.
Активен

Бъди Слънце!
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #2 -: Юни 02, 2023, 07:11 »

Мерси, @The_Spirit!

Прав си за всичко. И на мен ми мина през ума това, че китайките у тях си не биха могли да имат такава свобода, каквато навън. Та вече няма да ги подценявам. Усмивчица

Сръбкинята ѝ пусках разни комплименти по чат онзи ден. Очаквам да дойде пак към София и да действаме. Ще пиша тук, ако има развръзка.
Активен

gnōthi seauton
BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +17/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 67


Профил
« Отговор #3 -: Юни 02, 2023, 13:44 »

Идеята на спирит е добра. За мен планът ти с логистиката малко ти е куцал. Когато си слезнал до тоалетната можеше да говориш с домакина и да платиш за стаята. Тя така или иначе ти е показала доста висок интерес:

"По едно време ми показва на телефона си преведен текст, в който споделя, че нямало много хора в хостела. Кимам. След по-малко от минута идва втори текст на екрана, който казва, че долу имало празни стаи."

Тук правилно си усетил, че трябва да я баунснеш. Тя е била готова и какъвто и претекст да измислиш, според мен щеше да се навие.

Преди време бях с една французойка и не ми се мислеше претекст да идва в нас и просто и казах, да си допием на друго място и си я заведох в нас. Като е готова жената, просто очаква ти да водиш.

Малко кофти е станало, когато си я завел на диванчето и зад вас е имало човек. За това пък си се възползвал и си създал рапорт и в последствие тя още по-лесно се е съгласила да остане с теб насаме. Огладняла е, защото и е доскучало от рапорта. Като те дразни това с яйцето, спираш я и и казваш - това ще го ядеш после , сега имам изненада за теб и я водиш към тая стая.

В стаята, където сте били сами, са се получили добре нещата, само трябваше да си по-настъпателен и уверен.

Тук тя пак ти е дала сигнал:
"Тя се усмихва и ми казва, нещо от сорта на това, че е свикнала да прави грешки."

Тук според мен и без много кино си щял да се справиш.  Вие двамата сте в стая, а тя казва, че е свикнала да прави грешки. Ако беше рискувал с целувка, щеше да ти отвърне.

А относно киното -  го билдваш постепенно - оглеждаш пръстен, огърлица, после обици, естествено се оддръпваш и поддържаш разговора. Целта е да стане незабелижимо. И когато я досковаш никога не гледай ръката си. После и оправяш косата да е зад ухото и пак продължаваш разговора, все едно нищо не е станало. Постепенно билдваш sexual tension. Вкарваш погледа, като се заддържа по-дълго върху нея и гледаш това, което го наричам триъгълника - първо очите, после устните и така няколко пъти и я целуваш. Не задавай въпроси като искаш ли да те прегърна или целуна, защото те убиват точно този sexual tension.

Като не са се получили нещата, тя се е опитвала да те ползва за някакви глупости и ти добре си отказал. Тя си тръгва, няма как да правите секс, а само ще си губиш времето да и пренасяш багажа.

А за чата след като си е тръгнала от България, както ти каза Spirit, e чиста загуба на време.
Активен
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #4 -: Юни 03, 2023, 19:07 »

@Bai_Grozdan

Благодаря за обратната връзка. Това за допиването на друго място със сигурност ще го тествам някой път.

Техниката с триъгълника я знам от бая време, ама не помня да съм я пробвал, вероятно от срам да си показвам намеренията.

Но вече съм решен да действам. Колкото и да са ми далечни киното и ескалацията, ще ги науча някак.

Ей сега бях на среща с едно момиче и намирах поводи да я докосвам. Не било толкова трудно. Само дано после, ако напреднат нещата да не се изложа, ама здраве да е, пак ще е опит и това.
Активен

gnōthi seauton
steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик
*******

Репутация: +6/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 104


Профил
« Отговор #5 -: Юни 04, 2023, 00:06 »

Но вече съм решен да действам. Колкото и да са ми далечни киното и ескалацията, ще ги науча някак.

Ей сега бях на среща с едно момиче и намирах поводи да я докосвам. Не било толкова трудно. Само дано после, ако напреднат нещата да не се изложа, ама здраве да е, пак ще е опит и това.
Според мен, това което ти пречи в киното е вътрешната ти игра - ниска самооценка, един вид дали заслужаваш да си толкова интимен с дадената жена и да я докосваш. Случва се ако някоя мацка те кефи доста. Ти ще си отговориш дали съм уцелил правилно. Дотогава просто приеми, че жените харесват да бъдат докосвани и галени (При правилните обстоятелства) , и вместо да го мислиш просто се наслаждавай. Правилото е крачка напред, две назад, т.е. Ако от началото се отдръпне ти се дърпаш още повече за известно време, после пак ескалираш, като дойде момента
Активен
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #6 -: Юни 12, 2023, 17:46 »

@steelheart

Вероятно има нещо такова. Или следи от него, на много дълбоко ниво.

Със сигурност (ще) работя над това. Мерси за обратната връзка.
Активен

gnōthi seauton
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines