Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Night Game reports  (Прочетена 1793 пъти)
zipper
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 32

Профил
« Отговор #20 -: Септември 05, 2023, 21:48 »

Седмичен репорт 13
---------------------
Из морето с уинг.

Общо:
-Разчупва ми се мнението за индиректните опенери, свързано с предни уроци, че не е нужно много да казваш да те хареса мацка. Разчупва ми се и мнението като цяло за тва как може да отваряш, тъй като бях влезнал в режим само директно, хах.
-Съботата след уроците от предните дни не съм се насилвал да отварям, оставях сетовете сами да ме избират и не държах да влизам директно. Отварях с лекота, което е доста различно от тва как бях по време на блокажа миналата седмица пет/съб.

Понеделник
----
Понеделник пак излизаме вечерта да запишем присъствие, има някви хора, пак сме в същия бар като със сета от вчера. Уинга ме пита що има толко хора в понеделник и казва неговото мнение, викам ето даде ми опенера. Имаше три мацки на една маса и не си спомням скоро/въобще да съм влизал с опенер за мнение, тъй като ппц ми е твърде индиректен, ся ми дойде желанието. Влизам, мацките отговарят, лафим си. Идва една баба с рози и тръгва да ми ги бута в лицето, тая мацката до мен бях видял, че има пръстен и почвам да вкарвам филма, че заслужавам поне една роза за тоя пръстен къде съм и взел и ескалирам бъзика, тия умират да се смеят, става фън. Бабата и тя се връзва и почва да я шеймва даже хахах, дава и една бяла роза през нея, викам ааа не, искам розовата. След тва сета вървеше доста лесно, уинга ме остави и аз останах с мацките към час, докато не си тръгнахме. Питаха ме доста въпроси, казаха ми, че тая до мен е само свободната, която беше и най-готинката. И тя ми се кефеше, доста подробно ми отговаряше на въпросите и разговора вървеше, приятелките и ни оставиха заедно да отидат до кенефа. Като цяло обаче не усещах някво сексуално желание, по-скоро ми беше социално да си правя лаф и не съм се мъчил да натискам, въпреки че можеше да стане. Минаваха някви притеснителни мисли да ескалирам пред приятелките и, но знам че ако чувствах привличането към нея тва едва ли щях да го отразя. Беше интересно как накрая видях как интереса и стана по-платоничен, понеже не вкарвах интент с комплименти/поглед/докосвания и се усетих френдзоннат, беше странно усещане хахах.

Обобщение:
Две от мацките ме заливаха с въпроси и ме гледаха с интерес, не съм бил сексуален да разбера колко е интерес и колко привличане, но сета доста ме разчупи за тва кво мисля за индиректните опенери. Подобно на тва от предния репорт да им влизам без да говоря, тук си доказах че и индиректното влизане може да работи. И двете ме разчупват от навика да влизам винаги директно.
Другото е, че видях как тва да не показваш силно интерес води до тва да се усещам, че мацката ме е френдзоунала, хаха.

Вторник
----
Излизаме да хапваме, вече съм се пуснал по течението и просто гледам минаващите хора, оставям се по-скоро мацката която искам да заговоря мен да намери отколкото аз нея. Минава една, без почти никво колебание си я догонвам и отварям. Спирам я, 2-3- изречния и извхърча, бързала. В движение ми мята, че имам хубави очи, викам си е що не остана тогава хахах. Разхождаме се след хапванката, една мацка на пейка ми хваща окото, подминаваме я и след 20-30 секунди се връщам. Влизам и все едно се познаваме, спокоен и просто със здравей. Запознаваме се, гледа малко странно. Отбелязвам го тва, вика а не не, не ми е странно че идваш просто чаках хора и се отпусна. Почваме да си говорим, сядам отстрани до нея, след 5 мин забелязвам как се е завъртяла повече към мен. Доста шитки мята, от стандартните като така ли заговаряш всички до ако бях дебела нямаше да дойдеш/не даваш инстаграма щото там е жената. В мен няма реактивност и ги минавам с лекота. Приятелите и звънят, тук някъде били, пита ме дали ще изчакам да ме запознае, викам нп. Давам и да си пише фейса в телефона ми с идеята да стане преди да са дошли да няма прешър да пише пред тях. Идват докато пише, запознавам се с тях. Питам дали е окей да включим аз и уинга с тях на бара (бяха пич и мацка), пича е съгласен, мацката и тя изглеждаше навита. Мойта вика аз не съм окей, искала да си види приятелите, не било лично, дава ми телефона с фейса и. Викам и окей, няма проблем. Казвам обаче, че сме в една посока, щото уинга ми е към бара им, пича пак вика ок ще вървим заедно, мойта вика аа аз искам до магазина хахах. Казвам им чао и тръгвам към уинга.

Обобщение:
Тук не знам кво да си извадя от тоя сет.

Отбелязвам че тук вдъхновен от тва как гледах картините в художествената галерия по-рано, не се насилвах и просто оставях погледа ми сам да бъде привлечен към мацка. Отварянията стават с лекота.

Събота
----
Прибрал съм се от морето и излизам да се видя с приятели. Обикаляме малко улиците и отиваме в клуба, денсим нещо, енергията не е особено висока. Бях си набелязал няколко сета или по-точно, те си ме избраха. Усещам, че е време да раздвижа и ако остана така ще почна да буксувам и да си влизам в главата, пускам 1 вода в кенефа и слизам на долния етаж. Раздвижвам, отварям 4 сета и след 40-50 минути съм горе пак при приятелите, вече енергията ми е през покрива. Пускат някви яки парчета и ставам целия танц. Между тия неща влезнах на една мацка с повече интент в погледа, но бързо ме резна, че е обвързана. Тръгваме си, преди тва правя още едно кръгче, тъй като имаше една мацка, където ме кефеше, но не я бях отворил. Намирам я, виждам, че е с приятелка и 3ма пича на тяхната маса и още 2ма обградили я, поколебавам се за секунда-две и влизам. Имаше интерес, основно аз говорех, държеше добър очен контакт и отговаряше добре на докосвания. Мъжете не ми пречеха, но приятелката и си я искаше да танцуват, поговорих си малко с нея и ги пооставих да потанцуват 5 мин. След тва мацето леко ми бягаше от докосванията. Вече бяха минали 20 мин, моите ме чакаха и не ми се стоеше цяла вечер с мацките, взех и контакт на мацето, викам ако чата тръгне може да се видим, вика аз само приятели си търся в момента хахах, викам и значи щи пиша след време, гледа ме леко странно, излизам от сета.

Обобщение:
Доста готина вечер, на тръгване се чувствах доста зареден. Радвам се, че не се натисках да съм по-сексуален от колкото го усещах само за да получа някъв резултат.
Активен
zipper
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Септември 11, 2023, 01:11 »

Седмичен репорт 14
---------------

Общо:
-За пореден път виждам как като си 'изкарам' танца от мен и почне да ми се говори с мадами, но не го направя заради инертност, настроението почва да ми пада. И следователно след като го направя, настроението ми се вдига пак.
-Тва да постоя сам на бара автоматично ме вкара в стейт за 15 мин без да правя каквото и да е.
-От петък,сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави. Тва съвпада и със приемащия си език на тялото (подобно на мацката от неделята във Варна и може би тази от утрешния първи сет). Също все още съм бавничък в отчитането на тва на момента.
-От петък,сет 2 виждам, че още имам някви страхове откъм тва да водя и си подтискам желанието заради някъв сценарии които имам в главата, че тва ще прецака нещата.
-Открих, че тва да си представя как правя секс с мацката преди да и влезна ме вкарва в сексуалната енергия и ме заземява.
-Готино напомняне получих и че не ми трябват некви забивки с мацки да се случат за да си изкарам добре, тъй като тази и предната вечер си тръгнах с усмивка и добро настроение.

Четвъртък
----
Няколко човека сме в клуба, има настроение и е фън, денсим. Виждам няква мацка и без да се чудя отивам, с приятел била, после и дойде компанията. По едно време ми омръзна да денся и ми се говореше с някви жени, но се позабавих да отворя и почна да ми пада вайба. Направих една разходка навън, интересно беше, че не ми пукаше особено, че не отварям. Върнах се вътре, имаше една мацка в компания на 4-5 жени, с която засичахме поглед и отидох при нея. Даваше доста къси отговори и изглеждаше и е леко неудобно, предполагам е щото беше между останалите 4 мацки, музиката беше спряла и приятелките и нищо не правеха и всички ни слушаха/гледаха. Отворих после една, която се оказа сгодена, но беше готина и останах да си полафя с нея 15-20 мин. Врътнах кръгче на клуба преди да си тръгна, видях една готина мадама пак, която обаче не я отворих, щото много се раздаваше с приятелката и. Усетих лека горчилка заради тва след като тръгнах.

Обобщение:
За пореден път виждам как като си 'изкарам' танца от мен и почне да ми се говори с мадами, но не го направя заради инертност, настроението почва да ми пада. И следователно след като го направя, настроението ми се вдига пак.

Петък
----
Почвам с едно късо домашно при приятел, двете му брачедки беха там. Забавни момичета, с едната си фърляхме някви сексуални бъзици. Явно е, че аз ще ги карам, казвам им, че при мен и отзад се носят колани, не ми верват хахах. Качваме се, оплакват се 2-3 мин, слагат ги и тръгваме. По едно време ги проверявам, свалили са ги. Бия аварийки отстрани на Цариградско и чакам, едната слиза и другата по нея. Паля и се виждаме с още двама авера, правим мохабет и се размотаваме, стигаме в бара късно, към 2. Влизам вътре с единия авер, отиваме да си вземем нещо за пиене, той се отказва и излиза при другите. Взимам си една содичка и просто забивам на бара, гледам хората, слушам музиката и ми става кеф, нещо като активна медитация. Правя го тва към 15-20 минути и излизам да ги видя, те си тръгват. Почвам да обикалям между хората, спирам се при две мацки и почвам да говоря нещо, хилят се и двете, тая която хвърля въпроси към мен и идва приятела след малко и я прегръща. Чилвам си малко до тях и виждам как от вътре излиза една с черна коса.

Сет 1
--
Тръгвам към нея и в тоя момент две приятелки идват и те. Казвам че съм дошъл за мацката, лафя си малко с всички и след малко ни оставят. Мацката реагира добре на докосвания, постоянно повтаря, че си е търсела само приятели, да не съм като другите мъже да мисля за секс и такива. Нещо френски говори, викам аз знам само едно нещо, вика какво. Казвам и 'искаш ли да спиш с мен' и пак почва с филма хахах. Иска да си ходи при приятелките, викам и стой още 2 мин, харесва ми да ти гледам очите, кефи се и стой. Лафим още малко, взимам контакт и тръгва (*).

Сет 2
--
Събрали сме се няколко човека и си правим фън, единия нещо говори за тва къв е звука на шамара. Ползвам го да влезна на 3 мацки до нас, едно миньонче веднага ми се сили с усмивка дали съм искал да разбера. Дразня я малко, че не смее и ми бие един шамар ахах, викам и ние с теб почваме отзад напред, кима и се хили.Влезна и един уинг в сета, стана забавно, миньончето си го дърпах и гушех както си искам. Една от приятелките и ми прилича на една колежка, където има мустачки, казвам и го, питам я дали има сестра. Миньончето почва да ми обеснява, че съм бил задник хах. Приятелките и ни оставиха, по едно време подхванах няква тема, за която много почна да говори. Сменях и към бъзици на няколко пъти и в един такъв случай я прегърнах през ханша, щото ми хареса как го движеше докато се лигавеше нещо и се дръпна. Продължихме пак на предната тема, прекъсваше ме на няколко пъти, не ме изслушваше. Хванах и лицето и и казах да спре да ме прекъсва със усмивка, гледа настрани виновно. Няколко минути след тва си влезе при приятелките, питах за контакт и вика имам си приятел хах.

Като урок тук си отчитам, че усетих как нещата се закучват, тъй като много бичехме на едно място и разговора ставаше твърде тежък. Дойде ми желание да я дръпна вътре да танцуваме, но не го последвах. Приятелките и беха до нас в тоя момент и ги виждах как ще ни последват.

Обобщение:
Тва да постоя сам на бара автоматично ме вкара в стейт за 15 мин без да правя каквото и да е.
От сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави. Тва съвпада и със приемащия си език на тялото (подобно на мацката от неделята във Варна и може би тази от утрешния първи сет). Също все още съм бавничък в отчитането на тва на момента.
От сет 2 виждам, че още имам някви страхове откъм тва да водя и си подтискам желанието заради някъв сценарии които имам в главата, че тва ще прецака нещата.

Събота
----
Разбираме се с уинг да направим една чалготека, отивам пръв и го чакам на бара. До мен един пич с мадама, казвам наздраве със содата и отвръща. Питам го дали не е сърбин, оказва се, че не е и е жена хах, бяха лесбийки. Фърлям една кратка история, не отговара само кима учтиво и ги оставям. Другата мадама след тва ми фърляше погледи, но не съм влизал пак. Идва уинга, почваме да си правим фън. След малко отварям един двоен сет.

Сет 1
--
Бързо излезнах от сета. Мацката добре реагираше, но като се бъзиках с нея, че обича да си седи вкъщи и да прави маратони на секса и града докато набива шоколад, ми вика аз само секс маратони права, ставало и скучно 5тия час, минимума и бил 3 часа с бившия. Казвам и че за мен тва ще е скучно, бах 5 часа ебане. После ми вика, че била на етап за семейство и деца и тук като цяло я оставих.
Ся като се замисля, можеше и да остана с нея и да пробвам до край. Тва че иска да праи семейство със следващото гадже на мен не ми пречи, стига тя да е ок, че тва нема да съм аз.

Сет х,у,з
--
Следващите три сета бяха като излезнхме навън. Беше ми фън и гонех 2 сета, отворих едните пред охраните на едно заведение, мацките им стана странно нещо и влезнаха вътре, охраните се смеят и мен ми стана смешно хахах. Другия сет бяха 2 мацки от нашата дискотека, метнах им някъв коментар, но не захапаха и подминаха. Чувствах се леко странно заради тия 2 резки, но си го рефреймнах бързо след тва. Направихме един готин двоен сет с уинга, следващите 2 сета, които отворих ме резнаха. След последното рязане доста ми се вдигна енергията, залафихме се с уинга отвън и след 20мин затворих вечерта. 

Обобщение:
Както преди съм писал, да влизам със социална вс сексуална енергия е доста различно - първата се усеща подскачаща, весела а втората заземена и концентрирана. Готиното е, че открих, че тва да си представя как правя секс с мацката преди да и влезна ме вкарва в сексуалната енергия и ме заземява.
Готино напомняне получих и че не ми трябват некви забивки с мацки да се случат за да си изкарам добре, тъй като тази и предната вечер си тръгнах с усмивка и добро настроение.
Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #22 -: Септември 14, 2023, 12:35 »

Няма лошо че играеш, ама айде да наебеш нещо, че то само игра скука  Усмивчица
Активен
zipper
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Септември 15, 2023, 02:49 »

Няма лошо че играеш, ама айде да наебеш нещо, че то само игра скука  Усмивчица

Ебането си идва когато трябва и то е неизбежно, стига да се наслаждаваш на процеса и да се предизвикваш.
Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 823

Профил
« Отговор #24 -: Септември 15, 2023, 08:36 »

Играта ти не е лоша, влизаш добре и си нереактивен. Това е предпоставка за добър сет.

Липсва ти малко повече целеустременост и по-широка комфортна зона.

Например за сет 1 - излязал си сам. Защо? Заради това, че мацката те е шитнала и те е челинджнала малко. В такива сетове никога не излизаш сам. Ескалация и дърпане - две напред , една крачка назад. Докато те отреже или не станат нещата.

Пример :
Тя: искам семейство
Ти: нямаш проблем. Ще си купим малка къщичка близо до плаза, ти ще готвиш и чистиш цял ден а аз ще ходя на ретро партита.
Идеята е да не взимаш шита на сериозно, просто ескалираш емоционално и надграждаш. После сменяш темата след още няколко емоционални ескалации намаляваш темпото и минавате на по нормален разговор. После периодично я подкачаш с темата за семейството: хайде сега да потанцуваме че като дойдат децата няма да ни остава време. / хайде жена ми, вземи ми една бира че съм изморен от работа и тн.

Тренирай си емоционалната игра. Ако тя те отреже по-рано го считай за успех - значи не си безопасен в сета. Тогава е ок ако не те е харесала да те резне и така не си губите времето. Не е ок сам да илизаш - това значи че не си показал силна игра.
Активен
zipper
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Септември 21, 2023, 00:39 »

Седмичен репорт 15
------------

Направо го правя като отговор към горния коментар. Беше доста дълъг уикенд а тва обобщава най-важното ми наблюдение.

Например за сет 1 - излязал си сам. Защо? Заради това, че мацката те е шитнала и те е челинджнала малко. В такива сетове никога не излизаш сам. Ескалация и дърпане - две напред , една крачка назад. Докато те отреже или не станат нещата.

Мерси за фийдбека.
Ппц тва ме отказва веднага, щото аз не си търся нещо сериозно. Тва даже като им дойде им го казвам директно, дори и да е супер в началото. Просто в мойта глава е колкото по-бързо се разберем кой кво търси, толкова по-малко ще си губим времето. Но..
Вече имам няколко случки, където мацките ми се кефят, но ме режат за тва, че съм им казал, че не търся нещо сериозно и те били в друга фаза (смис не искат да излизат с мен). Тва би било окей ако е така, но някак почвам да мисля, че дори да са окей с тва малко от тях биха ми казали/признали пред себе си. Два примера - мацката се кефи, почваме да се разбираме да излизаме, увърта ми цял ден със странични въпроси и накрая ми обесня как ме харесвала, но тва което съм и казал не ставало, различна фаза била (тук моткане го приемам като колебание и че е имала желание да излезне, но логиката е надделяла); друга след като и го казах тва ми обесняваше как била традиционна, питам я кога и е било последното гадже, тя ми вика сериозно гадже ли Ъ?? Като цяло си представям, че тва като и го кажа и след тва като я викна да излизаме в главата и си казва 'той ми каза тва, ако излезна с него значи съм курва'. Питах и един колега наскоро дали му се е получавало като е бил така директен с тях, вика никога (толкова пък традиционни да са? хах).
Другото, което ми рита вярата в тая директност е, че виждам случки как казват, че не искат просто секс/само приятели а езика на тялото им крещи обратното. Една мадама тоя уикенд ми обесняваше как нямала очаквания към мен, не ме харесвала, имала си приятел а като дойдат да ни дърпат стой с мен, из хора ме гледа, търси ме, стой като ученичка пред мен. После разбрах, че всъщност си нямала приятел (нз дали ти се ес лучвало, мен за 2ри път ме лъжат, че си имат приятел, когато ме харесват, но усещат че търся само секс хахах). Почвам да си мисля, че тая директност води до тва и двамата евентуално да пропуснем готини изживявания без да има особена полза от нея, както аз си мисля. Единствената по-различна реакция беше при една мадама, която се оказа с две деца и разведена.
Активен
BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил
« Отговор #26 -: Септември 21, 2023, 15:37 »

Здрасти zipper!

Отдавна чета постовете ти и виждам подобрение в играта ти. Особено от оная случка с шамарите  Намигване
Освен това ми харесва, че се самоанализираш и вярвам, че това е правилния път към успеха.

За мен това да започваш в началната фаза на разговора, че не търсиш нищо сериозно, светва червената лампичка на жените(Той търси само секс). Особено ако е сред други приятелки, които са разбрали намеренията ти. Социалното и програмиране веднага се включва.

Също така твоята роля като мъж е да създадеш такива условия, че приятелките и да не подозират какво сте правили. В момента, в който казваш,че не търсиш нищо сериозно,  сваляш всички козове на масата ти си прочетена карта. Ясно е ,че ако жената остане с теб, тя ще бъде приета като твърде лесна сред връстничките си и ще бъде наречена курва.

Според мен по-скоро мистичността би ти спечелила повече точки. Ако тя те пита - какво търсиш и отклоняваш/игнорираш въпроса ще предизвикаш интереса и. С приятелките и също. Т.е много по-малко логическа игра ако искаш да спиш с тях. Представи си ги като 80% емоция, 20% логика.

И сега разбира се ще дам пример със себе си. Когато излизах с жените, целех да ги дразня, да предизвиквам емоция с тях и да не се съгласявам с много от нещата, които казвах дори и да мисля като тях.  Търсех предизвикателства за ума, защото след 5 минутен логичен разговор ми ставаше скучно. На логическите въпроси отговарях половинчато. После почнах да ги бъзикам и те се пропукваха. Спомням си даже на една и говорех някакви глупости за съдбата, след като  няколко пъти се засичаме на различни места и тя се върза на кукичката и ми се обади след седмица да излезнем.

Цитат
-От петък,сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави.

Въобще не обръщай внимание на това какво говорят жените. Гледай какво правят и това трябва да е твоят ориентир. Просто защото думата им не струва абсолютно нищо.

При сет 2 от Петък, правилно ти е подсказвало подсъзнанието да я дръпнеш вътре и да танцувате, защото можеше физически да ескалираш. Трябва да се довериш на инстинктите си. И да я загубиш какво толкова? Ти вече заговаряш много на брои сетове, получават се нещата, няма да е нито първият, нито последният.

За мен си на прав път и съм убеден, че скоро успехите ти ще валят!

Активен
zipper
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: Септември 23, 2023, 00:46 »

Отдавна чета постовете ти и виждам подобрение в играта ти. Особено от оная случка с шамарите  Намигване

Привет Бай Гроздане и мерси за включването. Кефи ме как си запомнил случката със шамарите и сега се включваш когато пак имам сет, където я карам да ми бие шамари  Ухилен

За тва с танцуването да я дръпна вътре си прав естествено. По няква причина като си хванах страха от вербална ескалация бързо го изчистих, но този в определени моменти да водя/ескалирам физически ми е по-тегав.
Активен
zipper
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Септември 30, 2023, 20:19 »

Общо:

Седмичен репорт 16
---------------------------

Общо:
-Ескалиране с водене/танци и следване желание става по-лесно.
-Приобщаване към компания подобно на структура като свалка.
-Блокажче подобно на морето.
-Търся сигурност в тва да стоя на теми опознаване/разкриване и тва разпада сета/интереса.
-Бележки идеи подобрение

Четвъртък
--
Излизане за 2 часа, бях се разбрал с уинг, но се засекохме чак преди да си тръгнем от клуба.

Кацам на бара да си поръчам нещо, почвам да си лафя с некви пичове, основно аз говоря и пускам некви бъзици. След няколко минути почна единия да ми фърля въпроси и тръгна лафа (структурата като на свалка хахах), другия си денсеше нещо. Дойдоха две мацки до нас, почнах и с тях да си говоря нещо, едната беше фън. По едно време 3ма човека ми говореха, не знаех кой да гледам хах. Стоя си на бара, около мен танцуват, идва ми желание да потанцувам с тая мацка, малко се колебая и я хванах, вика имам си приятел, върта си я. Останах да пораздвижа, видях че една мацка зад мен на бара ме гледа и се облегнах до нея, не бързах да я отварям и дойдеха некви др хора с хостесата, разбута ни и след тва не съм я мяркал/търсил. Намерихме се с уинга, малко моабет, отворих един сет, но ми свършиха думите и излязах сам от сета, също някакси форсирах разговора и не го усещах натурално. След тва си тръгнахме.

Обобщение:
Окей вечер. Намирането/присъединяването към компания пичове е подобно на свалка, вкарваш стойност, почват да ти се кефят и ти стават като база, където може да се връщаш и вече не си сам. Даже тоя с който си лафех повече на няколко пъти ме пита къде ми е приятела, да не съм тук сам хахаха.
Колебание при следване на желание за танц отново, но става по-лесно да го правя с по-малка нужда да се форсирам, отдавам го на тва че си го премислях вече няколко пъти и на самите действия. Тва се вижда и в следващи сетове/дни с танци/водене.

Събота
--
Излизане за 3+ часа с уингове, приличен брой сетове.

В готино настроение съм, лафим си тъпотии с уинговете и пред нас стоят две мадами, едната мн прилича на един сет от морето, гледам я и се чудя дали е тя и ест тва ми е опенера. Лафя си 5+ мин с тях, идват техни 3 приятелки още, казвам им здр. Продължавам да си говоря с двете/таргета, нещо се сещат за вътрешни бъзици и се обръщат една към друга с некви истории, прекъсвам ги слушат ме, после пак така. Оставих ги и отидох при уинговете, гледам тая ме гледа. Дойде ми желание да я дръпна и запозная с уинговете, малко колебание и отидох. Казвам и нещо свързано с предишни разговори, викам изглеждаш ми социална, ела те запозная с приятелите, хващам я за ръката и тръгвам, докато се обръщам я виждам как гледа приятелката си с изражение 'еми кво да права' хахах. Дойде но секунди след тва една от приятелките дойде и си я 'взе'.
Видях една колежка, която и вкарах след тва оферта за през седмицата да се видим. Малко ми пипа бутоните и усетих как премислях кво ще направя като отида при нея, не исках и да заговарям мацки пред нея (*).
През седмицата и писах дали е свободна, вика не. Оставих непрочетено, щот знам че и влияя и след час се включи с тва, че не била в сф. Стана ми любопитно дали ще го промени ако пак не го прочета, но тва ми отключи некъв блокаж, че съм лош така като правя, тя незаслужава и т.н., проследих си го до минала случкаи и го премислих. Както подобния случай докато бях на море и тук имаше доста натрапчиви мисли и липса на свързаност със настоящето. Имаше и страх, че ако я остава непрочетена/сийн, ще се разсърди хах.

Обобщение:
Както предния ден, по-лесно си слушам желанието за водене/танци, което ме радва.
Сетовете от последните излизания в повечето случай ми вървят по подобен начин, където мацката се кефи в началото, но интереса пада и умират нещата. Имах и фийдбек, който ся усетих, че е така и че стоя само на репорт/разкриване/опознаване в началото и тва е от търсене на няква сигурност и комфортна зона и заради тва някак липсват бъзици/ескалации. Тва го видях и в седмицата докато чатех с мадами, като се хванах как се опитвам да измисля кво/как да разкрия за себе си. След тва нарочно се отпуснах и почнах да се бъзикам и чата ми стана 10 пъти по приятен.

Бележки подобрение:
-разкриване, емоционална игра, водене/физическа игра
-упражнения за горните на сухо без старание/форсиране да се прилага след тва, влизане в сет с празна глава, оставяне мацката да вдъхнови кво да говориш/правиш и просто споделяш
-добри въпроси за работа със страх/ограничаващи вярвания, коментар от клип (351) How To Get Ahead Of 99% Of People... (Don't Ignore This) - YouTube
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на: